Stiri si comentarii

1. Absurditate CNADR: Productivitatea muncii scăzută la jumătate a generat creșterea salariilor cu 10.000.000 de euro. 

În numai doi ani, la CNADNR s-au acordat salarii suplimentare în valoare de milioane de euro, angajații au primit bonusuri ilegale, în timp ce productivitatea muncii a scăzut considerabil. Unul dintre principalii responsabili pentru acest dezastru care se reflectă în infrastructura deficitară a României se află și astăzi în funcție: Maşala Ionuţ Laurenţiu, director general adjunct economic al CNADNR, manevrează, de mai bine de șapte ani, toți banii destinați infrastructurii rutiere. El a fost acompaniat în aceste operațiuni păguboase de fostul șef al CNADNR, Narcis Neaga.

Un document oficial al Curții de Conturi arată existența a numeroase nereguli contabile, de salarizare, administrative, financiare și de gestionare a proiectelor în cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR).

2. US Election: Ted Cruz wins Iowa republican vote.  Singurul republican autentic rămas în cursă. La democrați, la această oră, încă nu se știe dacă e Clinton sau Sanders. Adică o comunistă mascată sau un comunist pe față.

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/FBNewswire/posts/1017199081651546″ mbottom=”50″]

(Știri și comentarii, reiau rubrica pe care, din păcate, am întrerupt-o anul trecut.
Update-uri pe tot parcursul zilei, dacă va rămîne zilnică. Nu exclud nici varianta săptămînală.
Vor fi și recomandări, evident, cum au mai fost, deși nu sînt menționate în titlu. La care titlu mă mai gîndesc dacă rămîne așa sau nu.)

(Foto:  forgivenessministries.com)

Facebook Comments

4 Comments Stiri si comentarii

 1. AlexA

  De ieri, dar mi se pare super misteaux: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20765695-adrian-curaj-ministrul-educatiei-aproape-25-dintre-copii-renunta-scoala-dupa-clasa-viii-daca-invatamantul-obligatoriu-termina-clasa.htm De ce sa nu fie obligatoriu pana la doctorat, de exemplu??? Atunci am avea abandon scolar zero, no? Acesti tehnocrati minunati si ideile lor zburatoare, complet necontaminate de vreo ideologie politica, cica. Mai mult etatism, ca face bine, se stie, ca si focul stins cu gaz, de altfel… Minunat!

  Reply
   1. AlexA

    Ha, ha, haaaa… Tot guvernul, in frunte cu birocratul Ciolos nu mi se pare a fi bulletproof, ca sa zic asa. Sigur, nu-i catastrofa Ponta &Co, dar se potriveste perfect Prezidentului, si aici iarasi sunt finut… Parc-ar trai pe Luna, zau, nu in Romanica. Se asteapta ca politicienii sa se schimbe in bine de la sine, eventual dupa o autocritica severa, in primetime. Oamenii astia chiar nu vad cu cine au de-a face oare? Sau sunt chiar atat de lasi??

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.