Ponta: ”Am pierdut o batistuta, ma bate…”

Situația lui Ponta e a unei pretentende frumoase dar nesfîrșit de proaste la titlul de regina balului.

A intrat în sala de bal sub privirile admirative și în aplauzele audienței. Toată lumea crede că va fi regina balului. Numai că balul e lung și pînă la final eroina noastră trebuie să se producă în vreun fel. Trebuie să danseze, trebuie să țină un discurs. Poate cu dansatul e ok, dar după primele două fraze ale discursului sala se va acoperi de rîsete înfundate și murmure de dezamăgire sau chiar șoc.

Ponta s-a strecurat cu foarte mare abilitate și în PSD, și în USL, și pe scena politică, în general. Însă acum a ajuns în situația să arate că poate fi și serios, că are anvergură politică și că e capabil să ia decizii. Din cîte văd, a rămas blocat în glumițe.

Ponta a venit la interviu la Operă pentru un post de Othello și a început să cînte ”am pierdut o batistuță, mă bate mămica”. Șefii Operei s-au amuzat, le-a plăcut ideea. ”Bine, ha ha ha, foarte tare. Ok, acum bagă din Othello!” Ponta deschide gura și începe să cînte iar ”am pierdut o batistuță, mă bate mămica”. ”Ok, am înțeles, a fost funny… Dar…. Alooo! Hoooo, nene! Bagă din maur!” Ponta iar ”am pierdut o batistuță, mă bate mămica” ”Auzi, băi, față de șoricel la pubertate, dacă nu găsești batistuța aia odată și nu cînți dracului ceva din maur, te bat eu, nu mă-ta!” Ponta: ”Am pierdut o batistu….”

E liderul celui mai mare partid de la noi, e unul dintre liderii celei mai de succes alianțe politice postdecembriste, este premier și omul politic cu cea mai înaltă cotă de încredere populară, însă s-a cam terminat tarlaua. Are 200 la oră, dar a trecut de buza prăpastiei. Acum rămîne să se uite în jos ca să cadă, ca la desene animate.

Facebook Comments

3 Comments Ponta: ”Am pierdut o batistuta, ma bate…”

 1. Amelia New

  De la Guvernul Ponta, 100 milioane cu dedicatie: 
  Proiecte POSDRU in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro au fost anuntate de Ministerul Educatiei pe 23 iulie, cu termen limita de depunere a ofertelor 2 zile mai tarziu. Este vorba despre 51 de anunturi de selectare de parteneri, entitati private, pe care Ministerul le-a facut publice pe edu.ro marti si miercuri, in vederea depunerii de proiecte finantate prin POSDRU, in care Ministerul Educatiei Nationale are calitatea de beneficiar. „Dosarele se depun pana joi, 25.07.2013”, anunta Ministerul pentru 46 din cele 51 de proiecte.  (hotnews)
  E clar ca „beneficiarii” au fost prestabiliti si n-au vrut sa riste sa aiba timp sa intre si vreun „nepoftit”.

  Reply
 2. uncle fucker

  Mi-as dori mult sa ai dreptate , sa-l vedem in curand pe Ponta ducandu-se ghiulea in prapastie , exact ca-n desenele animate . Nu cred insa ca finalul este foarte aproape . Va fi ca in desene animate , dar o sa mai paseasca mult in gol , ba o sa si topaie , cand o sa cada o sa deschida o umbreluta cu care o sa pluteasca o vreme , apoi o sa cada iar si o sa aterizeze pe un norisor , d-astea … Romanica o sa aiba multa rabdare cu el .

  Reply
 3. ovidiubudisan

  Daca o tine tot asa, eventual si fara acord cu FMI si se duce dobanda la 6%, o sa-i bage hidrantul prin batistuta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *