Andrew Breitbart vs all

Personaje:

Andrew Breitbart – blogger conservator

Anthony Weiner – congresmen democrat

MSM – mainstream media, în majoritate stîngistă

Povestea, pe scurt:

Andrew Breitbart îl acuză pe Anthony Weiner că are relaţii online, pe Twitter şi pe Facebook, cu fete a căror vîrstă nu o ştie şi că le trimite acestora fotografii personale cu conţinut sexual, cu însuşi Membrul Congresmenului chiar. Anthony Weiner neagă tot, declară că i-a fost hăckuit contul de Twitter dar refuză o investigaţie a FBI (era totuşi contul unui congresmen!) preferînd să angajeze o firmă privată care să investigheze presupusa spargere a contului.

În timpul ăsta Andrew Breitbart este executat de blogosfera liberală şi de posturi TV ca NBC sau CNN pentru că încearcă să distrugă un politician cu acuzaţiile sale aberante. Ba, unele dintre blogurile liberale insinuează că Breitbart însuşi ar fi hacker-ul care a spart contul bietului Weiner şi a trimis pozele.

Exemplu:

http://youtu.be/MtRgfO-hwaA

 

Finalul? Presat de ultimele articole ale lui Andrew Breitbart, în care acesta publică cîteva din pozele trimise de Anthony Weiner „iubitelor” sale online, politicianul democrat recunoaşte apartenenţa pectoralilor şi membrului din poze şi recunoaşte că pozele-s trimise de el, ba chiar mai mult decît atît, recunoaşte că a avut de-a lungul timpului şase relaţii online cu fete a căror vîrstă n-o ştie dar că bănuieşte că ar fi adulte, îşi cere scuze că a minţit publicul, familia, poporul, presa, regretă şi alte asemenea. Cu alte cuvinte recunoaşte toate acuzaţiile „aberante” ale lui Breitbart, acuzaţii pentru emiterea cărora acesta din urmă a fost executat de presa americană.

http://youtu.be/u1tJ6B6DDJo

Weiner a întîrziat la conferinţa de presă. Breitbart era în public şi a ţinut o conferinţă de presă ad-hoc pînă a apărut Weiner:

http://youtu.be/msUZHBTZVtk

Facebook Comments

16 Comments Andrew Breitbart vs all

 1. nedormitul

  @daniel

  ai dreptate! fix asta a arătat şi bleen, că presa şi blogosfera "mogulară" menajează PE CRITERII POLITICE un congressman care a comis şi recunoscut, cu greu, nişte fapte indecente (posibil infractor?), incompatibile cu calitatea de membru al congresului, ÎN LOC SĂ investigheze dacă acele acuzaţii sînt false sau nu.

  @dragoş

  aici eu sînt responsabil cu hăituirea celor care au o altă părere, bine? te rog să laşi asta în seama mea. mersi!

  Reply
 2. Dragos

  Daniel,

  greseala ! ai "format" gresit. aici nu este ciutacu.ro ci blogary.ro. hai sa tastam impreuna: cî, i, u, tî, a, cî, u..asa..punct, ro…asa..ai ajuns.

  te las, hai pa !

  Reply
 3. daniel

  Haha. Asta e tehnologia probabil (-)

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Ce am afirmat.

  Weiner nu e republican.

  Anyway, nu văd implicarea curentelor politice în incident, un individ e responsabil pentru actele lui în faţa legii, dar să legi un partid, un ziar de un păcat individual îmi pare trasă de coadă ca şi reacţie, cel puţin într-un mediu liber şi concurenţial cum e cel american.

  De altfel e mass-media americană e plină de scandaluri sexuale.

  Tiger Woods, David Letterman,Jim Mc Greevy,Eliot Spitzer,Larry Craig, Strom Thurmond, Clinton..etc.

  În fond, singurul gest condamnabil ar fi minciuna unui politician, pentru că actele comise dezvăluite sexting nu sunt penalizate de lege.

  Normal, principalele criterii pentru a decide dacă e un act sexual ilegal ar fi.

  1. Consinţământul persoanelor implicate( incluzând noţiunea de vârstă la care o persoană este în plină cunoştinţă de cauză să dea acel consinţământ). Atât timp cât două persoane mature decid liber fără constrângeri la un act cu conotaţie sexuală impreună…no problemos.

  2.Dacă activitatea respectivă a fost desfăşurată în timpul privat iar nu văd o problemă de societate şi nici de incompatibilitate cu o funcţie personală.

  Da pot să accept că respectivii au o problemă de cuplu şi imagine publică într-un mediu unde valorile familiale sunt destul de puternice.

  Fapt divers, sondajele sexuale arată că 50% din americani îşi debutează vârsta sexuală la 17 ani, unul din patru bărbaţi a consultat un site porno în ultimele 30 de zile. Femeile de 30-44 ani au avut în medie 4 parteneri sexuali în viaţă, bărbaţii 6-8.

  Partea cu media stângistă de asemeni nu îmi este clară.

  Reply
 4. 1

  Rusia vs. all

  Deşi Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia nu vor – pentru că sunt în NATO şi are cine să le apere – Rusia insistă să le apere ea:

  "Dmitri Medvedev a propus construirea unui sistem antibalistic european pe principiul responsabilităţii sectoriale. În conformitate cu această abordare, Rusia ar urma să controleze spaţiul aerian de deasupra teritoriului său, precum şi pe cel de deasupra Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei, în timp ce NATO ar trebui să asigure securitatea altor părţi ale Europei"

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/scut-antiracheta-

  Reply
 5. Florina

  Breibart deranjează serios main stream media degrabă pupătoare de obrăjori democraţi, pupa-i-ar în continuare!

  Breibart nu e şantajabil, Breibart nu se intimidează, Breibart ripostează. nu le-a ieşit pupindemilor (pupendemilor, mai degrabă) pînă acum nimic din încercările de a-l discredita, ba dimpotrivă, le-a întors-o cu asupra de măsură.

  Reply
 6. Yeba

  @daniel, Weiner nu e rep. in sensul de republican, ci de representative, membru al House of Representatives. De obicei se scrie Rep. Weiner (D) (ca sa deosebeasca de Sen. Popescu (R), de un par egzamplu)

  Problemuta e cea a mediei, nu a incidentului, i.e. media pro-Dem a incercat sa-l ciufuleasca pe republican, in loc de a dori sa afle adevarul.

  La noi ar urma doi ani in care lui Breitbart i s-ar arunca in absenta aluzii cum ca e totusi hacker, ca prea se tot vorbeste de asta, ba chiar e implicat in traficul cu armament.

  Reply
 7. Bleen

  Cine a zis că Weiner e repulican? Iar implicarea "curentelor politice" e clară, dacă ne gîndim la atitudinea media faţă de protagonişti.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *