Matematica pentru USL si slugile din dotare

Bugetul UE a scăzut cu 34 de miliarde, adică 1.26 miliarde pentru fiecare stat. Suma României a crescut cu 9 miliarde în loc să scadă cu 1.26 de miliarde. Deci Băsescu s-a întors cu 10.26 miliarde în plus. Hai, 10 miliarde, că pentru partidele lui Năstase și Fenechiu ce e după virgulă e mizilic.

Facebook Comments

5 Comments Matematica pentru USL si slugile din dotare

 1. Nea

  În sfârşit o postare unde pot vorbi on topic despre Stamate şi Stoian, că aproape mă apuca jena de câte ori abordam subiectul. 
  Pică la fix, tocmai ieri am descoperit adevărata identitate a lui Stoian, despre care nu se găseşte nicăieri vreo referinţă biografică, în afară de o semnătură scrijelită pe o culegere. Stoian = Ceaşcă. Dovada? Singurul ins care spune rezolvit în loc de rezolvat, exat ca nucleul dur de la Gazeta Matematică.
  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LqBZQnh1TpI&feature=endscreen
  minutul 3.40

  Reply
  1. Yeba

   Nea , ce mai faci? Te-ai împrietenit pe FB cu vulpea aia care studia strugurii? Pune de un chat cu tipii care scrijeleau pe bancă cazurile de asemănare a triunghiurilor.

   Reply
 2. Bleen

  Antena 3: ”Eșec la Bruxelles. Băsescu a obținut mai puțin decît suma estimată.”
  Dacă se duce Băsescu, suma estimată e 50 de miliarde. Dacă se duce Ponta, suma estimată e 15 miliarde. Dacă se duce Antonescu, suma estimată e 5 miliarde. Dacă se duce Felix, atît suma estimată cît și cea reală sînt deja în Insulele Cayman.

  Reply
  1. DanCanada

   BleenMai e ceva: boborul a fost si inca e obisnuit sa aibe radio/tv, doar platesc nenoricitul ala de timbru, nu? Deci fiecare pensionar si ţaţă de bloc trebe sa aibe musai tv, spectacol. Si-uite-asa jurnalistul devine, vorba lui Banciu „prelucrator prin aschiere”. Vremurile-s grele, are si omu’ familie, e mai usor sa faci ‘caterinca’ decit cultura, educatie, sa spui adevarul care incomodeaza pe toti.

   Reply
  2. SorinSfirlogea

   Bleen Eu zic așa: hai să-i spunem lui Victoraș să stea liniștit că dacă îi termină pe ăștia 40 de miliarde până în 2020, cu restul de 8 facem noi, contributorii români, cinste. Din salarii. Și dacă nu-i cheltuie, dă el cu partidul lui diferența la buget. Poate vrea să țină pariul ăsta cu noi…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *