Restaurația statului mafiot – Episodul 2: Liber din nou la caftit ziariști!

Tranziția de la statul semi-mafiot înapoi la statul mafiot dă semne că vrea să se urnească. La nouă ani de la bătaia soră-cu-moartea încasată de la autori rămași necunoscuți de aprigul critic al matrapazlâcurilor politichiei timișene, Ino Ardelean, iată că un alt ziarist de investigații este lăsat lat în scara blocului: Dan Bucura, actualmente redactor la RealitateaTV, fost redactor-șef al ziarului Puterea.

Parcurgând articolul din Ziarul Ring în care se făcea instantaneu conexiunea între bâtele încasate, respectiv aplicate și anchetele marca Bucura ce-l vizau pe “tizul” Liviu Negoiță, fiori reci m-au trecut pe șira spinării. Colegii mei de la Investigații au scris în repetate rânduri despre relațiile de business, jaf și voie bună dintre Primăria Sector 3 și diversele cercuri de afaceri, aiciaiciaiciaici și în alte zeci de articole în care este vorba de zeci de milioane de euro cheltuite din banul public. Mi-am mai revenit în fire când am răsfoit și alte media și am aflat că pe lista celor suspecți de a fi ordonat ciomăgirea ziaristului mai e și un afacerist din Călărași, doi clani Cămătaru, vecini de cartier cu victima, și, suspectul suspecților, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, ăsta deoarece o cunoștință comună și totodată sursă a unei anchete ce-l privea pe catindat a fost fezandată în același stil, de către aproximativ aceeași indivizi, după unele semnalmente.

Calmul mi l-am recăpătat complet când am aflat că agresorii nu bat presă tipărită și new-media. Reiese asta din mustrările verbale ale agresorilor cu care-și însoțeau coerciția fizică cu bâta de baseball: “Mai apari, mă, în morții mă-tii, la televizor?” E clar, mardoii vizau exclusiv activitatea bumbăcitului din audio-vizual. Deci, cu siguranță, n-a încasat-o pentru articolele semnate în ziarul Puterea, unde a îndeplinit, până nu demult, funcția de redactor-șef. Căci dacă dai o căutare pe google “Dan+Bucura+Puterea”, ai să constați că primele zece articole care îți apar pe ecran sunt preluari ale unui interviu “în exclusivitate” realizat de șeful gazetei cu o minoră care susține că a întreținut relații sexuale contra-cost cu tineri politicieni PSD/TSD chiar în mega-hotelul fratelui patron al ziarului Ring. Cu Audio! În lipsa vizualului însă, am stabilit deja că lista suspecților care au ordonat învinețirea jurnalistului rămâne închisă. Terminați cu prostiile!

CUCUI

Facebook Comments

36 Comments Restaurația statului mafiot – Episodul 2: Liber din nou la caftit ziariști!

 1. Loda

  Domnule Cucui !Bun  si in toate astea ce cauta ,in capul articolului ,fotografia lui Robert Negoitz, contacandidatulu lui Liviu ? O ,,regretabila” confuzie ? 😉

  Reply
  1. Bleen

    @Loda Nu e o confuzie:
    
   ”Căci dacă dai o căutare pe google “Dan+Bucura+Puterea”, ai să constați că primele zece articole care îți apar pe ecran sunt preluari ale unui interviu “în exclusivitate” realizat de șeful gazetei cu o minoră care susține că a întreținut relații sexuale contra-cost cu tineri politicieni PSD/TSD chiar în mega-hotelul fratelui patron al ziarului Ring. Cu Audio!”

   Reply
  2. ElCucui

    @Loda Nu am pus eu ilustrația, ci admin Blogary. S-o fi inspirat din articol, că e patronul ziarului care-l acuză pe Liviu N, patronul hotelului unde se simțea bine tineretul PSD și sponsorul partidelor – să mă scuzați – de sex cu minore. Conform declarației puștoaicei. Dar nu cred io să-l fi caftit ei pe ziarist, că-s oameni serioși, ce naiba! Ideea era că-i cam scurtă lista de suspecți publicată de ziarul Ring. Decât atât.

   Reply
 2. CiufutozaurusRex

  liviu mihaiu spunea odata ceva corect: guvernarile pesediste sunt depresive. in plus, explodeaza un sentiment de impunitate printre smecheri, se inmultesc echimozele.

  Reply
  1. Bleen

    @CiufutozaurusRex Lasă, că financiar nu-s deloc depresive. Probabil că depresivă i s-a părut faza cu hidrantul, dar asta la început, că acum e deja rutină.

   Reply
   1. CiufutozaurusRex

     @Bleen spunea asta inainte de alegerile din 2008. dar, apropo de hidrant,  mihaiu n-a clarificat niciodata, din ce stiu eu, fragmentul ala din stenograme, cu „mi l-au schimbat pe mihai(u) de la delta”.  unii din fostii colegi ii iau apararea. eu nu sunt convins. 

    Reply
 3. Bleen

  Primarul PDL din Comana (Giurgiu), cel care în 2008 a avut secțiile de vot cu cel mai mare scor pentru PDL din țară (în jur de 80-82%, secțiile din sat Comana și sat Vlad Țepeș), a trecut la PNL. Băiatul, dacă nu mă înșel, a făcut și pușcărie la viața lui. Însă poporul din Comana e foarte mulțumit de el (justificat). În 2008 PDL a luat 1700 de voturi în Comana, PNL 500, PSD 200. Probabil în 2012 USL va lua 2400, PDL 15 sau chiar 17. Dacă PDL pierde 300 de primari de comune, a 1000 voturi fiecare, înseamnă 300 000. Iar USL cîștigă 300 000. 
   
