În linie dreaptă

Prietenii de la dreapta.net și cei de la patruped:bun biped:rau și-au unit forțele. Rezultatul e un nou site, „În linie dreaptă„. Copilul acestui mariaj fericit are ce-i mai bun de la ambii părinți: verticalitate, substanță, texte bune și o conexiune solidă la actualitatea dreptei din lumea întreagă. Vă recomandăm călduros să-i vizitați. Să fie într-un ceas bun!

PS: Dacă cineva se întreabă, am trecut toate divergențele noastre la capitolul „fuse și se duse”, e cadoul meu de blog nou.

Facebook Comments

7 Comments În linie dreaptă

 1. Vali M.

  Multumim Madame Blogary! Cu adevarat nu suntem competitori. Mai mult, piata e asa de mare incat e loc de mii de blog-uri si de centre de resurse de dreapta. Doamne-ajuta sa mai apara si altii noi care sa se opuna invaziei culturale si ideologice stangoide!

  Reply
 2. Pataphyl

  Florin: Plăcerea să fie de ambele părți, mai exact, să dorim pentru "ceilalți" exact ce ne dorim pentru noi. Da'unde-i competiția, o să întrebi? Iaca am uitat unde-am pus-o 🙂

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Pataphyl: Nu sintem competitori. Asta e o boala grea a netului romanesc, fiecare are impresia ca e in competitie cu toti ceilalti desi in realitate nu avem decit de cistigat cooperind. E o discutie lunga, poate o incepem odata.

   Reply
 3. Nea

  Ete domnule că se poate: în loc să se spargă 2 bloguri în vreo cinci mai mici, ele se unesc.

  Şi, colac peste pupăză, îi mai felicită şi cei de pe alt blog, în loc să-i spurce niţel, de bun venit.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *