…de funie în casa spînzuratului

Realitatea TV, într-un surprinzător moment de candoare…

Facebook Comments

15 Comments …de funie în casa spînzuratului

 1. tucu

  Fata de dorintele mele se pare ca toate partidele au ajuns in opozitie.

  Voi va identificati cu vre unul?

  Discutia despre USL este inutila atita timp cit PDL ul seamana din ce in ce mai bine cu USL ul.

  Plesu vorbeste de suspendarea lui Basescu nu de intinarea nobilelor idealuri ale PDL ului.

  Ori cum fata de vidul de speranta creat de greii PDL discutiile astea devin inutile. In 2012 in ziua alegerilor cred ca muklti idsi vor face alt program.

  Reply
 2. Manwe

  Bine Victor, cum spui tu. O sa-l citesc in cheia greselii cum ca nu exista decat oameni isterici si prosti in opozitie. In cheia asta inca nu-l citisem.

  In alta ordine de idei, de unde-mi pot cumpara si eu niste ochelari de cal?

  Reply
 3. victor L

  @ Manwe,

  daca zici tu, fac un efort si te cred ca nu esti ipocrit, dar nu ai inteles nimic, ci dezvolti o teorie pe care vrei sa mi-o atribui.

  Citeste articolul dlui Plesu din Dilema veche.

  Reply
 4. Manwe

  Revin. "Doamne, tine-i in viata". Adica asta-i opozitia de dorit.

  Si nu, Victor, nu sunt ipocrit. Eu aveam speranta ca actuala putere va face bine. Nu fac parte din ea, deci nu sunt deloc ipocrit cand vreau o opozitie puternica.

  Actuala opozitie mi se pare mai periculoasa decat actuala putere. Tocmai de aceea nu pot accepta ca singura optiune sa fie una slaba (cu OARECE vointa, dar cam incapabila), numai pentru ca adversarii sunt prea jenanti.

  Eu vreau o opozitie puternica (si corecta), pentru ca stacheta sa fie ridicata mai sus.

  Nea – problema e ca Victor ii vrea pe astia cat mai mult timp, tocmai pentru ca-s prosti. Nu-i vrea schimbati cu altii, nu-i vrea desteptati – ii vrea fix pe astia, fix asa cum sunt: "Doamne, tine-i in viata". + emoticon.

  Reply
 5. Bleen

  Opoziţia la justiţie (aboslut toate dosarele în care sînt implicaţi politicieni sau finanţatori ai acestora sînt, în opinia USL,dosare politice), opoziţia la desfiinţarea pensiilor speciale, opoziţia la eliminarea sporurilor absurde în sistemul bugetar, opoziţia la măsurile de austeritate, la diminuarea aparatului bugetar şi a cheltuielilor de întreţinere a acestuia… Cam asta e opoziţia noastră.

  Reply
 6. Nea

  Manwe, desigur, e nevoie de o opoziţie decentă.

  Acum însă avem USL, care – aşa cum s-a mai spus – este doar braţul politic al mafiei, dotat cu microfon, imunitate şi reţele de interese.

  În aceste condiţii, este de preferat ca membri USL să fie proşti.

  Reply
 7. Ivan Zubeldian

  Urmează, natural, explicația că cei care-l înjură pe Băsescu și împiedică astfel USL-ul să câștige, sunt chiar fanii președintelui care fac această mârșavă diversiune coordonați fiind din laboaratoarele Cotroceniului de consilierul Sebastian Lăzăroiu. Care e plătit din banii noștri să stea degeaba și refuză.

  Reply
 8. victor L

  @Manwe,

  nu fi asa incrincenat; chiar nu ai inteles dece se strimba emoticonul?

  Si-apoi, esti un prefacut. Nimeni nu isi doreste o opozitie puternica. Dar ai dreptate ca o vrea "decenta".

  Reply
 9. Manwe

  "Doamne, tine-i in viata?". Nu ar fi de dorit sa avem o opozitie decenta si puternica, fara prosti si isterici? Este scopul cumva sa ramana actuala putere la putere etern, sau sa fim bine guvernati?

  Si repede 2 like-uri pe commentul asta bascalios. Oameni buni, meciul e cu viata noastra. Cu ce ne-ar ajuta ca au castigat ai nostri daca am trai mai rau? Intre asta si sa castige "ai lor", dar sa ne mearga mai bine eu prefer varianta 2.

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @Manwe: Ba ar fi de dorit, numai ca nu e treaba noastra. Noi, aici, ne dorim o putere puternică, că e cam vai de capul ei acum. Nu vad de ce să ne exprimăm dorința pentru o opozitie decenta si puternica aici, la Blogary. Să-și exprime ei dorința asta la Realitatea, Antene și Voxpublica. Fiecare cu dorința lui. Deocamdată ei exprimă altceva.

   Reply
 10. victor L

  Greseala lui Plesu e cumva credinta ca Opozitia are, acum, si altceva decit "prosti si isterici". Doamne, tine-i in viata. 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *