Munca l-a făcut pe om

Nu, nu m-am lăsat de blogging (sau spuneţi-i cum vreţi, să nu se supere bloggerii adevăraţi, clasici în viaţă). Doar m-am apucat de muncă.

 

UPDATE. De mîine, Madame Blogary va mai avea doi autori după modelul În Linie Dreaptă, şi anume,  CADI şi Kamikaze. Sub aceste semnături vom prelua texte, parţial sau integral, de pe cele două site-uri/bloguri. Vom prelua, parţial, şi texte ale lui Cristian Câmpeanu. Săptămînal vom avea şi o culegere a celor mai relevante/inteligente/amuzante/documentate/stupide/aberante/cretine/etc comentarii de pe blog. Şi, tot de săptămîna asta sau săptămîna viitoare, vom avea şi semnături noi pe Blogary. Sper să-l convingem şi pe TRU (aici ar trebui să ne ajutaţi şi voi, cititorii) să scrie aici.

Facebook Comments

40 Comments Munca l-a făcut pe om

 1. Vali

  Chiar ca ai o figura de pedelist! Indiferent daca Lazaroiu e gay sau nu, locul tau e acolo, la lingaii si intrigantii lui Base.

  Reply
 2. dexter

  Acum ti-am vazut poza…….wow,ce urat esti!!!!! Nu o spun cu rautate, e doar o constatare. Si pozitia mainii stangi este foarte gay. Nu ca as avea ceva impotriva. Dar nici in comun.

  In rest, bucura-te de viata si de soare:))

  Reply
 3. Yeba

  @UNITER

  Domnilor, sunteti pe un drum gresit. Premiati, de cind va stiu, niste aia de care n-a auzit nici dracu, gen Mortus-nu-stiu cum, Marten Iures si Trompa Gabor !!

  Dv de ce nu sunteti in stare sa masurati profesionalismul, ca Asociatia Profesionistilor?

  Daca nu i-ati fi maturat cu dosul palmei pe Tociu si Palade, Bendeac, Mugur Mihaescu si Oana Zavoranu-Querida, alta sponsorizare s-ar macina acum la moara.

  Reply
 4. Sare'n Ochi

  dar nu zice nimeni nimic despre Socaciu care si-a luat propria-i propunere legislativa la "nu, asa ceva nu voteaza USL!"?

  eu cred ca-l dubla Irina Nistor…

  Reply
 5. Florina

  aaa, ce drăguuuţ, acu' am înţeles! stăm hidden pînă vine Bleen de la muncă şi atunci ieşim din comentarii şi strigăm: surprise!

  Reply
 6. nedormitul

  yeba

  nu, a lansat-o ciutacu într-un articol în jn/pe blog, iar idioții de la realitatea citau din blogul lui. desigur, documentarea chhh caca. nici vorbă!

  Reply
 7. Yeba

  Minusuri da TRU, ca n-are chef sa scrie!

  Faza cu tinichigiul este lansata de Corina Dragotescu (Corina, da-mi un like, ca umblu sa fac dreptate si tu stii bine ca la Adevarul, in '90 cind te-ai angajat, daca nu cautai Dreptatea, nu faceai multi purici!)

  Nu ca ailaltii n-ar fi spus la fel, dar ea a intrat in emisie mai devreme.

  Reply
 8. frank zappa

  Imi place TRU, dar mai bine preluati textele Monicai Macovei sau ale lui Cristian Preda…

  De cand am remarcat ca TRU este partizanul RMGC, nici nu-i mai citesc analizele politice…raman la cele sportive.

  Reply
 9. 1

  trutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutrutru

  Reply
 10. Nea

  Ţeava din cupru mi s-a făcut verde, plus că supurează când creşte presiunea (a murit vasul de expansiune demult). Ţeava de pexal îmi sare din racorduri când vrea ea, de preferinţă când nu sunt acasă, dar măcar pot să o strâng eu la loc.

  Polipropilena ce surprize îmi rezervă?

  Yeba, probabil că eu aş picura şi niţică nitroglicerină în minge, să zboare mai bine.

  Bleen, vezi cum a crescut nivelul de concreteţe al discuţiilor de când te-ai hotărât să pui mâna pe muncă?

  Ca mâine îl vezi pe Liiceanu că se pricepe la parchet.

  Reply
 11. Dragos

  @nea

  polipropilena sau pepereu' cum ii spunem noi, meseriasii, e utimul racnet in materie de teava. Iata de ce: – n CH2=CH2-CH3 + catalyst –> -(-CH(CH3)-CH2-)n-

  ps: am masina de taiat faianta.

  Reply
 12. Yeba

  Bleen s-a angajat indirect propagandist la Boc, sa arate ca se pot gasi locuri de munca si nu se moare de foame, un scandal!

  @TRU, va rog sa fiti bun si sa scrieti si aici. Sunt multi oameni destepti pe blog care vor expune argumente pertinente, argumentul meu este intrucitva particular:

  My old mother este genul care a rezolvat problema fotbalului din junetea-i postbelica, propunind sa i se cumpere o minge fiecarei echipe; atita ii e de nesuferit fotbalul, sportul in general, minus patinajul artistic, care e "dragut". Ei, aflati ca va citea cronicile sportive din 22. De restul nu mai vorbesc.

  Deci poate ar fi festival si pentru un public-tinta nebanuit.

  Reply
 13. Nea

  Şi corect se zice Tichigerie, am văzut eu pe o firmă pe pe lângă Policolor, nu Tinichigerie.

  Reply
 14. Nea

  El Cucui, nu-i destul să fii bun de gură pentru a fi instalator prost, mai trebuie şi să ai număr de telefon pe Orange, altfel nu se pune.

  Reply
 15. ElCucui

  Nedo, o fi bun Alin pe la mobilă și ghips-carton, dar nu știe să lucreze ca mine pe țeavă de cupru, la încălzire. Lucrez și în cupru și pe pexal. Prețuri de criză!

  Reply
 16. nedormitul

  Adevărul e că dacă îl pui pe TRU să-ți facă scurgerea, ți-o face, te ține 100 de ani, nu inunzi pe nimeni, nu te inundă nici dracu. NC Munteanu am auzit că e foarte bun la electrică, cică i-a zis unu' să-i repare un întrerupător și ăsta, mînă de aur, în 5 minute a terminat treaba. cînd a aprins ăla becu să vadă dacă merge, mergea becul ăla de ziceai că e turnul eiffel cu orgă de lumini, lasere, figuri în cap. priceput om!

  Reply
 17. Dragos

  TRU are CREIER. Ar fi o treaba sa-l avem aici, pe blogul nostru. Daca-l aducem si pe Neculai Constantin Munteanu devenim invincibili.

  Reply
 18. nedormitul

  băieții ăștia din giurgiu… apropo, am stat și m-am gîndit, cel care și-a pus cel mai mult amprenta asupra clujului în ultimii 20 de ani e giurgiu.

  Reply
 19. Bleen

  Iar faza cu tinichigiul era o ironie scremută a respectivilor la declaraţia lui Băsescu de acum cîţiva ani, că avem prea puţini tinichigii şi ospătari calificaţi şi prea mulţi filozofi. O declaraţie la care s-au ofuscat pînă şi oameni inteligenţi, ca Liiceanu şi Pleşu. Liiceanu şi Pleşu n-au lucrat niciodată într-o firmă care are nevoie de oameni calificaţi, care să muncească în altă parte decît la birouri. Nu găseşti un lăcătuş, un montator, un instalator, un betonist, un vopsitor, un tipograf, un electrician, în schimb îţi vin la interviurile pentru job mii de absolvenţi de Marketing Ecologic în Limba Franceză fără Profesor.

  Reply
 20. Bleen

  @alex răuţă

  În toamna lui 2009, cînd i-am luat interviu Băsescului era mare şoc şi groază la RTV şi A3 din cauză că, îi citez pe Ciutacu/Oana Stancu-Adrian Ursu, "Băsescu e atît de disperat încît dă interviuri unui tinichigiu vînzător de uşi de garaj" (asta fiindcă au aflat ei de la mine de pe blog că aş fi vînzător de uşi de garaj – nu eram vînzător, lucram la o firmă, cel mai mare producător autohton de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre, fie vorba între noi, o firmă cu patroni care au crescut firma de la zero, nu crescent de la Securitate şi cu angajaţi care muncesc pe bune, n-o sug prin batistă).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *