Sindicalistii minciunii

Toată lumea scrie despre sindicalişti si cum submineaza ei ţara. Ba aia de la metrou, care fac greve, ba astia din administratie, care vor bani mai multi. Toata lumea ii injura, inclusiv eu, nimeni nu ii intelege sau simpatizează un pic. Hai sa ne punem un pic in pielea lor.

Sindicaliştii sunt masa de manevra. Toti liderii politici le promit cate ceva. ba chiar le votează salarii mai mari si sporuri mai babane. numai sa puna stampila in dreptul cui trebuie. si cand o pun…devin invizibili. Nimeni nu isi mai aduce aminte de ei. Cine? Voi ce ati face in locul celor minţiţi ca indianul nu va da oameni afara, ba chiar va investi in tehnologii noi? Exact. Ati iesi in stradă.

Ce nu stiu ei insa e ca sefii au primit ce li s-a promis. Bani, pozitii in Consiliile de Administratie, gipane mai colorate. Sa nu credeti ca grasanii cu pretentii de lideri sindicali vad doar interesul oamenilor pe care ii reprezintă. Oh, nu. Ei il au drept idol pe milionarul Mitrea (unii chiar au tablou cu el deasupra patului). Cum a ajuns el dintr-un amatât de lider sindical, care abia putea lega doua fraze, ditai ministrul cu case in Austria, ce om, ce exemplu…

E de admirat cum reusesc oamenii sa fie manipulati si tinuti in intuneric.

Nota redacției: O posibilă explicație poate fi  răspîndirea largă  în România a tehnicii de conducere numită și  „Mushroom Management”: Keep ‘em in the dark and throw with shit on them!

Facebook Comments

8 Comments Sindicalistii minciunii

 1. Pingback: E criză? Hai să facem nişte greve! | zoso blog

 2. Pingback: Ia d-acia şi ia şi de dincolo » zoso.ro

 3. cristoiu

  La mijlocul anilor 90 sindicalistul Marica era vames.A fost prins{flagrant},luand mita,arestat,cercetat si bineinteles achitat.Acum este un exemplu de aroganta,un excelent manipulator si conducator de mase,la mana PSD.

  Reply
 4. alex

  imi place exemplul tau cu mitrea. desi nu am auzit nu mi se pare imposibil sa aiba vre-un amarastean tablou cu el.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *