A fost marxist în tinereţe, dar şi-a dat seama că a greşit şi s-a apucat de matematică

Sîmbătă am primit un sms de la Sebastian Lăzăroiu: „Vreau să te iau consilier. Te bagi?”. M-am băgat, după o zi de gîndire. Adevărul e că mă hotărîsem aproape instantaneu, am cerut însă timp de gîndire din două motive, Madame Blogary fiind unul dintre ele. Fiindcă, indiferent cum ar suna, vreau să ies la pensie de la Blogary.

Aşa se face că începînd cu 9 iunie 2011 sînt consilier personal al Ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu. Cîteva precizări: conform legii e un contract de muncă pe perioadă determinată, mai exact, pe perioada mandatului ministerial. Pleacă mîine Lăzăroiu, contractul meu se încheie de jure şi plec şi eu. Nu sînt funcţionar public, posturile aferente cabinetului ministerial ţin de o lege specială, Legea 760/2001, lege de aprobare a OUG 32/1998 de organizare a cabinetului demnitarului. Cu alte cuvinte, e un post mai degrabă politic. La cabinetul său, demnitarul poate angaja şi o vrăjitoare, dacă are încredere în ea. Nu e ilegal. Doar că va răspunde politic pentru asta. Nu sînt vrăjitoare (deşi sînt bun la ghiceli şi intuiţii) însă Sebastian Lăzăroiu, dacă a făcut o alegere proastă în ceea ce mă priveşte, va plăti politic şi uman, ca să zic aşa.

Madame Blogary va merge în continuare şi eu personal voi scrie în continuare.

Pentru cei care o vor da cu tinichigiul şi vînzătorul de uşi de garaj, ţin să specific că am lucrat cîţiva ani în domeniul asistenţei sociale, în administraţia publică, şi nu oriunde, ci în sectorul 5, adică în Ferentari, Rahova, Sălaj, Măgurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului. Şi, chiar mai rău, am şi studii în domeniu, deşi, fie vorba între noi, nu mi-au ajutat la absolut nimic, am trecut prin facultate ca gîsca prin apă. Din facultate am rămas „doar” cu prietenii, şi nu-i puţin lucru, avînd în vedere că-s aceiaşi de peste 15 ani.

Nu am mize personale, fie financiare sau politice. Nu am complexe, şi deci nici ambiţii. Dar nici timidităţi. O asemenea poziţie nu-mi excită din cale afară orgoliul dar nici nu-mi place să-mi cer scuze că exist sau că cred în ceea ce cred, că sînt unde sînt sau fac ceea ce fac.  Dar mă opresc aici, că, asta-i viaţa, pe Blogary logoreea costă, „cine dă din gură, e trimis la Muncă”.

PS. O chestie genială pe care am auzit-o aseară, într-o întîlnire: „A fost marxist în tinereţe, dar şi-a dat seama că a greşit şi s-a apucat de matematică”

Update nedormitul: Domnul consilier a suferit acum doi ani o operaţie de hernie de disc. Vestea proastă, pentru cei care întrețin o frumoasă relație de dragoste cu grija, este că nu a încăput pe mîna lui Oprescu. Vestea bună este că o radiografie a coloanei a fost publicată la momentul respectiv în declaraţia de interese de pe blogul personal.

Facebook Comments

105 Comments A fost marxist în tinereţe, dar şi-a dat seama că a greşit şi s-a apucat de matematică

 1. Pataphyl

  P.S. N-am fost deloc marxist (dacă ignor ședințele obligatorii de îndobitocire), da' de matematică m-am apucat din fragedă tinerețe și de lăsat nu m-am lăsat!

  Reply
 2. Pataphyl

  Mirel, felicitări și spor la Muncă! Știu că te vei pricepe să ignori injurile care vor curge valuri, de fapt după ce-am citit anunțul și comentariile (bașca link-uri pizmașe) mi-a venit în cap formula aia de lemn cu care se încheiau tot felul de cereri, delațiuni, referate și alte rahaturi scriptice: Onoare Muncii! E prima dată-n viață cînd am realizat că aceste două cuvinte chiar au un înțeles… 🙂

  Reply
 3. Dan Masca

  Draga Bleen, felicitari. Cu mare drag dam o mina de ajutor, pro bono, pentru a ajuta ca prezenta pe online sa fie mai buna a deconcentratelor ce tin de Ministerul Muncii. Nu vin la Bucuresti din principiu, dar pentru tine cu mare drag voi trece peste acest principiu. Ai o sansa ca ceea ce promovai pe blogary.ro sa pui in practica.

  Sper sa reusesti sa ne faci pe cei care nu te lasam sa stingi lumina, sa te apreciem si mai mult dupa fapte si nu numai dupa vorbe.

  Iti urez putina birocratie, stat reformat si modern 😉

  La fel si mie 😉

  Reply
 4. razvan

  Ce usor e in ziua de azi sa te afirmi daca ai un blog unde proslavesti conducerea de partid si de stat. Inainte de toate, lupta ta si a altora este cu "mafiile portocalii" din interior. Orice partid are si ar fi absurd sa negi asta. Daca PDL va reusi sa se auto-curatze de aceste tumori, atunci va va fi bine.

  Reply
  1. nedormitul

   Răzvan, tu ai avut minima curiozitate să îi citeşti postările? Ai vorbit ca o ţaţă, să se afle în treabă. Asta una. A doua, dacă era aşa de simplu, de ce e el acolo şi nu tu? Sau eu, că şi eu „preaslăvesc” conducerea de partid şi de stat?

   Reply
 5. Titus L

  Bleen,

  pentru ca am trecut si, periodic, mai trec si eu pe aici, din solidaritate de pagina si ca sporadic partener de discutii am simtit nevoia sa iti urez si eu ceva. Si ca in povestea cu sarea in bucate, m-am gandit ca nu de inca un rand de felicitari mai nevoie, ci de altceva: serviciu usor, Bleen!

  Reply
 6. nemo

  felicitari Bleen 🙂

  in alta ordine de idei, nici nu banuiam ce departe se va ajunge cand propuneam sa fie cu "plusuri si minusuri la comentarii", box populi, box dei! 😆

  Reply
 7. nedormitul

  nelu, da, știu, am intuit ce-ai vrut să spui. ideea principală este că nu ai intrat de mult pe pagina lui bleen, de cînd i-a luat interviul acela penibil candidatului la președinția româniei, domnu, băsescu. și că ai simțit că e o diferență mare între tonul comentariilor lui (aici n-ai fost foarte clar, lui adică băsescu, sau lui adică bleen. sau nu sînt eu foarte clar, whatever) și întrebările crispate pe care i le-a pus președintelui. pînă aici am intuit corect? ideea secundară e că nu ai crezut că acel interviu a folosit campaniei electorale a candidatului la președinție (care din ei, că au fost mai mulți, ești prea ermetic cîteodată, să știi).

  Reply
 8. Nelu

  Nu am intrat de mult be pagina ta, de cand ai luat interviul acela penibil candidatului la presedentia Romaniei dl Basescu.Am simtit ca e o diferenta mare intre tonul comentariilor tale de pe blog si intrebarile crispate pe care le-ai pus presedintelui.Nu am crezut ca acel interviu a folosit campaniei electorale a candidatului la presedintie.

  Reply
 9. nedormitul

  nelu

  ăla era un interviu pentru job, nu ce ştii tu. interviurile de felul ăsta sînt mai crispate de obicei. aplicantul a răspuns bine la întrebări. între timp, a primit jobul.

  Reply
 10. Nelu

  nu am intrat de mult be pagina ta, de cand ai luat interviul acela penibil candidatului la presedentia Romaniei dl Basescu.Am simtit ca e o diferenta mare intre tonul comentariilor tale de pe blog si intrebarile crispate pe care le-ai pus presedintelui.Nu am crezut ca acel interviu a folosit campaniei electorale al candidatului la presedintie.

  Reply
 11. viq

  Mutare de maestru.

  Felicitari Mirel, felicitari Lazaroiu.

  Ce mai !

  Totul este, dragii mei,

  Sa ai cap.

  Si-n el – idei ! 😀

  Reply
 12. Marius Delaepicentru

  Salutare!

  Tocmai am citit ştirea pe Hotnews! It's a boy!

  Felicitări, Mirele! Sunt convins că vei avea aceeaşi claritate mintală în evaluarea situaţiilor în care vei fi bîldîbîcit.

  Să consiliezi, Bleene!

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   Ăștia de la ziare.com și-au în articol dat 4 linkuri la ei și nici unul către postul din care citează copios. Sunt mortali, toți, cu Ciutacu în frunte. Nici unul nu pricepe că e un precedent care îi servește și pe ei, că Ioan Oltean și-a înghițit definitiv remarca ironică de acum un an și ceva: "Politica nu se face pe bloguri". Uite că se face. Iar proștii ăștia ranchiunoși nu pricep că se tăvălesc pe ei în noroi încercând să murdărească pe Bleen. Niște tăntălăi.

   Reply
   1. nedormitul

    Profesionalismul presei românești poartă un nume: Mihai-Valentin Axinte. Nu știți cine e? E lingăul lui Tudor Băsescu, cum bine l-a demascat Viorel Ciumacu.

    Reply
 13. Gramofonu'

  @bleen: daca e sa te felicit, e doar pentru curaj; o sa ai destule ocazii sa-ti blestemi decizia 🙂

  Din partea unuia care sta si va sta pe margine: daca tot o faci, fa-o sa se simta c-ai trecut pe-acolo. Eu, unul, o sa-ti fac galerie 🙂

  Reply
 14. snapshot

  isi inchipuia cineva ca ala mic, negru si cu ochelari o sa rateze ocazia de a-si satisface stapanul ?

  Reply
 15. poweraxxel

  Cel mai hilar in cazul Ciutacu, la fel cu cam toti intactii, este ca manifestarea tendintelor "cocos de munte" se face strict in "gradina" proprie, pe sticla, unde pot sa controleze si sa impuna aparitia persoanelor cu "pedigre" controlat. Cu alte cuvinte, n-ai semnat contract cu penalizare de 100.000 de euro, nu pupi dreptul la opinie pe sticla … Pe blog este mai rau! Nu lauzi opozitia esti rapid azvarlit, in timp ce in fundal de aude "oda muncii" si se afiseaza stindardul "jos dictatura"…

  Si se mai mira de ce ii vede lumea ca "vanduti"!

  Reply
 16. Flavia

  DOMNULE VICTOR CIUTACU, fost consilier prezidential. Acum cateva minute am aflat cu multa placere ca cititi acest blog. Ati afirmat acest lucru, bineinteles, la o antena. Doresc sa va transmit prin intermediul blogului iubitor de dictatura ca ma bucura prezenta dumneavoastra in acest spatiu al tiraniei.Sper ca in 5-6 luni sa fiti unul din piticii Albei ca Zapada.

  Reply
 17. 1

  Bleen

  da, dar el se mişcă tot timpul, aruncă cu căcat tot timpul, măcar să te fereşti şi tot trebuie să-l bagi în seamă

  Reply
 18. 1

  din păcate, trebuie să-ţi cunoşti adversarul, chiar dacă pentru treaba asta trebuie să te ţii de nas

  Reply
 19. Bleen

  Mulţumesc, ca să zic aşa.

  Mult mai comodă viaţa de blogger, trebuie să recunosc. Şi au trecut doar trei zile şi doar vreo trei găletuşe de lături (Realitatea, Caţavencu şi Intact).

  Apropo, am greşit cînd am scris 9 iunie, era de fapt 8 iunie – azi, vineri, a fost a treia zi de yesminister.

  Lecţia nr 3, pe care am învăţat-o azi: Nu răspunde la numere necunoscute.

  Lecţiile nr 1 şi 2 le ştiam şi propovăduiam deja: nu-i citi şi nu te uita la televiziunile lor.

  Reply
 20. nicole

  Ooops! Am comentariul inrosit??? Voiesc sa stiu si eu pe cine naibii a deranjat postarea mea. Hai, care ai oo sa iesi in fatza, spune-o! Ce penibili, nene!

  Reply
 21. Dragos

  @ofticosii cu unghia in gat

  domnul consilier Bleen al domnului ministru Lazaroiu, spre deosebire de domnul consilier Ciutacu al domnului ministru Seres sau chiar fata de domnul Consilier Ciutacu al domnului presedinte APAPS – Musetescu, are cel putin o calitate, nu este de-aici: http://sergheiniculescumizil.blogspot.com/2010/05… (remarcati sinteza primului comentariu)

  Reply
 22. Merechene

  Nu dau link ca sa nu-i fac trafic. Bleen, to'arasa lilick te urmareste pas cu pas! data viitoare sa-i faci cu mana cand te mai fotografiaza. 🙂

  Reply
 23. nightmare

  dupa cum se vede ,Blogary a devenit un fel de pepiniera de cadre !!!..))))

  Felicitari Blogary !!!

  Felicitari Sebastian Lazaroiu si Mirel Axinte !!!

  Reply
 24. nightmare

  razbate ciuda si invidia din toate comentariile …mai avea putin si facea apoplexie aici pe forum …ce individ de 2 parale !!!

  Reply
 25. nightmare

  Domnul grebu aminteste ,cred la toata lumea de aici ,de "marele" nistorescu sau sr stanescu….eu nu va cunosc si putin imi pasa cine sunteti ,dar daca tot ati vrut sa ii amintiti dl.bleen ca va datoreaza ceva ,nu trebuia decat sa-i trimiteti un SMS …in locul dv as fi fost foarte mandru de cunostinta mea ,care a ajuns consilierul unui Ministru.

  V-am citit comentariile cu atentie si am constatat ca sunteti doar un invidios ,rautacios si un snob de prima clasa ….imi place stilul dvs de scris,pacat ca nu-l puteti folosi pentru a face cariera si il irositi pe ironii ieftine si de proasta calitate !!!

  Reply
 26. Dragos

  Phuaiii, ce aproape am fost; n-a fost Ciutacu ci Adriana Dutulescu, n-a fost cu "tinichigiu" ci cu "vanzator de usi de garaj".

  Ma oftic, ma simt ca si cum as fi topait pe "Dutuleasca, dragostea mea !"

  Reply
 27. Nea

  Ei, deci faima ta de vizionar se adevereşte încă o dată. Ai intuit că o să

  ţi se propună un job la ministerul muncii şi, cu două zile înainte, ai anunţat că pui mâna pe muncă.

  Acum pune-ne şi pe noi la muncă, fă un brainstorming în care să spunem fiecare ce posturi bugetare absurde am întâlnit.

  Încep eu, cu acele sute de agenţii guvernamentale scoase din mâneca de dreapta a lui Tariceanu

  Reply
 28. Turnofftheglory

  Yeba nu intoarce cutitul in rana itaiului tzopaitor al tarii. Saracii martiri ai linsului in cur marca Intact si Realitatea-Catavencu faceau spume numai in ideea ca dictatorul luminat prefera o camera web si un blogger ca zoso sau bleen si nu un "ziarist" la un pret de cost de "doar" 20 000 de euro pe aparitie.

  Mirel, sper ca la cat de prost se plateste la stat sa fii motivat sa faci ce ai sustinut intotdeauna. Ai intrat in arena.

  Reply
 29. Yeba

  @thx, boonierat, m-ai scos din atacul de panica, mi-era ca s-au lenevit baietii tocmai acum, cind geme Țara.

  Problema este la Domnul Consilier, care, fie-mi permis sa va iau această scamă de pe mânecă, Luminăția-voastră, ne-a dezinformat, desigur în glumă, pretinzând că l-ar chema Mirel, pe când voci autorizate din presă, ca JN si Realitatea.net, afirmă cu profesionalismul recunoscut si premiat, că-l cheamă Mihai.

  Reply
 30. daniel

  Succes Mirel.

  Personal, nu am nici o obiecţie privind numirea ta, într-o cursă, toţi participanţii la început sunt posibili campioni. Şi nici nu trebuie să fi blazat pentru atacurile din media, atitudinea bună compensează lipsa de experienţă.Pericole, cu noua funcţie.. o mulţime. Una în care mulţi interlocutori cad odată ajunşi la putere, e refuzul dialogului cu celelalte părţi, ca să ai soluţii de succes trebuie discutate, adoptate cu un consens şi nu impuse. Implică o anumită deschidere de spirit şi stare mentală. Desigur fără a face compromis cu hoţia.

  Succes, încă odată.

  Reply
 31. Devis Grebu

  @nedo-chiar si Dstra, puteti fi banat…?(dar, e prea tarziu, din pacate), ma OBLIGATI sa-mi calc cuvantul pentru a doua oara si, credeti-ma e dureros pentru o "fosila" care mai tine la verticalitate, dar faptul ca nu reactzionatzi la punctul culminant si esentzial al "ultimei"(?) mele postari ce VA era adresata si anume INVITATIA personala a Ministrului/in/cestiune, pana nu de mult un "obishnuit"-adulat al seratelor VIP date de Madama(dar… cine stie, cum bine le shooteaza Sna pu'de/mai sus, stilul meu "baroc" sa fi fost motivul omiterii ce ati comis…?), sa COBOARE in arena (de unde eu voi absenta timorat)si, cu argumentele "trairii/episodului/cu/pricina", sa stearga praful de pe jos cu umbra mea rushinata

  Reply
 32. andrei p

  Bleen, iti doresc succes.

  Este pentru mine o surpriza sa descopar cita invidie si prost gust se ascunde in spatele unor caricaturi extraordinare.

  Reply
 33. nedormitul

  @devis grebu

  1. comentarii injurioase: era vorba de alţii.

  2. mccain: era o ironie.

  3. încercaţi un stil mai direct, cu subiect şi predicat, fără prea multe adjective, metafore, locuţiuni şi alegorii.

  4. oricine poate fi banat aici, chiar şi dumneavoastră.

  Reply
 34. Devis Grebu

  porecla "gupi", ma "obliga" la inca o scurta injurie, printre dintzi : "…dar ARGUMENTELE alea, pe care desigur le aveti, pentru a nu arunca-n nestire, la dreapta si la stanga cu deshtu, le-ati uitat, musiu, sau se ascund la randu-le dupa o porecla…?"

  Reply
 35. Devis Grebu

  @nedo, injurioase ( care…?vrei sa spui ironice, dar n-ai gasit cuvantul potrivit in DEX…?), bashca, dar cu alea ieftin/bashcalios/mishtocare cum ramane…? e cu voie de la madama…? Cat il priveshte pe McCain e republican moderat, nu cred ca ti-ar fi apreciat, cum sa spun…tonul superfluuu al "argumentelor", mai curand ai fi avut spor la Obama, ca la el…"Yes, you can !…". La asemenea "injurii", simt fierbintzeala oprobiului/thumb/down in ceafa… O sa-mi fie greu de acum incolo sa mai car in spinarea-mi "umilita" atatea hiddinguri, asa ca, ma opresc aici, DEFINITIV ( ca odinioara, Mirel stie, dar si mai si…de asta data )cu "deranjul" provocat acestei adunari de entuziashti "yes/man/&/madame", dar…nu inainte de a-i lansa o provocare ( din care va iesi victorios, caci nu-i voi mai raspunde )lu' don'Ministru-prospetzel, sa vina aici ( dupa o utila egzplicatzie necesara de informare -la sursa- a consilierului)in aceasta arena binevoitoare, pentru a-mi nega si combate astfel, cum nu se poate mai eficient pretentziile mele de cetatzean turmentat…

  Reply
 36. gupi

  devis grebu, ca sa nu existe loc de intors: Gupi e porecla ce-am primit-o inca de acum mai bine de 20 de ani.

  Nu ma ascund dar nici nu caut notorietate, iar voturi adaugdupa cum cred eu de cuviinta. Voturile pe care le primiti in continuare, precum si reactiile de care dati dovada imi intaresc convingerea ca am aratat degetul care trebuie.

  La buna vedere, dupa Rusalii!

  Reply
 37. Turnofftheglory

  Mirel Axinte, consilier guvernamental al ministrului Sebastian Lazariu, sau cum dracu se numeste titulatura.

  Ma gandeam la vremurile romantice cu Pavalache si Micky Spaga. Se mai schimba lucrurile in dictatura nu e asa?

  Reply
 38. Amelia

  Mirel,

  Mult succes si sper ca nici tu nici Dl. Lazaroiu sa nu dezamagiti majoritatea comentatorilor de pe acest blog (si nici pe piticii ACZ care-s mai multi de sapte!).

  Pe de alta parte, sper sa-i dezamagiti pe unii … (nu spui cine 😆 )

  Reply
 39. nightmare

  Excelent !!!!….nu imi vine sa cred ca mai sunt angajati si oameni inteligenti, nepoliticieni,onestisi cinstiti intr-un guvern!!!….Bravo !!!….Mult succes ,domnule Bleen si sper din tot sufletul sa faceti miracole ,impreuna cu noul Ministru ,dl Lazaroiu!!!

  Felicitari si mult,mult succes si noroc !!!!

  Reply
 40. nicole

  Mama, Mirel, cat o sa ai de muncit! Nici nu vreau sa ma gandesc ce vara vei avea! 🙂 Felicitari! Hai, ca tara are nevoie de oameni proaspeti si nu de stastisiti! Muuulta bafta!

  Reply
 41. nedormitul

  @devis grebu

  1. mi-e prea lene ca să dau plusuri minusuri.

  2. EU l-am făcut pe băsescu preşedinte şi ingratul nu vrea să recunoască. dacă eram mai atent, îl făceam şi pe mccain, dar atunci eram ocupat cu alte prostii.

  Reply
 42. Devis Grebu

  "gupi" e marca ochelarilor de soare fumurii in spatele carora va ascundeti, impreuna cu "argumentele" directe/nu/slalomate pe care DESIGUR le aveti pentru a JUSTIFICA un "thumb/dumb" aruncat din gupi/ditate de notorietate (efemera, caci aureoleaza un pseudonim…sorry, dar ati cautat-o cu lumanarea…)

  Reply
 43. gupi

  devis grebu, aveţi un deget coborîtor şi de la mine;

  "Much ado about nothing", aş zice, vis-a-vis de serpentinele lingvistice din comentarii.

  Reply
 44. Devis Grebu

  …si mai sunt taaaare curios sa stiu daca in afara celor trei "thumbs/down" care m-au aruncat in abisul rushinii ( si care, fara indoiala sunt ale lui Bleen, nedo & Florina, poaaate, Fl. Cojocariu, dar nu jur…) vor mai fi si alti dezgustatzi/sensibilosi, caci acest "hidden"-PECETE, cred ca banuitzi ca nu face decat sa creasca curiozitatea poporului infometat de barfe, ca sa-i dezveleasca un pic, valul impus de micshoratzii Dictatori…

  Reply
 45. Florina

  @devis grebu

  e tehnică, punct. şi e simplu: nimeni nu-şi poate vota propriile comentarii. întrebaţi pe cineva care se pricepe la wordpress şi în care aveţi încredere.

  Reply
 46. Devis Grebu

  …bizarrr…ce bizarrrr…am constatat ca a aparut deja un "thumb/down" pe comentariul meu (care, asa cum am prevazut, se indreapta vertiginos, spre zona de "hidden…etc…" si, instinctiv – ca mijloc disperat de supravietzuire – am vrut sa clickez pe un "thumb/up" ca sa mai intarziu putin fatalul deznodamant…dar…era blocat ( n-am indraznit sa clickez pe alalalt, de frica ca o sa functioneze…), ce nazdravanii mai "e" si cu "tehnica" asta ( a manipularii…? )

  Reply
 47. Devis Grebu

  Desi -mai mult ca probabil- acest mesaj nu va trece de "moderare" caci entuziasmul euforic e la ordinea zilei pe acest teritoriu, il pun, totusi, caci deshtele ma mananca-n draci… Frumos succes, domnule Axinte, dar sper sa nu uitati "comisionul" pe care-l datorati MISITIEI ( sau samsarlacului, cum s-o mai numi acest "act"…)mele, prin mrejele cu care l-am invaluit – iscusit/istovitor – pe don/Consilier, ca sa-si coboare ochii "obositi" ( o repet caci stiu ca v-a placut gaselnitza…)pe fotografia "zestrei" Dtale de calitati, in vederea Campaniei…Va previn insa ca daca la randu-va veti alege sa mi-o platitzi NU printr-o simplista/bashcalie cutumiera, ci prin angajarea mea ca "fost/intermediar"-pe langa proaspat/Consilier, voi fi nevoit sa refuz aceasta onoare, caci n-am pregatirea profesionala in domeniu, am facut-o ca amator, odata, pentru Presedintele Basescu… A propos, a castigat alegerile…?

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   Domnule Grebu, îmi amintiți de Doru Bușcu care, peste ani, nu pierde ocazia să spună despre cei cu care a lucrat, că lui le datorează cariera, banii, succesul, faima etc. În rest mă abțin să analizez cum sună să amintiți cuiva în mod public cât vă datorează. Chiar dacă v-ar datora cu mult mai mult decât faptul că i-ați făcut cunoștiință cu Lăzăroiu. Păcat.

   Reply
 48. picus

  Tot vorbind noi ieri de Mihai Neamtu, ma gindeam ca ar fi interesant daca te-ai putea baga si tu. Iaca, s-a facut.Eu iti doresc chiar la mai mare, nu din ambitie, ci doar asa, pentru ca ne-am saturat de hoti, incompetenti si impostori.

  Reply
 49. Yeba

  O sustin pe @Florina 5:05, cu mentiunea ca are de suferit activitatea tuturor cetatenilor care s-au inghesuit sa-l felicite pe Domnul Consilier Bleen in toiul noptii, inclusiv cea a numitei @Florina.

  Domnule Consilier, va rog sa acceptati si sa remarcati sincerele mele felicitari, scrise cu mintea limpede, la o ora decenta.

  Reply
 50. zulu

  succes, minte limpede si o totala lipsa de hrebenciucisme. a, si sper sa nu ajungeti in postura de a translata de la "bleen" la "spleen"(via Bacovia)

  Reply
 51. Turnofftheglory

  Aha, dreapta fuge la buget.

  Succes Mirel. Sper ca intelegi ce asteptari exista fata de Seby si sfaturile tale intelepte.

  Fata de la somaj din Galati, ce vizeaza carnetele e o duduie OK ce vede oameni de toate categoriile. O face pentru 700 de lei in niste conditii infecte.

  La capitolul soft, birou, maculatura nu trebuie sa iti povestesc.

  Plus nemernicia aia de baza de date trebuie naibii sa se coreleze si sa fie accesibila.

  Inca odata succesuri si nu il uita pe Alin Ionescu. 😀

  Reply
 52. snapshot

  felicitari !

  am intuit ceva atunci cand am pomenit de "dîrele" ciutacului pe blogul personal sau pe la antene. or fi ele de ignorat… dar trebuie şterse repede.

  Reply
 53. gupi

  domnuu consilier, poate-i aduceti aminte luu domnuu ministru de situatia jalnică pe internetuu de la ITM.

  Am si eu de depus niste declaratii online si ce sa vezi ? La itmonline.inspectiamuncii.ro, când apăs pe "Autentificare Declaratii", calculatoru-mi zice asa

  =========

  There is a problem with this website's security certificate.

  – The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

  – The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid.

  Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

  =========

  Sper că nu vrea să mă trage-n piept, aşa-i ?

  Un certeficat de ala coastă vreo 20 de euri pe an. Dacă n-are bani la buget, ii dau io că nu-i aşa o avere.

  Cu reşpekt

  Reply
 54. Florina

  "acest articol a fost publicat friday, june 10th, 2011 la ora 02:10"

  deci, în loc să te odihneşti ca să ai capu' limpede la Muncă, umbli noaptea pe blog.

  să se consemneze, vă rog, viaţa de noapte a consilierului personal al ministrului muncii!

  Reply
 55. snl

  FRAGMENT DE LA BLOGARY.COM -> "DESPRE NOI"

  "sîntem loiali ideilor, nu oamenilor. de aceea nu asteptăm recompense si nu ne fetișizăm liderii."

  Bleen vreau sa stii ca am asteptat acest moment… ca la ghiceli si intuitii sunt si eu bun… dar ma rog destul de previzibil. In orice caz, iti urez succes si sper sa oferi sfaturi intelepte.

  Reply
 56. Merechene

  Felicitari, Bleen!

  stiam, stiam, dar n-am zis :)! mai bine spus banuiam ca despre asta e vorba. Bleen, dar iti dai seama ca nimic nu va mai fi ca inainte.. probabil ca vei pierde niste prieteni si vei castiga de doua ori mai multi inamici 😀 . Sper sa nu se intample asa. Multa bafta!

  Reply
 57. Dragos

  @REALITATEA MEDIA

  @INTACT MEDIA GROUP

  03:01 = baba lesinata din Urlati = profesorul universitar Felix = intelectualul Sorin Ovidiu Vîntu = USL = glume proaste.

  Reply
 58. Dragos

  @domnul consilier personal al Ministrului Muncii, Bleen

  Primu !

  ps: va rog sa mariti pensiile lui mamaie, tataie, vecinului Grigore de la 7,

  lui tanti Maricica de la parter, lui unchiu Vasile si matusei Geta. Raului de nea Marin care mi-a intepat o minge in copilarie sa-i anulati pensia.

  pps: e rost de ceva fonduri europene moca ? fac cinste… 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *