Arestaţi la domiciliul dictatorului

Canalul, Gherla şi Aiudul cocalarilor de corporaţie, al angajaţilor cu renumeraţie de la buget şi al tuturor celorlalţi frustraţi din opoziţie, castraţi şi frigide cu mustaţă care lecturează Ciutacu, Gâdea, Mircea Badea şi Dana Grecu în ediţia Princeps de prime-time s-au mutat la Cotroceni, coane Fănică! Da, Comedia de Trei Bilete scrisă de Goe Soljenîţin se va juca la Cotroceni. Cel puţin aşa le-a propus Dictatorul victimelor lui. Ăsta da glamour gulag, monşer, vivat dictatura! Mă înţelegi?

Facebook Comments

9 Comments Arestaţi la domiciliul dictatorului

 1. Red

  Deci Goe Soljeniţîn însuşi se opune liberei exprimări artistice ale tinerelor valorilor dramaturgice post decembriste? Se pare ca totuşi au descoperit o metodă de a protesta pentru inalienabilul lor (si citez) " DICTATORUL le interzice si dreptul de a fi cenzurati". Iată că dacă vrei cu adevărat, poţi!

  PS: Următorul subiect de discuţie la Antena-numărul: Dictatorul îi obligă pe artişti să se producă, împotriva voinţei lor!

  Reply
 2. snapshot

  stai putin, deocamdata fac nazuri: sa mai vedem, sa ne mai gandim, sa primim invitatia oficiala. ce mai, tot tacamul.

  Reply
 3. Titus L

  Corect ar fi fost ca piesa sa se joace acolo unde a fost pusa in scena. Favorul Cotrocenilor nu face decat sa scoata in evidenta hidosenia deciziei de a cenzura piesa. Ea nu se adresa locatarilor de la Cotroceni, ci publicului trecator pe Magheru.

  Reply
 4. tucu

  Rusine

  DICTATORUL le interzice si dreptul de a fi cenzurati.

  DICTATORUL le ia si dreptul de a fi persecutati politic.

  DICTATORUL le ia si dreptul rezistentei prin incultura.

  Si toate astea dupa ce a taiat salariile bugetarilor.

  Jos Dictatorul sus Turnatorul!

  Reply
 5. Florina

  lasă, lasă, că de-o mai fi o noapte furtunoasă a democraţiei româneşti, mai vezi tălică "O floare şi doi grădinari" pe bulivar, ciuciu!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *