Antena 3 vorbeste de funie in casa spinzuratului

Și știrea, așa cum apare pe site-ul Antenei 3:

Avocatul General al ţării, Abdulkerimov Zamir, nu este văzut cu ochi buni de populaţia înfuriată a ţării, după ce a lovit mortal o tânără, pe o stradă din Moscova.

Bărbatul, după mai multe luni de tăcere, în care a negat acuzaţiile aduse, a venit cu o explicaţie care a înfuriat lumea. El pretinde că şi-ar fi vândut maşina unui trecător, cu doar cinci minute înainte de producerea accidentului.

„Mi-am vândut Mercedesul unui tip pe care l-am întâlnit la magazinul de unde mi-am cumpărat ţigările”, a declarat Zamir

Pentru că nimeni nu susţine teoria lansată de avocat, acesta s-ar putea trezi după gratii. Iniţial, un martor a declarat că l-a văzut pe Zamir în compania unui bărbat, dar acesta şi-a retras declaraţia din proces.

De unde se vede că Dan Voiculescu are concurent serios la titlul de cel mai mai penibil și mai laș demnitar al Estului Sovietic.

Facebook Comments

9 Comments Antena 3 vorbeste de funie in casa spinzuratului

 1. Bleen

  Doru Bușcu, alt exemplu de jurnalist curajos pînă la inconștiență:
  ”În politică, defectele lui Antonescu au produs cifre cu mult peste fantasmele erotice ale partidului liberal, iar ăsta e un motiv întemeiat pentru ca ele să fie proclamate calităţi.
  Cu sau fără merite, cu sau fără calităţi, Crin Antonescu e îndreptăţit să-şi savureze momentul. Iar momentul arată nu numai ca un tablou cu împărţirea prăzii, ci şi ca o scenă de pedeapsă. Grupul de boieri trădători de la sectorul 1, condus de gruparea Chiliman-Moisescu, primarul Cherecheş, Ludovic Orban sau Călin Popescu Tăriceanu sînt tot atîtea ocazii de a reface disciplina în partid. Sigur, rebeliunea are nuanţe, iar rebelii au calibre diferite, dar Antonescu şovăie ca măgarul lui Buridan. Colegul lui de furnicături, Mehmed al II-lea, n-ar fi pierdut ocazia. Se povesteşte că, atunci cînd i-a dispărut o piersică, sultanul a despicat burta tuturor pajilor care făceau de pază la platoul cu fructe, pînă cînd a găsit, în maţele unuia, dovada că fusese furat. Antonescu a fluturat puţin iataganul la televizor, apoi l-a uitat în studio, a început să caşte şi, într-un final prea lung, l-a exclus pe Cherecheş, aruncîndu-l în braţele unei noi cariere politice.
  Cei care văd în Crin Antonescu un despot au cataractă. Mie, unuia, mi se pare mai moale ca sînii Monicăi Macovei. Aşteptam de mult o răfuială şi, după ce am înţeles că nici Blejnar nu va fi arestat şi nici Gabriel Oprea anchetat, îmi pusesem speranţa într-o reglare de conturi pe persoană fizică, la PNL. Stilul exaltat şi monomaniac al lui Crin Antonescu părea să includă acest deliciu inocent al revanşei. Vocea intransigentă şi mintea care nu uită, altoite acum pe victoria în alegeri, nu-i vor lăsa să scape, îmi spuneam.”

  Reply
  1. Rosu

   Bleen
   Na, ma… Amu l-ai bagat pe moaca asta aci la Blogary. Halal, Mirel-efendi… Halal…
   Sa stii domnia ta ca noi astia rabdam si fara sa ii vedem mutra.

   Reply
 2. Nea

  Aş vrea să comenteze aici – fără a fi moderat şi fără ca ceilalţi comentatori să-i sară apoi în cap – un admirator al lui Voiculescu. Nu un angajat, ci un simplu om din blogosferă, să ne spună cum vede el treaba asta.

  Reply
  1. Yeba

   Nea , tu pleci de la premisa că un asemenea om vede vreo asemănare. Mie mi se pare că sunt șanse mici. 
   „Dan Voiculescu n-a omorât pe nimeni cu mâna și/sau mașina lui. Dimpotrivă, el tocmai s-a pus la dispoziția justiției deși putea să profite de imunitate, cum face kioru, și doar turbarea voastră băsistă vă expune la interpretări la fel de penibile ca și stăpânul vostru, care simte pușcăria aproape.”
   Adică îi rog și eu să comenteze, dar neprevizibil.

   Reply
  2. Rheia

   Nea Eu pot să-ți dau ceva proxim, respectiv părerea unei „înțelegătoare a lui Voiculescu”, că nu-l admiră propriu-zis, probabil fiindcă e prea scurt la stat și gros la nas. În viziunea Marianei (chiar așa o cheamă), domnul Voiculescu de fapt a candidat la parlamentare ca să arate dușmanilor că nu-i e frică de ei, iar acum, că și-a făcut ambîțul, lasă locul cuiva mai tînăr. Că doar „n-avea el nevoie de imunizare”, cînd „toată lumea știe că pe judecători îi poți cumpăra doi la leu”. La urma urmei, „are și el o vîrstă”, o fi obosit „săracul om” să se „lupte cu morile de vînt”. (Mariana mea a fost simpatizantă uselistă pînă de curînd, cînd cu „dez-finanțarea spitalelor private”, care-a ars-o direct, fiindcă firma îi coplătește asigurarea medicală la un operator privat. N-a înțeles ea foarte bine cum e cu bagă finanțarea, scoate finanțarea, dă-o s-o mai pup o dată, dar în prostia ei simte că nu e de bun augur pentru micile ei privilegii…)

   Reply
   1. Ina Eyre

    Rheia Nea Ha, ha! Un bun amic, cu ceva procese cu greu cistigate imi spunea, ca dupa un calcul sumar, ar fi iesit mai ieftin daca ar fi cumparat  judecatorul. Uite, cred ca Felix asta are in vedere. La tribunal, mai ales dupa revolutia robelor ce tinjesc dupa anii de sub domnia lui 0049 si indepartarea deviationistilor Danilet, Ghica si Haineala, se mai poate aranja de-o condamnare cu suspendare sau, daca Felix vrea sa ramina mielusel, chiar de-o achitare. Nu degeaba a ajuns pivnicereasa ispravniceasa la Justitie. Tre´sa lase si ea ceva in istoria justitiei. Un flecustet, acolo, dar sa poarte numele ei.

    Reply
   2. Nea

    Rheia   Eu pot să-mi imaginez argumente din astea a la Mariana, dar, când am invitat un fan Felix, voiam să vină ăla şi să mi le turuie privindu-mă-n ochi, aici, în direct.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.