Basescu si Conventia PDL din 23 martie

Spăl vase și mă întreb: îl va invita conducerea PDL pe Traian Băsescu la Convenție? Și dacă da, cînd? În ziua votului pentru președinte sau a doua zi? Va vorbi Băsescu la Convenția PDL despre pericolul preluării partidului de către Partida Rusă (Dan Voiculescu-Crin Antonescu și reprezentanții săi în PDL)? Își va anunța atunci Traian Băsescu revenirea după ce termină mandatul de președinte al statului în politica de partid? Și va condiționa reîntoarcerea în PDL de păstrarea partidului în afara sferei de influență a Partidei Ruse? Ce va avea de spus Traian Băsescu despre preconizata fuziune PNL-PDL sub sceptrul lui Antonescu anunțată de gruparea Blaga?

Facebook Comments

11 Comments Basescu si Conventia PDL din 23 martie

 1. cristian_v

  Antonescu: „Ponta şi Dragnea par mult mai COOPERANŢI cu Băsescu decât lăsau impresia în campanie”. Daca mai adaugam si miscarile de trupe PDL spre PNL, plus declaratiile lui Baga si Boureanu (chiar inainte de congresul PDL!), se pare ca lucrurile cam incep sa se accelereze. Probabil sondajele arata din ce in ce mai slab pentru Antonescu, ceea ce ar aduce un alt candidat USL la presedentie. Adica moartea politica a lui Antonescu, cazut cu capul pe tribuna lui de sef de senat. Si Antonescu e dispus sa negocieze acum, ca are si „legaturile” acolo (frunzaverde, Popa, Stanisoara), ca sa discute direct. Si uite asa se pregateste Blaga se livreza tarii un mare partid de dreapta, cot la cot cu Crin. Pai asta si-a dorit si Basescu, nu?
  De ce sa ne suparam?

  Reply
 2. Canadiana

  Nu-l invita. Declariatia Blaga „eu sunt seful” e foarte clara in sensul asta. Unde-i @Barbu Mateescu sa scoata la iveala niste procente revelatoare de politicieni cu boli mintale.

  Reply
  1. Rosu

   teocharis Capitalul romanesc ala care se bazeaza pe contracte cu directiile din ministere? Sau ala care isi trage publicitate in publicatii/tv pe santaj?….. Sau ala care este in cautare de lege si ordine in Romania?

   Reply
 3. Amelia New

  Probabil ca-l vor invita, dar nu se va duce. Se va duce in schimb la B1 (la Turcescu sau Cristoiu) si va transmite cele de mai sus + sustinerea explicita pentru MM. (Nota: raspunsul a fost elaborat in timp ce NU spalam vase!).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.