Come to the Bright Side!

Partea Stupidă a Forţei

Cîteva gînduri pentru opoziţie. În politică, The Bright Side nu are ca parte opusă The Dark Side, ci The Stupid Side. Politic, la întuneric se ajunge prin stupiditate. Cu partea stupidă a Forţei, nu cu opusul ei. Odată lămurit acest aspect, altfel esenţial, să trecem la miezul problemei.

Stimaţi cr… Stimaţi politicieni din opoziţie, credeţi că alternativa la o guvernare dinspre partea nesimţită, deci stupidă, aprig călcătoare în străchini, trebuie să vină dinspre aceeaşi parte? Cînd poporul vrea schimbare, căci i se face silă, iar schimbarea ajunge să-i facă, la rîndu-i, silă, cu ce soluţie vine opoziţia? Votaţi sila mai mică? Bravo.

Măi id… Măi, ideea nu era să veniţi la congres cu Merţanele, Bemveurile şi celelalte limuzine de ultimul muget ca să alegeţi în fruntea partidului un domn cu care a şters pe jos Oprescu. În situaţia în care se află ţara, defilarea cu limuzine nu face bine la nervii publicului. În situaţia în care vă aflaţi, alegerea unui perdant nu face bine la şansele electorale. Niciuna dintre variante nu scade sila. Tulburător, din perspectiva electoratului care s-a săturat sa voteze în silă, din lipsă de altceva.

Măi, băg… Măi, băgaţi de seamă, că electoratul respectiv nu e insignifiant. Dimpotrivă, s-ar putea să fie majoritar. Nu vă amăgiţi cu ideea că e majoritar stupid – de regulă, stupide sînt doar opţiunile care i se oferă. Sigur, de o vicleană stupiditate, dar tot stupide. Evident, domnul cu care a şters pe jos Oprescu poate avea multiple calităţi, de mare organizator. De pildă, cînd s-a ieşit în stradă în ianuarie, şi-a organizat perfect absenţa din scenă, tupilîndu-se în aşteptare. Visînd, cine ştie, la o lume mai bună, poate într-o alianţă cu PSD, cum a făcut şi preşedintele, pentru binele ţării, nu, sau, poate, cu PNL? Nu ştim, că n-a spus, doar s-a tupilat.

Acum, deztupilat, promite o politică de centru-dreapta. Raportîndu-ne la clasicii dreptei, Ludwig von Mises observă, pertinent, că politica de centru e socialism în rate. Treptat, mai cu ţîrîita, mai cu cazanul, dar socialism. Cum socialismul e, na, de stînga, politica de centru-dreapta înseamnă stînga-dreapta, cu stînga pe cîrmă. Mişcarea de stînga-dreapta e foarte sugestivă, anatomic şi fiziologic vorbind. Tradusă politic, exact această mişcare, prin produsul ei, cu care împroaşcă de peste douazei de ani, ne-a adus la situaţia de azi. Nu onania politică e alternativa pe care o aşteaptă electoratul sătul de silă.

Măi, lab… Măi, labirintul politicii e complicat. Un fir călăuzitor te scoate la liman. Dar nu firul roşu e cel călăuzitor. Să înlocuieşti stînga cu dreapta care e tot stînga pare o mare viclenie populistă, şi chiar este, produce limuzine, ţoale de designer şi conturi doldora pentru politicieni. Dar, în timp, se demonstrează a fi o stupiditate pentru ţară. Acum e acel timp. Dacă sînteţi capabili să faceţi demonstraţia. Dreapta nu înseamnă nazism şi fascism, e o gogomănie pe care ar trebui să ştiţi s-o spulberaţi. Nu e nici politica bogătaşilor – dacă ar fi, dreapta n-ar cîştiga niciodată alegerile, că bogataşii sînt puţini, voturile lor nu ajung. E politica săracilor care chiar scapă de sărăcie muncind cinstit, nu cu pomeni. Apăraţi de lege, nu batjocoriţi de ea. Liberi să-şi croiască soarta, nu slugărind statul. Prostii, nu?

Măi, fu… Hmm. Măi, în fuga limuzinelor voastre de centru-dreapta, aruncaţi un ochi şi pe bibliografie, la nişte papagali de dreapta. Taica Reagan: „Statul nu e soluţia, statul e problema”. Maica Thatcher: „Problema socialismului e că rămîne, mereu, fără banii altora”. Şi tot ea: „Să merg mai la centru? Nu, să vină centrul la mine”. Şi a venit buluc, cu tot cu alegători de stînga. Era pe cînd americanii făceau coadă la benzină cu zilele şi Marea Britanie era datoare vîndută la FMI. De nu mai avea cine să strîngă gunoiul de pe străzi. Marea frumuseţe a politicii reale de dreapta e că dă rezultate foarte repede, spectaculos de repede. Come to the Bright Side, băieţi şi fete. Cît se mai poate. Nu v-ati saturat de stînga-dreapta, în văzul lumii?

Alexandru Hâncu

ADMIN: Personal, intru într-o pauză de blogging și alte activități politice de cel puțin o săptămînă, cel mult mai mult de o săptămînă. Între timp mă voi ocupa de activități echidistante politic, gen meditația zen. Cît timp, nu știu. Să fiți cuminți! (Bleen)

Facebook Comments

174 Comments Come to the Bright Side!

   1. Merechene

     @adina eh, de ce saracul Bluto? cel care face ceva pentru alegatorii lui trebuie sa castige. pai nu?

    Reply
 1. quaddelta

  Pentru ca Nature nu renunta la dosarul plagiatului putem spune cu siguranta ca Victor Ponta este mortul viu din interiorul USL. Mai este sustinut in viata doar de aparatcik.

  Reply
 2. Rheia

  Aoleu, se făcu de miezul nopții, eu mă duc să bag cornu’-n pernă, că mîine am zi grea! Noapte bună tuturor, promit să vă reprezint cu maxim elan mîine seară!  

  Reply
 3. adina

  ”revista Nature menționează și faptul că un grup de 16 intelectuali români, printre care și fostul ministru de Externe Andrei Pleșu, a trimis o scrisoare deschisă către șefii de stat din UE, prin care își manifestă îngrijorarea că acest caz poate pune într-o lumină proastă întreg mediul academic român. ”
   
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/revista-nature-victor-ponta-declarat-plagiator-de-o-comisie-din-romania-990036.html#ixzz1zV48FYXY
   
  la cat e de pornit victorash, da un OUG si ii declara persoane non grata, acuzati de tradare.

  Reply
  1. meioza

    @adina Neee, am auzit că de fapt se pregătește să dea o ordonanță de urgență prin care pune Parlamentul  European în subordinea Guvernului României…

   Reply
 4. Hongse

  Voi aţi observat că Liviu Pop are nu numai cravate violete, dar şi cămăşi? Dacă nici asta nu-i conspiraţie…
   

  Reply
 5. Rheia

  Ehei, dragii mei, și Cristi Teodorescu pe cine-mi combătea? Pe Băsescu, normal. Îl acuza de mitocănie la adresa Ecaterinei Andronescu, fiindcă-i ceruse Băse madamei să dea declarație că nu-i amestecată în scandaluri de plagiat. Delicatul domn Teodorescu însă cum își intitula propriul articolaș? Elegant ca un gentleman: „Băsescu o are de 306 de metri”.  

  Reply
  1. hope18

    @Rheia
    Asta inseamna ca d-ul Teodorescu,o are f. mica.Numai aia se socheaza la dimensiuni adevarate!!!!:)))))

   Reply
   1. Rheia

     @Yeba Mda, am observat și eu că pe TB au boală mai ales bărbații cu sex-appeal intrat la apă.

    Reply
 6. Yeba

  Plagiatorul dovedit e prim-minstru cinstit!
  Che Plagiara
  Obrazul gros cu plagiat se ține! 
  ”Ziua Plagiatului e în fiecare zi” (Victor Ponta) 
  2003, The European Year of Plagiarism
  Plagiatul ne face liberi!
   
   

  Reply
 7. Rheia

  Auziți, m-ați făcut curioasă cu ăla, Goțiu, și m-am dus pe Vox Bulica să văd ce e de capul lui. Bof. Anost pînă-n fundul curții. I-am citit două articole și parcă aveam scame pe limbă, tot îmi venea să scuip. Dar, cu această ocazie, am intrat să văd ce băznește șii amicul Cristi Teodorescu.

  Reply
 8. Hongse

  Am răcit. Din nou vara nu ca iarna, că io-s Gică contra. Mă doare’n gât, da chiar rău de tot, abia pot să înghit gura de bere. De ce nu mi-a trimis Rus ambulanţă, că la pariu că sunt mult mai rănit decât Noo49.
   

  Reply
  1. Rheia

    @Hongse Bagă miere cu scorțișoară în proporții egale și antiinflamatoare cît suporți. I-o viroză. Noi am încasat-o săptămîna trecută, întîi Rheip, pe urmă eu. Acum l-a picnit și pe ta-su.

   Reply
 9. Nea

  Am avut o revelaţie: Vă văitaţi ca babele că ce vremi am apucat.
  Ia să vedem: cam toţi eram de acord că prioritatea în redresarea ţării este să avem o justiţie sănătoasă.
  Săptămânile astea am văzut ceea ce cred că nu s-a mai văzut de peste o sută de ani: judecători care să judece drept şi cu curaj, fie şi împotriva intereselor şi presiunilor guvernanţilor. Procurori profesionişti şi activi.
  Bonus, vârfurile intelectualităţii luând poziţii ferme, împotriva intereselor şi presiunilor guvernanţilor. Şi o societate care se trezeşte din hipnoza „Împreună vom învinge România bunului simţ”.
   

  Reply
  1. adina

    @Nea gata, ne-am revenit, n-a fost decat un moment de slabiciune. Ne suflecam manecile, punem poalele in brau si cu facaletul in maini ne apucam de treaba !

   Reply
   1. Nea

     @adina Parcă o rugasem pe Elenina să ne spună cum putem notifica Ombudsmanul European. Hai să fie asta tema pe săptămâna care a început.

    Reply
  2. Rheia

    @Nea Păi tocmai asta-i problema, că taman cînd se legase la ochi Justiția înapoi, devenind imparțială, libărcile astea useliste vor s-o încalece și s-o mîne încotro doresc ele. Eu tremur serios de spaimă că fix acolo ne ducem, ca lemingii….

   Reply
   1. Nea

     @Rheia România de după condamnarea definitivă a lui 0049 nu va mai fi aceeaşi cu cea dinainte. E ca un om care a învăţat să umble în picioare. Ăştia pot să-i rupă picioarele, şi vor să i le rupă dar se vor ridica alţii, văzând că se poate merge şi drept.

    Reply
    1. Rheia

      @Nea Gata, mă abțin, că nu vreau să cobesc (am un talent cassandriot dovedit, sta-mi-ar în gît!)

     Reply
    2. Nea

      @Yeba Ba da, cocoană, dacă-ţi înfloreşte o beşina porcului în faţa casei înseamnă că e primăvară, iarna nu înfloresc.

     Reply
  3. Yeba

    @Nea Plus că bonusurile mi ți se-ntristează una-două și obosesc iute, uite, Marius ANdruh a zis deja că nu mai face.

   Reply
    1. Yeba

      @Rheia  , eu nu. E miza prea mare, e cum a zis Miclea, pt Goe se joacă la zaruri credibilitatea universităților RO, nu-i posibil să se lupte mai mult Marius Delaepicentru. Fiindcă exact ăia care sunt mai buni vor avea de suferit.

     Reply
   1. Hongse

    @OstapBender@oglinjoara
    Ce-i mai mică şi mai mică
    Decât…. epsilon pe doi?
    Pictor Vonta
     

    Reply
 10. Florina

  Dacă mai avea cineva vreun dubiu, acum sper că-i clar că avem un nou cuplu odiosu’ şi sinistra la putere. Pontu şi Antoneasca.

  Reply
    1. Rheia

      @Hongse  @hope18 Că de-o lună fuge ca bezmeticul cu el în gură, prin toate televizoarele…

     Reply
    2. Hongse

     @Rheia@hope18
     Cine fură un doctorat
     Tocmai ce-a furat şi-un stat
      
     (eh eram şi eu optimist şi ziceam că încă n-a reuşit chiar complet)
      

     Reply
   1. adina

     @Rheia  @hope18 D-lui Ponta:
           Azi furi un doctorat
           Maine vei fura un stat !

    Reply
 11. OstapBender

  Alta : „Militam pentru dreptul fiecaruia de a fi citat.” sau „Decat sa ne citati la tribunal mai bine ne citati in teza!”

  Reply
 12. OstapBender

  Propun ca slogan: „Decat sa ne bagati in pamant, mai bine ne bagati intr-o nota de subsol!”

  Reply
 13. OstapBender

  Propun ca slogan : „Decat sa ne bagati in pamant, mai bine ne bati intr-o nota de subsol!”

  Reply
  1. Rheia

    @OstapBender A, azi am uitat să fac, m-am luat cu vorba, că m-am lipit de un grupuleț, să nu fiu chiar stingheră ca oaia Bisisica…..

   Reply
 14. Rheia

  Bine, deci mîine seară la Marșul Ghilimelelor Ziua 2 mă reprezint pe mine și am mandat și de la Nea. Mai vrea cineva? Hai, că e loc destul pe-o foaie A4. Chiar așa, poate-mi dați idee de vreun mesaj inspirat! 

  Reply
  1. quaddelta

    @Rheia Victor Ponta a plagiat / Cu subiect si predicat
   Cine fura azi un rand / Maine te baga-n pamant
    

   Reply
    1. Hongse

     @hope18
     Bagă tare! 😀 Eu oricum n-ajung mai devreme de 8, dacă nu mai sunteşi pe-acolo măcar poza mea să fie.
      

     Reply
    2. Hongse

     @hope18
     Bagă tare! 😀 Eu oricum n-ajung mai devreme de 8, dacă nu mai sunteţi pe-acolo măcar poza mea să fie.
      

     Reply
  2. adina

    @Rheia ia si de la mine mandat, multam fain. Mesaj:  ”Toamna la parlamentare se numara plagiatele !”

   Reply
 15. OstapBender

  Blaga a sarit peste masa de pranz. De ce oare? Cu cine mananca el la pranz? Cu micul Antonescu?

  Reply
 16. hope18

  Ati auzit?Trebuie sa spunem cine suntem si ce vrem(!!!!!!!!)Imi trezeste amintiri neplacute:(

  Reply
 17. Rheia

  Sper că realizați cît sîntem de jalnici, da? După războiul mondial am tot așteptat să ne salveze americanii, acum așteptăm să ne salveze europenii. Ce frumos e în septembrie la Veneția….

  Reply
   1. OstapBender

     @Merechene  @Rheia Din pacate, acel PNL din Republica Moldova este foarte ciudat. Se pare ca anume acapareaza tematica cu pricina.

    Reply
    1. IonescuLatul

     da, nici mie nu-mi place vitalia pavlicenco, dar intentiile ii sunt bune. mai are de lucrat la discurs. Imi place mai mult Ghimpu.

     Reply
    2. OstapBender

      @IonescuLatul Pai, tocmai in asta consta perversiunea. Da pe mana cuiva suspect o tema importanta.

     Reply
  1. OstapBender

    @Rheia Pai, europenii sunt si romanii. Cestiunea este ca nu toti romanii sunt europeni, adica unii cu functii politice. Si ca unii joaca dupa cum fluiera baba Rusia, care se bucura in fiecare zi de destramarea europeana in toate fazele ei. Si nu e teoria conspiratiei.

   Reply
   1. Rheia

     @OstapBender Domnule, n-am să uit niciodată senzația pe care am avut-o cînd am trecut prima oară granița cu cardul de identitate. Mai ales că eu am apucat niște ani și pe vremea ailaltă, a lui Ceaușescu. Nu se compară cu nimic, să mergi cu metroul în Viiena și la un moment să te miri că n-auzi „Atenție se deschid ușile”!

    Reply
    1. OstapBender

      @Rheia Eu ziceam si la propriu, pentru ca daca te uiti pe harta Imperiului Roman, UE de astazi corespunde acelei configuratii. Romanii n-au cazut din cer in Europa.
     Sunt alte tari, care geaografic sunt in Europa, dar din punctul de vedere al culturii sunt un pic in alta parte. Vezi, biata Albanie, atat de patita dupa dominatia otomana.

     Reply
    2. OstapBender

      @Rheia Eu cred ca aceasta apartenenta trebuie intarita prin toate metodele. De pilda, mi-ar fi placut sa se propuna ca o agentie europeana, sunt cateva zeci, sa se infiinteze pe la Suceava, la Vaslui, la Galati.

     Reply
   1. Hongse

    @adina
    Să facă masa bogată probabil.
    Doar Blaga, Tonta şi Floricel. Nu l-a menţionat pe Motănel, cred că l-a uitat.
     

    Reply
 18. hope18

  Blaga parca are prune-n gura.Cind zice :” vom continua sa le cerem demisia,se intelege , nu vom continua…..'”

  Reply
 19. adina

  Crin Antonescu: CCR in actuala componenta e o rusine, nu se poate face nimic in tara asta cu aceasta curte.
   
  Vasile Blaga: 3 PDL + Presedinte, 1 UNPR, 1 UDMR, 4 PSD si PNL

  Reply
  1. Hongse

   @adina
   Se explică şi cifra 6: vor să-i schimbe pe ăia 6 ai lor care nu răspund corespunzător la telefon şi nici nu citesc SMS-urile.
    

   Reply
  2. Rheia

    @adina Dragilor, mie ăsta mi se pare asaltul final. Dacă le iese, am intrat noi. În gaura neagră a istoriei.

   Reply
 20. Yeba

  Hai sa facem o chemare, sa invitam palgiatorii Europei sa se stabileasca in România ca sa-si poată continau cariera. Plagiatori din toate țările, uniți-vă! Mișcarea Plagiatorilor Victor Plaga. Să le spunem că la noi e soare, e bine, nu sunt discriminați, în fond și ei sunt oameni cu drepturi egale. Nu-i veerifică nimeni, să vină și dacă au doar intenția. Le scriem rectorilor de univeristăți, să ne pună în legătură cu exmatriculații lor, îi luăm noi.

  Reply
  1. Rheia

    @Yeba Subscriu, dar să-i găsim alt supranume, că Plaga se-ncurcă cu Blaga, mai ales la arabi. O fi avînd Blaga păcate, dar măcar blagiator nu e.

   Reply
 21. Rheia

  A fost reconfortant, mie mi-a plăcut. Plus că mi-a prins bine, mi-am dezmorțit nițel oasele, cu 4 ture de Piața Victoriei. A, și l-am văzut și pe MeRU! A fost acolo, la început, dar pe urmă s-a pierdut. Ori poate era în drum spre altundeva. E drăgălaș rău, fetelor, mi s-au cam scurs ochii după el….

  Reply
   1. Rheia

     @hope18 Zău am vrut să merg la el și să-l salut, dar l-a luat o tanti prima, înaintea mea, și m-am sfiit să-i întrerup.

    Reply
    1. Rheia

      @hope18 Păi era în colț la Antipa. Pe la șapte și un sfert. Cred că s-a dus înăuntru. M-aș fi dus și eu, măcar săă văd dacă l-au împăiat pe Dinu Zamfirescu,, că după cum arăta moșuletele aseară pe Antenă, departe nu era….

     Reply
    2. Yeba

      @Rheia vai de mine!!! I-au adus pe amândoi o data?! As zice ca-s disperați, daca n-as vedea că de fapt n-au nici o treabă, Ponta e pe cai.

     Reply
    3. Yeba

      @Rheia vai de mine!!! I-au adus pe amândoi odata?! As zice ca-s disperați, daca n-as vedea că de fapt n-au nici o treabă, Ponta e pe cai.

     Reply
  1. Yeba

    @Rheia vă anunț pe toate că a zis Barbu că toate cucoanele au această reacție. Se dau bonuri de ordine, tanti aia poate avea rând de când cu papioanele.

   Reply
   1. Rheia

     @Yeba Posibil, chiar probabil. Mîine seară mă postez și eu în colț la Antipa și-mi dau radarul la maxim, să-l iau eu prima, din zbor! Azi nici nu eram încălțată regulamentar, îmi flencăneau sandalele, mîine-mi iau espadrile, să pot fugi după el, dacă situațiunea o cere.

    Reply
  2. Nea

    @Rheia Băi, mi-a fost imposibil să vin. De obicei nu mărşăluiesc, dar acum era şi pielea mea în joc, am vrut să vin. Colac peste, voi lipsi câteva zile. Dau Rheiei mandatul să huiduie şi pentru mine.
    

   Reply
   1. sanantonio

     @Nea  @Rheia Eu n-am putut veni din motive obiective, dar observ cu plăcută surprindere că fratele meu mi-a preluat mandatul. L-am obervat într-una din pozele de la ReporterVirtual,  are un mesaj din partea a 5.000.000 de români: Demisia, cu ghilimele mari și albastre. Telepat, fratele ăsta, n-am vorbit cu el de vreo 3 luni.

    Reply
  1. adina

    @Rheia pe hartie numarul nu pare mare, dar am vazut pozele de la link-ul pus de Hongse mai jos si am ramas impresionata. Foarte inspirate si mesajele. Felicitari.

   Reply
   1. Rheia

     @adina Mulțumesc, dar eu n-am avutr nici un mesaj, în afară de două nebleznice de ghilimele, că le-am printat prea mici, ziceai că-s căcăței de  muscă….

    Reply
 22. adina

  vorbea bleen ceva de tradare, zice acum Turcescu citandu-l pe Crin la B1 ca politic Basescu poate fi acuzat de obstructionarea Guvernului, echivalent cu tradarea. Care sunt sansele sa se materializeze toate astea ?

  Reply
  1. Hongse

   @adina
   Nule. E intoxicare: „Îl acuzăm de înaltă trădare fără motiv iar bizonii vor fi mulţumiţi” cu „doar îl suspendăm fără motiv”. Strategie ruptă din manualul de dezinformare KGB.
    

   Reply
  2. Hongse

   @adina
   Nule. E intoxicare: „Îl acuzăm de înaltă trădare fără motiv” iar bizonii vor fi mulţumiţi cu „doar îl suspendăm fără motiv”. Strategie ruptă din manualul de dezinformare KGB.
    

   Reply
 23. adina

  Turcescu la b1.ro: Miscarea Ghilimelelor cca 200 de participanti. Blocati la palatul Victoria, intorsi din drum, blocati si in partea opusa. Poate sa confirme cineva ?

  Reply
   1. adina

     @Hongse eu nu pot veni in tara in urmatoarele doua luni cel putin, dar sustin 100% actiunile organizate de voi. Apropo de tema suspendarii, la referendum se poate vota si din strainatate ?

    Reply
    1. Merechene

      @adina n-ar trebui sa fie probleme. chiar vorbeam duminica asta cu niste prieteni  ca daca va fi vorba de referendum, facem un road trip pana in Atlanta sau New Orleans :D. la alegerile trecute am fost la vot doar eu cu sotul meu. de data asta este suparata lumea :D. pe bune!  

     Reply
 24. Boghy

  Tembelul de Crizel a recunoscut la A3 ca saptamana asta inecep procedurile de suspendare a lui Base. Cu conditia sa rezolve intai cu CCR, sa inlocuiasca 6 judecatori ca sa nu mai aiba surprize.

  Reply
 25. adina

  Vlad Mixich: A cazut Adrian Nastase, va cadea si Victor Ponta, cu o singura conditie daca nu vom obosi !
   
  ca raspuns la refuzul lui Marius Andruh de a mai fi membru in comisii stiintifice de orice fel.

  Reply
  1. Rheia

    @cristihan Vin și eu imediat! Cu o carte care se cheamă Orice reclamație este un cadou! Nu plecați fără mine, vă rog!

   Reply
   1. adina

     @Hongse sa nu minta in legatura cu declaratia despre incompatibilitati si aia despre plagiate.

    Reply
 26. Yeba

  Pop: Ce v-a venit cu Norvegia? Nimic, am lecturat şi eu CV-ul preşedintelui si am văzut că a absolvit un curs în timp ce era parlamentar, o fi coincidenţă, n-o fi?! Ce legătură are cu plagiatul? Nimic, doar că plagiatul a devenit sport naţional.

  Reply
 27. quaddelta

  Subiect BAC Limba Romana:
   
  Despartiti in propozitii:
   
  „În acest an, vacanţa parlamentară sau calendarul normal al vacanţei survin într-un moment în care câteva lucruri sunt foarte clare: că guvernul care ne exprimă pe noi, ca formaţiuni politice, şi majoritate parlamentară, legitimată, chiar dacă indirect, dar ca semnal cât se poate de clar şi de votul popular din 10 iunie, – guvernul acesta al nostru este într-o situaţie foarte grea şi este evident obstrucţionat de către o serie de alte instituţii ale statului, în primul rând de către preşedintele României”
   
  Identificati emitatorul.

  Reply
   1. quaddelta

     @cristihan Bingo!
    Adevarul este ca omul suplineste prin efervescenta frazei ceea ce ii lipseste in fervoarea trupului.

    Reply
  1. cristihan

    @quaddelta Mda, checked. I se recunoaste stilul. La anul va fi subiect de Bac. Daca nu-l plagiaza ponta si pe el.

   Reply
 28. eugeni

  Est ce nu imi place la ICCD. De ce centru-dreapta? ca poate mai ia ceva din centru, centru-stanga?. Sau lumea se sperie de cuvantul dreapta?.
  Scrie doctrina scurt , punctual, maxim juma’ de pagina sa fie clar: Statul sa nu aiba atatia functionar fara rost. Egalitate de sanse pentru fiecare. Ajutoare numai la cei care merita…..etc. (doamne fereste feritiva de acrostihuri 🙂 )

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *