…biberonul nu mai vine, caca, strigi caca…(Ciorbea – file de scenariu)

Un text din 4 februarie 2009, de pe bleen.ro. Mi-am adus aminte de el cînd am auzit că Ciorbea a reintrat în crize la TV.

Din câte am înţeles, aseară Ciorbea a apărut în emisiune la Realitatea TV ţinând o carte roşie în mână, în care se mai uita din când în când.

Eu cred că în cartea aia erau indicaţiile scenice pentru emisiune: râzi isteric, urli, îţi ies ochii din cap, baţi din picior, ţi se zbate un ochi, intri în transă, ieşi din transă, te tăvăleşti pe jos, te dai cu capul de pereţi, îl muşti pe Prigoană, o muşti pe Creţuleasca, te muşcă ea pe tine, o muşti din nou, ţi se zbate un ochi, te zbaţi tu, faci spume, scoţi doctoria din buzunar şi o scapi pe jos, muşti din microfon, te enervezi când se aprinde beculeţul roşu la cameră, rămâi cu privirea pierdută undeva pe tavan, îţi dai pantalonii jos şi te urci pe Bolcaş, o tragi de codiţe pe Buruiană, te uiţi speriat peste umăr, ţi-e teamă, te simţi urmărit, auzi voci care te ascultă, te chirceşti în poziţia fătului, eşti singur şi neajutorat, îţi vine să sugi, ceri suzetă, te revolţi când nu-ţi dau, te retragi într-un colţ, toţi sunt împotriva ta, se apropie ameninţător spre tine, eşti încolţit, pereţii rău te strâng, te sufoci, n-ai aer, se întunecă, ei se apropie din ce în ce mai mult, rânjesc la tine, cânţi un cântecel ca să te linşteşti, Mădălin Voicu te acompaniază la vioară, îţi ia portofelul şi pleacă, apare Umbra Lui, care se întinde, se întinde, calcă totul în picioare, apare şi El, râde, râde de tine, hă, hă, hă, 1998, 1998, râde iar, râd toţi de tine, vrei să te ridici şi să fugi, nu poţi, ceva te ţine, te zbaţi, simţi o mână pe umăr, e mâna Securităţii, plângi încetişor, apoi din ce în ce mai tare, orăcăi, mama nu mai vine cu biberonul, te pişi pe tine, te uiţi să verifici scutecul şi îţi dai seama că eşti gol, Creţuleasca te arată cu degetul şi râde, de ce?, de ce?, te mai uţi o dată, aha, asta era, ai puţa mică, cea mai mică puţă, Creţuleasca râde în continuare, şedinţa continuă, e patru dimineaţa, Vadim se apropie şi îţi dă un tub de Rudotel, ai preluat ştafeta, vrei să fugi cu ea, nu poţi, mânecile te strâng la spate, puţa e tot mai mică, biberonul nu mai vine, caca, strigi caca, strigă toţi odată cu tine, s-au strâns în jurul tău, spun vorbe fără de înţeles, se uită unii la alţii şi râd, El te prinde de picior şi te trage, te trage, zgârii podeaua cu unghiile, te zbaţi, Creţuleasca râde în continuare de puţa ta, nu-ţi mai pasă, vrei acasă, se face linişte în jurul tău, eşti singur, Ciuvică îţi aduce ceaiul, te mângâie pe creştet şi râde de puţa ta, Victore!

Facebook Comments

11 Comments …biberonul nu mai vine, caca, strigi caca…(Ciorbea – file de scenariu)

 1. Pingback: Offtopice - 21 martie 2013 | Blogary

  1. Florina

    @Bleen mai uşor mă-mpac cu gîndul c-am avut cel mai bun premier infractor, decît că am avut cel mai tîmpit Victor la Palatul Victoria. 

   Reply
   1. LunguVictorEugenMihai

     @Florina au sa-l judece toti colegii sai, Victorasii.
    era sa bag si aia cu intinatul demnului prenume de Victor, dar si el, si Ciutacu, si Ponta, si mai am un bou in Cluj de-i zice Soica pe numele de familion – asa ca-i plin de intinare pe acest mult incercat prenume… (Victore, fa-te ca lucrezi!)

    Reply
 2. Bleen

  Devine din ce în ce mai clar că între PDL şi Cristian Preda nu e nicio chimie. Devine din ce în ce mai clar că PDL nu este organizaţia care să răspundă aspiraţiilor lui Cristian Preda, că PDL nu se ridică nici pe departe la standardele impuse de Cristian Preda. Pentru Cristian Preda, PDL este o haină ponosită, găurită şi care i-a rămas mică. Cred că cel mai corect pentru toată lumea ar fi ca între cele două părţi să aibă loc o despărţire amiabilă.
   
  http://cristianpreda.ro/2012/03/21/un-partid-bine-organizat/

  Reply
  1. Florina

    @Bleen sigur, mai uşor îl respectă pe Ilici – să ne aducem aminte, că mi-e lene să caut, articolul de acum vreo ani – decît disciplina de partid. 
    
    

   Reply
  2. LunguVictorEugenMihai

    @Bleen sentimentul acesta l-a avut si Norica Nicolai in anul 2000 cu privire la ponositul surtuc PNTCD. motiv pentru care si-a luat helanca cu papion si a scapat de uitare.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *