Exponatul IV

Primăvară nu mai vine, astenia nu mă lasă, strănut destul de des, am impresia că sunt răcit din octombrie anul trecut şi nu îmi mai trece. Desigur, nu vreau să vă plictisesc.

Am 5 perechi de şosete pentru care am dezvoltat un sistem rotativ de întrebuinţare ce îmi permite să economisesc bani, pe care mai târziu pot să-i folosesc altfel. Acest sistem poate fi şi una din cauzele răcelii mele eterne. Dar nu vreau să vă plictisesc. De aceea continuu prin a vă recomanda una din cele mai fascinante şi mai interesante şi mai pline de tâlc şi de nu ştiu ce, expoziţii din viitorul apropriat.

Lângă biserica Sfinţii Împăraţi de pe strada Lăcustelor, nu ştiu dacă bisericile au număr, o coadă foarte lungă se va forma pentru a intra în biserică şi a vedea, atinge, pupa moaştele unui Sfânt. Această coadă este o expoziţie la care lucrează de 5 ani tânărul artist Mondrian. Coada reuneşte diverse nume, poveşti, drame, care, puse împreună, nu au cum să nu vă afecteze emoţional. Nu se recomandă atingerea exponatelor. Tablou în mişcare, coadă de oameni la moaştele unui Sfânt în tempera, umor, tragedie, suspans, acţiune!

 

Facebook Comments

10 Comments Exponatul IV

 1. Yeba

  @1, colectia de cozi, moastele sunt fixe, coada e cea mobila, in functie de calendar.

  Eu credeam ca in cele doua zile libere oamenii maninca usturoi, sanatos, dar antisocial, nu umbla fara sosete, ca sa stranute, dar ce stiu eu… Poate-s capitalisti, cu incalzirea prin podele, si se duc la serviciu doar ca sa nu dea locul de munca indignatilor ca nu li se da.

  Reply
 2. nedormitul

  florina

  folkişti cu păunescu nu ne permitem încă.

  yeba

  tînărul nostru nu foloseşte şosete două zile pe săptămînă, pentru că are liber.

  Reply
 3. Yeba

  Ce-are a face?! Exista moaste pentru toate anotimpurile, expozitia e practic permanenta.

  Mai trist este ca dl SL-care-i-a-spus-lui-Boc-sa-plece-dar se dovedeste incapabil sa-i asigure acestui tinar 7 perechi de sosete, eventual +1 de rezerva, cum se face pina si in Bulgaria.

  Dovada vie a falimentului sistemului de sanatate si al reformei statului in general.

  Reply
 4. Ivan Zubeldian

  Aștept cu mare interes un comentariu al lui Bogdan Chireac despre acest text ca dovadă a lipsei de seriozitate a lui Lăzăroiu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *