In atentia domnului Nastase: sugestii pentru o sinucidere ratata mai competent

Urîndu-va însănătoşire grabnică, iată cîteva sugestii pentru data viitoare, dacă ar fi să mai fie vreo ratare, cine ştie:

 

 • Nu apăreţi pe targă cu fular Burberry impecabil înfăşurat, cu nodul perfect făcut. O asemenea atenţie pentru detalii riscă să sugereze că nu e nimic grav, din moment ce a fost timp berechet să vi se lege cu atîta grijă fularul. Sau, eventual, că vi l-aţi legat singur, aşteptînd salvarea. Lumea e proastă, nu înţelege fineţurile.
 • Dacă aveţi o plagă prin împuşcare în zona gîtului, nu o disimulaţi, pudic, sub un fular. Prezentaţi-o la modul cît mai sugestiv, cu urme clare de sîngerare. Că mila publicului, transformată în capital politic, se activează la sînge, nu la produsele firmei Burberry. 
 • Pe targă, nu mişcaţi capul şi nu vorbiţi cu cei din jur, lăsînd impresia că situaţia nu e critică. 
 • Rugaţi serviciul de salvare şi personalul de pe ambulanţă să se mişte alert, ca şi cum ar fi o urgenţă, nu agale, ca şi cum n-ar fi.
 • Să vă puna măcar o perfuzie şi-un oxigen, ceva. Ca la urgenţe, na! 
 • Aveţi grijă să fiţi vînăt la faţă, semn clar de stare critică. În comerţ există truse de machiaj foarte bune. De asemeni, părul vîlvoi, în dezordine, nu ordonat, e mult mai de efect.
 • Cooptaţi nişte medici dispuşi să intervină chirurgical chiar în noaptea evenimentului mediatic, nu a doua zi dimineaţă. Să fie clar că sînteţi în pericol, că e groasă, nu o zgaibă, acolo, care mai poate să aştepte.  
 • Nu mergeţi neapărat la acelaşi spital unde s-a operat pentru foarte grave probleme cardiace Cristi Borcea, ca după aia să fie văzut fumînd trabuce groase cît piciorul de la masă, dovadă că a fost ceva foarte grav, nu? 
 • Recomandaţi-i premierului Ponta, cel cu plagiatul pe care nu l-aţi observat, fiindcă îi eraţi conducător de doctorat, să nu se repeadă imediat să sugereze că Băsescu e de vină pentru sinuciderea dumneavoastră ratată. Prea pe faţă. Să mai aştepte un pic, să vadă cum cade treaba. 
 • Recomandaţi, de asemeni, apropiaţilor din mass-media să clarifice aspectul cu glonţul rămas în gît, pe care l-au anunţat insistent. Dacă n-a rămas, să nu spună că a rămas. Dacă a rămas, să spună cum de şi-a pierdut imensa si devastatoarea energie cinetică, de la o distanţă aşa de mică. A fost frînat de un cîmp de forţă emis de nava Enterprise, a căpitanului Picard, în misiune deasupra străzii Zambaccian? Aţi tras printr-un jambon interpus între revolver şi bărbie, slănina acţionînd ca frînă? Jambonul îl ţineaţi, desigur, în birou, lîngă revolver. Sau glonţul a ieşit direct frînat, fiindcă aveţi pistol cu frînă?
 • Încercaţi şi în tîmplă, nu doar la gît. Razant, normal, că doar nu vrea nimeni să se întîmple vreo nenorocire, Doamne fereşte!
Text apărut și în Kamikaze
Facebook Comments

320 Comments In atentia domnului Nastase: sugestii pentru o sinucidere ratata mai competent

 1. mimisor007

  :))))))))) cum le zici matale , bobocule, mai rar. Eftimita lu Conu Leonidahttp://ihincu.wordpress.com/2012/06/23/mizerabilul-domn-nu-mai-e-catavencu/

  Reply
 2. Blogalistan

  Întrebare de 2 lei – s-a votat legea sinuciderii asistate si în Romania?! Daca nu  – însemnează ca toți L****ii care dădeau ture prin Zambaccian (in frunte cu onor ministrul de interne!!!) sa fie luați la întrebări de procurori. Știau de 6 ore ce se va întâmpla. Pe de alta parte nu-mi vine sa cred ca „împuscatul” nu avea telefoanele ascultate. Se încearcă o noua schema „Hayssam” ?Aștept cu interes stenogramele convorbirilor lui AN cu smenuitorii din MJ (Corlatean…) MI (Rus…) – cât despre cvartetul (Lascar, Bradisteanu, Beuran & Arafat)  de medici doar atât – Muriți la dreacu cu fularele voastre cu tot!

  Reply
 3. Glook

  rezon In limbaj de specialitate asta se numeste backstep. Si sa dai o versiune cu backstep e ca trasul unui glonte in picior. Sau ca sa respectam limbajul lui Bleen e ca ala de-a inventat roata din lemn si cand trece la versiunea din fier in loc s-o faca rotunda o face ovala.

  Reply
 4. Yeba

  Nemo , mi-am popuss sa nu mai comentez, fiindca dpdv tehnic e un exercitu de masochism și nu am un mesaj atat de important pentru omenire, iar dpdv timp sunt exact in situatia ta, prefer… etc. Dar fac o exceptie si-ti raspund tie, finndca ma plagiezi, asta zic de cand s-a lansat ongoing improvement, asta cu mai-binele.

  Reply
 5. florinel

  declaratia papagalului de politist confirma invalmaseala tiganeasca, insa nu poate jura pe mama lui ca a vazut fix faza in care pistolul s-a descarcat in beregata d.lui Nastase punct. ambulantierii BGS au raportat un pacient gasit cu gaurici, gaurici pe care le-au  dezinfectat si pansat punct. Lascar confirma la randul lui ca a cusut niste gaurici cu dimensiunile X pe Y punct. camasa #1 are urme intradevar de sange de porc si praf de pusca, si mai are o gaurica „de iesire” artistica punct. nu exista nici o dovada ca Nastase are vreun tunel in gat – doar o eventuala autopsie ar putea sa-l releve punct. camasa #1 prezinta intradevar urme de sange porcin si de praf de pusca pe dansa punct. ultimul avocat din lume poate sa demonstreze cu usurinta intr-o instanta ca gauricile „de iesire” din camasa si din porc sunt mici mici din cauza glontelui fermecat care si-a gasit fix acea zi sa se comporte absurd. pana nu „cad” (limbaj profesional) niste complici la mascarada, dosarelul ramane subtire.deocamdata ne ramane sa ne distram cu „dezvaluirile exclusive” puse in guritza lui Radu Tudor si cu viitoare ministra a invatamantului Abramburica ce a citit in direct, la cald si la o ora de varf a Antenei3, SMS-ul primit de la prof. univ. dr. Daniela Bartos ce-i divulga „confidential” baliverna „glontele se afla inca in gatlejul porcului”.

  Reply
 6. rezon

  Ze Phsyco Nu cred ca e fumigena. Actualul rector, Mircea Dumitru, e un logician serios, cu doctorat in State, la Tulane University. http://fil.unibuc.ro/~dumitru/

  Reply
 7. Nemo

  Yeba in teorie, ar fi asa cum zice Mirel :). si chiar si in practica are multa dreptate:)….”insa”, in practica sec XXI, toti au turbat(concurenta, deh..) si au impresia ca trebuie sa „updateze” in draci, ca daca are o aplicatie in plus, cu aia atrage mai mult publicul. ..se poa’, da’ e vorba de public care are timp.[ io personal n-am, exact pt ca ma solicita unii prea mult ‘telectualiceste:))]. de aia prefer lucrurile cat mai simple, daca e vorba de comunicare.  de aia incepe sa castige chrome teren pe mapamond, pt ca e facut sa fie in browser cat mai simplu, rapid, adecvat scopului9desi au inceput sa-l incarce si pe asta). tot de aia s-a dus yahoo la fund, ca aia sunt un fel de rococo ai internetului… e vorba aia caragialiasca: „dusmanul binelui e maibinele!” 🙂

  Reply
 8. sanantonio

  florinel Încă ceva referitor la găurele: boul care le-a făcut nu s-a gîndit că Năstase e dreptaci și n-are cum să tragă în stînga gîtului decît dacă e contorsionist?

  Reply
 9. Yeba

  Bleen , 1) da’ de upgrade n-are-ncotro! 2) (a) simplificarile astea sunt ele insele ciomag in argumentatie. (b) HRP : „…folositi-va discernamantul”. E un citat mai lung, n-am de unde sa-l iau acum, e la sfarsitul Omului recent. Parerea mea.

  Reply
 10. sanantonio

  florinel Mă repet, un 9 mm care atingea clavicula pleca cu ea și cu tot umărul de care e agățat. Vorba prepuțului, ”despre ce vorbim aicea”? (tocmai am evitat un costisitor proces de plagiat)

  Reply
 11. Ze Phsyco

  florinel Io lesin p-aci ! Si procororii ce face ? Inseamna ca tre’ golite niste camere de arest… asa mai multe…

  Reply
 12. Hongse

  cristihan Naa, ăla se preface că „NU POATE SUSTINE afirmatia ca ar fi o inscenare” înseamnă „sigur susţine afirmaţia că n-a fost înscenare”. O fi Gândea.

  Reply
 13. florinel

  nu e soparla. e teatru absurd. da, camasa #1 are urme de sange de Bombonel, da, mai are si urme de praf de pusca de cartus, da, zgaiba „de intrare” cusuta de Lascar poate pacali. au gresit la gaurica #2 – orice expertiza balistica ce NU se va face pe alt porc sau pe un cadavru ar demonstra fara urma de indoiala ca #2 ar fi trebuit sa aiba dimensiunile uriase ale unui popou de gay cu 30-40 de ani vechime in activitate sustinuta. or #2 e mica mica mica precum o putza de furnica. nicidecum nu seamana defel cu iesirea unui glonte scuipat de un Smith &Wesson de calibrul 38.

  Reply
 14. Florina

  Şi totuşi, cum rămîne cu sărbătoritul zilei? Că pe 5 iulie se judecă cererea de amînare a executării pedepsei, în timp ce Ministrul de Interne Ioan Rus susţine că AN îşi ispăşeşte de ieri pedeapsa.

  Reply
 15. Florina

  cristihan Beuran e chirurg şi nu a găsit lucruri care să intereseze în caz  de  plagă împuşcată???Bine că n-a zis că-i decapitată. 

  Reply
 16. sanantonio

  Ze Phsyco Păi e deja cu picioarele în aer, vrei să vezi și deznodămîntul? Sadic rău, nu oricum!

  Reply
 17. Ze Phsyco

  cristihan Declaratia asta tre’ pusa bien ca io nu glumesc… Bere De Molen hell&damnation la tot Blogary Nation

  Reply
 18. sanantonio

  florinel Înscenarea a fost clară din a doua zi, cînd a fost dezvăluit tipul de pistol folosit. În prima zi au fost tot felul de fumigene, ba că era armă de foc, ba că era cu aer comprimat, ba era arbaletă. Tot în prima zi a fost prezentată oficial și traiectoria glonțului prin corpul lui Năstase: de la stînga la dreapta, sternocleidomastoidian-ricoșeu din mărul lui Adam-omoplat. Cînd s-a aflat că un glonț de 9 mm a fost protagonistul aventurii, bătut cu leuca în cap și sub tratament cu halucinogene trebuia să fii s-o poți înghiți.

  Reply
 19. Ze Phsyco

  florinel sper ca nu e soparla….. nu e frumos sa te joci cu inimile noastre in aceste zile tensionate… vei sa lesinam p-aci ?

  Reply
 20. Florina

  =))))))))))))))))))))))))))http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12590093-seful-clinicii-chirurgie-floreasca-nu-pot-confirm-fost-inscenare-sau-nu-cazul-adrian-nastase.htmBeuran: Eu, in domeniul meu, nu am gasit lucruri care sa intereseze

  Reply
 21. florinel

  despre „sinuciderea” lui Nastase, concluzii partiale obtinute de la surse de prima mana: a fost o inscenare cap coada. totul. NICI UN GLONTE N-A TRECUT PRIN GATLEJUL LUI NASTASE. condamnarea fiind previzibila, cineva, ramane de cercetat cine, i-a efectuat lui Nastase 2 gaurici tip chiuretare de negi in gat si umar. politistii veniti sa-l conduca la bulau au gasit un Nastase abatut intr-o camasa cu guler inalt ce masca zgaiba de pe gat pansata cu un plasture transparent. normal ca nici zgaiba de pe umar nu era etalata. nici vorba ca papagalii de politisti au stat cu ochii pe condamnat ca pe butelie, puscariasul chiar a fost nevoit sa joace a.i. sa atraga pompalaii de politisti in scena unde urma sa fie „surprins” cu pistolul la tampla. „lupta eroica” prin care militianul prost „i-a salvat viata” a avut doar rolul sa asigure o declansare de pistol care sa fie pusa in legatura cu zgaibele condamnatului. ramane de vazut gradul de implicare a ambulantierilor de la BGS si a celor 2 papagali de politisti – daca au stiut, cat au stiut, daca au fost implicati in mascarada, cat au fost de implicati; ori regizorul s-a bazat pe reactia normala a figurantilor in fata unei vedete monstru sacru precum diva Nastase. ce e cert, e ca Bradisteanu a fost vioara 1 la primiri urgente de la Floreasca, vioara ce a acoperit toata orchestra de la UPU.alta informatie sigura: glontele gasit in Zambaccian a fost contaminat imprudent, nu poate fi extras ADN-ul lui Nastase de pe el.

  Reply
 22. sanantonio

  Bleen Încă mai discutați despre PDL? E un termen medical pentru asta, parcă, necrofilie, sau ceva asemănător. Vă rog mult de tot, uitați-i p-ăștia. Nu mai merită

  Reply
 23. Nemo

  Bleen :)))sa-i ia draq cu toate upgradurile lor la chrome, opera, firefox si in fruntea tuturor, ADOBE, care face cate un upgrade odata la 3 zile! :))

  Reply
 24. Bleen

  Nemo Ce schimbare de lay-out? Despre ce vorbești? N-am schimbat nimic. Dacă te referi la LiveFyre, ăsta e un upgrade.   Ne-obositor ar fi cu DOS. Sau cu pana. Sau cu ciomagul, bătîndul-l pe obositorul care vrea să inventeze roata și să ne epuizeze intelectual.

  Reply
 25. Nemo

  Ze Phsyco daca universitatea merge pana la capat si comisia aia se alcatuieste INTERNATIONAL, Ponta e f****t, dupa cum spuneam mai sus.omenirea asta a progresat cat a progresat exact pt ca sunt niste fraieri care fac cercetare, care isi fut nervi si neuroni, nopti, etc, prin laboratoare, si apoi se chinuie sa scrie si cate o teza, etc. de aia atunci cand il prind pt cate unul ca FURA INTELECTUAL il ard urgent. nu stau la discutii.

  Reply
 26. Glook

  Mistral http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12590365-puiu-hasotti-vrut-dau-rapid-aceasta-declaratie-pentru-stopa-conflict-care-era-iminent-depus-declaratia-cabinetul-premierului-victor-ponta-care-poate-transmite-mai-departe-daca-considera-oportun.htmMi se pare mie sau Hasotti aproape zice in clar ca pe Antonescu l-a cam apucat nebunia?

  Reply
 27. hope18

  Ze Phsyco Asa a spus Blaga ieri:…..e otragedie……Eu nu mai am nimic de comentat.Pot doar sa te plagiez….rahat!

  Reply
 28. sanantonio

  Nemo Se mișcă repede autoritățile celor două insituții, e de bun augur. Pe de altă parte, pînă în 2012 n-au reușit să cumpere un soft anti-plagiate? Cum verificau pînă acum autenticitatea lucrărilor, prin declarație pe proprie-răspundere? Iar îmi pare rău că nu mi-am dat și eu doctoratul pîn-acum. S-au dus dracului șansele mele de a-mi agăța o licență lîngă Răpirea din Serai de pe perete.

  Reply
 29. Nemo

  adina asta ziceam si eu. de asta si spuneam ca Ponta degeaba a schimbat compozitia comisiei de etica a lui peste. daca Universitatea de care apartine Ponta, tine cat de cat la onoarea ei internationala(si-n acest caz e vorba de Univ Bucuresti nu aia Ecologica), incepe demersurile.

  Reply
 30. adina

  Nemo doar Universitatea care a emis titlul de doctor are dreptul sa-l retraga si doar ea organizeaza comisia de examinare a plagiatului. Zu Guttenberg la fel a cazut. E doar o problema de timp pana cade si Ponta.

  Reply
 31. Nemo

  se grabesc sa-l suspende pt ca adevarul e ca Ponta e F**TUT in acest moment. comisia ca ii va judeca plagiatul va fi INTERNATIONALA. degeaba se kk pe el cu comisia aia politica pe care si-a format-o.respect Univ Bucuresti si Fac de Drept din Buc!i-a trezit Base la viata, le-a aratat: uite-o ba, o aveti: ONOAREA!(sau **ie, depinde cum privesti; de ex, cele 5 judecatoare le-au avut ;))http://www.ziare.com/victor-ponta/plagiat/ponta-risca-sa-piarda-titlul-de-doctor-universitatea-bucuresti-analizeaza-acuzatiile-1174500″Ca urmare, Consiliul Facultatii de Drept va initia constituirea unei comisii formate din experti internationali, din universitati straine, pentru a analiza acest caz. Concluziile vor fi prezentate atat Senatului Universitatii din Bucuresti, cat si opiniei publice.In plus, rectorul Universitatii din Bucuresti a solicitat intrunirea de urgenta a Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti pentru a dezbate intregul caz.De asemenea, conducerea Universitatii din Bucuresti a aprobat achizitia unui soft anti-frauda universitara care sa fie utilizat la nivelul intregii universitati.”

  Reply
 32. Ze Phsyco

  LunguVictorEugenMihai Revin la obsesia mea de ieri…. Mai exista Opozitie ?Alooooooo ! Nea Blagaaaa !!!!

  Reply
 33. Mistral

  Nemo Pregatesc Congrese … Conventii cu alegator unic , sunt bussy !!!. I-l lasa pe asta singur sa-l rastigneasca  .

  Reply
 34. adina

  in timpul asta base priveste distrat de pe margine cum se zbat si se dau cu totii de ceasul mortii cu suspendarea. A revenit in viata publica dar nu trebuie sa ridice un deget pentru ca astia sa se faca de ras – singurele declaratii directe ale lui au fost cele cu ”dottore” si cea despre Puiu Hasotti. Si asta e cel mai dureros pentru Crin, el resimte cel mai mult. Ce sa zic, patience pays always.

  Reply
 35. Never G

  sanantonio Ei oricum erau in derulare la cei indreptatiti. A folosit USL-ului. Vezi ICR, Arhive si altele. La asta ai vazut vreun pas inapoi?

  Reply
 36. poweraxxel

  Ura din spatiul public si responsabilii pentru ea …(Un fel de scrisoare deschisa adresata domnului Hurezeanu din partea unuia care ar trebui sa conteze pentru el si nu conteaza …)Se tot intreaba astazi, jurnalisti cu pretentii de unde a aparut atata ura si lipsa de compasiune in spatiul public…Eu ma intreb cum de abia de astazi vad dansii aceste sentimente, cum de abia de astazi se declara nemultumiti de existenta acestor sentimente uitand ca tocmai ei sunt cei ce, prin activitatea si scopurile avute, au creat aceste sentimente.Inregimentati in tabara politica a USL, cu Antena 3 in frunte secondata de Realitatea TV si Romania TV, au intaratat si instigat la ura prin manipularea si inventarea realitatii realizand astfel o presa toxica si distructiva pentru democratia de care ar fi trebuit sa avem parte. Jurnalistii respectivi simteau nevoia din proprie convingere sau simpla slugarnicie sa contribuie la rasturnarea unui regim politic si aducerea altuia la putere, calcand in picioare reguli ale democratiei si statutul propriei lor indeletniciri.Pentru asta, aveau nevoie in primul rand de ura. O ura salbatica, cruda, cat mai pura, atat de puternica incat odata prezenta in mintea consumatorului acelei prese sa elimine posibilitatea ca acesta sa mai poata avea gandire proprie, logica, realista. O ura care sa nu mai lase celui ce o poarta posibilitatea de a se opri o secunda si intreba daca ceea ce face este bine, corect, este in interesul sau sau comunitatii, daca are vreo legatura cu realitatea. O ura care sa le ofere lor, acestor jurnalisti, puterea de a controla apoi ideile si convingerile celor care ramaneau prinsi in ea.Pentru asta aveau nevoie de o ura care sa intunece judecata, intrucat fara a intuneca judecata oamenilor nu puteau demonstra ca protejatii lor politici sunt mai buni decat era puterea de la acel moment.Dupa ce au insamantat ura, a fost usor sa o indrepte impotriva “dusmanului”. Se gandeau apoi ca odata cu dodorarea “dusmanului”, aceasta ura se va stinge de la sine intrucat, nu-i asa, “romanul are mintea scurta”.Toate au mers asa cum au prevazut. Mare parte din romani au ajuns captivi ai acestei prese si a judecatii furnizate pe sticla. Ceilalti care au sesizat manevra s-au izolat sau refugiat in curtea unei minoritati a presei.Respectivii jurnalisti constata cu stupoare astazi ca desi protejatii lor politici au ajuns la putere, ura nu a disparut. Ba le-a scapat controlul asupra ei iar aceasta a inceput sa se reverse asupra unora pe care ei ii protejau. Ba din aceasta ura a incoltit un firav spirit de independenta fata de ei, cei ce au creat-o. Acum realizeaza ca au creat un monstru, pe care in curand vor intelege ca nu il mai pot controla si care odata ce a maturat adversarii lor ii va matura si pe ei …

  Reply
 37. adina

  Mistral  his imagination is running wild, trebuie ca are dureri ingrozitoare de cap iar tensiunea e periculos de mult peste normal. Sa cheme careva o ambulanta, just in case.

  Reply
 38. sanantonio

  Mistral Cît de proști sînt, aștia nu se dezic chiar niciodată? Păi președintele are dreptul Constituțional să refuze numirea unui ministru. E adevărat, o singură dată, dar are dreptul ăsta! Cretinii ăștia 2 nu-și mai revin din pumni, sînt dezorientați complet, disperați la limita patologicului. Alo, domnul doctor Tudose, pregătiți, vă rog, două rezerve confort sporit cu pereți capitonați și fără ferestre. Avem clienți nerăbdători.

  Reply
 39. ics

  rezon in cazul lui as prefera sa i se opreasca intre dinti. asemenea gunoi de om nu am mai vazut de mult.oh, wait, nu a trecut asa mult timp, mai era un mare vanator care nu a avut luneta la pistol

  Reply
 40. rezon

  ics E nervos pentru ca stie ca mai urmeaza niste torpile inainte de suspendare, dar nu stie in fundul cui se vor propti.

  Reply
 41. sanantonio

  rezon Ce prost, credea că scapă dacă pune niște marionete în comisia de la minister. Infantil.

  Reply
 42. Rheia

  Ăstuia i s-a scurs de tot lichidul de frînă din instalație. Acum văd că-i fierbe și apa-n cap.

  Reply
 43. Mistral

  Ze Phsyco din Gandul :”Traian Băsescu, achită-te de obligaţiile constituţionale sau vei pleca”, a anunţat Crin Antonescu în această dimineaţă într-o conferinţă de presă organizată la sediul USL. El a declarat că nici el, nici Victor Ponta nu îi mai permit şefului statului „înjosirea vieţii politice”, a mai spus el.De asemenea, preşedintele PNL a dat asigurări că preşedintele statului nu va mai proceda ca până acum şi că liderii puterii nu vor mai ţine cont de acţiunile lui. ”Nu vom pune capăt prin cedarea şi supunerea pretenţiilor penibile, bananiere şi neconstituţionale ale lui Traian Băsescu. Investirea miniştrilor care trebuie să ocupe portofoliul celor demisionari se va face conform Constituţiei României, nu cu hachiţe de mascul alfa. Vă asigur că o va face fără să-şi mai bată joc de oamenii care urmează să fie miniştri, care au în spate votul electoratului, care au în spate instituţii legitime”, a adăugat Antonescu.Liderul penelist a găsit şi un motiv pentru care peşedintele României va acţiona în conformitate cu cererile partidelor de la putere, spunând că lui Traian Băsescu ”îi este frică”. ”Traian Băsescu se comportă ca şeful unei haite şi de aceea îi este frică. De aceea va semna investirea lui Puiu Haşotti, pentrut că îi este frică”, a completat preşedintele PNL.Mai mult, Crin Antonescu a spus că şi premierul României este de acord cu acest punct de vedere, motiv pentru care mesajul transmis este unul clar. ”Nici un centimetru de aceste reguli stabilite de Constituţia României, Traian Băsescu nu-şi va mai face de cap. Preşedintele României, Traian Băsescu , achită-te. Semnează investirea unui om care trebuie să fie ministru pentru că altfel vei pleca!”, a încheiat co-preşedintele USL.

  Reply
 44. Annia

  sanantonio Ma gandesc ca nu e chiar rau ce se intampla: poate asa, isi dau seama si bizonii – fani A3 ca e prea gogonata! Nicolescu, Nastase, Boldea ( exemplific  doar cazurile cele mai recente) – i-au napadit brusc bolile cele rele si nu pot servi parnaia. Hai, n-o fi chiar trezire la realitate, dupa atata spalare de creier marca A3, dar macar o mica disonanta cognitiva, acolo…

  Reply
 45. sanantonio

  Ze Phsyco Că a ratat Năstase complet neconstituțional, adică nu-ți permite constituția fizică să ratezi cu S&W 38 special din poziția aia? 

  Reply
 46. sanantonio

  Never G Mă repet, și la ce le-a folosit lui Diaconu și, în viitorul apropiat, Abramnburicăi? Diaconu e ”raus”, la fel va fi și veșnic-nedumerita aia.

  Reply
 47. Never G

  sanantonio Se acopera cu tot felul de hartii ca si Mircea Diaconu care a avut „libertate” de la senat. La fel Abramburica. Deci ei au fost „de buna credinta”, n-au incalcat legea. Nu trebuie sa suporte alte consecinte. Apoi nu le strica sa creeze confuzie printre romani.Problema e ca avem un guvern impanat cu penali care conduc tara! Ce fac ei acum vom repara foarte greu in timp.

  Reply
 48. sanantonio

  Alt bug: acum, dacă ai două răspunsuri la comentarii nu se mai pot lega de precedentele. Se distinge cu greu care, cui se adresează, sînt cam alandala.

  Reply
 49. Ze Phsyco

  Mistral „Ziaristul” asta e un fost scribalau la Gazeta de Perete a Organizatiei de Pionieri Flamanzi

  Reply
 50. sanantonio

  MistralExact aceleași nedumeriri le-am avut și noi. Deocamdată totul e învăluit într-o pîclă deasă, și nu neintenționat. Pînă și Evz, la care mă așteptam totuși la ceva mai multă cumpătare, avea ieri două articole care ofereau, ambele din surse judiciare, două relatări diferite privind locul din care și-a extras Năstase arma și derularea filmului. Am încredere, totuși, în ancheta procuraturii. Aștept rezultatul oficial al anchetei. Pînă atunci, particip și eu la bîrfa generală.

  Reply
 51. Mistral

  SimonaM No way ! Dar multumesc oricum de sfat . Oricum am dat in ameteala de la faza cu Adelu .

  Reply
 52. sanantonio

  Mistral incearcă cu F5 și p-ormă butonul SMC. Oricum, nu merge decît de vreo 2-3 ori, după care se-ndîrjește și nu mai colaborează deloc.

  Reply
 53. sanantonio

  Florina Toți se-mbolnăvesc în pîrnaie, sau în prag de. O fi din cauza mediului aseptic de-acolo. Propun trecerea penitenciarelor în subordinea Senatului și a Camerei Deputaților și efectuarea de audituri zilnice de către toți parlamentarii, alternativ. O zi, unul, o zi, alta, o zi alta, o zi unul… Așa poate se vor obișnui cu mediul și-și vor întări sistemul imunitar.

  Reply
 54. Ze Phsyco

  Never G O sa ceara daune de la revista fluturilor. ” I wan’t monny from you. Much monny for me. You are mincinosi and Basescu mast leave we plaice for me.” 

  Reply
 55. sanantonio

  Never G Și la ce îi va folosi? Plagiatul e evident pentru toți, pe cine încearcă să păcălească? Pe români? Că în afară oricum nu sînt recunoscute nici diplomele emise de majoritatea covîrșitoare a facultăților, darmite rezoluțiile unei comisii alcătuită din impostori.

  Reply
 56. Ze Phsyco

  Florina In cinstea marelui eveniment cultural-educativ si-au anuntat prezenta pictori, compozitori, scriitori, bocitori si echipa de innotatori de la Stanford.   PS Politia a anuntat ca e calare pe situatie si ca se interzice participarea la eveniment a purtatorilor de flinte cu cocos  (nashpa).

  Reply
 57. Never G

  rezon Ponta a cerut verificarea plagiatului la noua comisie de etica. E sigur ca va fi declarat „dottore” cu acte in regula. Sa nu ne miram cand va flutura hartiile pe la teve. Mai stii poate cere si daune.

  Reply
 58. Ze Phsyco

  Salutari voioase ! Ziua de ieri a fost o zi plina de invataminte… par egzamplu io am invatat ca se poate baga mana intre cocos si focos… Doamne iarta-ma ca vorbesc indecent acuma  🙂

  Reply
 59. SimonaM

  Florina A așteptat Salvarea care era la poartă așteptându-l pe el să rateze suicidul?Oh, wow.

  Reply
 60. Nea

  Bleen Ce dracu, am aşteptat 20 de ani o felie din tortul dreptăţii şi azi ne puneţi 2 în farfurie? Şi farfuria adusă de un premier slinos, pe deasupra. 

  Reply
 61. Nea

  rezon Şi e rău să cauţi lucruri rele din trecutul cuiva? Păi nu asta era chiar activitatea lui Ponta ca procuror? 

  Reply
 62. Yeba

  Off-topic Dragi colegi de frământări politice, vă transmit o salutare răcoritoare, de vară, în chip de  la revedere până nu se știe când. It was nice to meet you. Voi citi articolele si chiar si comentariile, în măsura posibilităților tehnice și a capacității lui @bleen de a stabiliza măcar 6 luni formatul, orice format, și sorcova de gadgeturi. 

  Reply
 63. rezon

  A mai reușit cineva să bage mâna între cocoș și capsă la o arma de foc?  http://www.evz.ro/detalii/stiri/impuscat-in-gat-nastase-s-a-luptat-minute-in-sir-cu-politistul-988172.html#ixzz1yTdxbzgZ

  Reply
 64. Bleen

  Condamnări definitive la închisoare cu executare:Ioan Mureșan, Virgil Pop, Cristian Anghel, Mircia Gutău, Adrian Năstase, SOV

  Reply
 65. rezon

  §§§_____§§§___§§§____§§§___§§§§§___§§§§§§§§§§§§§___§§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§§§_§§§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_§§§_§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§§§§§§_§§§_§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_____§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_____§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§___§§§§§§§§§$$$________$$$_____________ $$$$$$$$________$$$$$$________$$$__________$$$$$$$_____________$$$$$$________$$$________$$$$$$$_______________$$$$$$________$$$______$$$$$$$_________________$$$$$$________$$$_______$$$$$$$________________$$$$$$________$$$____________$$$$$$$___________$$$$$$________$$$_______________$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________$$$$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$___________$$$$$$$$$$$$$

  Reply
 66. rezon

  §§§_____§§§___§§§____§§§___§§§§§___§§§§§§§§§§§§§___§§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§§§_§§§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_§§§_§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§§§§§§_§§§_§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_____§§§___§§§____§§§____§§§____§§§§§§_____§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§___§§§§§§§§§$$$________$$$_____________ $$$$$$$$________$$$$$$________$$$__________$$$$$$$_____________$$$$$$________$$$________$$$$$$$_______________$$$$$$________$$$______$$$$$$$_________________$$$$$$________$$$_______$$$$$$$________________$$$$$$________$$$____________$$$$$$$___________$$$$$$________$$$_______________$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________$$$$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$___________$$$$$$$$$$$$$Citiţi mai mult: „Împușcat în gât, Năstase s-a luptat minute în șir cu polițistul” – Adrian Năstase > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/impuscat-in-gat-nastase-s-a-luptat-minute-in-sir-cu-politistul-988172.html#ixzz1yTZ6fiqEEVZ.ro

  Reply
 67. rezon

  Ivan Zubeldian: ”Ce poate învăța Blaga de la Adrian Năstase”Diagnostic corect, dar sunt sceptic ca Blaga are viziunea si vointa de a face lucrurile recomandate

  Reply
 68. Florina

  rezon De la descoperirea plagiatului tot spune că i se mai fabrică ceva. Se mai ştie, probabil, cu musca pe căciulă şi încearcă să arunce anticipat în derizoriu o viitoare acuzaţie/dezvăluire. 

  Reply
 69. rezon

  Victor Ponta: Echipe speciale caută eventuale „lucruri rele” din trecutul meu, pentru a îmi fabrica un „dosărel”Zic eu, cea mai buna echipa anti-Ponta s-a dovedit a fi el insusi, cand a plagiat la doctorat.

  Reply
 70. Florina

   rezon E de mirare că n-au ajuns pînă acum s-o zică şi pe asta. Şi e incredibil cît de proşt pot fi în tentativa lor de a-l martiriza. 

  Reply
 71. Bleen

  Redactia Kamikaze ”Nu m-au bătut niciodată până acum gânduri sinucigașe, dar nu se știe niciodată, așa că dacă va fi să fie, dacă voi fura zeci de milioane și voi fi prins, știu cum o să o fac, am ales: o să mă sinucid zgâriindu-mă la cur. Dacă scap, vreau să fiu operat de Brădișteanu.”

  Reply
 72. rezon

  Florina intr-adevar, asta e o rasturnare totala de situatie. Eu am avut permanent impresia ca s-a impuscat dupa ce a fost incatusat.

  Reply
 73. Florina

  Cred că asta lămureşte totul. Cît de grav s-a sinucis, adică. http://www.jurnalul.ro/observator/adrian-nastase-catuse-dupa-ce-s-a-impuscat-616166.htm

  Reply
 74. sanantonio

  O
  iau metodic: 1) Dacă Năstase avea pistolul la tîmplă și nefericitul ăla
  de polițist s-a repezit spre el să-l prindă de mînă, înseamnă că
  polițistul a fost cel care a declanșat, sau din cauza căruia s-a declanșat arma. 2) Dacă arma s-a declanșat,
  cu sau fără voia vreunuia dintre actori, glonțul (care nu o să ricoșeze
  niciodată din gît, pentru că acolo e doar materie moale) atinge ușor
  gîtul și lovește omoplatul. Vorbim de un glonț care are
  aproape 1 cm diametru. Aș vrea știu în ce parte a omoplatului te lovește
  un glonț de 1 cm fără să-ți zboare omoplatul cu tot cu umăr, cum a fost
  posibil ca Năstase să aibă mîna încă funcțională, cum de nici un medic
  ortoped nu a fost prezent la sosirea pacientului Năstase la Urgență, și
  de ce nu avem relatări medicale decît despre zgărieturile de la gît, și
  nimic despre omoplat, care ar fi trebuit sa fie cea mai afectată zonă?

  Reply
 75. apicultor

  si ideea 2, poate sunt naiv dar daca ponta se duce la consiliu fara aprobarea titularului de drept si chiar impiedicandu-l prin varii tertipuri (invitatie modificata, etc) nu s-ar face vinovat de o tentativa de lovitura de stat prin incalcarea atributiilor constitutionale? ar fi nasol pe plan extern dar scapam de roseata

  Reply
 76. apicultor

  mobilizarea prostimii pt un mars pro-nastase ar fi cea mai mare gafa a usl-ului. nu de alta dar curentul anticoruptie si antisistem renaste pe net si se pot trezi cu o contra manifestatie de proportie. stirile si articolele anti nastase au circulat cel mai repede pe retelele sociale. e de incurajat un mars

  Reply
 77. murfi

  Hongse am o intrebare nevinovata – presupunind ca in imbrinceala omu in loc sa-l imobilizeze, se concentra – ma scuzati – sa-si bage degetul si bombo tragea, eroul militian mai avea deget astazi?

  Reply
 78. Hongse

  sanantonio Ai dreptate. Ba mai mult, eu ziceam că e total imbecil să încerci aşa ceva. Asta e ca-n desenele cu Bugs Bunny când pune degetele în flinta lui Elmer Fudd!Dar ei aşa au anunţat! Şi citez ” Din fericire, omul legii a reușit să bage mâna între cocoș și capsă, și a reușit să blocheze sistemul de armare, a mai spus Cazacu.”.Ăştia nu se califică nici măcar pentru Loony Tunes!

  Reply
 79. sanantonio

  oglinjoara Dacă trăgea Bombo, cu mîna lui, cu 9 mm, astăzi vorbeam despre el la trecut. N-ai cum să ratezi cu arma aia îndreptată spre propriul cap, sau gît, nici dacă ai vrea.

  Reply
 80. rezon

  Zice Lucian Mandruta:”Numai in Romania e posibil asa ceva: Maine deschidem testamentul unui om care traieste si in care, probabil, cele mai multe bunuri lipsesc la inventar.”

  Reply
 81. sanantonio

  Hongse un amănunt: eu nu am zis că n-ar fi loc să bagi degetul, am zis că e tîmpenie inutilă care nu rezolvă nimic. amînă deznodămîntul cu o secundă și te lasă pe tine, ăla care ai avut inspirația să oprești arcul cocoșului cu degetul, să dansezi singur.

  Reply
 82. DmzIo

  Inca un plagiator proxenetul de la 3 http://lacoltulstrazii.ro/2012/06/21/dr-negoita-robert-plagiator-din-isarescu/

  Reply
 83. sanantonio

  Hongse normal că susținem aceeași idee, eram caustic nu față de tine, ci față de avocatul lu pește pe televizor. mea culpa dacă am lăsat să se-nțeleagă altfel…

  Reply
 84. oglinjoara

  Apropo de ce zivea Morris:”Incerc o supozitie, ce poate fi reala: cei 2 politisti alesi cu grija de Rus, au fost trimisi acasa la Nastase ca sa-l pregateasca de acest fals suicid. Chiar ei l-au ghidat, la propiu, cum sa traga cu arma. Sau i-au spus: nu va miscati, inca putin, stati asa…poc! gata! Si a tras vreunul dintre ei, pt ca lui Bombo ii tremura mana”.A luat cineva amprentele de pe celebrul Smith & Wesson_Şi B) Cum îşi permit doctorii de la Floreasca să afirme că că Năstase va rămâne la acel spital pentru că „poate să facă infarct”?Buba aia de medici-complici ai infractorilor de la Spitalul Floreasca trebuie spartă.

  Reply
 85. rezon

  ”Nouă, cetățenilor ”de rangul doi” de aia ne merge rău: pentru că Domnii Năstase nu apucă să pună la punct un sistem de Justiție corect și echitabil înainte să clacheze condamnații Năstase.”

  Reply
 86. sanantonio

  Hongse n-ai înțeles nimic, nu te-ai uitat la skema prezentă de medici aseară, glonțul ăsta de 9mm a intrat prin gît, a ocolit carotida, a fentat sternodentomastiodianul și a ieșit prin omoplat.Tras de la 30 de cm, glonțul ăsta ar fi plecat cu jumătate de Năstase dacă avea traiectoria aia.

  Reply
 87. rezon

  ”Cum a ratat domnul Adrian Nastase”http://cursdeguvernare.ro/cum-a-ratat-domnul-adrian-nastase.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cursdeguvernare+%28CursDeGuvernare.ro%29

  Reply
 88. Ze Phsyco

  sanantonio pana cand nu se strang 332 e de bine. Abia dupa aia o sa incerce sa faca ceva… sa ne suspende… aia-aia

  Reply
 89. Hongse

  sanantonio Calibrul .38, după ultimele anunţuri. Asta-i mare. 9mm. Luaţi o riglă şi măsuraţi 9mm diametru pentru a avea o idee cât de cât clară. Astea-s gloanţe ‘low velocity’, făcute nu pentru a merge repede şi departe ci pentru a face răni cât mai mari încât nimeni nu mai mişcă după ce-ai furat una de-asta.Dacă Năstase s-a împuşcat cu aşa ceva, fie n-a avut nevoie de ambulanţă pentru că Rambo Garcea chiar i-a salvat viaţa (adică nu l-a atins nici măcar flacăra de la gura ţevii) fie la ora asta îi căutau fişele dentare pentru identificare.

  Reply
 90. Ze Phsyco

  Si imi cer io scuze pentru ghilimeaua aia comunista care s-a asezat mai la stainga decat avea voie. Ghilimea comunista fara bun simt !

  Reply
 91. sanantonio

  Merechene Păi și vitele ce caută în Zambaccian? De unde discriminarea asta? Sau era peiorativul vitelor?

  Reply
 92. SimonaM

  sanantonio Năstase sigur n-are. Și nici nu-i mai cresc de-acum încolo.Păunescu… altă rasă și ăla. Șoric. Ouă, nu cred.

  Reply
 93. Ze Phsyco

  rezon  Imi permit o rectificare plagiaroasa ” tare ca fularu’ vara”  Asta ca sa fim egzacti

  Reply
 94. sanantonio

  GeorgianaMocanu Sînt în vacanță, lasă-i și pe ei să se simtă utili. Mai ies la o bere, socializează, decît să stea doar în fața monitoarelor, mai bine să iasă p-afară.

  Reply
 95. Giana

  iaca se organizează prostimea (sursa Facebook)”ATENTIE!!! AVEM APROBARE 2SAPTAMANI SA PROTESTAM LACOTROCENI(Piata Leu) IN FIECARE ZI DELA ORA 17.00-19.00..ORGANIZATORESTE CEZAR(omul cu steagul de la Universitate)..CINEDORESTE SA STRIGE IMPOTRIVA MARINARULUI ESTE ASTEPTAT..JOS basescu!!!” via Ciolpan Daniela

  Reply
 96. sanantonio

  Pataphyl Mă simt urmărit, cică ar fi 98 de comentarii și 132 perechi de ochi ațintiși pe noi. Io zic s-o lăsăm mai moale.

  Reply
 97. SimonaM

  Merechene O să se potrivească bine ultimele două versuri mâine, la parastasul dansant de la Floreasca :”Parinte al meu, toti ai casei sint bineSi vitele-n curte intreaba de tine.”

  Reply
 98. sanantonio

  Pataphyl Tocmai cînd îți răspunsesem ceva interesant, te-ai apucat tu să corectezi Papăi. Nu-ți mai zic nimic, să vezi și tu cum e.

  Reply
 99. Pataphyl

  sanantonioPăi cînd și-a scos soția calculii biliari, la 9:50 am intrat în spital, la 12:10 eram acasă amîndoi (timp de mers cu mașina – 12′

  Reply
 100. Pataphyl

  Papăi cînd și-a scos soția calculii biliari, la 9:50 am intrat în spital, la 12:10 eram acasă amîndoi (timp de mers cu mașina – 12′

  Reply
 101. Hongse

  sanantonio SanA, eu nu! Ei da! Şi probabil că au şi citit multe cărţi scrise de San Antonio 😉

  Reply
 102. sanantonio

  Pataphyl Mă repet, nevastă-mea a rămas fără fiere, tot la Floreasca, și a doua zi a plecat acasă. Nu ții paturi ocupate pentru tratamente care se pot face ambulatoriu. Ori tăieturile de la bărbierit nu au cod de culoare la urgență. 

  Reply
 103. Hongse

  SimonaM Simona, ‘ze plot thickens’! Toate pistoalele au cocoş, dar sunt unele pistoale care au cocoşul în carcasa armei! Special pentru a preveni descărcări accidentale. Deci super rambo care l-a împiedicat pe Bombo să facă cine ce ştie gest nu numai că l-a împiedicat în mai puţin de o secundă, dar în jumătatea aia de secundă a avut timp să dezasambleze arma!

  Reply
 104. Hongse

  SimonaM Simona, ‘ze plot thickens’! Toate pistoalele au cocoş, dar sunt unele pistoale care au cocoşul în carcasa armei! Special pentru a preveni descărcări accidentale. Deci super rambo care l-a împiedicat pe Bombo să facă cine ce ştie gest nu numai că l-a împiedicat în mai puţit de o secundă, dar în jumătatea aia de secundă a avut timp să dezasambleze arma!

  Reply
 105. sanantonio

  SimonaM Dacă trăgea cu armă de foc nu mai avea piele pe față. Smith&Wesson e armă de foc.

  Reply
 106. sanantonio

  Hongse ? Pesemne te-ai uitat la multe, foarte multe polițiste. Nimeni nu-și bagă degetul între cocoș și capsă. Nici măcar nu-ncearcă. Dacă prin absurd ai reuși, știi ce-nseamnă să te lovească cocoșul ăla peste unghie? Caută în jurul tău un ciocan micuț și frige-ți una peste deget, oricare. Dup-aia zi-mi dacă mai poți să miști vreo parte a corpului. Bun, l-ai împiedicat p-ăla să tragă o data. Și p-ormă?

  Reply
 107. SimonaM

  Pataphyl Așea n-aveți? http://www.google.com/imgres?hl=en&newwindow=1&sa=X&biw=1366&bih=643&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=lgIMJSY30pVvhM:&imgrefurl=http://www.fastpp.com/cashmere-scarf&docid=V7zMCozvKxw9RM&imgurl=http://www.fastpp.com/images/1/Fashion_scarfPink_Burberry_Cashmere_Nova_Check_Scarf_010_000070.jpg&w=600&h=546&ei=uIHjT8nRMpDLtAaJwd3ABg&zoom=1&iact=hc&vpx=515&vpy=299&dur=1299&hovh=214&hovw=235&tx=107&ty=151&sig=110592932090932494106&page=2&tbnh=130&tbnw=132&start=21&ndsp=28&ved=1t:429,r:2,s:21,i:202

  Reply
 108. andrei_p

  Cu salba asta noua de orificii, practic Nastase si-a tras fluier integrat sa aiba la ce canta de inima albastra cand o balti si el, in sfarsit, la mititica. 

  Reply
 109. Ze Phsyco

  Hongse  Politistul ala a jucat in filmele din Hong Kong. Cand eram la gradinita am vazut filme d-astea si le credeam

  Reply
 110. SimonaM

  sanantonio Ăăăăă.. azi a explicat foarte doct Racoviceanu că smit-end-ueson ăsta n-are cocoș. Că așa e el, e oricând armat și gata de tras.O fi ceva?

  Reply
 111. poweraxxel

  Rus era probabil interesat doar despre cum sa il duca pe Nastase la racore fara ca imaginea acestui transfer sa afecteze prea mult imaginea PSD la alegerile urmatoare …

  Reply
 112. poweraxxel

  sanantonio nu la familie ma refeream … Famiglia. Dureros este sa fii sunat de unul pe care l-ai „crescut” si sa intelegi ca il intereseaza doar cum sa faca un „hoit” sa ajunga la conservare fara sa ii miroasa mainile prea mult la balul la care urmeaza sa se duca dupa …

  Reply
 113. Hongse

  sanantonio Teoretic poţi. Pistolul era armat, cocoşul era la distanţă (cam 1 cm) şi poţi pune deştiu acolo. Dacă eşti suficient de iute şi precis. DAR! Când îl vezi pe unu care teoretic are pistolu’ la creieri, ce dracu faci? Incerci să pui un deget într-un centrimetru sau îi tragi o carabă peste bot ca să-i zbori pistolul din mână? Asta intră la categoria ‘salvatorul blond’

  Reply
 114. Giana

  Pataphyl am vrut sa zic că și eu am pățit să n-am like! uff, că mă uit și la Banciu în paralel și iaca tastez aiurea!

  Reply
 115. sanantonio

  Hongse una mai tare: ”Din fericire, omul legii a reușit să bage mâna între cocoș și capsă, și a reușit să blocheze sistemul de armare”. N-ai cum, decît dacă e tras cocoșul. Adică după ce-a-nghițit un glonț a vrut să-și mai tragă unul în ureche și n-a reușit din cauza gaborului? Chiar, pînă la urmă ce armă a fost?

  Reply
 116. Ze Phsyco

  Florina  al draq de arbitraj. Stiam io ca a fost viciere de rezultat… o simteam in bilirubina de dimineata

  Reply
 117. Hongse

  Florina „i s-a schimbat cămașa, pentru că nu putea să meargă așa cu ea”Îmi place să văd că oamenii aveau foarte clare priorităţiile.

  Reply
 118. Florina

  OMG! S-a luptat un om aicea! http://www.evz.ro/detalii/stiri/impuscat-in-gat-nastase-s-a-luptat-minute-in-sir-cu-politistul-988172.html=)))))))))))))))

  Reply
 119. sanantonio

  Bleen glumeam, e și normal, ce naiba, cît de narcisist să fii să-ți dai like la comentarii???

  Reply
 120. Ze Phsyco

  Hongse In naivitatea mea ingenua tre’ sa recunosc ca nu stiu ce inseamna „suiflaguiesti”. Rog iluminare urgenta !!!

  Reply
 121. Nea

  Ai dreacu francezii, ce să zică ei despre primul vânător al ţării: Mauvais premier ministre et en plus, mauvais tireur.Le convine, al lor n-a ratat şi nici a zeghe nu i-a mirosit. 

  Reply
 122. filadel

  Dar cît mai este tolerat tîlharul ăla de Brădișteanu??? Dacă era mafiot Mafia îi lua deja gîtul fiindcă știa prea multe. Imposibil să nu știe și DNA că doar nu sînt stat în stat. Spitalul PSD-ului my ass.

  Reply
 123. sanantonio

  poweraxxel am priceput, tre să fie tare greu să-ți acoperi copilul cu o anatemă pentru toată viața. Vezi ce i-a făcut lui Andrei. Eu, înainte de a mă putea gîndi cum aș putea să-mi folosesc propriul copil ca să-mi salvez pielea, m-aș arunca în valuri.

  Reply
 124. poweraxxel

  vorba lui cristoiu, va dat iseama ce putea fi in mintea lui Nastase sa stie ca a ajuns sa fie ridicat de Rus, care Rus il suna si se interesa de el nu din simpatie ci pentru ca il interesa imaginea PSD-istilor?

  Reply
 125. Nea

  Şi când te gândeşti că geniul popular a spus-o demult:”Cine-i în spitale-n viaţăăăîîî Tot mai trage o speranţăăăîîîDa cine-i prin tribunaleeeeN-are şansă de scăpareeeeeeee…”

  Reply
 126. sanantonio

  Bang Bang fuse și se duse. Acum e Gang Bang, că au de dat multe explicații gen calibru, număr de cartușe folosite, prezența armelor letale în casa unui inculpat și alte mărunțișuri cum ar fi dialogul Ministru de Interne-condamnat penal.

  Reply
 127. Hongse

  Bleen Apropo de dublări, stai că acu revine Socaciu şi vedem Kill Bill dublat în română…

  Reply
 128. Hongse

  Bleen Bleah, n-am văzut ce link am dat, am dat doar un goagăl că ştiam ce trebuie să iasă. 🙁

  Reply
 129. Bleen

  Și varianta originală:Nancy Sinatra cîntînd despre Adrian Năstase, acest Scratch Bill vol. 1http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *