Citeva precizari pentru doamna Andreea Pora

În ultimul său articol (Ce rău votăm? USL sau ARD?), doamna Andreea Pora scrie:

Nu cred în valabilitatea teoriei cum că ARD riscă „boicotul propriilor susţinători“, în­tre­ţi­nută în special de Mirel Axinte pe blogary.ro, din mai multe motive.

Referitor la ”boicotul susținătorilor ARD” trebuie să precizez:

 1. Articolul la care face referire doamna Pora îi aparține lui Dragoș Paul Aligică, nu mie. Mă miră că doamna Andreea Pora nu știe asta, în condițiile în care articolul a apărut și în Revista 22 (ARD riscă boicotul propriilor susținători: Ce-i de făcut?)
 2. Nu am nicio teorie privitoare la boicotul sustinatorilor ARD. Ba dimpotriva, am sustinut că peluza, electoratul captiv, va vota ARD orice ar fi, chiar și în condițiile în care ARD va susține la prezidențiale candidatul PNL (Crin/Călin), cum dealtfel și cred că se va întîmpla.  N-am susținut nicio clipă că fanii ARD nu vor veni la vot. Se vor încolona și vor veni și acum, și în 2014, și în 2016 și vor vota ce li se va spune să voteze, pe baza lozincilor binecunoscute.
 3. Teoria mea e că ARD nu are niciun proiect cu excepția blatului liderilor săi cu USL (de fapt e vorba de mai multe proiecte personale).
 4. N-ar strica o rectificare din partea doamnei Pora.
Facebook Comments

8 Comments Citeva precizari pentru doamna Andreea Pora

   1. andrei_p

    oglinjoara tu nu ai vazut ca omul scrie clar ca nu are teoria asta? Sau, prin a scrie ca nu are teoria asta se intelege in acest caz ca o are?

    Reply
    1. Gramofonu

     oglinjoara andrei_p 
     Bula catre profesoara: „Buna ziua!” 
     Profesoara: „Porcule!”
     Bula: „Dar ce-am zis rau?”Profesoara: „Stiu eu la ce te gindeai!”

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *