PDL, aripa USL

Se prefigura de ceva vreme, acum e clar. Ponta şi Antonescu au declarat la RTV că ar putea să aibă dialog cu PDL – ul, dar numai cu condiţia ca acesta să nu fie condus de Boc, adică de Băsescu, răul suprem. Să ne întoarcem la ziua de sîmbătă, cînd tonul greilor a tunat prin vocea lui Blaga. Să ne întoarcem ceva mai mult în timp şi să ne amintim de victima lui Băsescu, acelaşi Blaga, căinat la portavocile opoziţiei. Şi să constatăm că tot Blaga a fost scutit permanent de atacuri venind din zona mass media a USL. Dacă Blaga ar fi lupul din povestea cu capra şi varza, l-aş susţine. Dar nu e decît o rudă îndepărtată a lupului, aşa că nu.
Ce spuneaţi despre Boc, domnule Cristian Preda? Că trebuie schimbat pentru că nu mai are benzină? Mai gîndiţi-vă.
Facebook Comments

18 Comments PDL, aripa USL

 1. Florina

  Cititor

  comentariile care ajung hidden au primit minusuri din partea cititorilor. dar pot fi vizualizate şi aşa cu un singur click. scrie, de altfel, "click here to see".

  Reply
 2. Cititor

  Cata democratie la voi pe blog… comentariile care nu va plac ajung "hidden". Felicitari, "reformistilor", vorbiti voi intre voi…

  Reply
 3. Florina

  3-4,

  a mai ars-o rătăcind drumul, stînd cam mult în zone aglomerate,e drept, dar numai din vorbe, nu.

  frei,

  posibil. sper.

  Nea,

  oficial, nu-mi aduc aminte.

  2-3,

  mda. 😉

  Victor L

  de acord, dar nici o dată aşa şi altă dată altminteri parcă nu merge, zău.

  Reply
 4. Sare'n Ochi

  la multi ani @Florina si restul doamnelor de pe blog.

  Blaga nu este atacat dinspre acea parte in primul rand pentru ca prin amicii de afaceri a cumparat jucarii mass media pentru "jurnalistii" celeilalte parti. de exemplu Realitatea Cluj cumparata de catre amicul lui Blaga de la 16 februarie pentru a fi condusa de catre Rares Bogdan – nasit de Sorin Rosca Stanescu (samd).

  Reply
 5. 2-3

  deci, meciul se va da între Băsescu şi Blaga?

  rău a ajuns Băse, să aibă un adversar învins de gagiul de Oprescu

  p.s. Elena Udrea cade oricum în picioare: B din I LOVE B poate fi şi Băsescu. Dar şi Blaga. 🙂

  Reply
 6. frei

  Si daca actiunea "vami curate" ajunge si la Blaga(unde dealtfel ar fi trebuit sa ajunga demult, avand in vedere fosta lui functie de ministru MAI)? S-ar schimba datele problemei?

  Reply
 7. victor L

  C. Preda are un interviu in revista 22 in care mi se pare ca devine mai, cum sa zic? matur/pragmatic.

  Si e bine ca "esecul" reformistilor sa nu-i demobilizeze, dar sa invete si diplomatia tratativelor si a compromisului, care nu e compromitator. Compromisul e un semn de civilitate.

  (Atacurile lui Preda la adresa lui Boc nu mi s-au parut ale unui om matur.)

  Si eu cred ca cuplului de comici ai USL le-ar conveni tratative cu buldogul.

  Reply
 8. Cititor

  Cata naivitate!!! Chiar va inchipuiti ca exista diferente intre PDL si alte partide? Iar chestia cu Blaga e atat de veche si atat de discutata ca nici nu mai merita mentionata…. Cat despre "domnul Cristian Preda", precum si despre alti domni si alte doamne atat de laudate ca reformatori, ei toti se afla intr-un partid care este la putere fiindca a folosit exact aceleasi metode ca si celelalte formatiuni pentru a ajunge si a se mentine in varful sistemului. Asa ca e o imensa ipocrizie toata discutia asta despre reformisti. Reformisti ar fi fost dc ar fi candidat independenti, asa sunt doar un alt soi de profitori.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *