MRU tocmai si-a bagat pasaricul in cariera lui politica

În loc să candideze el pe locul lui Voiculescu (și să-l lase să candideze la Arad pe Neamțu), în loc să se valideze electoral, cu adevărat uninominal, fără vot politic, fără vot util (”votez cu ai noștri, ca să cîștige alegerile, indiferent de candidați”), în loc să participe la aceste alegeri, comparabile cu cele pentru primărie, în loc să le dea tuturor peste nas, și PDL-ului, și lui Blaga, și detractorilor, în loc să candideze într-un colegiu cu valoare de simbol, în care să facă campanie pe josnicia, lașitatea infinită, micimea lui Voiculescu, iată ce hotărăște MRU:

”Iulian Crăciun este propunerea FC pentru funcția de senator, în locul lui Voiculescu” Deci tot pe prepitonel ăla trist și ridicol care tăia manifeste cu rigla și le lipea cu scuipat l-au pus să candideze.

Cam aici se încheie cariera politică a lui MRU. Și probabil începe a lui Neamțu. Care s-ar putea să aibă glandă pentru așa ceva. Și uite așa, Lăzăroiu are ocazia să se răzbune prin pupilul său pe cel care i-a furat Albă ca Zăpada și a intrat cu ea în primul gard. Gard mic, viu, din boscheți. Nu vă gîndiți la cine știe ce gard.

Facebook Comments

27 Comments MRU tocmai si-a bagat pasaricul in cariera lui politica

 1. Rheia

  Azi am citit articolul Alinei Mungiu din România liberă (nu pregătiți roșiile moi și ouăle clocite, că nu despre AMP vreau să vă spun), grație căruia am ajuns pe site-ul România curată, unde am citit un articol despre mînăriile cu terenuri ale directoarei Clubului Sportiv Olimpia, numita Neagu. OK, nu vă enervați, că zic mai repede. De fapt, mai bine să citez: „Ziarul a furnizat și numele protectorului lui Neagu în minister: Corvin Nedelcu. … Nedelcu este descris ca om cu profil și acţiuni de servicii secrete îndrăgostite de business. Mai multe surse susţin că asta este și îngrijorarea actuală a serviciilor secrete ca instituţii: apetitul pentru afaceri al multor oameni de-ai lor le-a scăpat de sub control. Nu mai știe nimeni dacă se fac bani pentru ele, pentru partide sau bani personali. … În 2012, după schimbarea de Guvern, Nedelcu este concediat din ministerul Educaţiei și se ocupă, potrivit unei relatări din Ziua de Constanţa, de “logistica mișcării politice a lui Mihai Răzvan Ungureanu, fostul șef al SIE”.” Păi și-atunci ce naiba ne mai mirăm atîta de ce face MRU?! Nu e clar că se dă pe o pînză de păianjen?

  Reply
 2. reddan

  MRU e deja senator in functie…ce voiati, sa-si dea demisia si sa candideze din nou, cum probabil va face Felix?

  Reply
 3. Bleen

  Cred că ”Dreapta” s-a decis să-și facă inamicii să moară de rîs. Așa vrea să cîștige colegiul lui Felix. O să se tăvălească ăia pe jos pînă o să le plesnească o venă.

  Reply
 4. LucianLZ

  Ar fi fost o prostie sa candideze, din mai multe motive:
  1. E senator in functie, tocmai si-a castigat mandatul la Arad. Ar fi dat aiurea sa demisionezi doar pentru a candida, ceva penibil, doar pentru a demonstra ceva.
  2. Candidatura e exact in fieful lui Piedone, care incoloneaza pensionarii cum vrea el si ii duce la vot. Exista riscul sa pierzi acolo, indiferent cine ai fi. Nici Traian Basescu in zilele bune nu castiga cu un electorat asa docil si in contextul politic actual.

  Reply
  1. meioza

   LucianLZ 1. a cîștigat de n-a mai putut… și dacă nu poate demonstra nimic, de ce naiba mai e în politică? doar pentru un post de senator?!
   2. după modelul ăsta ultrasimplist, și România este fieful USL-ului. De ce dracu’ mai candidează cineva împotriva ăstora? Și de ce mai stăm prin țara asta?

   Reply
  2. SimonaM

   LucianLZ 
   Fieful lui Piedone? Încolonează pensionarii? Nu știu de unde-ți iei informația, dar nu-i tocmai așa.
   Au câștigat ăștia din motiv de vai mama lor ce contracandidați au avut și de blat jenant. Trimiți un amărât care n-are nici măcar fluturași de campanie să se bată cu Voiculescu? Pe bune? Și pe urmă spui că sunt alegătorii proști?
   Cât sunt ei de nesuferiți și jeguri umane, cretinii ăștia doi (Voiculescu și Piedone) au fost nonstop în fața alegătorilor. Și-au făcut campanie zilnic, timp de 4 ani. Ce-au făcut ceilalți?! A apărut vreun picior de mare pedelist, ard-ist? Nuuuu.. Lor le-a plăcut să stea să facă glumițe cu handicapați pe Facebook și să blesteme soarta.
   În fieful lui Piedone n-au ieșit mai mulți la vot decât în restul țării. Nici încolonați, nici altminteri. Doar că toată lumea bagă noncombat când e vorba de Voiculescu. Fix la fel cum toată opoziția se biiip pe ea de grija antenelor. Niște papagali care dau și mai multă putere unor jeguri care își permit prea multe. Iar tu vii și spui că alegătorii sunt de vină? Cam ce au avut de-ales?

   Reply
   1. LucianLZ

    SimonaM LucianLZ Eu vorbesc doar cand stiu exact despre ce vorbesc si am urmarit foarte multe campanii la milimetru. Da, Piedone, ca si aproape toti „baronii”, are o retea de adus oameni la vot, mai ales pensionari „momiti” cu alimente si excursii. As putea sa spun niste povesti savuroase despre cum functiona ea, inca de la prima alegere, din 2008, cand nu doar ca aveau planuri de adus oameni (si norma pe membru de echipa), dar aplicau si strategii de „gherila”. Stiai ca, spre exemplu, falsificau ziarul Ziua, care il ataca pe Piedone, si il inlocuiau cu un „fals Ziua”, in care era laudat? :)) Asa ca….

    Reply
    1. SimonaM

     LucianLZ SimonaM
     Ok. Să ne înțelegem. Locuiesc în colegiul ăla. Împreună cu părinții mei, pensionari amândoi. La noi la ușă nu a venit nimeni nici cu pungi de mălai, nici cu excursii. Nici la vecinii mei. Nu contest că există excursii și pachete, dar alea sunt pentru simpatizanți și militanți. Nu există nicio mașinărie care să încoloneze în masă votanții pensionari. 
     Ce au făcut Voiculescu și Piedone, spre deosebire de alți candidați? Au fost prezenți tot timpul prin colegiul. Voiculescu are fundația aia cu care organizează trupe de teatru și ore de muzică pentru copilașii talentați. Cunoști vreo mămică să nu voteze pe cel care-i spune că are un copilaș genial pe care i-l pune pe o scenă? Prin parcurile alea kitchoase mereu este câte o activitate pentru copilași, mămicuțe și bunicuțe. S-or fi făcut și excursii, dar hai să nu exagerăm. Nu cu toți, nu încolonați și nici altminteri. Repet, la mine aici nu am văzut nici măcar o dată pungi cu alimente. Poate tu ai văzut la sediile lor asta, poate ai mers cu ei în campanii.. Nu am cum să contest, n-am avut nicio legătură cu ei . Dar mă îndoiesc să fi fost acolo toți pensionarii din colegiu. Berceniul e cât Ploieștiul, da? Câți au fost momiții cu alimente, așa după socoteala ta?
     Cât despre ”ai noștri”… Ha. De unde să încep. Nu i-a văzut nici mama dracului la față.
     Așa că mai ușor pe scări cu votantul încolonat, prostit cu punga de mălai și cu excursia. Tristul adevăr e că ”alor noștri” li s-a rupt în 414 de colegiul ăsta, nu au făcut nici măcar o tentativă de a schimba lucrurile, iar a da vina pe votant când oferta e în halul în care e mi se pare josnic.

     Reply
    2. adinalive

     SimonaM LucianLZ  La fel la mine, Chiliman a venit personal cu Tariceanu si Orban la noi la bloc (si la vecini), dnul de la ARD(senat) nu a avut nici macar un afis. Biris a avut, probabil din banii lui. Noi am primit pixuri, baloane si calendare. Asta cu excursiile parca a a fost in 2008, stiu ca organiza voiculescu(ma rog, nu el personal) pe la manastirile din jurul capitalei, erau niste fluturasi pe la bloc, dar nu-mi mai amintesc.

     Reply
    3. Gramofonu

     adinalive Ah, sa fi venit Chiliman la mine la bloc, sa-i fi adus aminte cum a „rezolvat” el reclamatia referitoare la incalcarea legii in primaria pe care o pastoreste…n-are el mame cite trimiteri i-as face.
     Nu conteaza doar colindatul.

     Reply
  3. Dacian Tolea

   LucianLZ Si-a câştigat mandatul?! Cu 33 la 49?! Eu ştiam că l-a căpătat la redistribuire. E o nunaţă de luat în seamă, totuşi. La ce ştia MRU că se va întâmpla, la ce i s-a promis când s-a dus în primul fief pedelist al ţării, la Arad, adică închiderea colegiului („câştigarea mandatului” – sic!), ar trebui să îşi schimbe puţin atitudinea. Şi imaginea. La ora asta, imaginea FC e Iulian Crăciun. Un tânăr de excepţie, lovit de soartă, cu un handicap major, care stârneşte mila multora şi umorul negru al altora, dar pe care nimeni nu poate paria în mod serios, un om care nu poate umbla singur, un caracter frumos transformat în personaj de telenovelă turcească ş.a.m.d. … asta vinde la ora actuala FC. Cred că asta i-a stârnit râsul lui Bleen. Şi nu numai lui…

   Reply
   1. Bleen

    Dacian Tolea LucianLZ  Si-a castigat mandatul nu inseamna ca a castigat colegiul, fiti si voi mai atenti la nuante.

    Reply
 5. Yeba

  Titlurile provocatoare îngustează targetul și nu rezolvă nimica, fiindcă oricât ar fi de provocatoare tot nu acoperă hăul de imbecilitate. Papahagi ce-avea? Acu’ nici noi n-avem treabă de ne uităm la ăsta, cum îi zice, zi-i să-i zic, MRU. Adică avem 588 de nenorociți la dispoziție (proști, nemernici, proști și nemernici, you name it) și noi ne legăm de el doar fiindcă-i mai frumușel sau cum?!

  Reply
 6. Bleen

  Faptul că Neamțu a cedat rapid, fără să comenteze, și a renunțat la candidatură în favoarea FC, arată că este controlat total de Falcă.

  Reply
 7. OstapB

  Mai bine sa candideze Traian Basescu. Ar castiga iar in acest fel ar
  exista opozitie in parlament. Chiar si singur le-ar face zile fripte
  blatistilor de pe acolo. Cartelul si-ar plange in pumni. Si, ce ne-am
  mai distra! Ce mai zgomot! Ce mai vuiet! Ar putea incepe cu propunerea de desfiintare a „tarabelor” din paralement. Ar putea lua din nou initiativa de a monta placute pe zidurile parlamentului cu „Aici sunt banii dumneavoastra!”. Mai apoi, ar putea propune strangerea „maidanezilor” (sau a „cainilor comunitari” si a altor animale comunitare, „varanul” etc) din parlament.
  Inainte de a pleca,
  l-ar putea „numi” pe MRU presedinte. Ar fi singura sansa a acestuia. De
  altfel, MRU e obisnuit mai degraba cu numirile.

  Reply
 8. OstapB

  Mai bine sa candideze Traian Basescu. Ar castiga si in acest fel ar exista si opozitie in parlament. Chiar si singur le-ar face zile fripte blatistilor de pe acolo. Cartelul si-ar plange in pumni. Si, ce ne-am mai distra! Ce mai zgomot! Ce mai vuiet!

  Inainte de a pleca, l-ar putea „numi” pe MRU presedinte. Ar fi singura sansa a acestuia. De altfel, MRU e obisnuit mai degraba cu numirile.

  Reply
 9. Rheia

  Ah, de ce nu mă lași să mă gîndesc la Roger Martin! Păi da, că du Gard și-a început cariera cam cum și-o va termina MRU, dacă o ține tot așa. Arhivist paleograf.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *