Cum se fură bani cu votul

Vrei să furi bani de la concetăţeanul tău, legal, fără să te ia poliţia? Du-te la vot şi votează stînga!

Bill Whittle

Facebook Comments

29 Comments Cum se fură bani cu votul

 1. frank zappa

  Banc on topic…

  Joe, Mike, Mary şi Tom vorbeau între ei despre profesiile lor de vis.

  – Mi-ar plăcea să fiu avocat, ca să-i pot apăra pe concetăţenii mei, zise Joe.

  – Mie mi-ar plăcea să fiu parlamentar, ca să pot elabora legi în beneficiul concetăţenilor mei, zise Mike.

  – Eu vreau să fiu doctoriţă, ca să-i tratez pe concetăţenii săraci, zice Mary.

  – Tom, tu ce vrei să fii?, întreabă Joe.

  – Aş vrea să fiu concetăţean, a replicat Tom.

  Reply
 2. Hongse

  Claudiu Dooșcinciadoișpea n-are impactul rivoluţionar care trebuieşte… Să-şi schimbe legal numele în Gerilă. Claudiu Gerilă.

  Reply
 3. Nea

  Înţeleg din cuvântarea lui Claudiu că în SUA, Israel şi Spania nu este ascultată de către politicieni vocea poporului, în restul lumii e democraţie, mai ales în ţările care au cuvântul Democrat în denumirea oficială (Congo).

  Reply
 4. vali.d

  Formularea de inceput putea suna si asa: "vrei sa ti se fure bani legal, fara sa ai nici o posibilitatea de a reactiona ?" Stai acasa si fa pe deziluzionatul, pe schirbitul, pe protestatarul prin neprezentare la vot. Daca cumva te prezinti sa nu votezi dreapta, ptr ca menirea ta este sa lucrezi ptr alti.

  Reply
 5. leonidas

  http://www.dorintudoran.com/2012/02/04/un-mesaj-dhttp://www.dorintudoran.com/2012/02/05/cetatean-v
  O sa spuneti ca recomand prea multe postari ale lui Dorin Tudoran, dar nu le recomand pe toate. Stiu ce scrie si presupun ca si voi. Cuvantarea lui Craciun mi s-a parut de bun simt ca si mesajul. Faptul ca este propagat de anumite posturi TV este alta mancare de peste. Desi nu inteleg cu ce ii satisface pe respectivii propagandisti. Sau poate nu ma pricep eu la chestii din astea si de aceea nu inteleg. Iar articolul "cetatean vs locuitor", scris de fapt in 2002, este de actualitate si astazi. Parerea mea…

  Reply
 6. Yeba

  O efemeridă a fost domnul care-și dăduse, mă-nțelegi, demisia ca să poată sta în Piață toată ziua. Cred că de la Antenă l-au dus direct, nu l-am mai văzut.

  Lui Claudiu i-o fi întinat Cernea idealurile.

  Reply
 7. nedormitul

  e o blasfemie ca un individ care s-a încîrdăşit cu anticreştinul cernea să poarte numele unei sărbători creștine. ar trebui să-și schimbe numele în claudiu dooșcinciadoișpea

  Reply
   1. Florina

    asta-i tare, recunosc, schimbarea paradigmei în modul de a face politică. ultima găselniţă propagandistică pe care se pot cocoţa diverşi salvatori ai neamului în aste momente de grea cumpănă pentru ţară. ce consultant or avea? să fie Tudoran?

    Reply
 8. Bleen

  Claudiu Crăciun, noua modă a Antenei 3/Realitatea, după ce locotentenul şi procurorul s-a dovedit că erau cazuri de Bălăceanca.

  S-a mai încercat imparţialitatea romantic-mediatică în genunchi cu privirea la nivelul prohabului lui Felix/SOV, şi cu Remus Cernea, Liviu Mihaiu, Florin Iaru; Dinescu, Crin Antonescu şi alţii. Chiar şi Geoană devenise idolul romanticilor imparţiali în noiembrie şi început de decembrie 2009. Crăciun vine dintr-o telenovelă scrisă nu rău, dar moral fraudantă, ca orice telenovelă.

  Din cînd în cînd se scot şi inventează tot felul de personaje d-astea care ar putea avea succes la hipsterii mai palizi sau poporul consumator de telenovele, fie că sînt locotenenţi scăpaţi de la Bălăceanca, procurori care au legătură directă cu Dumnezeu, prin psihiatrul unităţii, ecologişti cu creier de clasa a iV a şi barbă sau alţi foşti asistenţi ai lui Pîrvulesscu. Cît despre Tudoran, e de neînţeles cum un dizident a ajuns să latre în patru labe, la ordinul torţionarului, în calitate de editorialist şi consilier (asta, pînă a fost dat afară de Camelia).

  Reply
 9. Dragos

  "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"

  ei, șmenu' stangii consta in a deturna sensul expresiei "a fura de la concetateanul tau" in "e DREPTUL tau sa".

  si s-o transforme in politica de stat.

  Reply
 10. Hongse

  "Or, we can let this continue until the system collapses and that will be sooner rather than later and much sooner than many of you think. And there won't be any benefits at all." Tare!

  Votul universal, deşi idea e bună, sunt convins că a fost prea prost pusă în practică. Sau prea heirup-ist. De ce doar vârsta contează? Numai să ne uităm la bacul de anul trecut şi constatăm că 55% din generaţia respectivă nici măcar nu ştie să scrie, nemaivorbind de discernământ. Până când cineva produce ceva, respectiv plăteşte taxe, ce drept are el să voteze?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.