  Dacă la tezero, USL are 1 milion de voturi iar PDL are 1 milion de voturi, iar între timp 300 mii de voturi se duc de la PDL la USL, la teunu avem așa: USL 1 300 000, PDL 700 000. O diferență de 600 mii de voturi dintr-un foc.
   
  Însă stați liniștiți, nu teritoriul contează. PDL va compensa printre urbanii dezamăgiți, printre anticomuniști și midălclași, printre internauți și imaculaționiști. Deci, să facem calculul, Pora plus Fati plus Tăpălagă plus așa plus etc …7254 de voturi!!!! Hai cu egalarea!

  Reply
  1. Ilinca

    @Bleen 300 de primari zici? Cred ca glumesti, sunt mult mai multi! Eu stiu doar situatia din Olt unde a mai ramas un singur primar in functie la PDL. Restul au trecut in ultima luna si jumatate la USL. Cel pe care-l stiu eu este PDL-ist convins dar a plecat si el pentru ca pur si implu nu mai avea cu cine discuta la judet, nu mai era nimeni! Si nu e vorba de un migrator din interes, omul castiga sigur, indiferent din partea carui partid candideaza dar in comunele din Olt daca nu primesti bani de la Guvern poti pleca linistit acasa ca nu e nimic de facut la Primarie. 
   Pariul meu e ca pdl va lua sub 10% in Olt. 

   Reply
   1. Nea

     @Ilinca Citiţi voi în Kamikaze cum Gogu, primar pedelist dintr-un sat din Giurgiu, a trecut la PNL. A devenit, drept răsplată, candidatul PNL la locale. Nelu, vechi membru PNL, care fusese candidat până la acel moment, a trecut la PDL, devenind candidatul PDL. Aşa că acum nu se mai înfruntă Gogu – PDL cu Nelu _PNL, ci invers.
    Caragiale, eşti puriu!

    Reply
    1. dana grecu

     Deci din punctul de vedere al Parlamentului, cel mai puternic organ democratic din tara asta, da?!, el e demis. Demis de cinci ani, da?! Si el ce face? Ne sfidează în continuare, îi dă înainte cu dictatura doar fiindcă e susținut de tinichigii, de canibali, de cotoi, de ponei roz, de spioni și de toți neisprăviții cu 11 clase atestate plus un domn foarte în etate de la Curtea așa zis constituțională?! Radu, ajută-mă să înțeleg.

     Reply
  1. vladimir putin

   Pe catel il chema Baron. Era aproape orb si foarte prietenos. El, cainele, era dezlegat in curtea lui Vantu din strada Paris si a fost operat, cainele, la spitalul pentru animale. Profitand de ocazie, poetul Mircea Dinescu a afirmat ca ologu, nu catelu ci Vintu, este un fin literat.

   Reply
 4. PetruMoldovan

  Din ce am inteles eu respectivul jurnalist e un idiot. Dupa ce o toanta a dat cu spatele si a mototolit un moto-politist de l-a bagat in spital el a spus clar la iRTV azi ca „motociclistii nu au ce sa caute in oras. In primul rand ca nu este corect ca se baga printre masini, si cu cat vor fi mai multi, cu atat vor fi mai multe accidente.”Adica nici „organul” nu are voie in trafic? Si unde dracu’ a vazut el moto-politist sa se bage printre masini fara girofar si goarna pornite?Unul isi dadea cu parerea pe motociclism.ro ca „Se pare că s-a descoperit posibilitatea de a călători în timp.  Ăia doi i-au tras-o miercuri pentru declaraţia de vineri.”Asa ca parerile sunt impartite. In principiu trebuie sa aparam libertatea presei, dar iRTV si A1-9 din pacate dupa umila mea parere nu mai sunt de mult presa ci doar masini de propaganda.

  Reply
  1. ElCucui

    @PetruMoldovan El era? Am ascultat în mașină exact teoria cu motocicliștii că n-au ce căuta în București , că Bucureștiul nu e Atena. Parțial idiot. Pentru că la faza cu motocicliștii care se strecoară în intersecție avea dreptate. În intersecție ai 20 de metri de linie continuă. Stau gaborii deasupra pasajului Băneasa și îi țacă mereu pentru slalom. Nu n-aș face și eu la fel cu bicicleta, numai că mie pot să-mi ia doar boii deocamdată. (În Germania au început să ia și carnete și puncte din carnetul auto contravenienților pe bicicletă. Nu mai ai voie matol.) Și mai idioată mi s-a părut ființa din teren care a spus că părererile – motocicliștilor și automobiliștilor – sunt împărțite.

   Reply
 5. meioza

  Totuși, o asemenea știre e îmbucurătoare: înseamnă că încă mai există ziariști care deranjează, care-și fac cît de cît treaba!

  Reply
  1. vladimir putin

    @meioza mai na inca o imbucuratoare: http://www.jurnalul.ro/observator/victor-ciutacu-agresat-de-doi-simpatizanti-ai-presedintelui-basescu-551636.htm

   Reply
   1. meioza

     @vladimir putin vorbeam de ziariști, nu? Atunci de ce îl oferi ca exemplu pe ciutacu?
     
    nu mai zic că, luînd în considerare verticalitatea morală a domnului ciutacu, el este exact omul potrivit pentru a-l crede pe cuvînt: fără martori, fără dovezi…

    Reply
  2. vladimir putin

    @meioza inca o orgasmica: http://ro.wikipedia.org/wiki/Armagedon „Mugur Ciuvică a fost ridicat în jurul orei 18.30, de pe stradă de trei polițiști, fără mandat și a fost dus la sediul Parchetului general. Acolo a fost interogat până la miezul nopții de către procurorii parchetului, după care a fost pus în libertate cu interdicția de a părăsi Bucureștiul”

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *