Cu ce partid sau candidat independent veti vota la alegerile europarlamentare?

Dacă nu v-ați decis, așteptați, sondajul e deschis pînă în 25 mai la ora 00.00.

Articolul de promovat in saptamina 14 - 20 iulie 2014

 • Mai țineți minte? (14 iulie 2012, Bleen) (53%, 9 Voturi)
 • Lovitura de stat (3 iulie 2012, Dragoș Paul Aligică) (47%, 8 Voturi)

Total Votanţi: 17

Loading ... Loading ...
Facebook Comments

17 Comments Cu ce partid sau candidat independent veti vota la alegerile europarlamentare?

 1. adina

  Pot sa aleg votul prin corespondenta daca sunt cu domiciliul prea departe fata de o sectie de votare (ambasada / consulat) ?

  Reply
 2. Ioana Maria

  Nu credeti ca este timpul sa ne orientam mai mult catre independenti?! Partidele politice ne arată de atâta vreme ceea ce fac, de ce sunt capabile. Pe 25 mai voi vota cu Valentin Dăeanu, voi vota pentru România altfel!!!

  Reply
  1. Rheia

   Nu, nu cred într-o asemenea orientare. Poate pentru că trăiesc de prea mulți ani în România. Independența de un partid e doar așa, un soi de mădăreală, cum se zice în Ardeal. Hai să ne răsfățăm puțin, ca să ne crească prețul. Atunci cînd nu-i simplă abureală/iepureală. Fugiți voi după ăsta prin bălării, ca să nu ne mai încurcați pe pistă.

   Reply
 3. Laura

  Am votat PNTcd in sondaj, dar inca am mari dubii din cauza lui Pavelescu. Nu-l suport. In cel mai fericit caz au un mandat, adica fix Pavelescu. Nu merita. Nici Cristian Preda nu-mi place deloc, singurul motiv pentru care cred ca a venit in PMP a fost ca i s-a garantat primul loc pe lista. Pacat ca nu au avut curaj sa candideze Bodu sau Monica Macovei drept independenti.

  Reply
   1. Unchiu Sam

    Desi nu imi place Neamtu, eu voi vota PNR. AECR e singurul grup european de dreapta, conservator, ce chiar merita sa ajunga in parlament.

    Reply
  1. Yeba

   E vreo neintelegere la mijloc, or fi inteles ca li se distribuie blugi. Oricum, de pui, faina, ulei si tigai s-au plictisit, e monoton sa mananci snitel de pui la toate alegerile, mai ales ca de ouă trebuie sa-ti faci rost singur.

   Reply
 4. adib

  Cum adica Corina Ungureanu (1%, 0 Voturi)? Dragnea, tu esti ? Sau din cauza ca e femeie? De reclamat la CNCD !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.