Treceti batalioane romane Canalul!

Și civilizați odată insula aceea care și așa numai dureri de cap ne dă! Așa nu se mai poate. Pînă aici! Cine sînt tupeiștii ăștia care nici ei nu știu ce-au făcut?! Din ce grote imemoriale au apărut acum, să ne facă nouă probleme?!

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/siegfried.muresan/posts/10154265816952481″ mbottom=”50″]

Spre deosebire de domnul Juncker, domnul Rompuy, doamna Mogherini și alte doamne și domni așijderea, aleși pentru funcțiile ocupate, nu?! Sau chiar doamna Crețu.

Sigur, și domnul Siegfried Mureșan a fost ales. De doamna fiica fostului președinte, pentru care locul 2, de pe care a candidat dînsul la alegerile europarlamentare, era păstrat. Dacă nu cumva dînsa colecționa semnături – din pasiune, desigur – pentru candidatură.

În acest sens, domnul președinte Iohannis, mai iute decît ceilalți șefi de state de pe continent, a și acționat deja. L-a trimis pe domnul Mihalache ambasador, pentru început. Să sperăm că rezolvă problema cu ”profesionalismul și competența manifestate în modernizarea și eficientizarea Administrației Prezidențiale de care a dat dovadă la București.”

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/dan.mihalache1/posts/1212218742124238″ mbottom=”50″]

Și nu e de la căldură, din păcate.

dan mihalache(Foto: epochtimes-romania.com)

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *