Blogary si ARD

Eu sînt dispus să recunosc public, în scris, că Blogary este vinovat de previzibilul eșec al ARD dacă și cei care ne acuză sînt dispuși să recunoască public, în scris, că Blogary are o audiență de 1,5 milioane de cititori (diferența dintre ce-își propune ARD – o glumă proastă evident – și cît va lua pe 9 decembrie).

Dacă o alianță de enșpe partide, cu sute de mii de membri, condusă de cel mai bun organizator politic din estul Europei, Vasile Blaga, și de cel mai bun realizator de programe economice, Adriean Videanu, înconjurați de cei mai deștepți, curați și intelectuali și vizionari valeți politici de vitrină, și sprijinită de mii de susținători inteligenți, convingători și plini de umor, stă într-un blog, atunci e cazul ca toți liderii Dreptei, militanții, membrii de partid și susținătorii ARD să se recunoască public învinși de un blog și să accepte, cu semnătură, că sînt niște imbecili.

PS. Dacă ARD pierde la scor și nu ia mai mult de 25%, pierde din cauză că a venit cu un program de guvernare care este în primul rînd ridicol și abia în al doilea rînd stîngist și care pe alocuri are accente sinistre (vom vorbi în detaliu despre ”statul care obligă firmele private să crească salariile angajaților”), pierde din cauză că are în prim plan personaje de teapa lui Vasile Blaga sau Adriean Videanu, personaje venite din negura FSN-ului, a blatului perpetuu și a joaca de-a băieții deștepți, pierde din cauză că face non combat în 75% din colegii, pierde din cauză că a trădat și a vîndut Dreapta USL-ului.

Cum își poate cineva imagina că ARD ia mai mult de 25% cînd, dacă faceți un calcul, ei au renunțat să lupte pentru mai mult de 75% dintre colegii? Lucrurile sînt aranjate deja de aproape o lună, se cunoaște scorul, ba se cunosc chiar și numele celor mai mulți dintre parlamentari (dacă nu chiar ale tuturor).

NOTĂ.

Noua pagină de Facebook a Blogary.

Noul cont de Twitter al Blogary.

Facebook Comments

2 Comments Blogary si ARD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *