Leul a crapat, insa porumbeii pacii vor fi eliberati

Leul la un minim istoric: 4,4265 lei/euro

Leul pierde în comparație cu euro, în condițiile în care nici euro nu stă prea bine la perspective (din cauza victoriilor lui Hollande și a extremiștilor greci viitorul euro nu sună prea bine). Cam asta e părerea pieței despre guvernul USL, cam așa vede piața perspectivele leului. Lumea cumpără euro știind că populismul ăstora va transforma leul în monedă bună de aruncat de turiști în fîntîni și bancnotă bună de șters la cur, chiar dacă e de plastic.

Bugetarii pot sta liniștiți, în 3 luni creșterea de 8% va fi anulată de creșterea prețurilor, de realitatea vieții din teren, vorba aia. Și pensionarii pot sta liniștiți. Și antreprenorii, și liber profesioniștii, și salariații din mediul privat pot sta liniștiți: Năstase, SOV, Cătălin Voicu, Costiniu și restul mafiei vor scăpa de pușcărie, Felix și SOV împreună cu actualii și foștii lătrăi din dotare își vor reveni financiar cu ajutorul agriculturii și energiei. Ce trebuia să se întîmple se va întîmpla.

Dacă aș fi reîncarnarea lui Sabin Bălașa (din fericire, nu sînt) aș picta un om al muncii cu pantalonii rupți în cur eliberînd extaziat porumbei care seamănă izbitor cu Năstase, SOV, Felix, Niculaie, Iancu sau Cătălin Voicu.

Facebook Comments

72 Comments Leul a crapat, insa porumbeii pacii vor fi eliberati

   1. Bleen

    Nu e singurul șofer. Mai sînt și alții. Că, vorba aia, și parlamentarii PDL au șoferi de băgat pe listă, nu?

    Reply
  1. adrirus

    @Bleen Si daca stam acasa, tot s-alege un primar. Nicusor e un inocent, ca sa zic un cuvint blind, dar despre Prigoana sau Oprescu  nu pot gasi cuvinte blinde. Deci votam, nu votam, vremea votului trece … si tot se aleg, fara noi, si primar si consilieri si parlamentari si presedinte. Dar ne meritam soarta, si ca popor si ca indivizi.

   Reply
 1. anarchix

  Dincolo de mistourile la adresa guvernului ponta, un lucru e sigur.  Romania merge pe sarma si se inclina mai degraba spre Rusia decat spre Amerika si asta e vina lui Basescu alone.  Cand a luat puterea a doua oara trebuia sa scape de toti plangaciosii astia din partide si sa-i ia la incins asa cum trebuie.  What goes around comes around.

  Reply
   1. anarchix

     @Bleen Te contrazic.  A avut SIE si SRI in mana, Si proabil inca le are. Vrei sa zici ca la cat de mizerabili sunt toti nemernicii din politica romaneasca care-i fac viata fripta nu gasea mizerii cu care sa-i santajeze (consider fair game cand vine vorba de jigodii): o minora aici/o pisica violata colea.  Really?!?!
     
    EVZ/Nasul/Blogary/ILD il sprijina la greu.  La o adica si DD ar intra in echipa. Antena si iRealitatea? Fuck em! S-a vazut ce puternice sunt antenele in scandalul cu providerii de satelit.  
     
    E razboi si totul ar trebui sa fie permis.

    Reply
 2. Bleen

  ha ha! Dan Petre, secretar la MAE.
  Redau mesajul comentariul cuiva (nu spui cine, persoană importantă) la auzul veștii: 
   
  dan petre???asta e ala care a trimis delegatia lui Emil C in kazahstan cu o zi mai devreme cand era consiler la cotroceni ca citise in jules verne cum vine treaba cu fusul orar, de s-au pomenit aia cu avionul prezidential in spatiul de zbor. nici nu mai stiu daca e adevarat sau legenda dar in anii 90 cu asta era asociat numele lui era subiect de bancuri la foc continuu. prin 97 – 98 cend te vedeai cu un amic intrebarea era: o stii pe ultima cu dan petre? PS jules verne ocolul pamantului in 80 de zile, evident

  Reply
  1. Yeba

   Dan Petre, pe când era holtei june – și gras -, s-a însurat cu, mă-nțelegi, prințesa Brianna Caragea…

   Reply
    1. Yeba

     @Florina, nțțț – Brianna divorțase circa a treia oară și vorbea prin revistele mondene despre responsabilitatea ei de single mother, avea doi băieți și o vârstă, ca să zic așa. Dar i-a plăcut, dacă l-a înfiat și pe puștiul ăsta.

     Reply
 3. LunguVictorEugenMihai

  io-te unde statea poetul Manga: „Ioan Mang: M-am gandit de multe ori la demisie, dar nu pentru ca as fi vinovat ci pentru ca este deja mult prea multa suferinta in jur”
  hai, iute, analiza pe text, va rog. si nu copiati ca am web-camul pe voi!

  Reply
 4. SimonaM

  Deci să hold our horses, că până săptămâna viitoare Mang nu pleacă din guvern.
  Nu că m-aș fi așteptat la vreo vitejie de la Ponta. Dar așa, de impresie artistică.

  Reply
  1. LunguVictorEugenMihai

    @Florina mi-ai luat-o inainte. inca o dovada ca Marga a avut relatii cu SIE pe vremea lui Ceasca. dar, deh, omul are un mic neamt care vine si-i ascunde memoriile (Altheimer)

   Reply
  2. anarchix

    @Florina De fiecare data cand aud de unul care ii lauda pe rusi ma gandesc automat la Yuri Bezmenov. 

   Reply
   1. anarchix

     @Florina … si cand te gandesti ca in mama Rusia daca unul din ei e prins cu dusmanul sfarseste intr-un shantz cu beregata taiata.  Ce-i al lor e al lor. 🙂

    Reply
    1. Florina

      @anarchix 
      
     Bine că ne dă ocazia Mang, pînă se hotărăşte ce face cu demisia şi suferinţa din jur, să mai aruncăm un ochi şi spre colegii lui. 

     Reply
    2. anarchix

      @Florina mdea …  Bine macar ca Base nu-si schimba bucshele de la avion la rusi. 

     Reply
   1. LunguVictorEugenMihai

     @EleninaNicuţ nu. pana atunci asteapta rezultatul de la comisia Academiei…
    si-au sa plagieze altii si-au sa-l semneze.

    Reply
 5. ceaikovski

  Marirea le va fi anulata nu numai de inflatie, ci si de cresterea pretului benzinei, de cresterea pretului la gaze, in curand.
  🙂

  Reply
  1. EleninaNicuţ

    @ceaikovski parc-ai vorbi de implanturi cu diverse prin diverse si efectele lor adverse si perverse :-))

   Reply
 6. Bleen

  off topic
   
  Ioan Oltean: ”Credem că orice dispută, oricât de febrilă sau presantă, trebuie să fie tranşată într-un cadru instituţional, prin dialog intern şi consultare strânsă pe orizontală şi pe verticală. Un blocaj de comunicare între doi membrii nu înseamnă excludere sau excomunicare, însă atacurile deschise la adresa imaginii partidului sunt inacceptabile.”

  Reply
 7. SimonaM

  Să răspundă totuși cineva la telefonul lui Ponta! Chiar așa, la câtă suferință e în jur, stăm cu inima-n gât de emoție?
  Să știm odată!

  Reply
  1. Bleen

    @SimonaM ”Bună viua, tovarăfe Mang. Funt Dan. Dan Voiculefcu. Victor îmi fafe pedichiura, nu poate răfpunde la telefon. Vifesi fe avesi pe fuflet! Poftim? Nu fe poate! Rămînesi la post pînă la noi ordine. Nu e plaviat! E notă informativă defpre lucrarea unui coleg de pefte hotare. Afa fă fpunesi când vă întreabă fineva! La revedere!”

   Reply
 8. Bleen

  Reporter Realitatea: Ce ati inteles dumneavoastra din aceasta campanie? (e vorba de campania MAI impotriva mitei electorale) Femeie intervievata: Ca trebuie sa votam cu cine trebuie si sa nu luam mita.

  Reply
  1. Tudor Dimitriu

    @victor L După cum spunea și MRU, demisia este un act unilateral de voință, iar Mang nu vrea. Întrebarea e de ce nu a fost demis încă. Oare pentru că nu au înlocuitor, iar toți politrucii pseudo-universitari ai PSD-ului s-au speriat de expunerea plagiatului și nu mai vor postul? Așa de subțire le-o fi rezerva de cadre?

   Reply
 9. Glook

  „Unii cred ca iti fac un bine daca te pun autor pe niste lucrari”, a adaugat Ioan Mang
  🙂 Iara e de vina webmasteru’, ca la innot. Cred ca ar trebui sa dea USL o lege sa li se tripleze salariile la webmasteri pentru meserie de risc extrem.

  Reply
  1. bilbofil

    @Glook Asta cu bătaie lungă. Dă în Alina Mungiu Pippidi, că ea a zis că îi pune pe alții autori pe lucrările publicate de ea…

   Reply
    1. rezon

      @cristihan  @SimonaM  @Bleen Normal ca nu-i raspunde. Nu-si poate da demisia asa, intempestiv-compulsiv. Trebuie mai intai sa se pronunte comisia de specialisti.

     Reply
    2. SimonaM

      @rezon  @cristihan  @Bleen Da, dar dacă mai scormonește presa și-i mai găsește niște ț lucrări la fel de originale? 
     Și rămâne și fără catedră, nu doar fără minister? 

     Reply
    3. Glook

      @SimonaM  @rezon  @cristihan  @Bleen Tirimitet-i un model de demisie cum zice Lung mai jos, dar una si de la catedra nu numai de la minister. O plagiaza si pam pam.  Ca si asa plagiaza fara sa citeasca si sa inteleaga.

     Reply
   1. GAVRILACHE

     @SimonaM  @Bleen Sigur, la misto nu va-ntrece nimeni! Da’ nu v-ati gandit ca s-a stresat, saracul, trei zile  si ar vrea si omu’, in wek-end, sa se odihneasca ministru?

    Reply
    1. rezon

      @EleninaNicuţ  @SimonaM Daca ar semna-o cu Diaconu si Constantin, ar fi perfect pentru mine. 

     Reply
   1. LunguVictorEugenMihai

     @Bleen „trimiteti-i” – na, ca am citi prea multe rugaminti fierbinti despre ca sa se scota camerele web de la BAC si m-am molipsit!

    Reply
 10. GAVRILACHE

  Imaginea este f.f.frumoasa dar cu cateva conditii : porumbeii sa fie albi cu putin rosu, sa iasa de sub un gratar incins pe care sfaraie cateva fleici grase de 13 (lei per kil) si, alaturi, unul la fel de rupt in fund sa se pise pe un castron plin cu creveti jumbo! Si sa nu uitam cerul de-un albastru de Voronet si soarele care zambeste cam ca nea Nelu cand si-aminteste de crapul la carton! Unde sunt, ma, oropsiti ai vietii, vremile de-altadata?!

  Reply
   1. GAVRILACHE

     @EleninaNicuţ Corect, e un fel de coltz de Rai in care suna, pe fundal, refrenul : „La puscarie, Mitica la puscarie, o,o,o,o,oooo, Mitica la puscarie!”

    Reply
 11. Bleen

  Update-ul Livefyre se face între 6 și 8 pm pacific time. Asta înseamnă la noi între 1 și 3 la noapte. Atunci vor fi și închise comentariile timp de jumătate de oră. Deci puteți sta liniștiți.
   
   

  Reply
 12. cristihan

  Cotatii valutare in timp real: http://www.ktd.ro/fin/forex_cotatii.php?ref=rl Enjoy… (cand se face update-ul ala, sa putem pune hyperlink?)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *