Va cere Vasile Blaga demisia bunului său prieten, Ioan Rus?

Acesta este testul Noului PDL, fostul Vechi PDL, înnoit cu Vasile Blaga, Cezar Preda plus cîțiva fluturași de vitrină, amețiți și paraleli cu politica. Unii le zic reformiști. Alții le zic intelectuali. Eu nu le zic în niciun fel, că am înjurat destul zilele astea. Deci, după cum spuneam, după cum a avut ocazia să remarce o țară întreagă, Ioan Rus se face vinovat de un atac fără precedent la adresa statului de drept, la un abuz și un asalt de o violență extremă împotriva justiției și democrației.

Îi va cere PDL demisia? Va lupta PDL pentru statul de drept, pentru justiție și pentru democrație? Știu. Veți spune că pedeliștii sînt ocupați cu alegerile interne. Nu sînt ocupați cu nimic, credeți-mă. Și chiar dacă ar fi ocupați cu alegerile interne (care alegeri???), tot ar trebui să lase ocupațiunea asta deoparte și să lupte pentru statul de drept și pentru justiție fiindcă, dacă USL cîștigă războiul cu justiția și cu statul de drept, alegerile interne din PDL sînt la fel de irelevante ca și PDL-ul.

Aici pornesc de la premisa că USL e brațul politic al Mafiei iar PDL e brațul flasc al nimănui. Nu pornesc de la premisa că PDL e jumătatea timid-letargică a Mafiei. Azi, cel tîrziu mîine vom ști dacă PDL merită vreun credit, dacă Blaga, înconjurat de fluturașii năuci și irelevanți, este într-adevăr viitorul dreptei, așa cum ni se spune. Sau vom afla că de fapt Mafia are doi fii: unul, USL, deștept și repede săritoriu la bătaie, și celălalt, PDL, încet la minte și flasc la voință.

Dacă PDL nu cere demisia lui Ioan Rus și nu iese la bătaie și tăvăleală nici tot piarul chinuit și jenant nu-l mai salvează. Degeaba vin ei peste 6 luni să ne acuze că nu luptăm suficient împotriva USL-ului, că ar trebui să ne simțim vinovați că nu avem entuziasm pentru acest nou CDR (adică tot niște luzări triști) dacă astăzi, cînd războiul împotriva Mafiei e la apogeu. Zilele acestea se joacă interesul național al României, se joacă viitorul României pe plan extern, se joacă soarta justiției și a statului de drept. Dacă PDL nu iese azi cu toate forțele la luptă, mîine nu va mai avea nici dracu nevoie de o adunătură de jumate mafioți feseniști, jumate leșinați.

PS. Răzvan Cucui, excelent: Șapte mituri despre Adrian Năstase – acum spulberate

UDPATE 15.24

Monica Macovei a cerut deja demisia ministrului rus. Pentru ca acest demers politic necesar, obligatoriu și minimal să aibă succes, trebuie susținut de întreaga opoziție, prin vocile liderilor.(Ministrul Rus trebuie sa demisioneze)

UPDATE 15.38

Iată numele parlamentarilor PDL care au votat simplificarea procedurii de suspendare a Președintelui: Chirilă Constantin, Oprișcan Mihai Doru, Bode Lucian Nicolae (lansat de MRU în campanie), Rădulescu Adrian, Șandru Mihaela Ioana, Stroian Toader, Axenie Carmen, Blaga Iosif Veniamin, Albu Gheorghe (sursa: Dan Tăpălagă, pe Facebook – votul electronic)

UDPATE 15.54

Inițial, se stabilise la nivelul USL ca referendumul de suspendare să fie concomitent cu alegerile parlamentare. Între timp, din varii motive pe care nu are rost să le discutăm aici, lucrurile s-au precipitat. Referendumul de suspendare se va organiza mai devreme iar concomitent cu alegerile parlamentare se vor organiza alegerile prezidențiale anticipate, în eventualitatea, că Băsescu va fi demis la referendum. În ceea ce mă privește, sînt 99.99999% convins că Vasile Blaga și o foarte mare parte din PDL îl amenință și șantajează pe Băsescu cu supendarea și demiterea (adică: votăm legile de simplificare a suspendării, votăm suspendarea, facem non-combat la suspendare prin filialele noastre, ba chiar, în filialele mai radicale, facem combat anti-Băsescu).

UDPATE 16.41

Brădişteanu, interceptat de DNA. Medicul ar fi spus familiei că starea lui Năstase este foarte bună

Și Blaga: ‎”Eu nu doresc să comentez în nicun fel acest caz. Sunt convins că instituţiile statului, repet, sunt convins că instituţiile statului îşi fac şi îşi vor face datoria. Nu pot să nu remarc eforturile disperate, de multe zile, ale PSD-ului, ale USL-ului, de a politiza acest caz, făcând mult rău României” Nu trebuie să comentezi cazul, băiețică, trebuie să aperi statul de drept și să ceri demisia ministrului de interne! Nu trebuie să comentezi nimic, că nu ești comentator, ești om politic.

Facebook Comments

162 Comments Va cere Vasile Blaga demisia bunului său prieten, Ioan Rus?

 1. Ze Phsyco

  Florina Haaaa ! Mi-a mai venit inima la loc…. e vorba de spitalul penitenciar, avizul medicilor, 10 zile…. ca io credeam ca s-a terminat comedia asaaa…. brusc. Ufffff ce bine.

  Reply
 2. Hongse

  oglinjoara Păi dacă-i pe patul de spital la Hotel Rahova înseamnă că procedura de încarcerare s-a încheiat şi ei fac recurs la altceva, nu?

  Reply
 3. rezon

  Laura Andrei, presedintele TMB, zice ca doar unul singur din lotul Trofeul Calitatii e la momentul asta incarcerat

  Reply
 4. Hongse

  Cum dracu!? Acum au dreptul să depună recurs, 10 zile, la decizia tribunalului ‘de a continua procedura de încarcerare’ care trebuia pus în aplicare încă de săptămâna trecută?

  Reply
 5. oglinjoara

  Florina Să vedem dacă Poliţia lui Rus se va conforma hotărârii judecătoreşti sau iar vor interpreta original şi vor cere acceptul medicilor care sunt mai presus de lege, ca şi cum judecătorul n-ar fi luat hotărârea după ce ar fi văzut şi actele medicale..

  Reply
 6. LunguVictorEugenMihai

  bai, ca neam suntem complet dusi cu capul la umor (am dat copy-paste la un comentariu): Antena 3
  a anunţat că nu va mai difuza astăzi episodul IV al
  serialului “Toate pînzele sus” după ce experţii săi în comunicare au
  identificat un schimb de replici vulgare şi licenţioase: “Domnule, cît îl leg
  eu fă-ţi pomană cu o faşă, să-l oblojim la gît! – Să-l oblojim, Ieremie, nu de
  alta, da’ ca s-avem pe ce pune ştreangul!” (Victor L. pe Politeia)

  Reply
 7. Ze Phsyco

  Hongse  Welcome to the Hotel California

  Such a lovely place (Such a lovely place)

  Such a lovely face

  They livin’ it up at the Hotel California

  What a nice surprise (what a nice surprise)

  Bring your alibis …………………………Last thing I remember, I was

  Running for the door

  I had to find the passage back

  To the place I was before

  „Relax, ” said the night man,

  „We are programmed to receive.

  You can check-out any time you like,

  But you can never leave! „

  Reply
 8. Rheia

  Frate, dacă opoziția politică o face Poiana lui Internaucan, PDL-ul cu Blăgăul ei ce naiba mai fac?!

  Reply
 9. GabiDumitru

  Va amintiti ce spunea Lazaroiu?Ca numirea lui Ponta e un test pentru poporul roman,daca vrea schimbare sau nu.Cam asta se intimpla acum.

  Reply
 10. Ze Phsyco

  Rheia Nu stiu ca nu eram in tara pe vremurile alea. Io m-am intors mare cocos cand toti o luau la goana de pe aici. 🙂

  Reply
 11. Rheia

  Ze Phsyco Cum zicea Florin Călinescu la Chestiunea zilei: Mînuțele la control, unghiuț pe batistuț!

  Reply
 12. rezon

  Cosmin Alexandru: http://www.cosminalexandru.ro/2012/06/unde-suntem/„Motivul principal pentru care clasa po­litică nu s-a preschimbat e că n-a avut de ce. Niciun reprezentant de sea­mă al ei, până la sentința Năstase, nu s-a supus cu adevărat legii. Toți au avut un statut privilegiat, dis­cre­ționar, de neatins și toți l-au ex­ploa­tat cât au putut.Aplicarea legii și reacțiile co­mu­ni­tă­ților societății sunt cele două me­ca­nisme care vor crea și în România o clasă politică modernă, responsabilă și cu adevărat reprezentativă. A du­rat 22 de ani ca să ajungem aici și va mai dura câțiva ca să rămânem aici. Dar suntem pe drumul corect.”

  Reply
 13. ics

  astia sunt dusi rau cu pluta :)”Toate persoanele angajate în cadrul Preşedinţiei vor fi anchetate de
  ITM. Se vor verifica, printre altele, condiţiile de angajare,
  securitatea muncii, dar şi studiile – de care depinde nivelul de
  salarizare.”http://www.evz.ro/detalii/stiri/toti-angajatii-de-la-cotroceni-verificati-988914.html

  Reply
 14. rezon

  Senzational!!  Popeye Marinarul revine pe marile ecranehttp://www.telenews.ro/cooltura/film/popeye-marinarul-revine-pe-marile-ecrane.html?prev=1

  Reply
 15. Hongse

  Sebastian Lăzăroiu, pe bookface postează clip-ul ăsta. Cu comentariul „Almost”! :Dhttp://youtu.be/QT9_tEzjtIU

  Reply
 16. Rheia

  OstapBender Ah, ce n-aș da să fie un glonț din ăla kung-fu panda, care se-ntoarce să-ți șuiere și pe la urechea ailaltă, și tot așa, pînă amețești și spui tot!

  Reply
 17. Rheia

  Ze Phsyco Uneori se-mblochează, sau, cum zicea fostul meu prof de mate din liceu, se proțăpește ca măgarul la iesle. 

  Reply
 18. Rheia

  Ze Phsyco Mie în Chrome nu-mi nerge butonul de More comments, dar în nărozia de Internet Explorer, de cele mai multe ori da.

  Reply
 19. Bleen

  « Pe vremea lui Adrian Năstase, un banal DJ care făcea glume despre competenţa domnului Năstase ajungea să fie arestat. Procurorii care deschideau ancheta împotriva unor oameni care încălcau legea erau vizitaţi de alţi colegi de-ai lor de la Bucureşti. Oamenii erau arestaţi pe stradă. În media, era o tăcere taciturnă. În cazul în care am uitat toate aceste lucruri, putem să vorbim despre domnul Adrian Năstase în toate modurile şi socotesc că este foarte bine. Virulenţa conversaţiilor tocmai ne arată lupta dintre vechi şi nou. În spaţiul public, opinia are dreptul să fie exprimată. Este dreptul nostru să ascultăm toate părerile, de aia este spaţiu public. Noi nu condamnăm, noi facem judecăţi de sat. Nu poate părerea să fie confiscată. Faptul că s-a dat atâta cu părerea e foarte bine. Cu cât se dă mai mult cu părerea, cu atât adevărul este mai greu de ascuns.[…]Eu am făcut greşeli. Adrian Năstase a făcut greşeli. Greşelile pe care le făcea Adrian Năstase erau unele ale unui deţinător de putere. Greşelile lui Adrian Năstase permiteau ca ţara noastră să se închisteze. A fost cel mai puternic om din România după Revoluţie. […]Este o telenovelă. Este Greu de sinucis, seria 26. Nu observaţi elementele de bizarerie din întreaga poveste? Depinde din ce unghi de vedere vrei să o citeşti. Dacă vrei să o citeşti telenovelistic, are suficient conţinut. Inclusiv fularul care ne vorbeşte despre viaţa lui Adrian Năstase, despre familia sa.» ( Andrei Gheorghe @ Realitatea Tv )

  Reply
 20. rezon

  Kamikaze pe Twitter: „Ca să scape de DNA, Brădișteanu trebuie acuma să-l împuște în gît pe bune!”

  Reply
 21. Ze Phsyco

  bilbofil Stiu, am mai patit-o si eu si cu chrome si cu firefox… in rest, glumeam si io p-aci  🙂

  Reply
 22. rezon

  Sam85 Nu cred ca isi va da demisia. Suspendarea lui va fi cu lupta, pentru a mobiliza electoratul de dreapta.

  Reply
 23. Boghy

  Toata lumea stia sau banuia ce mafie este in politica. Dar serparia care a iesit la iveala zilele astea este inspaimantatoare. Incep sa cred ca nu vom scapa de ea. Nici in Italia anilor ’70 nu cred ca a fost asa ceva.

  Reply
 24. sanantonio

  Primul comentariu la articolul de mai sus. Trageți adînc aer în piepturi și așezați-vă comod cu un pahar de ceva tare alături: ”Doresc sa atrag atentia asupra unei erori medicale ce vizeaza cazul
  Nastase si care este perpetuata de catre toate posturile tv. Afectiunea
  principala a pacientului nu este plaga prin impuscare, nici diabetul si
  nici coronarele partial infundate. D-ul Nastase – ca urmare a tentativei
  de suicid – este un pacient PSIHIATRIC! Tentativa suicidara este o
  urgenta majora in patologia psihiatrica si ea trebuie evaluata asa cum
  cer normele specialitatii respective. Internarea este obligatorie, in
  Romania si oriunde in lume, sedarea puternica este regula, iar durata
  internarii o poate stabili doar medicul psihiatric (in Franta este de
  cel putin 1 luna. Faptul ca dr Bradisteanu si ceilalti medici din
  echipa nu discuta subiectul, tine de respectarea confidentialitati
  actului medical. Multumesc si sper ca nu am lezat sensibilitatea nimanui
  prin interventia mea”Mai dorește cineva să comenteze?

  Reply
 25. Bleen

  Vorbești cu cineva la telefon, pierzi o audiere la DNA, te duci la wc, pierzi 2 arestări, te duci la cumpărături, ratezi o sinucidere ratată.

  Reply
 26. bilbofil

  Ze Phsyco Nu merge cum trebuie nici în Iceweasel, nici în Opera. Chromium pare cel mai bun compromis, chit că trebuie să omor pagina cînd o las necitită prea mult timp.

  Reply
 27. Hongse

  IonescuLatul Cred că se întâmplă chiar dacă nu e la ‘show more comments’. n-am fost atent dar mi s-a întâmplat şi mie de câteva ori.Poţi să-l păcăleşti, cu riscul de a pierde comentarii: nu mai da click pe lista din dreapta. Dacă sunt la ‘show more comments’ oricum nu le vezi, că nu merge decât de 2-3 ori.

  Reply
 28. Sam85

  Intrebare: se va lasa Basescu suspendat si apoi demis prin vot sau isi va da demisia inainte? :DTrimiteti SMS cu Da sau Nu la 1234 =))))

  Reply
 29. Nemo

  IonescuLatul ihi, din cauza de upgraduri, trebuie sa folosesc opera. chrome nu arata „show more” :)).dupa cum ziceam, „mai binele e dusmanului binelui!”. mai ales in software, cand cel mai intelept e sa lasi pe altii sa testeze mai intai. uite asa, unii nu s-au fript si-au ramas bine mersi cu XP-ul, pana cand a trecut dezastrul numit Vista :)).MacOS e aceeasi chestie pe snobi, dar cine nu e din cand in cand snob 😀

  Reply
 30. oglinjoara

  Buldogul n-are dinţi. N-are decât fălci. Păi, dacă n-are nimic de comentat, la ce mai vrea să fie preşedinte al unui partid de aşa-zisă opoziţie?El, în general, ce are de spus şi despre ce, dacă în bătălia pe viaţă şi pe moarte împotriva statului de drept tace ca un peşte mort?

  Reply
 31. Ze Phsyco

  Boghy Mai intai trebuie sa-l ridic la cub… dar mai intai sa-mi iau doctoratu’ si dupa aia, OK?

  Reply
 32. Glook

  Florina Aoleu, deci ei lupta pe viat si pe moarte…A noastre care-s motivatiile, ne apropiem macar de urgenta si relevanta motivatiilor lor?

  Reply
 33. Glook

  Florina http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12625232-vasile-astarastoae-cazul-serban-bradisteanu-caz-inacceptabil-inadmisibil-atingere-independentei-profesionale-unui-medic-analizat-vineri-colegiul-medicilor.htm

  Reply
 34. Boghy

  Sam85 Ca sa iasa cum trebuie, sunt in stare sa voteze doua zile, sambata si duminica, cum a fost la referendumul de aprobare a Constitutiei in 2000, parca. Turismul electoral va fi in floare. Nu-si permit sa dea gres de data asta.

  Reply
 35. IonescuLatul

  off topic: un memory leak de toata frumusetea pe livefyre. In dreapta jos apar comentarii noi, necitite. Daca vreunul se intampla sa fie la categoria „Show more comments” Chrome (19.0.1084.56) se da peste cap si suge toata memoria (Windows Vista Business)

  Reply
 36. Amelia New

  @Bleen Poti, te rog, sa verifici daca fara votul pentru si abtinerile nemernicilor de la PDL ar fi trecut legea? (cred ca e vorba de o lege organica si ar fi trebuit votul majoritatii membrilor camerei).

  Reply
 37. Sam85

  Ze Phsyco Nu cred ca la referendum se vor da galeti. Una sunt alegerile locale sau parlamentare, alta e un referendum.

  Reply
 38. Ze Phsyco

  Sam85 N-avem cum sa-l mai dezsuspendam… n-avem noi atatea galeti cata faina au ei… (poate ai uitat cum se voteaza in Romanica anului 2012)

  Reply
 39. rezon

  Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei, va sustine o conferinta de presa la ora 16:00. Cred ca ne anunta ca trimite Sanepidu’ la Cotroceni.

  Reply
 40. Florina

  „Eu nu doresc să comentez în nicun fel acest caz. Sunt convins că instituţiile statului, repet, sunt convins că instituţiile statului îşi fac şi îşi vor face datoria. Nu pot să nu remarc eforturile disperate, de multe zile, ale PSD-ului, ale USL-ului, de a politiza acest caz, făcând mult rău României”E clar, terminaţi cu iluziile. Deci ăştia politizează cazul Năstase, iar el, Blaga, unic candidat la şefia a ceea ce ar trebui să fie principalul partid de opoziţie, de fapt a singurului parid de opoziţie, nu doreşte să comenteze??? Partidul ăsta, PDL, nu e politic? Nu se răspunde politic la un caz penal politizat de partea adversă???

  Reply
 41. Ze Phsyco

  Amelia New Pai si io ce ziceam mai devreme? Ca daca Tonta nu e in stare il ajuta Moody’s sa impinga leul la 5 lei/euro si de acolo only the sky is the limit

  Reply
 42. Sam85

  Eu sunt optimist, daca-l suspenda, il dez-suspendam noi 🙂 Ne mobilizam exemplar, chiar si fara ajutorul PDL :)Oricat l-ar injura pe Basescu, nu-s convins ca majoritatea romanilor il vor suspendat. Nu toti sunt telespectatori A3 sau Otv.

  Reply
 43. Ze Phsyco

  sanantonio Scump dom’le, scump… curent electric (380 V)… gheata e scumpa vara…  prea scumpa dixtractia cu asta!

  Reply
 44. Amelia New

  Se-mpute rau treaba si dpdv economico -financiar; una din agentiile de rating a anuntat ca ia in calcul reducerea rating-ului Romaniei pentru investitii (dupa insolventa Hidroelectrica care a fost si ea retrogata cu 4 trepte), iar Consiliul Fiscal zice ca oficial stam rau.. http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12625429-dumitru-consiliul-fiscal-riscurile-atingerea-tintei-deficit-bugetar-2012-sunt-majore-daca-doua-parte-anului-nu-iau-masuri-semnificative-corectie.htm

  Reply
 45. Never G

  Bleen Inclusiv cei ce se dau independenti dupa ce au plecat din PDL: Giurgiu Mircia, Avram Marian, Roman Gheorghe Mai sunt si altii care fac figura frumoasa pe acest subiect: cele doua abtineri de la PDL Andronache Gabriel si Popescu Cosmin Mihai

  Reply
 46. rezon

  Nemo  Legea raspunderii ministeriale zice asa:Art. 20In cazul in care s-a cerut urmarirea penala impotriva unui membru al Guvernului, Presedintele Romaniei poate dispune suspendarea acestuia din functie.

  Reply
 47. Nemo

  LunguVictorEugenMihai ihi, like, like! e buna de imprastiat in mediul virtual(hihi, ce misto e in vacanta :D).

  Reply
 48. GabiDumitru

  Uite ca Buldogul se „lupta „cu sistemul ticalosit :)http://www.evz.ro/detalii/stiri/vasile-blaga-usl-face-eforturi-disperate-de-a-politiza-cazul-adrian-nastase-988918.html

  Reply
 49. Nemo

  rezon la Ponta nu e vorba de suspendare, ci de arestare. daca il mananca in cur sa se duca la Bruxelles.de aia spun ca astora nu le ramane decat de-l lovitura de stat, ca altfel intra toti la bulau.ps. aia cu „recomandat MRU, votat antiBasescu” mi se pare emblematic pt poporu’ rumanesc.

  Reply
 50. Nemo

  Glook cred ca daca il demit pe Basescu, or sa faca in asa fel incat sa-l aresteze, de data asta nu se mai joaca, pt ca……arestarea lui Nastase e nasoala de tot, pt toti!in cazul scandalului vamesilor, cine pana mea era „regina”??? serios? are careva dubii?!e tot un fel de sifonare gen trofeul calitatii, insa pt Blaga(astea-s speculatiile mele, admit :D).

  Reply
 51. sanantonio

  Boghy Eu, de exemplu, cu PRM. Îmi e mai simpatic Vadim decît Blaga, mai ales cînd îl apucă spumele. Dar îi trec repede, după 3 electroșocuri și-un hîrdău de gheață-n cap, e ca nou.

  Reply
 52. Nemo

  rezon yep. exactly, word by word.stiu ca Mirel e impotriva iesitului in strada, insa…, cam asta inseamna „extraparlementar”.ps. in cateva zile ajung si eu in Romania 😀

  Reply
 53. Hongse

  Bleen Da, dar s-au hotărât pentru ce-l suspendă sau le-ajunge „că aşa vrea muşchii noştri” sau „intrăm unu’ câte unu’ la bulău”?

  Reply
 54. Boghy

  rezon Ma mai mangaia gandul ca cel putin o sa-i tina locul Blaga. Dar acum … E in stare sa-l gratieze pe Bombo.

  Reply
 55. Nemo

  Bleen asta e o eroare de strategie, pt ca ii va permite lui Basescu sa faca campanie impreuna cu MRU, etc….daca nu-l aresteaza sau decapiteaza DNA-ul, in perioada cat e suspendat.evident nu vreau sa dau barca, dar ce se intampla zilele astea imi cam miroase a inceput de lovitura de stat. pt ca altfel, asti au PIERDUT definitiv lupta.

  Reply
 56. Bleen

  rezon Da. Inițial se stabilise ca referendumul de demitere să fie împreună cu alegerile parlamentare, acum s-a modificat. Împreună cu alegerile parlamentare se dorește să fie alegerile prezidențiale anticipate.

  Reply
 57. rezon

  Se intră pe ultima turnantă cu suspendarea. Băsescu mai are câteva săptămâni ca să-și lanseze ultimele torpile. 

  Reply
 58. Florina

  Bleen Ăştia 9 sînt mai iuţi, au înţeles primii de la Radu Feldman că Blaga este garantul decuplării de Băsescu şi au şi trecut la fapte.

  Reply
 59. Bleen

  Cristian Hrituc ”Ieri Radu Feldman iesea si spunea ca blaga este garantul decuplarii Pdl de politicile lui T.Basescu. Azi unii voteaza pentru usurarea demersului de suspendare. In acelasi timp apar mici stiri dinspre pdl despre depunerea de candidaturi in BPN. Pe subiectele arzatoare doar o voce Monica Macovei. In culise se zvoneste ca miscarea de dreapta se formeaza cu toti satelitii. Ce dracu nu e clar?”

  Reply
 60. Bleen

  Pedeliștii nu ies să apere statul de drept și justiția și să ceară demisia lui Ioan Rus fiindcă au chestii mai importante de făcut. De exemplu, 9 dintre ei au votat simplificarea procedurilor de demitere a Președintelui (modificarea Legii Referendumului):Chirilă Constantin, Oprișcan Mihai Doru, Bode Lucian Nicolae (lansat de MRU în campanie), Rădulescu Adrian, Șandru Mihaela Ioana, Stroian Toader, Axenie Carmen, Blaga Iosif Veniamin, Albu Gheorghe (sursa: Dan Tăpălagă)

  Reply
 61. Florina

  Blaga este, aşa cum ne-a asigurat puterea, echidistant. În situaţia actuală, la jumătatea distanţei dintre lege şi fărădelege. Adică nicăieri. 

  Reply
 62. bilbofil

  Pentru favorizarea infractorului în exercitarea mandatului, Blaga trebuie să solicite Parlamentului declanșarea urmăririi penale.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *