Hayssam a fost interogat de servicii

Deci Băsescu tocmai a spus, pentru cine are urechi să audă, că Hayssam a fost interogat de servicii. Nu a fost predat de sirieni interpolului, poliției, ministerului de interne, armatei. A fost adus de servicii, nu a fost trimis prin poștă și preluat la Otopeni sau pe cine știe ce aeroport. Stroe a primit un dvd deja copiat. Serviciile l-au luat, de unde și cînd l-or fi luat, nu știm, l-au interogat și acum l-au adus în țară. Asta a ținut Băsescu să spună. Că Hayssam e o treabă de servicii, nu de guvern, și că lămîia a fost stoarsă.

Facebook Comments

45 Comments Hayssam a fost interogat de servicii

 1. Glook

  Vocea (depropaganda) a Rusiei http://www.revista22.ro/vocea-rusiei-omar-hayssam-a-fost-transferat-in-romania-dintro-inchisoare-din-irak–29227.html

  Reply
 2. EroulBula

  Acum, ca l-am adus pe Hayssam, putem trece la pronosticuri privind persoanele care vor merge la parnaie:
  1) Procurorul care i-a cerut eliberarea?
  2) Cineva de la doi s’un sfert, ca nu l-a supravegheat?
  3) Jurnalista rapita, ca prea statea linistita in prima faza a rapirii, cand „locuiau” la neamurile lui Munaf?
  4) Taticul Ion Vasile?
  Mai completati si voi :-)))))

  Daca am reusit sa aducem atatia musterii acasa, poate ca nu-l uitam nici pe Priplata. Sigur, merge si dupa intrarea in Schengen, dar trebuie sa plateasca si el.

  Reply
 3. Nea

  Hai să adoptăm şi o abordare proactivă, cu bătaie pe termen lung. Am văzut că marii coţcari din România suferă de diverse boli, care se acutizează în apropierea sălii de judecată sau a puşcăriei.
  Păi, dacă pentru o simplă angajare ca vânzătoare de ecleruri trebuie să faci o grămadă de analize, ar trebuie ca cei doritori să urmeze o carieră de infractor să se ducă, înainte de depunerea dosarului, pe la toţi medicii, ca şoferii, să li se confirme că sunt apţi de furat. 
  Astfel am fi scutiţi de spectacole demoralizante cu haiduci trataţi de ginecolog, mafioţi înfofoliţi în fulare în toiul verii, primari morţi şi înviaţi în tribunale olteneşti şi terorişti fugăriţi cu punga de perfuzie după ei.

  Reply
 4. Bleen

  Băse nu face nimica bine. Nimica.
  Cristian Ghinea · 1,873 like this.
  3 hours ago ·
  ”Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”
  WTF!
  chiar a vrut sa zică chestia ASTA?
  adică Președintele României declară singur și fără să-l intrebe / preseze nimeni chestia ASTA?!?!
  ha ha ha
  Adică nu a putut să dea detalii și s-a scuzat CONFIRMÎND ceea ce nu putea să zică?
  E ca și cum te-ai scuza că aveai viteză la volan zicind că fugeai să-ți îngropi nevasta pe care ai tranșat-o în baie.
  profi Băsescu.
  așa pățești cînd te exciți de la servicii…

  Reply
  1. Yeba

   Bleen , pffff până și o parte din ăia de la A3 n-a ezitat să arate că aia e spusă cu intenție. Că se tem să nu cadă de papagali mai tare decât se tem de mutrele papagalilor lui Felix. Dar Ghinea văd că n-are temeri de-astea.

   Reply
 5. Florina

  Bun venit omului de cultura Omar Hayssam! Sa-l intimpinam cum se cuvine, cu stramosestile analize medicale si sa-i oferim conditii prielnice activitatii literare. Sper ca ICR este deja pregatit pentru o viitoare promovare.

  Reply
 6. Florina

  Hayssam adus in tara, Nastase la puscarie si Fenechiu condamnat cu executare. Incredibil cite victorii in timpul prim-ministeriatului tinarului politician Ponta!

  Reply
  1. Yeba

   Florina și în plus e și subtil ! A declarat că Hayssam a venit din Siria cu un avion militar, l-a vizitat pe Năstase la spital, a sperat cu voce tare să fie achitat Fenechiu. „tânăr tânăr,dar copt, serios băiat!”

   Reply
 7. Yeba

  Noi avem noroc cu Băse, oricum ai lua-o. Azi, de ex., ne-a scăpat de înmormântarea lui Nae Nicolae.

  Reply
  1. Gramofonu

   @all: cititi, bre, articolul. De la articolele cu oameni de bine care plantau panselute incoace, asa capodopera n-ati mai vazut.

   Reply
   1. Yeba

    Gramofonu moțăia și el în dubiță, i-au căzut căștile din urechi, n-a auzit continuarea: 
    „…aaa… e devreme, penibilul ăla de Ponta abia ce-a ieșit de la RTV pe seria de prânz, se duce la vreun baschet. Un prost fără prestanță. Asta-i prima, îi pun lămâie. Ha, ha! uite o treflă! Să vezi că a căzut din mâneca halatului! Sau e semn?”

    Reply
  1. Amelia New

   Nea Pai am inteles ca e in State asa ca o sa afle de-abia maine mai spre seara (diferenta de fus orar + predispozitia lui fiziologica).

   Reply
 8. Florina

  Hei, grupul acela mic de „jurnalişti oneşti care mai au curajul să scrie” şi societate civilă justiţiar imaculată care îi cereaţi acum două-trei luni demisia lui Băsescu, ce mai faceţi, ce mai ziceţi? Bine, sănătoşi, la fel de curajoşi?

  Reply
  1. Amelia New

   Florina unii incep sa reevalueze; de ex. Tapalaga: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15219600-cum-ajuns-hayssam-romania-stia-premierul-ponta.htm
   si-a calcat pe onoarea lui de justitiar si zice: „Am aflat, totusi, ceva important: doar Traian Basescu si-a facut un obiectiv real din aducerea teroristului Omar Hayssam si a altor mari fugari din tara. Adversarii sai au facut tot posibiliul sa blocheze orice sansa ca sirianul sa fie adus in Romania, la fel cum au tremurat de ficare data cand in Romania ateriza cate un mare fugar recuperat de servicii: Necoliciuc-CFR, Popa-FNI, Naor-arme, cu totii avand, la fel ca Hayssam, legaturi cu oameni din PSD-ul lui Victor Ponta”.

   Reply
 9. EroulBula

  Eu v-am zis ca s-au dus cu barbi, prosoape pe cap si kalasnikoave si-au strigat cat i-au tinut bojocii: „Allah Akhbar” pana l-au prins da’ nu m-ati crezut. :-))))))

  Reply
  1. EroulBula

   S-au uitat un pic ciudat teroristii la ei da’ au crezut ca-s ceceni, ca si aia-s cam spalaciti.

   Reply
 10. Florina

  Dacă pe nemţi poţi fi sigur că i-ai învins doar cînd s-au urcat în autocar, la Băsescu nu e valabil. S-ar putea să schimbe doar o vorbă cu şoferul.

  Reply
 11. Amelia New

  Prisacariu pe B1: farmaciile trebuie sa-i  multumeasca lui Hayssam; va creste semnificativ consumul de somnifere.

  Reply
 12. SimonaM

  Pe Evz, maestrul Cristoiu ne povestește cum a fost negociată de servicii predarea lui Hayssam.

  Reply
 13. Amelia New

  Va dati seama ce fete au facut aia de la politie cand au venit geimsbonjii cu noaptea-n cap la ei: cioc, cioc, am venit sa vi-l predam pe Hyssam.

  Reply
  1. Nea

   Amelia New Or fi zis: Păi noi ne-am chinuit pe vremuri să-l facem scăpat şi voi stricaţi înţelegerea.

   Reply
 14. Glook

  In finalul declaratiei de presa, intrebat de unde a fost preluat Omar
  Hayssam, Basescu a raspuns:” Aici e cheia, cum sa va spun cand Romania a
  efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?”Wow

  Reply
  1. Yeba

   Glook , ei, aici numai Harnagea de la SIE pe A3 se poate gândi că Băse e iresponsabil, vorbeşte gura fără el. Plus că Adi Ursu zice că picăm ff nasol în lume dacă am negociat cu odiosul regim sirian.

   Reply
   1. Glook

    Yeba Glook Mie-mi place. E ca si cum le-ar zice: Bei, pentru terorism va scoatem si din gaura de sarpe.
    Oricum nu multe state in lume au forta sa ia pe cine vor ei de unde vor ei fara sa rateze tinta. Inafara de USA (teroristii) si Israel(fostii criminali nazisti) eu nu mai stiu altele. Adica ba da, de azi si Romania pentru teroristi.

    Reply
    1. Yeba

     Glook, exact, de-aia o fi şi deranjul mare, ăia sunt gata să-l acuze de trădare, „a făcut o breşă în sistemul de securitate, a dat de gol serviciile”, ne-a nenorocit!

     Reply
    2. EroulBula

     Glook Yeba Acuma sa nu ne lasam luati de val. Mai fac si britanicii. Francezii fac si ei dar nu le iese: ori gresesc locatia, ori moare ostatecul.

     Reply
    3. Gramofonu

     EroulBulaGlookYeba Iar englezilor le iese doar cind nu-si uita prin vreo gara laptopurile cu numele agentilor.

     Reply
    4. EroulBula

     Gramofonu EroulBula Glook Yeba Oricum, cei mai tari sunt italienii. EI le dau spaga teroristilor ca sa nu le bata soldatii in Astan :-))))

     Reply
    5. Gramofonu

     EroulBula Gramofonu Glook Yeba Citeam ce scriu postacii pe hotnews: o sa-l dea in judecata pe Base la CEDO pentru rapire :)) deci se pare ca nici noi nu stam prea bine

     Reply
    6. EroulBula

     Gramofonu EroulBula Glook Yeba 
      Cine-l da in judecata la CEDO: Dana Grecu sau ala cu buze mari ?

     Reply
    7. Yeba

     EroulBula, pentru completarea bibliografiei dvs, pe aia cu buze groase, de zici că-i sora lui Gâlmea, o cheamă Mihaela Bârzilă. Dacă ați fost ironic și v-ați referit la aia fără buze, deci inaptă să moduleze vocea, aflați că o cheamă Oana Stănciulescu. Dacă mai aveți întrebări, tastați Yeba.

     Reply
    8. EroulBula

     Yeba EroulBula Nu, eu chiar de Galmea intrebam „ala cu buze mari” dar nu folosesc diacritice.

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *