Romania, tara fara barbati, in care copiii sint ucisi

Din ce zic părinții băiețelului ucis de cîini și medicul legist, copilul nu a fost mușcat de cîini care își apărau teritoriul, nu l-au perceput ca pe un rival. Au vrut să-l mănînce, l-au văzut drept pradă. Cam ăsta e comportamentul haitelor de cîini din București. Un comportament normal pentru animale sălbatice care trăiesc în haită: își apără teritoriul de rivali, fug de prădători și ataca pe cei slabi, care pot fi pradă. Cîinii de haită sînt aproape lupi și își fac treaba lor de lupi. Primarii, în schimb, nu-și fac treaba lor de primari. Cîinii maidanezi sînt animale carnivore, sălbăticite și înfometate, care își urmează instinctul de prădători. În capitala României. Pe străzi, în parcuri, între blocuri, în stații de autobuz, în fața magazinelor, în locurile de joacă. De ce există animale carnivore, sălbăticite și înfometate și care ucid copii în capitala României, numai Oprescu și Ponta ne pot răspunde.

Oprescu zicea că nu-l poate aduce înapoi pe copilul ucis dacă își dă demisia. Dacă își dădea demisia acum 6 luni sau 2 ani, putea să-l aducă. Așa cum acum poate să-i aducă înapoi pe copiii care vor mai fi uciși de cîini atîta timp cît el va fi primar.

Dacă primarul Oprescu rezolva problema cîinilor, acei cîini nu ar fi fost acolo. Cei doi băieței se jucau ce se jucau și se întorceau la bunica lor. Sau venea bunica după ei. Pentru Ionuț diferența dintre viață și moarte se numește Oprescu. Dacă acei cîini nu erau acolo, Ionuț trăia și astăzi. Iar vina că acei cîini se aflau acolo aparține în primul rînd lui Oprescu.

România e țara fără bărbați, în care copiii sînt uciși, și pipițele politice ca Oprescu sau Ponta fug și se ascund. România e neguvernată. La conducere sînt niște pițiponci paralizați, incapabili să ia decizii și să reacționeze în vreun fel la ce se întîmplă în țară. România e tribul ai cărui bărbați fug primii și se urcă în copaci atunci cînd e atacat de lupi, în timp ce copiii rămîn pradă.

Cîți vor ieși în stradă pentru băiețelul ucis și, mai ales, pentru ca de acum încolo să nu mai vedem copii mutilați și uciși de cîini? 70? 200? 1000? 5000? 30 000? 100 000?

PS. Am vorbit doar de lașitatea personajelor politice, nu și de hoție și sutele de milioane de euro care circulă între oengeuri și politicieni în ”Industria Maidanezilor”.

Facebook Comments

6 Comments Romania, tara fara barbati, in care copiii sint ucisi

 1. Never G

  In ce tara din lume, un primar, ca Oprescu, apare in conferinta de presa dupa 3 zile de la tragedie si mimand ca e impresionat pana la lacrimi, se spala pe maini aruncand responsabilitatea spre cetateni printr-un referendum?
  Acum e nevoie imediata de actiune nu de tergiversari prin referendum, dupa care sa se mai lungeasca o luna, doua, trei, pana fac o lege noua!
  Este revoltator!

  Reply
 2. Florina Neghină

  Dan Alexe, Facebook:

  Cu riscul de a pierde câțiva friendși exaltați, dezbaterea asta pe FB și in presă a luat o turnură obscenă… Nu exista câini salbateci pe strada in nicio alta capitala europeană. Eu nu am vazut atatia caini periculosi si hamesiti decat in Kabul.
  Toate smiorcaielile sint inutile: bestiile trebuie eutanasiate. Siniștrii profitori care le-au lăsat pe strada, primind in acelasi timp fonduri deturnate, trebuie pedepsiti.
  Iar cea mai stupidă zicală poporană in circumstanțele actuale e aia cu : „cine nu iubește animalele nu iubește nici oamenii”… Ați ajuns sa gandiți exact invers și sa nu mai iubiți oamenii de dragul animalelor.

  Reply
 3. x-tina

  Ar trebui sa ne gandim cu totii la faptul ca aceasta situatie cu haitele de caini,este aproape in toate orasele…intamplarea a facut sa fie in Bucuresti,insa putea sa fie oriunde la noi,pentru ca sunt caini agresivi si in haite peste tot. Aviz tuturor primarilor,asteptam cu totii o masura drastica,nu cum a spus idioata de presedinta a asociatiei ‘CUTU-CUTU’ ca s-ar fi putut evita asta,daca ar fi fost toti cainii castrati….pai idioata,ce esti tu,cum s-ar fi rezolvat problema agresivitatii daca tu i-ai fi castrat? Parerea mea este ca ar trebui sa o „castram” pe ea,ca nu cumva alte asemenea specimene sa se mai nasca sau sa procreeze….!!!! condoleante familiei indurerate !

  Reply
 4. idob

  La fel ca in cazul japonezului omorat de maidanezi acum 2-3 ani nu se va intampla nimic. Nimeni nu va plati politic sau penal iar legea va ramane la fel. De altfel Oprescu a mai anuntat un referendum si atunci…
  Dupa 2-3 saptamani emotia va scadea, televiziunile vor gasi un alt subiect, facebookul o noua cauza de salvat (RM reloaded, gaze de sist, balena cu cocoasa, etc). In afara de familia copilului toti se vor intoarce la vechile afaceri.
  Peste o luna sau un an un alt om va fi ucis/mancat de caini comunitari…

  Reply
 5. Canadiana

  Poate moartea lui Ionut n-a fost chiar in zadar, poate va scoate in strada atat de multi, incat guvernul isi va putea inventa nucile pe masura. Eu nu cred ca exista parinti care sa nu fie loviti de tragedia familiei Anghel. Ma gandesc totusi ca guvernul fara nuci n-avea cum sa procreeze, astia n-au copii si nici instinctele minime aferente.

  Si, in aceeasi ordine de idei, este obscen sa se protesteze impotriva exploatarilor miniere si nu impotriva pierderii inutile de vieti datorate incompetentei guvernului.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *