Mi-e scirba!

Şi de PNL. Updatat, republicat. (publicat iniţial în: 12 Iul, 2015 @ 11:33)

iohannis_chisinau

 

Suficient ca să nu mai pot comenta acum. Despre marşul tinerilor moldoveni pentru unire, aici şi aici.

UPDATE: Ce făcea Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, sîmbătă, 12 iulie, cînd tinerii aceia din Republica Moldova ajuseseră la Bucureşti, pe jos,  într-un marş al unirii? Iacătă! Punea prea multe puncte de suspensie încercînd să afle cîte radare sînt pe şoselele patriei.

gorghiu radare

 

Dacă în privinţa lui Iohannis eram deja lămuriţi, nici la Bruxelles, nici la Bucureşti, ci la Sibiu se afla, aşteptînd să-l aştepte avionul cu care a plecat în Spania, acum ştim cum stăm şi cu opoziţia şi ce interesată este de dorinţele şi aspiraţiile moldovenilor de dincolo de Prut, în afara perioadelor electorale, cînd au nevoie de ei la vot.

De primit, i-a primit pe oameni cineva la Cotroceni, dar nici măcar scaune nu erau pregătite, aşa că, după distanţa Chişinău – Bucureşti parcursă pe jos,  au stat, dacă tot aveau antrenament, tot pe jos. Oare un pahar cu apă rece or fi primit măcar? Amănunte, aici.

Şi o singură concluzie: bătaie de joc. Aşa ceva este inadmisibil, nu se făcea unirea odată cu venirea acestor oameni, ca să fie pus preşedintele în situaţia de a nu şti ce să facă şi să spună ca să nu iasă din limitele constituţionale. Dar nici minciuna (nu sînt în ţară) nu este printre prerogativele prezidenţiale, şi nici nu credeam că învaţă atît de repede prostii de la Ponta. Mai rămîne să sperăm că nu-l va concura.

(Foto: jurnal.md)

Facebook Comments

6 Comments Mi-e scirba!

 1. AlexA

  Madame Gorghiu a aratat din capul locului ce poate: prima aparitie tv ca proaspata presedinta a PNL a fost la gadeatv, mi se pare. As spune deci ca n-are cum sa socheze nici prin ce face, nici prin ce nu spune. La Johannis e oarecum o surpriza, dar nici acolo prea mare. Asta e, pana la urmatoarele alegeri bagam la cap si votam in consecinta. Nu se putea sa facem noi tocmai acum nota discordanta fata de Europa: politicieni prosti la ei, idem la noi. Totusi la radare ii batem, noi si ungurii…

  Reply
  1. Florina Neghina

   La A3, la Cristina Ţopescu. Odă femeii şef de partid.

   În momentul ăsta mi-ar fi imposibil să votez PNL, nu ştiu ce pot face pînă la anul să mă convingă să-i votez.

   Reply
 2. cri

  Nu este prima data cand dl. Johannis evita sa dea ochii cu oamenii; dumnealui prefera „dialogul” pe Facebook; nu tu purtator de cuvant, nu tu comunicare pe canalele oficiale; din pacate, moda idioata lansata de Johannis, adica aceea de a comunica cu cetatenii din spatele unui ecran de calculator in loc de dialog „face to face” cu publicul, a prins foarte bine la politicienii din Romania.
  In ceea ce priveste Basarabia, unirea acestui teritoriu romanesc cu patria – mama nu se poate face decat dupa aderarea basarabenilor la UE, pentru a putea astfel contracara reactiile rusilor. Trebuie insa sa fim cu totii constienti ca aceasta unire, logica si legitima, va insemna incorporarea in Romania a circa trei milioane de rusi basarabeni romanofobi. Iar Rusia abia asteapta sa-si „protejeze” rusii aflati in afara granitelor rusesti. Am vazut cu totii ce inseamna acest lucru in Ucraina…

  Reply
  1. Florina Neghina

   Deci se poate comunica si civilizat. Bun.
   Unirea este, intra-adevar, o problema mai complicata. Asta nu scuza in vreun fel nesimtirea fata de oamenii aceia veniti la Bucuresti.

   Reply
 3. Yeba

  Între timp ne-am dumirit. Omul a fugit la Sibiu ca să nu dea ochi cu basarabenii, să nu se interpreteze. Avionul, ca taxiul, după el la Sibiu. Plecat Spania. Rajoy e la întâlnirea PPE, e drept, dar Felipe si Letizia sunt acasă și asta e tot ce contează.

  Reply
 4. Mario

  Oricum presedintele facebook nu prea are timp de romani !! A fost in vizita in Ucraina si nici buna ziua nu le a dat minoritatilor romanesti de acolo !!Nu are el treaba cu noi !!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *