Freestyle muncitoresc la pădure

De weekend şi 1 mai:

Facebook Comments

30 Comments Freestyle muncitoresc la pădure

 1. ribelalu`

  "Presedintele Marian Oprisan si PSD Vrancea organizeaza in Crangul Petresti, in zilele de 30 aprilie si 1 mai, o petrecere cu mititei, bere, spectacole si multa voie buna. Va fi marcata astfel Ziua Internationala a Muncii. Ansamblul "Tara Vrancei", Hora, Mihai Traistariu, Alessia, Costi Ionita, Bordo, Datina, Alb & Negru, Pepe vor canta pentru vranceni in cele doua zile de sarbatoare."

  Asa mai merge tata….Si apoi vin aia cu afisul sa stranga gunoiul 😀

  Reply
 2. Sare'n Ochi

  Și-o glumă de ultimă oră: “Elan Schwartzenberg a declarat că vrea să participe luni seara la o emisiune specială la Realitatea TV, la care să fie intervievat de toţi jurnaliştii respectabili ai postului”

  Reply
 3. Red

  "de ce s-a înstăpînit stînga pe ziua de 1 Mai?"

  De ce s-a înăsprit pcr pe grevele din '33? De ce s-au înăsprit tovarăşii pe Vasile Roaită (care de fapt chema jandarmii la uzine când suna din sirena, şi nu pe cei 4-500 comunişti cât avea pcr-ul, majoritatea având cetăţenie sovietică)? De ce realitatea-tv se înăspreşte pe baba dărâmată de la Urlaţi? Mistere, mistere…

  1 mai n-a fost niciodată sărbătoare de stânga.

  Reply
 4. 1

  de ce s-a înstăpînit stînga pe ziua de 1 Mai?

  de cînd a munci<i /> e de stînga?

  de ce nu sărbătoresc şi partidele de dreapta ziua "oamenilor muncii"?

  ce, numai cu braţele (eventual de oţel) se munceşte?

  cu capu', nu?

  adică e-adevărat că "noi muncim, nu gîndim?"

  deci, cel care gîndeşte, nu munceşte

  da'… ce face?

  Reply
 5. Red

  UPDATE Elan Schwartzenberg a confirmat ca a cumparat 92% din trustul Realitatea * Sebastian Ghita: "Am resursele financiare si energia psihica sa duc acest contract pana la capat indiferent de cine este proprietar"

  Reply
 6. Red

  Am uitat ceva. Dacă mă întrebai acum fro' nişte ani, era într-adevăr red and blue. Dar de când cu transhumanţa, sunt mult mai pasionat de alte sporturi, mult mai interesante (de exemplu curling, păcat că nu avem campionat 🙁 )

  Reply
 7. tucu

  @Iv Z

  Asa este .Zvonistica e mai tare decit adevarul.

  Insa este un pic hazardat sa faci o asociere intre satra romaneasca si angrenajul evreiesc in care fiecare rotita se invirte atit pentru sine cit si pentru comunitate.

  Eu ii invidiez pentru asta.

  Probabil ca de aia vremurile nu au reusit sa i distruga.

  Reply
 8. tucu

  @Iv Z

  Prin diverse tirguri din Moldova cea dulce asa umbla zvonul mai ales daca pleci urechea la birfitorii de prin halele Aerostar.

  Or fi fabulind si ei.

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @tucu: tot așa umbla vorba ca Vântu lucrează pentru FBI. Chiar ei lansează zvonurile astea, e principalul mecanism al șarlataniei pe care își construiesc "afacerile". Iluzii, fum, oglinzi și multe țepe.

   Reply
 9. Nea

  Ce ghinion pe ţara asta că a venit Boc să o nenorocească, îi mergea aşa bine de vreo 70 de ani încoace, era mereu prima la toate.

  Reply
 10. Red

  Ăla cu brăcinarii albi e Borcea şi dansează de bucurie că a bătut Dinamo!

  Cât despre Elan Schwartzenberg; păi dacă nu prea merge cu "noi nu furăm, suntem curaţi ca lacrima" că nu ne mai crede nimeni, hai să o încercăm şi pe aia cu "furtul e o virtute care trebuie promovată şi noi nu suntem penali! Suntem Robini Huzi şi Tome Alimoşi". Poate iese ceva.

  Reply
 11. tucu

  Daca Schwartzenberg iese la bataie e groasa rau. Inseamna ca taica Ilici a sunat goarna si a aruncar pe cimpul de bataie rezervele strategice. FSN si urmasii l

  au hranit bine cu afaceri grase-vezi modernizare MIG pentru araturile de vara si multe altele.

  Inseamna ca ramurica rosiatica din Mosad e cam suparata pe marinar. Probabil ca nu a mai iesit cu nici un ghiseft pentru alesi.

  @Bleen

  Afirmatia complecta suna asa

  ""Avem nevoie de un om care nu ne intereseaza daca isi ia ceva atita timp cit face ceva … SI PENTRU NOI ""

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   probabilitatea ca Schwartzenberg sa fie agent Mossad e mică decât cea probabilitate ca ăla care scutură din picior de parcă i-a intrat o pietricică în pantofi să fie balerin profesionist.

   Reply
 12. Bleen

  Elan Schwartzenberg: "Eu cred că, dacă ar exista mult mai mulţi oameni ca Marian Oprişan şi ca Radu Mazăre în România, oamenii din respectivele judeţe sau oraşe ar duce-o mult mai bine. Marea tragedie la noi este că Boc nu e denumit baron şi probabil nu şi-a luat nimic acasă lui şi familiei lui, dar a nenorocit o ţară. Avem nevoie de un om care nu ne interesează dacă îşi ia ceva cât timp face ceva."

  Reply
 13. firfiricii

  In firfiricii mei,bodyguarzii lu` Vantu de abia acum au auzit ca `timatul e la racoare 29 de zile ? Ca eu asa cred..ca-s a lu` Vantu..si dansu` asta aborigen l-au invatat de la Popa.Sau sunt angajatii care au mai ramas la realitatea ?

  Reply
 14. tucu

  Toata admiratia pentru Marean (Vanghelie)

  Azi dimineata a declarat ca de cind a ajuns vicepresedinte PSD gata cu micii.

  A trecut in alta etapa. Somon,icre negra,ciorba de burta,tuuzlama, spritz.

  Banuiesc ca s a rafinat in contact cu liberalii.Baiatul invata. Jos palaria.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *