Senzaţional! Bănicioiu face sex!

În timp ce Ponta e-n politică pînă peste cap.

Bleen a scris încă de la începutul mazilirii lui Geoană că următorul pe listă e şefuleţul PSD. Motivul, chiar excluderea prostănacului din partid şi pierderea şefiei Senatului. Numai că fostul diplomat are o problemă cu ratarea. Nu iartă nici o strachină care îi iese în cale, ba-şi mai plantează şi singur cîte una. În schimb, nu vede nici o carte din cele care i se îndeasă prin mîneci şi prin buzunare.  Aşa că cineva s-a gîndit să grăbească puţin lucrurile, pentru a funcţiona în continuare planul.  Şi cum publicarea listei sponsorilor lui Ponta nu a trezit prea mare interes, a apărut azi scandalul sexului cu minore. Despre un bărbat în putere, exclusiv.

Acum, că Robert Negoiţă l-ar fi sponsorizat şi cu fetiţe, rămîne de văzut.  Important strict în acest moment este că lui Victoraş i se arată pisica. În spatele presupuselor relaţii sexuale în afara familiei şi în afara legii este sigur altceva cu care poate fi şantajat. Şi el ştie asta. Aşadar, este avertizat că trebuie s-o lase mai moale. Chiar şi numai impactul aproape nesemnificativ al ştirii asupra publicului indică faptul că lui trebuie să i scoale părul de frică.

Cine se grăbeşte? Iliescu, şi este evident de ce. Pentru a nu se irosi sămînţa, PSD va trebui lăsat pe o mînă bună, care să alimenteze în continuare banca de urmaşi.  În vestiar s-au dezechipat deja Năstase şi Oprescu. Ba chiar au început antrenamentul. În cazul în care, pe 7 decembrie, verdictul dat de Justiţie îi va fi favorabil fostului profesor al lui Ponta, viitorul PSD va suna de la Cornu, resursa de ouă. Dacă nu i se va oferi satisfacţie în sala de judecată, soarta partidului va rămîne o perioadă suspendată. Cît este necesar ca Oprescu să fie acceptat ca ma… pardon, tată  suprem al tuturor sediilor cu semnalizare vizuală pe roşu. Adică nimeni altul decît cel pipăit pe la afaceri tot de Ponta, pe cînd era capul corpului de control al lui Năstase.

Să mai zică cineva că ei nu fac politică din plăcere.

Surse: evz.roputerea.ro

Facebook Comments

9 Comments Senzaţional! Bănicioiu face sex!

 1. Doru

  hehe. Ma asteptam sa vina de la putere asta cu Ponta, dar daca vine de la Puterea, inseamna ca e din sanul psd-ist.

  Acum cateva luni un fotograf incerca sa-si vand pozele cu Ponta alaturi de o gagica unui tabloid. A fost refuzat pe motiv ca e un subiect prea greu. Sigur, n-am dovezi, dar se confirma ca pustiul poate fi santajat.

  Reply
 2. Ivan Zubeldian

  Asa, de weekend, iată un model de relații cu clienții. Oamenii au în vedere ca pe viitor sa anunțe clienții când le șterg fișiere din directoare. În schimb au clauză contractuală care nu-mi permite să public corespondența cu ei. M-am gândit s-o încalc.

  "Buna seara,

  Ati realizat o instalare prin urcarea fisierelor prin contul FTP la care numai dumneavoasta aveti acces. Serverele noastre sunt securizate si bineinteles nu intr-un astfel de mod au fost corupte fisierele dumneavoastra. Retineti totusi obligatia dumneavoastra de a va asigura ca scripturile dumneavoastra nu prezinta gauri de securitate sau ca prin

  intermediul accesului FTP nu urcati scripturi deja compromise. Tocmai pentru a asigura o securitate a serverului exista aplicatii ce detecteaza fisiere malitoare in conturile unui client, iar in momentul in care sunt urcate astfel de fisiere malitioase, acestea sunt mutate in carantima. Avem in vedere ca in viitorul apropiat sa dezvoltam scripturile noastre de detectie si cu facilitatea de trimitere automata

  a informarii prin e-mail catre client de identificarea unui astfel de script malitios.

  Vizavi de publicarea corespondentei pe care o purtati cu noi, va reamintim ca in conformitate cu contractul agreeat nu aveti acordul nostru pentru a realiza acest lucru. Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa respectati clauzele contractuale pe care le aveti cu noi.

  Consideram in acest moment ca sesizarea dumneavoastra inchisa. Daca doriti redeschiderea ei, va rugam sa reveniti cu un e-mail in care sa ne specificati ce alte probleme ati intampinat.

  Va multumim pentru colaborare.

  Cu stima,

  –––––

  *Departamentul** Tehnic xServers *

  *www.xServers.ro***"

  Reply
 3. Ivan Zubeldian

  On topic: hostingul lui zubeldian.ro, Xserve, face sex cu mine. Fara sa ma anunte. Imi sterg fisiere pentru ca sunt infectate dar nu sunt in stare sa-mi spuna de ce sunt infectate. E a doua oara cand imi sterg fisiere din directorul wordpress, fara sa ma anunte. Prima oara a fost acum o saptamana. In seara asta am constatat ca zubeldian e din nou mort. I-am intrebat ce se intampla, mi-au zis ca au sters fisiere, iar cand am intrebat de ce o fac fara sa anunte m-au intrebat de unde am instalarea.

  Cine il ajuta pe zubeldian cu hosting? Sau cine poate recomanda un hosting platit care nu e operat de robotei care au impresia ca clientii sunt un fel de boala in lumea perfecta a programarii?

  Multumesc.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *