Incredibil! Teroristii au venit cu valul de refugiati

UPDATE: Conform Reuters – German spy agency says IS sending fighters disguised as refugees) – Hans-Georg Maassen, șeful BfV, un serviciu secret german din subordinea Ministerului Federal de Interne, confirmă pătrunderea teroriștilor în Europa, deghizați în refugiați, la o zi după dejucarea unui atac în Berlin.

Hans-Georg Maassen said the terrorist attacks in Paris last November had shown that Islamic State was deliberately planting terrorists among the refugees flowing into Europe.

„Then we have repeatedly seen that terrorists … have slipped in camouflaged or disguised as refugees. This is a fact that the security agencies are facing” Maassen told ZDF television.

Așa, și? Cum rămîne în continuare cu beneficiile imigrației ilegale, cu umanismul, cu cotele pe care voiați – și poate că mai vreți încă – să le impuneți țărilor membre UE, bătînd cu pumnul în masă și amenințînd cu sancțiuni în cazul refuzului? Cum rămîne cu ăștia, peste un milion cărora le-ați deschis porțile continentului fără nici cea mai mică măsură de prevedere, cu o inconștiență de neimaginat la un asemenea nivel de decizie politică? Cum rămîne cu cetățenii europeni, trăitori cu spaima zilnică că pot fi următoarele victime ale criminalilor Statului Islamic și, în final, cum se numește cînd acționezi împotriva alor tăi, nemți și europeni deopotrivă, în baza unor iluzorii, absolut nefundamentate teorii a ”beneficiilor” și a umanismului? Cît de uman este să pui în pericol viața celor care te-au ales și te plătesc tocmai ca să le asiguri, în primul rînd, siguranța de zi cu zi?

Să răspundă apostolii migrației, cei care au răspîndit și smintit cu ideile progresiste, să răspundă cu aceeași vehemență cu care acuzau de xenofobie și rasism pe oricine punea o întrebare de bun simț privind valurile de migranți care străbăteau nestingheriți Europa, să ne mai spună acum, încă o dată, în față, cu același tupeu uluitor, că nu înțelegem noi ce se întîmplă, că în nemernicia noastră vrem să conservăm privilegiile unei civilizații construite de milenii, în loc să ieșim cu flori și inimioare să ne întîmpinăm călăii, în veselia inconștientă echivalentă punerii capului pe șinele de tren. Să răspundă, acum să răspundă, dacă au curaj.

Șoc și groază! The Wall Street Journal titrează ”France Skaken by New Terror Revelation”, cu subtitlul ”Woman says leader of Paris attacks told her dozens of Islamic State militants entered Europe with him”.

PARIS—The presumed leader of the Islamic State operatives who attacked Paris in November boasted that he slipped into Europe among refugees from Syria as part of a team of dozens of militants, according to a key witness.

Martorul cheie, citat de The Associated Press, dintr-un interviu difuzat de RMC Television și confirmat de avocat, este o femeie care s-a aflat împreună cu verișoara leaderului terorist în momentul în care acesta a solicitat să-i fie găsită o ascunzătoare, după carnagiul pe care-l instrumentase în capitala Franței, în urma căruia au murit 130 de persoane iar alte cîteva sute au fost rănite, și este cea care a ajutat la identificarea ascunzătorii lui Abaaoud și la uciderea lui ulterioară, în urma raidurilor poliției din 18 noiembrie 2015. 

Cîteva din declarațiile femeii, pe care le puteți citi integral aici.

– ”He was proud of himself. That was the worst.”
–  ”He appeared to fear no one, a superman. He talked about it as though he was shopping and had gotten a bargain on a box of detergent.”
–  ”She said the Islamic State group commander told her he had entered France without documents, among a group of 90 people that had scattered around the Paris region. She accused him of killing innocent people, which he denied, and challenged the deaths of Muslims that night. Those, she said, he described as „collateral damage”.
”She asked him whether he had come in with Syrian refugees and he told her he came in a group without any documents. „There are Syrians, Iraqis, French, Germans, British. We came in a group of 90 and we’re a little bit everywhere around Paris.”

Despre ”eșecul” atentatului de la Stade de France:

– „The exact words of his response were: ‘There were some failures. I am here to make sure that there will be no more.”

Bun, acestea fiind faptele, să revenim. Cine ar fi crezut? Cine ar fi putut să prevadă că în peste un milion de imigranți hălăduind liber prin Europa, necontrolați de cineva, ar putea fi și teroriști? Cine să se gîndească atît de departe? Cine să conceapă asemenea grozăvii? Cine să-și imagineze măcar că așa ceva ar fi posibil?

Cine, în afara unor xenofobi, rasiști, ba chiar naziști? Cine, în afara rău-voitorilor care întrebau zadarnic de ce nu există nici un filtru de control al mulțimii care invada Europa? Care întrebau ce se întîmplă cu acești oameni, de unde vin ei, ce vor, în ce scop, și care sînt soluțiile, care sînt mecanismele de control, integrare și supraveghere? De ce sînt atît de puțini copii – din care 10.000 dispăruți în ultimii doi ani, altă poveste – și atît de puține femei, dar atît de mulți bărbați tineri, în putere, capabili să se lupte cu urgia pe care toți pretindeau că au lăsat-o în urmă, și cînd mulți veneau, de fapt, din alte zone decît cele de război?

Cine, în afara unor conservatori retrograzi care nu înțeleg mersul lumii, implicit circuitul migrațiilor în dinamica istorico-socio-geopolitică, pornite de la Adam și Eva și imposibil de oprit, ce dacă dinamica civilizațională presupune și paliere complet diferite, și instinct și mijoace de apărare?

Să fim oameni serioși, empatici, deschiși la minte și la pungă, ce dacă acum vor fi întreținuți pe banii noștri? Ei ne vor plăti pensiile peste ani, ei vor întineri populația îmbătrînită a Europei, ei, aducătorii numai de beneficii, cum s-a tot spus de la centrala continentală de partid. Și cum tot repetau papagalii utili, indiferent de culoare, cu mai mult sau mai puțin talent. Ei ne vor asigura nepoți, ei ne vor da un pahar cu apă, ei ne vor trece strada, ei sînt viitorul, progresul și viața.

Ei, deocamdată, viața de apoi pentru victime.

Și ei, acum întreb și eu: de aste de mai sus ce mai ziceți? Nu există nici o legătură între terorism și fluxul de migranți, nu-i așa? Hai, ziceți, ziceți din capul vostru, pînă să apară punctajul progresisto-psihiatric. Hai, curaj, că pe aici nu vă facem nici măcar ”bum” la ureche.

PS: Despre gigelul gigea din fotografie este vorba. Imagine! Să nu-i dai un ursuleț de pluș și să-ți faci un selfie cu el?!

abaaoud

(Foto: thesun.co.uk)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *