Minciuna numita PDL

Sînt lăsați fraierii să lupte, cu Macovei în frunte, iar la toamnă vin mafioții și feseniștii și zic: ”Noi sîntem singura soluție, sîntem răul cel mai mic. Stăm ascunși, ne facem că nu sîntem noi, la toamnă aducem lîngă noi cîțiva fraierici de vitrină și v-am luat votul, fraierilor.”

Ei speră că tăcînd, că folosind strategia non-existentului care nu deranjează vor cîștiga voturile USL sau măcar nu vor supăra poporul care s-ar putea duce la vot și vota USL. E ca și cum te-ai împușca în cap ca să cîștigi titlul de miss. Rezultatul? O toantă moartă.

Nu vor cîștiga votul poporului uselist și nici nu-l vor opri să meargă la vot, dar vor pierde susținerea nucleului dur al PDL (a nu se confunda cu nucleul PD-FSN), vor pierde susținerea celor activi politic, celor plini de revoltă și indignare zilele astea. Iar pentru non-combatul din aceste momente decisive, toată această revoltă și indignare se va întoarce împotriva PDL. ”Strategia” PDL de zilele astea va crea o demobilizare extraordinară, comparabilă doar cu demobilizarea din 2000.

E o strategie care pornește de la premisa că PDL e răul absolut, că poporului i se aprinde becul furiei cînd aude de PDL. Astfel, pedeliștii trebuie să stea ascunși, să tacă, să nu existe. Asta e strategia. Și? Mai departe? De ce nu se desființează dacă poporul îi urăște atît de mult? Dacă existența lor dăunează politic, așa cum se susține în expunerea de motive a acestei strategii, de ce nu se desființeaz? Argumentele pentru această strategie sînt argumentele pentru desființarea PDL. În cazul că o asemenea strategie chiar există.

Dar fiți liniștiți, o asemenea strategie nu există decît în imaginația celor care speră că PDL e altceva decît o bandă de speriați de DNA. Nu e strategie, e ura față de justiție și de DNA. PDL nu se așteaptă ca Macovei și cu acea partea activă, indignată și revoltată a societății să le facă treaba, așa cum am putea crede. Ei se așteaptă ca USL să le facă treaba și să-i scape de Macovei, de Morar, de Kovesi, de DNA, de ÎCCJ, de Justiție. Azi, la ora asta, toți pedeliștii stau pe margine și le țin pumnii lui Ponta, Rus și Năstase. La toamnă vor veni să vă ceară votul, ca fiind singura mișcare care poate salva România. Se vor prezenta ca ultima soluție, ca răul cel mai mic. Vor veni cu papițoi reformiști în vitrină.

Poate că la un moment o să obosesc și eu și o să mă prefac că cred mascarada și minciuna asta, indiferent că se va numi CDR sau Mișcarea Populară sau cum dracu i-o zice. Dar să nu mă credeți atunci. Credeți-mă acum. Și cînd oi veni să vă spun că e bine să votăm mascarada, că e răul cel mai mic și că e ultima soluție, dați-mi în cap cu textul ăsta.

PS. Orice s-ar spune, declicul s-a întîmplat. Prăbușirea PDL-ului e ireversibilă. PDL 2012 e PNȚcd 2000. În timp ce în prim plan se duce un război teribil între statul de drept și Mafie, în background un partid mic moare nu cu un bang, ci cu un fîs, vorba poetului.

UDPATE.

Cît despre Monica Macovei, reiau un text de acum cîteva zile:

Oamenii care chiar au ceva de spus în politică sînt cei care uită de ei. Pînă acum, la noi în politică sînt doi oameni de genul ăsta, care ies din ei și intră în transă cînd fac politică. Care nu sînt atenți nici la cum le stă freza, dacă le stă bine cu pipa din profil, dacă îi prinde bine camera cînd dau savant din gură și sugestiv din mînă sau dacă au folosit eufemismele cele mai elegante și metaforele cele mai sugestive. Doi oameni care fac politică așa, de-ai dracului, și nu ca să-și aranjeze cariera, să se rezolve financiar sau la biografie. Traian Băsescu și Monica Macovei. Restul sînt ori mafioți, ori închipuiți, ori figuranți goi pe dinăuntru.

Facebook Comments

298 Comments Minciuna numita PDL

 1. Pingback: Analiza unui dezastru, înainte de a se întîmpla | Blogary

 2. Hongse

  rezon Şi pe ploaie! Fără fular! Sănătatea i-a fost pusă în pericol, din nou! (nu mă uit la A3, dar mă uit pe geam şi pot să atest că doar picură în zona spitalului floreasca)

  Reply
 3. Hongse

  rezon După un .38 (9mm) în gât mişcă din gât mai voios decât mine când mă trezesc dimineaţa încă înţepenit de somn. Şi eu n-am 60+ ani.

  Reply
 4. rezon

  sanantonio Nu stiu, dar barbia e frumos conturata. Faciesul un pic cam rigid, dar asa e dupa operatia estetica

  Reply
 5. Nea

  Să nu ziceţi că-i întâmplare: pe TV1 e un film cu o rusoaică care fuge în Turcia cu un vas numit Tamara. Încă o palmă dată bietului fost premier.

  Reply
 6. rezon

  Pot emite o prima concluzie clinica. Bombo arata mai bine ca niciodata. Plasticianul Lascar a facut o treaba de exceptie.

  Reply
 7. sanantonio

  hope18 Pînă prin septembie 2016 nu-l dă jos de-acolo decît o nouă Constituție care desființează instituția.

  Reply
 8. Never G

  rezon Astia ne fac de ras. Ei acasa se comporta ca stapani . Cand ajung afara nu-si schimba naravurile.  

  Reply
 9. rezon

  Această poveste a făcut turul instituțiilor europene. Ca să nu mai spun ca Ombudsman=ul Greciei, pe care s-a pișat el cu boltă la Atena, a devenit dupa cativa ani Mediator European, adica un fel de Tătic european al Avocatilor Poporului. 

  Reply
 10. Never G

  sanantonio Pe Iancu nu-l schimba . A fost util la procesul Nastase. Mai au nevoie de o institutie aparent independenta pentru alte cazuri.

  Reply
 11. rezon

  Never G Bun. Despre ciobănetele Gh. Iancu, putem spune următoarele. E un profesor abuziv, care-și strânge studenții cu ușa ca să-i cumpere cărțile. Acum câțiva ani, când era adjunctul Avocatului Poporului (I. Muraru), împreună cu acesta, a provocat grave incidente diplomatice in timpul unei vizite la Atena, la Ombudsman-ul Greciei, pe fond de mârlănie și mitocănie dincolo de orice imaginație. Mai exact, au cerut să fie duși cu mașina până la ușa restaurantului, deși era în zonă pietonală. Apoi, când au intrat în restaurantul ales de gazde, au strâmbat din nas că nu le place. Au cerut alt restaurant. Grobianism de legendă.

  Reply
 12. sanantonio

  Never G Mișto. O instituție despre care nimeni nu știe cu ce se ocupă și nu s-a ocupat de nimic de la înființare, și-a pus poalele-n cap din cauză că ICCJ a ignorat mesajul de achitare a lui Năstase, iar CSM îi cere să nu se amestece în Justiție. De neiertat insubordonarea asta, Jos Toți!

  Reply
 13. Hongse

  Never G Păi inumanii ăia de la CSM au îndrăznit să-l tragă de urechi? Da’ un’ se cred ei, de capul lor?E un bou. Nici lui nu i-ar strica o comisie medicală.

  Reply
 14. rezon

  Antena 3 transmite: Adrian Nastase va fi externat in seara asta.Ah, mă înnebunesc după eufemisme..

  Reply
 15. sanantonio

  Hongse Sînt dezavantajat, am citit comentariul tău cu 1 minut și ceva înainte să văd faza în direct. Sînt defazat pe internet, ca atunci cînd auzi GOOOL la un meci de fotbal, și faza după 5-10 secunde. Parcă ești în alt film, nu mai înțelegi nimic.

  Reply
 16. Ze Phsyco

  poweraxxel Strigate din celula lu’ Nastase : „Sa facem ceeerc, sa faceeem ceeerc, hai bhai sa facem cerc ! „

  Reply
 17. Hongse

  gupi Era Monica Macovei la telefon şi aia urla ca bezmetica de câteva minute bune. I-a tras-o peste bot într-un final.

  Reply
 18. poweraxxel

  De-a dreptul magistral …Daca anuntul astora cu privire la viitorii colegi de celula ai lui Nastase este adevarat …Un prim-ministru, un judecator, un politist si un functionar public este definitia completa a coruptiei din Romania …

  Reply
 19. Hongse

  S-a săturat Turcescu, în sfârşit. „Doamna Tuşa. Vă fac un pustiu de bine. Vă strîng mâna şi de azi nu vă mai invit la nicio emisiune. Vă ofer aceasta eliberare. Da doamna Macovei, vă rog, vă ascultăm.”

  Reply
 20. sanantonio

  Ze Phsyco Am publicat pierderea într-un cotidian central cu tiraj mare. E suficient conform legii. 😀

  Reply
 21. sanantonio

  Never G Iar am pierdut un pariu aici, pe blogary, și șirul berilor pe care le am de dat. Le declar nule.

  Reply
 22. sanantonio

  Never G  Comentariu postat de mine la articolul de referință: ”Domnule Preda, vă rog să transmiteți mesajul acesta și domnului Blaga pentru ca, din poziția de al doilea om în stat, să solicite plecarea celor doi. Sau dați-vă demisia din partid”  Awaiting Moderation. Pariu că nu apare?

  Reply
 23. sanantonio

  rezon Mda. A scăpat de Cămătari, l-a mazilit Năstase. Bine, oricum, c-a scăpat cu viață. Mă gîndesc, refăcînd in minte filmul împușcăturii, că glonțul i-a trecut pe lîngă ureche și lui Costea. A reușit să-i răsucească mîna lui Năstase, astfel încît glonțul l-a rașchetat în stînga gîtului pe acesta. Au fost șanse cel puțin egale ca glonțul să-l fi pocnit în frunte pe Costea. Așa se explică și replica colegului lui Costea, ”Bine că nu te-a-mpușcat!”

  Reply
 24. sanantonio

  rezon Mda. A scăpat de Cămătari, l-a mazilit Năstase. Bine, oricum, c-a scăpat cu viață. Mă gîndesc, refăcînd in minte filmul împușcăturii, că glonțul i-a trecut pe lîngă ureche și lui Costea. A reușit să-i răsucească mîna lui Năstase, astfel încît glonțul l-a rașchetat în stînga gîtului pe acesta. Au fost șanse cel puțin egale ca glonțul să-l fi pocnit în frunte pe Costea. Așa se explică și replica colegului lui Costea, ”Bine că nu te-a-mpușcat!”

  Reply
 25. Yeba

  Cred ca-l cauta prin spital, s-a incuiat in WC, a fugit pe geam. S-a terminat, ramane pe alta data.

  Reply
 26. Ze Phsyco

  LunguVictorEugenMihai  Multumesc pentru info. O aud acum „eu ca om politic”… greatza maxima.

  Reply
 27. LunguVictorEugenMihai

  Ze Phsyco Diana Tusa – sotia lui Iosif Buble – cel condamnat pe baza de caseta
  porno – Ana Birchall -PSD. Iosif Buble mare telolog angajat la antenele
  Domnului Dan Voiculescu.

  Reply
 28. sanantonio

  rezon A fost trimis miel de sacrificiu în gura lupului, care avea nevoie de un martor pentru a deveni martir. Gaborul nu a fost informat că Năstase are arme în casă. Dacă s-ar fi respectat procedura, știindu-se că personajul condamnat e posesor legal de arme de foc, s-ar fi impus trimiterea mascaților.

  Reply
 29. rezon

  sanantonio Si acum vin si va intreb. Nu era bine sa vina mascatii si sa-l umfle fara fasoane? Amaratul asta e trimis in tricou la un infractor cu un arsenal de arme de foc in casa si acum trage ponoasele.

  Reply
 30. Yeba

  Doctorii completeaza fișs. Cred că scriu cu sângele propriu, de scriu așa încet. Intre timp, au mai murit 2-3 prin saloame.

  Reply
 31. sanantonio

  Ze Phsyco Întîi să-mi cumpăr mașină și să-mi iau carnet. Sau invers, că nu știu cum e mai bine.

  Reply
 32. Hongse

  Ze Phsyco Dimpotrivă! Eu îi vreau binele, îl învăţ să nu repete greşeala! (Dar da, aş vrea mai multe!)

  Reply
 33. Ze Phsyco

  Hongse Ai sarit si tu setos de sange… N-ajunge ca are o gaura in plus tu vrei sa se aleaga cu trei (adica sa-l mai incerce de doua ori)

  Reply
 34. Hongse

  cocosila Da, dar a încercat şi Rapid (cu PSG, parcă) şi-n loc să piardă cu 1-0 au luat-o cu 3-0….

  Reply
 35. Ze Phsyco

  LunguVictorEugenMihai Nu stiu, da’ e enervanta rau, rau, rau… nu vede ca se contrazice in permaneneta ?

  Reply
 36. rezon

  Cred ca Nastase e mort. De aia a venit masina de la medicina legala. Ca doar nu-l transporta pe targa pentur morti.

  Reply
 37. LunguVictorEugenMihai

  Experţii
  internaţionali de feişăn se declară şocaţi de acţiunea fostului premier:
  “Nu ne aşteptam la un asemenea gest extrem! Auzi, să porţi în public un
  fular atît de penibil!”

  Reply
 38. rezon

  Hai, Antena 3, nu mă dezamăgiți. Nu pot să cred că n-aveți plan de telenovelă pentru seara asta…Băgați-o pe aia cu măcuța bătrână, cu brâul de lână, strivită de dictaură

  Reply
 39. hope18

  rezon Din mana dreapta nu stanga,cum s-a vorbit. Oare dr.Lascar i-a facut gaura aia brodata unde trebuie?

  Reply
 40. Nea

  Are cineva maneaua asta antedecembristă: „Cine-i în spitale-n viaţă / Tot mai trage o speranţă / Da cine-i în tribunale / N-are şansă de scăpareee.” ?

  Reply
 41. rezon

  Dana Grecu: „A venit poliţia să-l ridice pe Traian Băsescu, ăăăă, pe Adrian Năstase, doamnelor şi domnilor”.

  Reply
 42. Nea

  rezon Am aflat de sinucidere la ora şapte dimineaţa, a doua zi. La şapte şi un minut am ştiut că e mânărie.  Nu şi-a tras cu revolverul ăla în gât.

  Reply
 43. bilbofil

  Ze Phsyco „Învățăturile prof. dr. docent deținut Năstase către procurorul său de anchetă”. 

  Reply
 44. rezon

  Avocatul politistului nu zice nimic de impuscatura. Doar ca l-a imobilizat si i-a aruncat pistolul din mana

  Reply
 45. bilbofil

  Yeba Acum, că PSD riscă să îl piardă din ochi, chiar încep să mă îngrijorez pentru viața lui Năstase. 

  Reply
 46. bilbofil

  Nea Nu e vorba de electorat, e vorba de ce se întîmplă la ei acolo. Va fi nevoie de un timp pentru ca cei de la PPDD să învețe toate regulile jocului ceea ce ar crea un respiro pentru opoziția extra-parlamentară.i

  Reply
 47. Ze Phsyco

  sanantonio Cum ti-am spus si aseara, omul a fost aruncat la lei. Soarta lui era deja hatarata de altii. Nashpa.

  Reply
 48. Yeba

  Cred ca si-a batut un cui in cap, iar e ceva in neregula. A fcut infarctu. De 3 zile ma rog de el…

  Reply
 49. Nea

  Hai, măî, ce dracu faceţi acolo?Am încălzit arpacaşul ăla de zece ori, o să se ardă de tot şi se culcă omul flămând.

  Reply
 50. sanantonio

  Să ne amintim spusele lui Costea, conform declarației lui Andrei: ”Să-ți fie rușine, să-ți fie rușine!” Costea a avut încredere în bunul-simț al lui Năstase, iar acesta nu doar că l-a înșelat, dar Costea știa în ce rahat l-a băgat: mai avea 5 ani pînă la pensie, sau se putea pensiona anticipat anul ăsta în caz de restructurări, iar acum este urmărit penal, cu riscul să piardă 27 de ani de muncă.

  Reply
 51. Nea

  bilbofil Nu ţine. Cu Crin candidat la preşedinţie, înseamnă că orice limite de discreditare şi confuzie au fost depăşite în zadar. Dacă nu s-a despicat cerul când Crin a fost lăsat să candideze, înseamnă că merge orice. Cu

  Reply
 52. sanantonio

  rezon Confuzia legată de traiectoria glonțului a fost generată de prostia aruncată de mafiotul ăla de  Brădișteanu, cum că glonțul a intrat prin gît, s-a lovit de omuleț și i-a lovit clavicula ieșind prin antebraț. De fapt, glonțul a avut o traiectorie normală, perfect dreaptă, razantă cu diverse părți anatomice ale lui Năstase. Au fost zgîrieturi inofensive, nu penetrări.

  Reply
 53. Annia

  Ze Phsyco Ceea ce se intampla zilele acestea este crucial pentru viitorul nostru, al tuturor. Oamenii care vor sa construiasca noua dreapta – aia adevarata si minunata, pe care o tot asteptam noi- nu pot sta muti. Parerea mea…

  Reply
 54. Ze Phsyco

  rezon A zis exact asa ” Pot confirma ca un incident a avut loc” si n-a mai vrut sa comenteze.

  Reply
 55. Ze Phsyco

  rezon In acele momente de grava cumpana umana ranitul avea o glicemie de 700, tensiune 44 cu 22 iar din multiplele rani de la gat curgea sangele suvoi.

  Reply
 56. sanantonio

  rezon Procurorii încă nu, pentru că ancheta e încă în desfășurare, dar nu mai am nici un dubiu că Năstase a tras, iar Nicolae Costea i-a deviat arma salvîndu-i viața și dîndu-i ocazia să-și ispășească pedeapsa ca orice muritor de rînd, nu să moară ca un martir.

  Reply
 57. rezon

  Ze Phsyco Pana in acest moment, eu n-am vazut vreo dovada convingatoare ca in Zambaccian s-ar fi tras vreun foc de arma. In orice caz,nu am auzit procurorii spuunand ceva despre asta. 

  Reply
 58. bilbofil

  Rheia Nu, nu e răul cel mai mic. E tactica otrăvirii cîmpurilor și incendierii fîntînilor. Eu tot mai sper că se va forma o rezistență la restaurație și acea rezistență va avea nevoie de toate avantajele pentru a cîștiga. orice plus de confuzie și de discreditare în Parlament ar prinde bine.

  Reply
 59. Rheia

  Să-și vîre gîtul în laț, să-și pună lațul de gît, să-și lățească gîtu-n puț, să-și gîtuie puțul pe lat, of, mama mea limba română….

  Reply
 60. Ze Phsyco

  Rheia Poate ca e asa cum zici tu… am invatat sa nu ma contrez cu intuitia feminina  :)Eu oricum am un mare defect de care m-au atentionat mereu colaboratorii: n-am rabdare sa-i inteleg pe prosti  🙂 🙂 🙂

  Reply
 61. Rheia

  Ze Phsyco Păi tot așa de multe-s și în circul ăsta cu Năstase, că probabil de-acolo s-a și inspirat subconștientul meu (am mîncat prea multe cireșe, probabil). Dar, fără glumă acum, nu cred că-s atît proști, cît grăbiți și enervați că li se opune cineva. Cînd ți-e tîrtița inflamată, ca mîrlan congenital, faci tîmpenii care nu neapărat te caracterizează. Sau nu tot timpul

  Reply
 62. Rheia

  Ze Phsyco Păi tot așa de multe-s și în circul ăsta cu Năstase, că probabil de-acolo s-a și inspirat subconștientul meu (am mîncat prea multe cirește, probabil). Dar, fără glumă acum, nu cred că-s atît proști, cît grăbiți și enervați că li se opune cineva. Cînd ți-e tîrtița inflamată, ca mîrlan congenital, faci tîmpenii care nu neapărat te caracterizează. Sau nu tot timpul.

  Reply
 63. Ze Phsyco

  Rheia  Prea multe variabile in povestea asta. Si ii suspectezi de prea multa inteligenta. Uita-te ca nici o smekerie isteata n-au stiut sa organizeze cu EL INSUSI. Mai, astia-s prosti de dau in gropi. Asta e cel mai suparator, ca-s prosti si ca Opozitia sta si freaca menta.

  Reply
 64. bilbofil

  În 1991, după ce Roman i-a luat partidul, Iliescu a avut nevoie de un an cu Stolojan în fruntea guvernului și Gherman la partid ca să cîștige alegerile cu vreo 25% din voturi. Partea bună e că acum Băsescu îl are pe Ponta la guvern și pe MRU la partid. Problema este că au rămas doar șase luni pînă la alegeri.Dacă nu sînt gata cu partidul pînă la parlamentare (prezidențiale?), eu voi vota cu Domnul Dan.

  Reply
 65. Rheia

  Ze Phsyco Da, m-am prins în final, dar așa am crezut inițial, probabil din cauză că subconștientul meu făcea genuflexiuni freudiene în momentul ăla…

  Reply
 66. fragmentarium

  Cristian Preda in Kamikaze azi despre Traian Basescu: ”Basescu e de fapt cineva foarte exigent. I s-a facut un portret de marinar superficial sau bestie. E un portret fictiv. De fapt, e foarte exigent si nu triseaza. Una din experientele politice cele mai banale e ca oamenii politici se tutuiesc imediat. Basescu iti vorbeste cu dumneavoastra.” 

  Reply
 67. Rheia

  Vă rog frumos, pot să aberez și eu puțin? Mă gîndeam că Blăgău s-a-nțeles mai demult cu Dragnea să aplice tactica asta de blat, ca să se poată alia și să-l expurgheze pe Crinache, deschizîndu-i calea la președinție lui Mihaela-Dragostea-Mea. De-aia l-a și împins Dragnea pe Ponta să-și vîre lațul de gît, ca să-i lase locul pregătit lui Blăgău.

  Reply
 68. Ze Phsyco

  Rheia  Nuuu… este vorba de fostul sot al sotiei lui… pe numele lui Elvis Claudiu Saftoiu… pe bune !

  Reply
 69. Never G

  LunguVictorEugenMihaiS-a spalat pe maini! Avocatul Poporului nu mai e ‘al poporului’. E a lui Nastase, ca  a dat fuguta cu  o scrisorica la ICCJ ce-l avantaja pe „Dansul” la proces!

  Reply
 70. Ze Phsyco

  Annia  MRU sa taca si sa faca ce a promis. Trebuie sa construiasca platforma aia, sa-si adune armata si dupa aia vedem ce-o face si el. Sper sa nu fie un fasaita… sper din tot sufletul.

  Reply
 71. Annia

  Si totusi: are cineva o explicatie pentru faptul ca MRU este mut ca o lebada, zilele astea? Sincer, eu de la Blaga nu aveam asteptari prea mari. Dar MRU?…

  Reply
 72. Ze Phsyco

  Never G Daaa, ce sa zic… cand CCR trebuie sa-l apere pe Basea le dau la gioale dar cand pierd un loc de supt tipa ca paraciosii mucosi…  

  Reply
 73. Ze Phsyco

  LunguVictorEugenMihai Mai omule… am nishte draci… blat si tradari pe toate partile. Aud acum ca pana si membri ai Guvernului MRU l-au lucrat pe la spate pe MRU… 

  Reply
 74. Ze Phsyco

  Sam85 Acei „fraierici de vitrina” daca aveau sustinere in partidul ala de lingai de dos uslinos ar fi putut sa vina cu o platforma semnata si sustinuta de filiale. N-au reusit pentru ca nu-i sustine nimeni nicio filiala. Capisci? Dar ei sunt tinuti in vitrina pentru ca le aduc voturi de la fraieri ca noi.

  Reply
 75. tiestoster

  EvZ: ”Șerban a fost interceptat în timp ce îi informa pe apropiații lui Adrian
  Năstase că starea acestuia este bună, însă în declarațiile publice
  spunea că are nevoie de 14 zile de spitalizare.”

  Reply
 76. apicultor

  rezon e deja la USL… dar neoficial. sa vezi ce non-combat a facut la Bacau la locale… e agent dublu

  Reply
 77. Rheia

  LunguVictorEugenMihai Huăi, io chiar am crezut inițial că era vorba de Adriana ex-Săftoiu, și mă miram pînă-n Canada la Dan și înapoi….

  Reply
 78. Ze Phsyco

  LunguVictorEugenMihai  Curge si din asta modestiaaa… auzi la el  „Aceasta institutie merita sa aiba un profesionist – nu ma refer la
  mine. (…)” Ptiu drace…

  Reply
 79. DanCanada

  Ze Phsyco Da, personal cred ca e pagubos sa se mai puna sperante in PDL. Am tras concluzia asta de cind baietii au asistat la linsarea lui MRU in Parlament ca sa-l puna pe Ponta & co. E clar, tumoarea stingii a invins si-n organismul PDL. 

  Reply
 80. LunguVictorEugenMihai

  io-te de unde sare iepurele criticii dure!!!!
  Valentin Nicolau, al carui nume fusese vehiculat pentru pozitia de
  presedinte TVR, a declarat dupa desemnarea lui Saftoiu ca presedinte al
  TVR: “Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare”. Valentin
  Nicolau:
  Aceasta institutie merita sa aiba un profesionist – nu ma refer la
  mine. (…) Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare, un fost sef
  al serviciilor secrete (…) Mi se pare aberant
  Intrebat daca ia in calcul o demisie, a spus ca nu, deoarece are
  “responsabilitatea” sprijinului pe care l-a primit de la doua treimi
  dintre angajatii TVR care l-au votat ca reprezentant in CA. El a amintit
  insa ca, in momentul in care a fost desemnat in CNA, acum cinci ani,
  s-a retras dupa numai cateva zile.
  Televiziunea publica “nu numai ca se politizeaza, se suprapolitizeaza.”

  Reply
 81. Sam85

  Spernta mea o reprezinta fix acei „fraierici de vitrină” pe care fesenistii vor sa-i aduca langa ei.

  Reply
 82. Ze Phsyco

  DanCanada Te rog sa citesti controversa mea de mai jos cu fugger  si sa ne dai si noua un raspuns. Chiar sunt curios care este limita la care trebuie stopat compromisul? 

  Reply
 83. DanCanada

  Pina la numarat oole lu’ Bombo, ar trebui mai degraba vazut daca PDL mai are oo sau nu. S-ar parea ca-s eunuci de ceva timp. Or fi in convalescenta? Deci intrebarea e: trebuie sustinut un partid eunuc sau nu?

  Reply
 84. Ze Phsyco

  fugger  Si care este atitudinea si parerea maretzilor din PDL? No comment. Ca e bine frate asa…

  Reply
 85. Ze Phsyco

  rezon Pai io ce pana corbului ma contrazic aci cu fugger  despre non-combat perfect? Auzi sa nu demolam PDL…. care PDL? Intreb si io…

  Reply
 86. fugger

  Sam85 incredibil.porcarie.  CONSILIERUL PERSONAL al lui C. Antonescu pus director la TVR. Asa se face politizare, nu cum faceau amatorii aia de la PDL..

  Reply
 87. rezon

  Berca a trecut cumva la USL? Ca cam asa vorbeste la B1. Sa fim echilibrati, rezervati. Nu stie daca Rus trebuie sa-si dea  demisia

  Reply
 88. LunguVictorEugenMihai

  Ze Phsyco am. tocmai am constatat ca s-a intors cu alte locatii (asta am comentat :))))

  Reply
 89. Boghy

  Nu ar trebui ca Auto-Impuscatul sa nu mai beneficieze de reducerea pedepsei la 8 luni, asa cum se spune ? Ca penalizare pentru incercarea de a fenta justitia. De ce sa mai beneficieze de clementa ei ?

  Reply
 90. Never G

  rezon Nu te linisti! Sunt si idioti si tradatori printre ei! Sa faca curatenie generala si sa treaca la treaba!

  Reply
 91. IonescuLatul

  oglinjoara nu organizeaza nimeni o bataie cu multe victime sa tina personalul medical ocupat? poate asa nu-i mai trece prin cap infractorului sa faca vreun infarct.

  Reply
 92. Ze Phsyco

  fugger Ma repet… ori se trezesc si ies la atac… ori larevedere si un praz verde. PS Ti-a placut declaratia de azi a lui Blaga? Dar interviul de ieri dat de Radu F Alexandru ti-a placut? Mie nu!

  Reply
 93. Bleen

  Tribunalul București a decis că Adrian Năstase trebuie încarcerat în penitenciar. Potrivit deciziei judecătorilor, în acest moment, nu există nicio piedică în executarea pedepsei de doi ani de închisoare.Citiţi mai mult: Brădișteanu, anchetat. DNA: internarea lui Adrian Năstase a fost o diversiune. Judecători: Să fie dus la penitenciar! – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/bradisteanu-anchetat-dna-internarea-lui-adrian-nastase-a-fost-o-diversiune-judecatori-98882.html#ixzz1yujabK1REVZ.ro

  Reply
 94. Ze Phsyco

  fugger  Daaa, tu ai fi fost in stare sa-l adopti si pe Brutus ca saracu era vanat de oamenii rai fara suflet…

  Reply
 95. fugger

  Sam85 aici sunt de acord cu Bleen. non-combatul e din cauza de frica/ interese similare cu cele ale USL. Dar asta nu inseamna ca PDL trebuie ucis si ingropat. Trebuie reformat. 

  Reply
 96. Sam85

  Acuzati PDL-ul de blat, dar nu mai bine asteptam alegerile interne, Congresul si apoi vedem cum se comporta.Poate non-combatul se datoreaza reorganizarii interne ?

  Reply
 97. Ze Phsyco

  Glook Hai ca m-am aprins si io degeaba… dar devine suparator sa auzi ca trebuie sa inghiti orice rahat de frica lui Krin.

  Reply
 98. Florina

  Am o vagă bănuială că Ponta nu mai pleacă la Bruxelles. Nu de alta, dar să nu-i ia, în lipsă, DNA-ul partidul şi să-l pună sub urmărire penală.

  Reply
 99. fugger

  Bleen Daca e asa cum zici (si in mare parte e), atunci sa-i criticam, de acord, dar nu sa-i desfiintam. Parca desfiintarea PDL era proiectul lui Crin. Noi ar trebui sa sustinem constructia  / reformarea /  modernizarea / ce s-o mai putea. NU SUNT DE ACORD cu mesajele nihiliste.

  Reply
 100. Glook

  Tu esti mai rau ca Muma lui Stefan cel Mare:Dacă tu eşti Ştefan cu adevărat,Apoi tu aice fără biruinţăNu poţi ca să intri cu a mea voinţă.Du-te la oştire! Pentru ţara mori!Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!

  Reply
 101. GabiDumitru

  Imi tot pun urmatoarea intrebare: cum ar fi aratat scandalul Bombo daca la putere erau pedelistii?Sau plagiatul lui Ponta?

  Reply
 102. Glook

  Never G Tu esti mai rau ca Muma lui Stefan cel Mare, da-mi place.”Dacă tu eşti Ştefan cu adevărat,Apoi tu aice fără biruinţăNu poţi ca să intri cu a mea voinţă.Du-te la oştire! Pentru ţara mori!Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!

  Reply
 103. Ze Phsyco

  Never G pai asta incerc sa-i explic lui fugger  dar el o tine pe a lui cu batman, batman ca vine Krin… si ce? Sa vina sa faca tot rahatu’ praf si sa vedem din ce bani o sa tina o natie de asistati. Nu mai e ca in 2000 acum. Avem internet, avem libertate de miscare, ne putem descurca oriunde in lumea asta. Ce e in capul meu ramane al meu n-o sa poate niciun Parlament de ghertzoi sa-l nationalizeze.

  Reply
 104. DanCanada

  oglinjoara Adica o permanenta labareala. Tre’ sa decida tribunalul ca poate fi incarcerat? Sa fie luat dracului din sala si dus direct dupa gratii. Asa, e ca si cum ar trebui sa decida tot tribunalul daca g = 9.8 m/s2 sau nu. Si bineinteles, CCR sa declare ca g e neconstitutionala pentru ca zdreleste genunchii copiilor. Juridicul in Romania e o vesnica laba trista.

  Reply
 105. Never G

  Ze Phsyco Daca nu vor lupta pentru dezideratele pentru care i-am votat, garantez ca vor avea in mine cel mai mare opozant! Sa se adune si sa-si faca treaba pentru care au fost alesi! Nu ma intereseaza mesaje plangacioase si „echidistante”. Au de aparat democratia si statul de drept. Ei sunt cei investiti si platiti sa faca asta. Sunt in parlament si voteaza legea referendumului alaturi de putere? Sa le fie rusine! Acum s-au gasit sa se delimiteze de Basescu? In plin razboi politic? Ce siguranta am de la ei?

  Reply
 106. Ze Phsyco

  fugger Cat are Base? Astea-s vise. VI-SE. Punct. PDL daca trebuie sa moara atunci sa moara de gatul USL-ului. Pana la ultimul om.

  Reply
 107. Bleen

  fugger Nu e niciun proect PDL și nicio dreaptă.  E doar o mafie nervoasă că a pierdut accesul la buget. Și care pentru asta îi face responsabili pe Băsescu, Boc, măsurile de austeritate și de dreapta. Din cauza lor și-au pierdut 12 președinți de consilii funcțiile și influența și puterea. Ordinul e: populsim maxim, mesaje de stînga și tăcere pe subiectul justiție.

  Reply
 108. fugger

  Ze Phsyco repet. Conteaza proiectul PDL si dreapta romaneasca. Base mai are 2 ani si daca e sa fie suspendat nimeni din PDL nu va putea impiedica asta. Conteaza ca PDL sa ramana, sa fie nucleu de relansare a dreptei. Alternativa e Crin. Nu uitati. 

  Reply
 109. Ze Phsyco

  fugger La un semn al lui Blaga Cristi Preda zboara de acolo… ce draq, mai omule deschide ochii…. ce-a facut Opozitia in ultimele 10 zile? CE ? 

  Reply
 110. Gramofonu

  Bleen  Nu cred ca ar trece de CC. Nu se pot interzice drepturile garantate de Constitutie (printre care si dreptul de a fi ales) fara o hotarire judecatoreasca.Scenariul be: orice presedinte ar alege, parlamentul il suspenda ca asa vrea mujkii lui, si tot asa pina iese cine trebuie. Asta e deja dictatura. Motiv pentru care n-o sa treaca nici asta de CC si nici legea cu „parlamentul nu raspunde decit in fata MAN”

  Reply
 111. fugger

  Bleen Conteaza proiectul PDL. Chiar daca Blaga e un vechi fesenist. Inteleg ca Cristi Preda va candida la prim-vice. Conteaza. Pas cu paas. 

  Reply
 112. Ze Phsyco

  fugger Dragul meu… ca ma ia cu ameteli acu’… nu vrei sa intelegi ca astia nu sunt de incredere? Vorbim de incredere aici. Blaga & co. il executa pe Basea precum Brutus. Si noi sa aplaudam, nu… ?

  Reply
 113. Bleen

  fugger Blaga nu are nicio legătură cu dreapta. Are legătură mai mult cu USL. Hai să fim serioși. Oamenii lui votează simplificarea procedurilor de suspendare a Președintelui, despre ce vorbim noi aici?

  Reply
 114. oglinjoara

  Deci:1. Tribunalul a decis acum o oră că Năstase poate fi încarcerat.2. Decizia poate fi atacată cu recurs.Concluzie: poliţiştii trebuie să-l încarcereze DE ÎNDATĂ, iar dacă (apărătorilor) lui Năstase nu îi (le) convine decizia o atacă în termen de 10 zile. Ducerea la îndeplinire a deciziei Tribunalului NU este condiţionată nici de recurs, nici de cine ştie ce expertiză sau contraexpertiză a medicilor curanţi/necuranţi/legişti/nelegişti/sindicalişti/de la Colegiul Medicilor sau alţi complici.

  Reply
 115. fugger

  Criticam PDL, criticam si Blaga, absolut de acord. Sa nu ajungem insa sa aruncam cojocul pe foc din cauza unui paduche. Sau a 10 paduchi. SI SA NU UITAM: dreapta se face cu ingredientele care exista. In 1991 a fost un Coposu sa faca CDR. In 2003 au fost Base si Stolo. Asta e. Nu mi s-a parut senzational atunci, nu mi se pare nici acum. In 2012 sunt Blaga si, sper, MRU. Poate in 2016 o sa fie lideri mai digerabili. Nu uitati ca alternativa e CRIN. Nu uitati.

  Reply
 116. Gramofonu

  Scria Bleen de suspendare.Am si eu o intrebare de necunoscator: daca Basescu e suspendat, inseamna ca nu a avut un mandat intreg (vezi cazul Ilici) ?Conform unei decizii a CC in cazul Ilici, ar putea candida din nou.

  Reply
 117. Hongse

  Never G Dap, au avut dureri de burtă, le-a mâncat căţelul votul, a tras Ponta cu cornete, au fost intimidaţi de camerele de luat vederi, etc.

  Reply
 118. Ze Phsyco

  Never G Cine din PDL sa faca toate astea? Doar MM ? Asa furios ca acum n-am mai fost de la debarcarea lui MRU. Si atunci toti erau pe langa el, ii spuneau ca sunt cu el, ca alea, ca alea si dupa aia l-au injunghiat pe la spate. Si vine Radu F Alexandru ieri si ne spune ca suntem toti niste prosti si chiori ca n-am vazut bine ce-am vazut…. DAR PANA CAND BRE, PANA CAND ????

  Reply
 119. Never G

  Hongse Ca sa vezi! Niste mincinosi! Tot asa a „gresit” la vot si senatorul Petru Filip care a trecut la PSD inainte de caderea guvernului Ungureanu.

  Reply
 120. Hongse

  Florina Vezi mai sus, anunţă şi realitateatv. Alţi doi au fost temporar loviţi de dambla dar şi-au revenit între timp.

  Reply
 121. Bleen

  Lungu Victor Eugen Mihai ”de pe Politeia de la Victor L.: Antena 3 a anunţat că nu va mai difuza astăzi episodul IV al serialului “Toate pînzele sus” după ce experţii săi în comunicare au identificat un schimb de replici vulgare şi licenţioase: “Domnule, cît îl leg eu fă-ţi pomană cu o faşă, să-l oblojim la gît! – Să-l oblojim, Ieremie, nu de alta, da’ ca s-avem pe ce pune ştreangul!””

  Reply
 122. Never G

  Sa-i vad ca lupta! M-am saturat sa tot trag speranta ca sunt de buna intentie si vor face ce trebuie. Sa se mobilizeze si sa actioneze pentru pastrarea democratiei, a justitiei libere si a egalitatii in fata legii! Sa lucreze coordonat si sa foloseasca toate parghiile posibile.  Acum astept de la ei fapte nu vorbe! Daca nu o fac, adio PDL!

  Reply
 123. Florina

   fugger 9 oameni de la PDL, partidul la şefia căruia e unic candidat Blaga, au votat azi pentru simplificarea procedurii de demitere a peşedintelui. Din cei 9, unul a plecat azi la USL, anunţă B1. Blaga nu comentează nici asta. Şi nici replică la politizarea disperată a cazului Năstase( pe care o recunoaşte) de către USL nu are, nu comentariu, declaraţie politică, că se vrea şef de partid. Ori partidele nu au nimic de-a face cu pollitica?

  Reply
 124. Bleen

  Fug la IKEA să-mi iau lampă, că am impresia că-mi filează una. Nu pot să postez de pe tel pe LiveFyre. Dacă mai am chestii de spus, updateuri de făcut, le scriu pe Facebook.

  Reply
 125. Ze Phsyco

  Hongse Vezi domnule @fugger ce inseamna sa sari cu gura pe ei? Vezi? Chiar crezi ca astia au fost loviti acu’ de vreo epifanie? 

  Reply
 126. Hongse

  „A fost o greşeală, am şi semnat de altfel sesizarea la Curtea Constituţională pe tema asta. Cum să mă duc la USL? Sunt unul din cei patru membri fondatori ai partidului ăsta, cum să mă duc?”, a declarat pentru REALITATEA.NET, Gheorghe Albu. Aceeaşi reacţie şi din partea deputatului Carmen Axenie. „Am greşit. S-au făcut tot soiul de teste cu votul. Am văzut listingul la final, la sfârşitul şedinţei. Nu am niciun interes, nu am negociat cu nimeni. Nu plec. Rămân în PDL”.http://www.realitatea.net/cine-sunt-pdl-istii-care-vor-sa-l-demita-pe-basescu_956483.html

  Reply
 127. Ze Phsyco

  fugger Adica hai sa-l pupam pe Blaga pe amandoi obrajiorii si sa-i dam un sut in fund lui Basea si MM, daaaa ? De dragu’ partidului… care partid? Rosteste-i numele ca sa nu murim p-acilea de nervi.

  Reply
 128. rezon

  fugger Indiferent cum votam noi util, strategic samd, unele lucruri tot trebuie spuse. Iar zilele astea trebuie spus ca PDL e o adunatura de sobolani dezertori, care si-au lasat avangarda in offside. 

  Reply
 129. fugger

  Omule bun, nu te inteleg. Un partid pur e greu de avut. Pana se schimba generatiile si oamenii e mai complicat. Hai sa facem treaba cu ceea ce este. Fiindca, daca e sa fim negativisti, spunem ca in 1990: cu romanii nu se poate face nimic, hai sa emigram.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *