Istoria unei umilinte. Blaga, insistent pina la obsesie. Crin, condescendent.

Niciodată PDL nu a fost într-o situație mai umilitoare ca acum niciodată, să ajungă să fie ridiculizat de caricatura unei caricaturi (căci e altceva Crin dacă nu caricatura lui Vadim?). Cu toate astea, trecuți demult de pragul disperării, membrii grupării Blaga insistă cu declarațiile de dragoste și rugămințile fierbinți.

Vasile Blaga despre alianța cu PNL, în 29 august 2012: ”De această alianță vorbesc tot de la Convenția din 2011, nu de la cea din 2012. În 2012, în plus, chiar în programul politic am introdus necesitatea coagulării forțelor de centru-dreapta. Între timp PNL-ul făcuse USL-ul. În continuare cred că o alianță normală ar fi fost între PDL și PNL (…) De altfel, această alianță nu este construită pentru că s-a construit USL-ul. Părerea mea este că oricum ar fi trebuit realizată o coagulare și trebuie realizată o coagulare a forțelor de centru-dreapta. Pînă la urmă eu cred că se va polariza clasa politică românească spre două mari formațiuni

A urmat apoi o declarație în 15 septembrie în care îl excludea pe Crin din această alianță. În 14 noiembrie însă, Vasile Blaga revine la sentimente mai bune față de Crin Antonescu și elimină orice condiție pentru realizarea alianței cu PNL. Este deatlfel, cea mai demobilizatoare declarație politică făcută de vreun lider de partid în campania electorală în ultimii 23 de ani. În 26 noiembrie Vasile Blaga reînnoiește rugămințile față de PNL. Ultima declarație de dragoste datează din 6 martie, anul ăsta.

De fiecare dată Crin Antonescu răspunde condescendent și nu pierde nicio ocazie să-i umilească pe pedeliști.

Vasile Blaga, 29 august 2012

 

Vasile Blaga, 15 septembrie 2012

 

 

Vasile Blaga, 14 noiembrie 2012

 

Crin Antonescu, 16 noiembrie 2012

 

 

Vasile Blaga, 26 noiembrie 2012

 

Vasile Blaga, 6 martie 2012

 

Cristian Boureanu vorbește despre fuziune

 

Crin Antonescu le răspunde pedeliștilor

 

Boureanu insistă cu rugămințile

Facebook Comments

12 Comments Istoria unei umilinte. Blaga, insistent pina la obsesie. Crin, condescendent.

 1. Pingback: SEO SPECIALIST

 2. Pingback: Find Patron

 3. Pingback: Homepage

 4. Augustin

  – Vasile, ce dulce esti… ce bun esti, Vasile… Ce bine-o faci,
  scumpul meu Vasile… Esti cel mai tare, Vasile… esti unic, Vasile…
  – Dar, nu te supara, de ce imi spui mereu Vasile? Pe mine ma cheama Ion!
  – Ion? A, da… Am crezut ca azi este joi…

  Reply
 5. geronimo

  Gata, i-am repostat suita de umilinte Andreei Paul pe blog. Sa se vadă nițel si prin ochii noștri..  Acuma – ca colportor declarat, ce sunt-  ma poziționez in postura unei așteptări inspirate.. Ca la pescuit. 
  Sa vad dacă fosta consiliera a lui Boc mai are ceva in gușă. Zzz..zz

  Reply
 6. Agentul Bad Ass Tweety

  atîta ştie şi nea vasile, coagulare. să fie cu pnl. să intre la guvernare. nu-l interesează transmiterea unui mesaj autentic de dreapta. el vrea să fie coagulare şi pe urmă mai vedem. nu, tăticu! întîi demonstrează matale că eşti de dreapta, promovează un program de dreapta şi de-abia apoi eşti liber să te coagulezi cu cine vrei. dacă nu, du-te-n morţii mă-tii în stînga şi lasă-i pe alții cu dreapta să-și vadă de-ale lor.

  Reply
  1. geronimo

   Agentul Bad Ass Tweety Sa-si ceara iertare pedelistii, sa se arunce in genunchi, sa implore miluirea, sa-i pupe botforii si sa ceara gratia divinului.. Crizel. Poate se indura sa-i găzduiască la saivan.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *