Oroarea umana

Este extrem de dificil să mai găsești ceva de spus despre Ponta, după cîte a făcut și cîte s-au spus. Și totuși, cînd pe străzile Ankarei au murit 265 de oameni, au avut loc decapitări și linșări, sînt peste 1400 de răniți și un număr neștiut de militari bătuți și umiliți, e greu să te stăpînești cînd citești că acești sălbatici, autorii acestor atrocități, ar fi ”cetățeni adevărați”.

ponta turcia

Așa că oricum fiind un nimeni în politica românească, mergi și fii un cetățean ”adevărat” acolo unde îți place, la cei pe care îi admiri, la lipsa oricărei urme de umanitate cu care rezonezi, mergi acolo unde meriți să fii. Mergi și caută-ți libertatea și drepturile fundamentale într-un stat condus discreționar-dictatorial, mergi și vezi cu ochii tăi ce este manipulare și ce nu. Mergi și fii mîndru și demn împreună cu cei pe care-i lauzi, mergi și identifică-te cu acele exemplare, mergi și nu te mai întoarce! Niciodată! Nu te merităm, din fericire pentru noi, nu vom ieși niciodată pe străzi cu mîinile goale să te apărăm, neavînd absolut nici un motiv, nimeni nu va dori să fie vreodată mîndru, asociat cu o lichea ca tine.

Restul urărilor nu suportă a fi scris, oroare umană ce ești!

Facebook Comments

1 Comment Oroarea umana

  1. AlexA

    Dincolo de toate gafele, tacerile si inactivitatea cu care ne exaspereaza Iohannis, trebuie sa ne felicitam, totusi: in noiembrie 2014 am facut alegerea cea mai buna, in conditiile date. Incerc sa-mi imaginez cum ar fi fost lumea cu Ponta pe cap, dar nu reusesc, nu pot fi atat de sadic cu mine insumi:) . In ultimul timp nu foarte multe tari se pot lauda cu alegeri bune, din pacate (Grecia, Spania, Turcia)…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *