Adio, BNS, dar, în Realitatea, rămîn cu tine!

Dumitru Costin îşi anunţă demisia din fruntea Blocului Naţional Sindical, ca urmare a eşecului manifestaţiilor de protest din ultima lună. Ideea nu ar fi neapărat rea, dacă nu ar merge mai departe cu recunoaşterea eşecurilor. De pildă, micul business de famiglie, Realitatea Media. Din păcate, Costin n-a înţeles un lucru simplu. Nu la sindicat este eşecul, ci la Realitatea TV. Ca să priceapă cum stă treaba, Realitatea TV este ca o muiere nenorocită, care îl freacă la ridiche pe bietul om de 20 de ani: Ia-mi frigider! Vreau aragaz! Du-mă şi pe mine într-o vacanţă! Vorbeşte şi tu cu şeful să te avanseze, las capul în pămînt de ruşine cînd mă întîlnesc cu Anteneasca şi îmi spune că lu’ al ei i-a mărit salariul! Şi mai lasă dracului sindicatul ăla, că nu sindicatul îţi pune-n traistă! Mă rîd toate matracucele, Mitică, o să mor pîrlită şi ruptă-n cur! N-am nici măcar o blăniţă!

Dacă te zbîţîi un an de zile să scoţi lumea în stradă, ba pentru respect, ba pentru bani, ba pentru – pardon – o stancă în gură şi v-o fac cadou, şi de-abia reuşeşti să scoţi 3 pensionari mai turbaţi (ăia sînt nervoşi că aşa li-i firea, sînt antrenaţi la cozile pentru compensate, Caritas şi, mai demult, la salam), eşecul nu e al sindicaliştilor nerecunoscători, ci al „muierii” de care vorbeam mai sus. Nu spun că sindicatele nu au nevoie de un post de televiziune. Să aibă, nu ştiu. Dar încearcă, Dumitre, să găseşti un mesaj pe care să-l transmiţi cu autoritate şi competenţă. De pildă, CTP-ul vorbeşte despre decimarea populaţiei. Adică, despre moarte. Bun! Cumpără-ţi o televiziune la care să vorbeşti despre imanenţa morţii, despre trecerea într-o lume mai bună, unde nu e nici îndurare nici suspin: cumpără Trinitas TV!

Facebook Comments

14 Comments Adio, BNS, dar, în Realitatea, rămîn cu tine!

 1. Mihai

  "liderii" astia de sindicat sunt majoritatea SECURISTI, agenti acoperiti, fosti sau actuali militieni !

  Atat timp cat cei pe care ii reprezinta au salarii si sporuri mari (cei din varf, nu prostii de jos, de la ghiseu) nu apar la televizor sa se planga dar imediat ce interesele celor din VARF sunt atinse apar si incep sa strige !

  PROBLEMA e ca niciodata nu vei vedea in strada oameni cu salarii peste 20 de milioane sau pensii mari ci ii vei vedea pe cei cu salarii si pensii mici tocmai pt a se credibiliza protestul DAR lupta licerilor de sindicate e pt cei din VARF nu pt talpa…cei de jos, de la ghiseu, sunt folositi ca masa de manevra!

  Reply
 2. ela

  @Florina: si al doilea ar fi : taticul ei este fericit de gestica feminina de dupa votare?

  Sau s-a vazut cu bile in mana si s-a simtit barbat politic?

  Reply
 3. ela

  Da,misteriosul Costin a plecat de la sindicate;din gasca pe care a sesizat-o ANAF-ul,nu are cum.

  In continuare, nici un lider sindical nu este in vizorul autoritatilor,nu-i asa?

  Reply
 4. poweraxxel.wordpress

  Despre Teo as vorbi un pic.

  Am vazut ca tine la opinia oamenilor. Poate citeste candva si opinia mea. Dupa o optiune pe care eram gata sa o inteleg, au urmat niste gesturi halucinante! Cum spunea si ea, in Parlament se fac lucruri pe care la TV nu iti permiti sa le faci. Sa inteleg ca de aceea a plecat din TV si a venit in Parlament? Sa te imbratisezi cu Aura Vasile este ceva halucinant! Astept sa vad si momentul in care si Crin Antonescu se imbratiseaza cu Aura Vasile! Iar dupa toata aceasta scena, a urmat o explicatie la fel de halucinanta! De bucurie ca nu te impiedici de niste scari, ajungi sa te imbratisezi si cu Adrian Sarbu! Si apropo, nu il intelegeam de ce nu o primeste inapoi la Pro. Adrian Sarbu este un manager extraordinar! Pentru ca acum inteleg si eu de ce nu a primit-o inapoi …

  As intreba-o de asemenea pe Teo ce crede ca ar raspunde oamenii daca cineva i-ar intreba daca sunt de acord ca politicienii din parlament sa isi doneze toata averea saracilor? Si daca ar raspunde “da”, si-ar dona toata averea?

  Reply
 5. para

  "Gaşca lui Băsescu şi-a luat măsuri de precauţie şi a jucat piesa proastă a puterii disperate că ar putea deveni opoziţie. Aşa că şi-a permis să provoace şi să încurajeze controlat aşa-zise atitudini disidente de televizor, gen Oajdea sau Teo. Primul era oricum pierdere planificată, a doua şi-a spălat (pentru un viitor în care PD-L va fi dominat de "aripa reformatoare"?)"

  Victor Ciutacu.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   Haide bre para, chiar sa citezi din Ciutacu? E o chestie de estetica, arata ca naiba, suna ca naiba, e ca naiba. Lasa-l in zeama lui acolo, nu pingari idealurile madamei:)

   Reply
 6. para

  deci a câştigat pedeleul tot. Manolea ăla e chiar bun.

  on topic.

  3 pensionari au fost, totuşi, patru zeci DE MII!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *