Doamna Granini, parmalat? Da, maică, pari, pari…

După ce reducerea cu 25% de la soţie + 25% de la soţ = 50% de la întreaga familie, doamna Maria Grapini inventează o nouă formă de protest, acum cu 25% mai mult fruct.

Facebook Comments

25 Comments Doamna Granini, parmalat? Da, maică, pari, pari…

 1. spamtacus

  tipa doamna grenadini,

  tocmai din fundul gradinii:

  – nu stiu ce s-a intimplat

  spermalat, azi, pari mai lat!

  Reply
 2. Florin Cojocariu

  Bre Bogdane, ti-am aprobat comnentariul ca sa mai ridem si noi. Il las putin si-apoi il bag in spam, unde-i este locul. As fi vrut insa sa te intreb de ce nu scriu ziaristii astia terorizati nimic despre Vanghelie si Lahovary?

  Reply
 3. spamtacus

  cum, a lucrat cu panglicile?! pe alea nu le mai cheama si 'tenii'? sau e vorba de panglicile pentru iezercitzu de la gimnastica? parca se asorta mai bine la proba de maciuci.. orisicum, valeleu si velerim doamne, cum i-a bagat papa prius spirla pe sub clanta de la toilette!

  Reply
 4. BauBau

  Zexe, apropo de reportajul cu patinoarul dat de Nasul, uite o informatie utila: la cat crezi ca este evaluat mp construit de patinoar conform tarifarului din 2006 al Ordinului Arhitectilor din Romania? Pai,surpriza, surpriza, patinoarlele se incadreaza la "Clasa IV – Problema deosebita, cerinte de proiectare complexe; obiective sportive reprezentative: – sala mare de sport cu public – Valori medii estimate (euro/mp) = 1300" Asta inseamna ca daca te duci la orice arhitect si il intrebi cat va costa un patinoar de 7518 mp iti va raspunde: conform grilei noastre de evaluare aproximativ 7518 x 1300 = 9773400 euro. Pam! Pam!

  Reply
 5. Merechene

  nedo, care este secretul? cum faci sa ajungi pe astfel de bloguri? :mrgreen:

  gabe, misto ca ai pus pe blog si inregistrarea (m-a enervat in schimb vocea shpicheritzei – parca imi urla in creieri, incercand sa-mi explice un lucru care era foarte clar, de altfel).

  Reply
 6. zexe

  @TOG, cu 25% mai putin streaming, pentru ca suntem solidari pe timp de criza. Dam mai putin sa ajunga la toti.

  Reply
 7. ane

  @nedo

  N-am ras asa de multa vreme :))) Cu stima :))

  Doamna Granini e cu "care", a molipsit-o Tariceanu:

  "Daca sunt buni, de ce nu merg in mediul privat sa-si faca meseria si sa-si cistige salariul din profitul care il realizeaza?" Si nu, nu se referea la bugetarii pentru care se lupta cu disperare.

  Reply
 8. Florina

  Face lista cu parlamentarii care nu vor vota motiunea, ca sa stie lumea pe cine sa nu mai voteze.

  Asta face parte din sistemul privat au ba?

  Reply
 9. MicutzaCeKurai

  oa-ha-ha-ha! A lucrat in domeniul textil inca din 1978, de cand a absolvit Institutul Politehnic Iasi – Facultatea de Textile. Doamna, jos textila (pardon, palaria)!

  Reply
 10. ada

  M-am prins mai bine abia dupa ce am postat comentariul precedent si am dat click pe blogul madamei… Eu ramasesem conectata la calculele pierderii unei familii. Am ramas stupefiata ce analiza lunga a situatie create de guvernanti (dar totul este atemporal si general) are in ultimul entry de pe blog. Cred ca are si consilieri. Sigur nu dl Grapini o consiliaza, pt ca altfel ar vorbi mai mladios, ca o sonata pt pian sau vioara…

  Reply
 11. ada

  D-na Grapini, directoarea fabricii de panglici din Timisoara (pe vremea lui Ceau) si actuala directoare a aceleiasi fabrici, cumparata dupa revolutie, dar care desface si sutiene, chiloti si alte dedesubturi (la magazinul de prezentare), nu le are cu gospodaria deloc. Sotul domniei sale este bugetar, secretar muzical la o institutie de arta din acelasi oras si avand un program lejer el este cel care face piata, gateste, se ocupa de curatenie De asta d-na nu stie sa calculeze procentele din venituri, pt ca le administreaza dl Grapini (cel care a adus in familie si acest nume italian, ce suna muzical).

  D-sa este ocupata cu fabrica, politica si aparitiile televizate.

  Reply
 12. nedormitul

  ţin să vă anunţ şi o veste tristă. tweets that mention a fost încarcerat în spam-ul de pe voxpublica. v-aş fi recunoscător dacă aţi intra fiecare la rogo, la articolul cu 13 must-uri, să insistaţi pentru eliberarea lui tweety din spam. tweety este bunul nostru, al întregului blogary!

  Reply
 13. nedormitul

  ţin să-i mulţumesc din suflet pe această cale doamnei granini. fără mulţumirile ei, eforturile mele de a o miştocări ar fi fost zadarnice.

  Reply
 14. Turnofftheglory

  No shit. E always Nedormitul.

  Vrau sa protestez solemn, nea caisa redactor la B1 face misto de streamingul nostru. Ce mama dracu sunt astia moguli cu o mizerie de site si cu un streaming de doi bani.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *