Madame a aflat numele diplomatului rus declarat persona non grata de către MAE

Este vorba despre reprezentatul Federaţiei Ruse în Senat, Geoană. Mircea Geoană.

Facebook Comments

48 Comments Madame a aflat numele diplomatului rus declarat persona non grata de către MAE

 1. Pingback: Tweets that mention Madame a aflat numele diplomatului rus declarat persona non grata de către MAE | Madame Blogary -- Topsy.com

 2. AccesDirect

  Cine zicea ca religia e opiumul popoarelor? Lenin sau Marx?

  Nepotul Patriarfului Daniel cred ca a luat ad literam afirmatia asta si a inceput sa faca trafic de droguri pana l-au arestat. 🙂

  Reply
 3. Florina

  Mircea Mihaies spune despre Crin Antonescu ca este "un caz prodigios de lene activa". Si are dreptate. Nici pina la Moscova nu s-a dus, ca Geoana.

  @morris 😆 😆 😆

  faza cu japonez e tare, tare!

  Reply
 4. morris

  Si Micutza noastra ( 8:58 am ), a spus ce nu zic idiotii in toata presa!! Vedeti cate luciditate? si e japonez.

  Reply
 5. morris

  @AD, referitor la Geoana, a fost multi ani diplomat la nivel inalt in SUA.Ma gandesc…chiar sa nu stie americanii ce rol are el in relatia cu rusii si cui face jocul?

  Reply
 6. AccesDirect

  Geoana nu e decat adevaratul urmas al boierilor pamanteni ce, acum 300 de ani, luau calea Portii, hotarati s-o vanda si pe mama lor, numai sa prinda un an-doi de domnie.

  Reply
 7. poweraxxel

  @Bleen: nu cred ca federatia rusa si-ar alege un looser … Si in nici un caz un politician roman! I-ar trada pentru un pumn de galbeni in 2 timpi si 3 miscari! Mai degraba un Chireac, SRS sau CTP!

  Reply
 8. AccesDirect

  Pe mine ma distreaza nonsalanta cu care mint, de la o declaratie la alta, unii dintre argatii aflati la conducerea trusturilor. Vezi Freciu. E vremuri grele pentru presa si pentru spioni. 🙂

  Reply
 9. Florina

  Gata, on topic.

  Nastase, da, Adrian, are o postare despre Bali Cornu. O sugestie pentru Geoana, presupun. Ca la Vintu pare a fi mai greu acum, vremuri de criza, restriste.

  Reply
 10. Bleen

  Din 31 de comentarii, 15 au fost linkuri. Florin are dreptate, nu merge decît cu sabia şi scaunul electric. Degeaba te bazezi că oamenii vor înţelege.

  Reply
 11. MicutzaCeKurai

  Cod-ul este atit un peste cit si un cap. De unde si expresia pestele de la cap se impute. l-am citit pe CTP si m-am cutremurat – individul este complet dus cu pluta (celalat articol, cel din Romania libera, aduce un plus de convingere enuntzului anterior). Asta ma duce la ideea ca trebuie sa avem o discutzie NECESARA pe Blogary:
  1. spitalele au fost transformate sub comunisti – si pastrate ca atare – intr-un fel de hoteluri de categoria a 2-a – locuri in care erai cazat (ca la sindicate) sa-tzi tratezi boala. Ce-i de facut, caci o gramada de bani si timp se pierd prin tratarea ne-ambulatorie a unor boli si bolnavi (si, oricum, bolnavii aceia, daca nu-i internezi, au impresia ca-tzi batzi joc de ei – ca asa au fost educatzi).
  2. Juramintul lui Hipocrate – mai exista, in ce conditzii, la ce valoare? ca toata lumea se plinge de lipsa de bani – totzi medicii pe care-i stiu (cu mici exceptzii notabile) isi exercita meseria din vila cu piscina, masina de ultimul raget si vacantze-n Antalya – apoi se pling ca n-au bani (omitzind sa declare restul: plicul, buzunarul, atentzia – „orin spitale trec, zilnic, mai multzi bani decit printr-o banca”).
  3. Investitzia statului in cei 5-7 ani de formare ai unui medic este irosita fara nici un fel de repercursiuni: a) prin exod cauzat de „lipsa de bani” si/sau „lipsa de persepctive” (pensionari aminate in sistem, nexam avansari, sistem coclit de nepotism, relatzii si pile) si b) indiferentza sistemului fatza de proprii angajatzi, precum si a angajatzilor fatza de sistem, bun numai de muls (fiecare isi vede locul de munca de la stat ca pe „unealta” cu care-si rotunjeste veniturile)?
  4. lista ramine deschisa

  Reply
 12. mece

  uite acum m-am gândit: se tot scrie despre cât de rău arată cometariile „cititorilor activi în subterana gazetelor on line” (ca sa citez dintr-un art. din Dilema al lui Valentin Stanga), dar ce te faci cu ce stă deasupra acestor comentarii? cu articolele? sfinte!

  Reply
 13. mece

  eu zic că de luat am luat ce trebuia şi când trebuia. de unde credeti că a venit soarele în Rusia? (furtuna e răspunsul la faza cu reţinerea). în punga aia neagră nu erau decât nişte date despre arma cu vânturi.

  Reply
 14. jack spamtecatorul

  numai brucan, in era de glorie a lui il-18, cobora din avionul care venea de la washington, doar pentru a se urca in cel de moscova. Здраствуйтэ товарйщ!

  Reply
 15. The Wolfman

  Era pe vremuri o intrebare la Radio Erevan: " De ce nu fac moldovenii HIV? Pur si simplu deoarece pina si virusul acela are demnitatea lui!" Situatia e similara. Si ma tem ca au si rusii demnitatea lor!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *