Lăză se destăinuie

De la 14.00 Sebastian Lăzăroiu va răspunde la întrebări pe Hotnews. Avînd în vedere relaţia specială dintre Madame Blogary şi numitul Sebastian Lăzăroiu, noi am aflat deja răspunsul la întrebări. Acesta este: nem tudom.

Facebook Comments

20 Comments Lăză se destăinuie

 1. lucid

  Lazaroiu a vorbit inteligent si cu bun simtz. Eu as paria ca a plecat daca nu in serviciu ordonat macar in serviciu achiesat cu Basescu pentru a pregati Alba ca Zapada. Evident nu mai e nici o sperantza de la cei ca blaga, udrea, berceanu, flutur, boureanu si gashca. Pacat de Boc, un om de caracter cum rar s-a vazut in postul lui de la Kogalniceanu incoace. Declicul schimbarii de macaz nu va fi dupa 15 mai ci dupa idiotzenia cu referendumul cu enshpe intrebari de la Bucuresti unde nu vor vota nici macar 10%, ceea ce va produce – in sfarsit! – decesul politic al acestui veritabil pietroi de gatul presedintelui care este madam cocos. Va fi greu, dar cu profesionisti cinstitzi care au performat in domenii cheie economice si sociale – de la finantze si agricultura la educatzie si sanatate – se va putea forma – chiar sub forma de ONG – alternativa la ticaloasa clasa politica de azi.

  Reply
 2. Dragos

  Mi-a fost rusine sa intreb: d.le Lazaroiu, ce ganduri va incearca acum, dupa "eliberare":

  a) un fleac, m-a ciuruit ! hă hă

  b) un fleac, m-a ciuruit ! ozosep, ozosep

  Reply
 3. judex

  Lazaroiu si mesajul sau

  A) Lazaroiou este unul dintre putinii sociologi profesionisti din Ro, in opinia mea fiind de departe cel mai bun dintre cei vizibili in acest moment. In mod sigur, el este astazi cel mai influent, dupa erodarea credibilitatii institutelor de sondaje si a sociologilor mai cunoscuti asociati acestora. In plus, Lazaroiu este perceput ca un om onest, care nu isi injoseste meseria transformand-o in taraba de vandut propaganda politica sau manipulare electorala. Mai stiti pe altii care au aceste doua calitati ? Sigur ca Basescu isi indeparteaza un aliat de nadejde din preama sa, dar independenta lui Lazaroiu, in conditiile onestitatii acestuia, compenseaza cu varf si indesat indepartarea lui de Cotroceni, din cauza amplificarii vocii ex-consilierului prezidential asociate noului statut independent.

  B)Astfel, mesajul lui Lazaroiu:

  1) poate patrunde mai adanc in TOATE partidele politice, tinta sa evidenta fiind politicienii tineri, necorupti si nemultumiti de practicile murdare sau autoritare ale partidelor conduse fie de politruci ai anilor '90, fie de oameni de paie la comanda acestora.

  2) castiga credibilitate in fata electoratului nealiniat in acest moment, iar din analizele lui Lazaroiu rezulta ca ponderea electoratului tacut este mai mare astazi decat cea a votantilor.

  3) castiga raspandire, pentru ca acum poate fi adresat din postura de analist politic independent pe canalele mass media, fara a-i putea fi reprosat (in mod credibil) asocierea cu interesele vreunui partid anume.

  Reply
 4. Florina

  "domnule lazaroiu purtati un tricou marinaresc? eu consider prognozele dumneavoastra foarte aproape de real."

  asta nu a primit răspuns. cît să fie şi preşedintele de îngăduitor?

  Reply
  1. nedormitul

   "oricum, președintele a fost îngăduitor cu ieșirile mele publice de pînă atunci" – cînd a renunțat să fie îngăduitor, atîtea șuruburi i-a făcut, că l-a lăsat cu o șuviță subțire-subțirică pe frunte.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *