Rebranding Blogary

Începînd de astăzi am renunțat la particula Madame. Astfel, rămînem doar Blogary.

Am schimbat și conturile de Facebook, de Twitter și am modificat numele feed-urilor.

Noua pagină de Facebook a Blogary:

http://www.facebook.com/blogarypage

Noul cont de twitter al Blogary:

https://twitter.com/Blogarytweet

Numele actualizat al feed-urilor:

http://feeds.feedburner.com/Blogaryfeed

http://feeds.feedburner.com/BlogaryEditorial

http://feeds.feedburner.com/BlogaryComentariu

Facebook Comments

8 Comments Rebranding Blogary

  1. Yeba

    Anul 2013, Anul Sarpelui, citat de pe net:
    Este un an bun pentru schimbari majore si cat mai imediate (cum sunt loviturile de stat sau loviturile politice) mai ales datorita faptului ca sarpele este cel mai puternic semn negativ al ciclului care urmeaza dupa cel mai pozitiv semn, cel al dragonului (si istoria demonstreaza ca multe „dezastre” isi au originea in anul dragonului avand finalitate in anul sarpelui). Atentie, chiar daca totul pare linistit nu trebuie uitate caile adanci si misterioase ale sarpelui.
    Dă-ne, domnu’ Bleen, un loc de chat pur!

    Reply
  2. Yeba

    Asta cu Paleologu = Conu Leonidas merită un bors de sfecla, e foarte misto.
    Paraguayul ce-are? Face bine la sentimentul ființei post-votatus.

    Reply
  3. Yeba

    Avem voie sa comentam comentariile de pe twitter? Turcescu o intreba AZI pe Raluca Turcan daca MRU mai e viu si tu vorbesti de 2014…. Da un procent si pentru Crin, te stiu infailibil. Si un tratament cu antidepresive pentru mine. Si adresa lui MRU, poate totusi i s-a intamplat ceva si tb sa-l sustinem pe bune, e incrediibil ce se intampla… (in sensul: bolnav am fost si m-ati cercetat, Mt 25:36)

    Reply
    1. Bleen

      Yeba Din cîte vorbește lumea, MRU e cam out. Cică nu e pentru el chestia asta cu politica. Am auzit din mai multe surse că e dezastru în jurul lui, e o bulibășeală de nedescris, iar lui nu-i prea arde de nimic. Îl cam plictisește și enervează politica asta.

      Reply
    2. Nea

      Yeba Lasă, vezi că au scos moaştele lui MP. Aprinde o lumânare acolo, ia nişte aiazmă d’aia şi să vezi că ţi se rezolvă toate problemele.

      Reply
  4. andrei_p

    Tocmai acum, cand s-a facut si madam blogary barbata bine, Basescu mi s-a parut exact pe dos. Un ton usor plangacios, cu zis de jale la popor, durere nene si grija de popor si tarisoara la kil. A iesit sa clarifice ca nu a incalcat constitutia ieri, ceea ce mi se pare trist (ca trebuia clarificat). cred ca intrebarea este totusi daca si nu cum nu il va numi pe Ponta pm.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *