Tom Degeţel şi Sandokan au decis: naratorul e noul ministru al muncii

Madame Blogary îi transmite felicitări naratorului (deşi, ca ministru al muncii în guvernul Tom Degeţel cred că ar merita mai degrabă compasiune). Deci acum chiar nu mai am nicio şansă să-mi depun actele pentru şomaj, ca să nu se interpreteze (chiar dacă formal Sebastian Lăzăroiu nu face parte dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Blogary*).

*  între Sebastian Lăzăroiu şi Blogary nu există nicio legătură formală – o precizare necesară, acum, că e ministru

UPDATE ŞOC! Vine Botiş la Blogary!

Facebook Comments

127 Comments Tom Degeţel şi Sandokan au decis: naratorul e noul ministru al muncii

 1. Yeba

  "eu sper că lucrurile sînt clare acum iar dacă vi se vor mai şterge aici comentarii pentru că se referă la presă, veţi şti unde ar fi trebuit să le lăsaţi."

  Aici punem numa linkurile si ne ducem dincolo sa comentam?

  Dati si voi un set de norme cap-coada, ca d-aia e dictatura.

  @nedo sa se consoleze cu ideea ca blogul e citit de "admiratori irtv3", in ciuda sperantelor lui ca va agata citiva intelectuali care, cind nu comenteaza aici on topic, se uita pe Taraf TV.

  Reply
 2. Red

  Domnul Goe e mult mai înalt decât ceilalţi copii din poza de grup…

  De Jena Jameson am auzit, dar cine e Ron Jeremy? Echivalentul?

  "Toboganul a fost însă piesa de rezistenţă. Ce-i drept nu pentru toată lumea." Copiii ăştia chiar spun lucruri trăsnite. Să redecorezi partidul şi ca piesă de rezistenţă să le pui în curte un to… apropos, cum e corect, tobogan sau topogan?

  Reply
 3. Adrian

  Din pacate, Lazaroiu e un tip destul de slab profesional (cu sfaturile lui, Base putea pierde alegerile) si un om care viseaza la cariera universitara. Banuiesc eu ca asta pare neimportant pe aici, dar eu cred ca ar trebui sa spuna mult despre caracterul cuiva: nu mi se pare fair sa urmez un master la Universitatea din Bucuresti (asa cum este ea…), Lazaroiu sa apara titular la un curs si sa nu se prezinte niciodata. De ce nu ar face asta si la minister?! Dupa parerea mea, asta spune suficient despre un personaj care vrea sa faca bani, dar si cariera universitara… asta e… PDL nu are oameni… ii inventeaza pe loc. Spre norocul lor, nu avem alta varianta.

  Reply
 4. para

  @Bleen

  Felicitări pentru numirea colegului tău de platformă!

  Sper să facă treabă bună, să-şi ia foarfecele cu el şi să croiască ceva sustenabil.

  Reply
 5. nedormitul

  @devis grebu

  nu ştiu de unde paranoia cu JIDANI/EVREI. puteți să mă acuzați de orice altceva decît de antisemitism, deci mai degrabă vă aflați într-o regretabilă eroare de interpretare.

  am dat plus la comentarii, cu îngăduință.

  însă la un moment dat, e foarte probabil să dau minus, direct din platforma de administrare.

  Reply
 6. para

  Florina, ţi-am dat eu un plus, rămîne să interpretezi tu ce înseamnă asta. Dacă eşti într-o anume dispoziţie, o să însemne ceva, dacă nu, o să însemne altceva. De unde poţi să ştii ce înseamnă cu adevărat vorbele cuiva, ca pe urma lor să-ţi permiţi să-l pedepseşti brutal? Nu poţi fi sigur, poţi doar să-ţi construieşti nişte presupuneri pe baza cărora să-ţi argumentezi reacţia. Nimeni, niciun om nu merită să fie tratat cu brutalitate cînd vine vorba de nişte amărîte de vorbe. O brută o îmblînzeşti cu vorba bună şi fermă. Dacă-i intri în joc, te transformi şi tu într-una, cu timpul. Ăsta e unul din principiile mele cu care militarul nu e de acord, pentru că asta îl satisface, să-şi dovedească adversarul direct în meciul argumentelor. E o variantă de luat în calcul, dar nu trebuie uitat că un meşter al argumentaţiei poate să argumenteze foarte bine şi într-un sens, şi într-altul al adevărului.

  Mulţumesc pentru dialog.

  Reply
 7. mircea

  Ivan 🙂

  Nu-mi plac rushii si nici nu le stiu vorba.Imi plac insa cei trei(TB,EB,SL)

  Ivan vine de la Ivan-hoe sau are ascendentza slava ? 🙂

  Reply
 8. Devis Grebu

  …ma descurc greu,greu cu tastatura, aproape tot atat de greu ca si cu intolerantza, asa ca intre timp a aterizat si NONraspunsul Florinei,probabil la prima mea interpelare (obsesiva…?)de la ping/pongul cu mai/marii ei,cu privire la "exaltarea" mea (ca "reper") de dreapta,pare-se deranjanta dar ignorata deopotriva…Dar, fiind fara indoiala deja tarat de zgarda catre custile bestiarului, ma las pagubas…

  Reply
 9. Devis Grebu

  …pai, sa vedem…incerc sa pun semnaturi pe minusuri : unu-i de la Florina N.-in loc de raspuns/justificare(ca-i mai greu si cu risc pe face/book);al doilea-i de la nedo (political/correctness oblige…caci desigur mi-a pus si tumb/up-ul bashcalios/condescendent); al treilea…hmmmm,e de la @ober/sturmbahn/fuhrer,care-si plateste astfel polite mai vechi; iar, al patrulea…o fi de la @bleen care a revenit mahmur de la banchetul instaurarii…? poate ma ajutati(daca o sa ma mai vedeti, caci-intre timp- cine stie cate "mustrari severe s-au mai adaugat celor 4 iar eu sunt la moderare/chiar/banare…)…

  Reply
 10. Florina

  @Devis Grebu

  sînt onorată de faptul că fac obiectul îngrijorării dumneavoastră şi doresc să vă liniştesc pe această cale.

  deci, dacă mă veţi observa cu mai mare atenţie, ceea ce m-ar onora şi mai mult, veţi vedea că severitatea (ba chiar brutalitatea) mea este proporţională cu gravitatea, mai precis cu gradul de cronicizare a ideaţiei bizar-obsesive şi cu recurenţa manifestărilor. cu vizionarismul nu sînt încă lămurită, aşa că permiteţi-mi, vă rog, să nu mă pronunţ.

  cu alte cuvinte, într-un fel tratez o abordare cu care mă aflu într-un profund dezacord şi cu totul altfel pe para. eu pot să fiu mai blîndă sau chiar să nu îl bag în seamă dar să ştiţi că este total contraindicat conform majorităţii covîrşitoare a studiilor de specialitate.

  sper să-mi daţi "like". 🙂

  Reply
 11. para

  @devis grebu

  Cît mai multe minusuri vă urez! Sunt în abstract, aşa că nu contează.

  Aştept de la militarul Nedo o postare cu miez, că n-a mai glăsuit de mult. Umor are căcălău, Măria sa. Dar nu-i ajunge umorul ca să mă convingă, şi nici teatrul pe care-l joacă, făcînd pe dictatorul pe Blogary, nu mă mai mişcă.

  @Florina

  Nu am nicio obsesie referitoare la vreo persoană. Am, într-adevăr, nişte principii şi credinţe, iar cînd constat că cei cu care mă trăgeam de şireturi pe cîmpurile ficţiunii umoristice nu le împărtăşesc, mă simt cumva incomod. S-ar putea să fie şi invers, îmi cer scuze, Herr Nedo, dacă e aşa. S-ar prea putea ca eu s-o fi luat razna puţin, nu îmi dau seama, ceea ce înseamnă că e foarte probabil ca aşa să fie, nu?

  Multă sănătate şi multe parale făcute pe valoare adevărată vă urez, tuturor!

  Reply
 12. Devis Grebu

  o observ cu ingrijorare pe Florina N."care-este"cu mult mai severa (ba chiar brutala) cu un anume @para (care-i un "vizionar" SF),decat "fu" cu friend'su-pe-face'book , antisemit-pragmatic care oscila in denumirea "eroilor" sai stereotipi, intre JIDANI si EVREI,in functie de blanda mustrare intelegatoare ce-i susura imblanzitoarea bestiarului "presat"…da asta "nu se pune…",zice marinimosu' nedo, aplicand "amuzat" un like/colo si alt like/aici…

  Reply
 13. Red

  Hai măi, daţi-o-n basca mea. Chiar şi laserul a al lor? Mda, următoarea ştire e că USL îşi propune să răstoarne odioasa dictatură şi sinistra lui soţie până in 1989. 25 Martie 1989.

  (Domnul Bleen, v-aş acorda un minus pentru gigi azur…)

  Reply
 14. Red

  Printre ultimele sale postări găsim piesa lui Pink Floyd, "On the turning away".

  Ăştia ştie că Pink Floyd e mai mulţi?

  Reply
 15. Red

  Unul dintre solo-uri de chitară favorite. Are gusturi bune Domnul Ministru. Versurile sunt interesante şi ele

  "Don't accept that what's happening

  Is just a case of others' suffering

  Or you'll find that you're joining in

  The turning away"

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   Un ministru bun nu-și dă jos costumul și cravata nici noaptea, nu fumează și disprețuiește muzica (zdrăngănituri).

   Reply
 16. Bleen

  @hantzy

  Nu se modifică compoziţia politică, adică PDL-UDMR-UNPR-independenţi. Dacă Lăzăroiu era penelist sau pesedist, atunci se modifica.

  Reply
 17. Hantzy

  @IZ,

  intre timp mi-am amintit de Predoiu si am inteles ca nu e cazul.

  @nedormy,

  aveti macar consumatori de A si RTV, daca nu chiar admiratori. Eu daca vreau sa stiu ce s-a difuzat acolo, vin pe Blogary si aflu. Negresit!

  Reply
 18. Red

  Sigur e o neînţelegere la mijloc; minusuri ar fi trebuit să primesc eu care, indirect, încurajam pe alţii să urmărească respectivele posturi TV şi să posteze rezumate aici, ca să avem de ce râde. Bănuiesc că povaţa creştinească "ce ţie nu-ţi place nu-l pune pe altul să o facă pentru tine" nu mi se potriveşte chiar ca o mănuşă. 🙁

  Reply
 19. nedormitul

  după cîte minusuri am primit la comentariile despre realitatea și antena 3, se pare că avem foarte mulți admiratori ai acestor posturi pe blogary. uite, de-asta mi-era mie frică.

  Reply
 20. nedormitul

  nu, era o glumă, deși nu m-ar mira să fi făcut deja mișcarea, știi cum e, gura păcătosului adevăr grăiește, păcătosul fiind eu. în rest, da, ești păcătos – adică sînt de acord cu tine. 🙂

  Reply
 21. Hantzy

  nedo,

  sa trag concluzia ca pana acum a avut cosmaruri?

  Sau ca PD-L e un partid pe care sa-l ciupesti de dos doar daca esti bine dispus?

  Eu cand luam ulei de ricin, copil fiind, eram intotdeauna bolnav …

  Reply
 22. Florina

  para

  SF-ul tot pe Bestiar. acolo, dacă vrei, afli şi cu ce rimează obsesie. asta, aşa, bonus, că la mine numa' prima consultaţie-i gratuită şi nu iau decît cazurile care prezintă peste 50% şanse de recuperare.

  cum bine zicea Bleen mai astă toamnă, pe Blogary nu se face psihoterapie. aşa că ar fi bine să renunţi, în ceea ce mă priveşte, şi la testarea capacităţii de rezistenţă la un anumit tip de agresiune. ăsta fost bonus 2 şi ultimul.

  şi cu asta, aici, punct.

  Reply
 23. nedormitul

  @hantzy

  aşa m-aş rîdea dacă lăză s-o fi trezit bine dispus ieri dimineaţă şi primul lucru pe care, să zicem, l-a făcut, a fost să intre în pdl.

  Reply
 24. furios

  dragi colegi! cine (mai) e CTP? si de ce ne uitam la proteza sa dentara cand spumega? sau la ale sale amigdale cand zbiara? am inceput sa nu mai suport nici critica sa de film!

  Reply
 25. Hantzy

  Numirea Guvernului ARTICOLUL 85

  (1) (…)

  (2) În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

  (3) Dacă prin propunerea de remaniere se schimbă structura sau compoziţia politică a Guvernului, Preşedintele României va putea exercita atribuţia prevăzută la alineatul (2) numai pe baza aprobării Parlamentului, acordată la propunerea primului-ministru.

  Daca Lazaroiu e inca independent se modifica compozitia politica, nu?! Oare se doreste verfificarea majoritatii parlamentare?

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @hantzy: termenii sunt foarte vagi și nedefiniți, ca în multe din legile românești. Ce e aia "compoziție politică"? Dacă e să ne folosim bunul simț, nu face referire la miniștrii apolitici ci la modificarea alianțelor dintr-o coaliție, cum a fost de pildă cazul lui Tăriceanu care a dat afară PD-ul de la Guvernare. De altfel eu nu-mi amintesc nici un precedent (Predoiu?). Aș specula însă că e posibil ca Lăzăroiu să se fi înscris în PDL. :)))

   Reply
 26. mircea

  🙂

  Frunza verde Zavaidoc

  Lazaroiu si cu Boc

  Au pus iar de-o tochitura

  La antene-n batatura

  Tochitura-i aromata

  De pirat condimentata

  Si a dres-o`asa de bine

  De le-au ramas nadragii-n vine

  Ca uitai ca sa va zic

  Tri farame si un pic

  Condimentul si acreala

  Pfui..pe sticle-i cufureala 😆

  Reply
 27. Florina

  slavă Domnului, Bleen! mi-ajunge unu' care mă toacă cu Barcelona, night and day.

  edit admin: real madrid sucks!

  edit real admin: madrid sucks!

  edit real madrid: pot să zic ceva de admin?

  Reply
 28. Titus L

  Bun… deci voua va arde de blogareala in loc sa va uitati la meci si sa sarbatoriti cum se cuvine…

  Mai intai, felicitari lui Sebi Lazaroiu pentru ca in sfarsit a hotarat sa nu mai fie formal un apolitic. Pentru ca ii place la nebunie teoria jocurilor, ma mir ca nu a facut miscarea asta mai demult, in fond, trebuia sa intre in jocul pe care singur il propunea, altfel exista riscul ca tocmai lui sa i se aplice alte reguli.

  (Faza aia cu Predoiu si cu guvernu' care aduna apolitici e pe langa, cat timp primul ministru e politic, guvernul e politic, iar asta nu sta numai in cartonul numit carnet de partid). Deci bila alba Sebi Lazaroiu.

  Pentru restu' lumii nu va fi prea alba. Tot din teoria jocurilor: ce te faci daca ministrul vrea sa joace sah in timp ce restul joaca table?

  Reply
 29. Florina

  cînd vreţi, dacă vreţi. invitaţia este adresată tuturor, red a fost primul invitat doar pentru că i s-a şters aici comentariul.

  eu sper că lucrurile sînt clare acum iar dacă vi se vor mai şterge aici comentarii pentru că se referă la presă, veţi şti unde ar fi trebuit să le lăsaţi.

  Reply
 30. lucid

  Incaodata Basescu a aratat ca ramane "jupanu'" – vorba lui Cristi Teodorescu. A pleznit scurt pedeleaua – cica au fost consultatzi "prin telefon" si a dat sah udemeristilor sa-i vada daca au sange-n instalatzie cand va spune NIET (politicos: nu ACUM) legii minoritatzilor. Inca un ministru "greu" apolitic dupa Predoiu, iar diferentza specialisti-politruci va deveni din ce in ce mai vizibila pana se va coace definitiv proiectul Alba-ca-Zapada (primavara lui 2012 cel mai probabil).

  Reply
 31. Red

  😀

  Mâine. Sau cum ar spune Crin, luni de dimineaţă pe la 12. Pe răcoare. Acum sunt uşurel după două-patru(cine mai stă să le numere) berici şi ma uit la "The Last Waltz".

  Hai România!

  Reply
 32. Florina

  red,

  capacitate, incapacitate, comentarii minut cu minut, informaţie despre subiect, tot acolo. 🙂

  bun, sper că s-a-nţeles.

  intră la moderare primul comentariu după care, liber.

  Reply
 33. Red

  "de a urmări emisiunile -TV" Trebuia să fie " de a urmări Autocenzurat-TV', dar bănuiesc că "" o fi vreun tag HTML mai nou 😛

  Reply
 34. Red

  @Florina June 3rd, 2011 at 22:24

  Mulţumesc pentru invitaţie şi mă simt măgulit! Dar chiar n-are rost să postez comentariul meu pe bestiarul de presă pentru că se referea strict la incapacitatea mea (în primul rând fizică; nu suport indivizii care urlă) de a urmări emisiunile -TV, drept pentru care nu mă pot pronunţa despre conţinut. Însă comentariile live-text de genul fotbal minut cu minut nu numai că ma ţin informat fără să am nevoie să sun la 112 dar mă şi amuză nespus! 😀

  PS: nedormitul June 3rd, 2011 at 22:33 Păi eu am spus altceva? 😀 Sunt plătiţi să facă spume la gură!

  Reply
 35. nedormitul

  știi ceva? sînt plătiți să facă spume, lasă-i să facă spume. ticăloșia încă nu este ilegală în țara asta. dar ce spun eu, că e o ticăloșie sterilă. mi se rupă cît cîștigă sau nu din ea.

  Reply
 36. nedormitul

  aha! deci cînd vă iau la rost, puteţi apăsa pe butonaşul roşu, că nu vă place, dar cînd e vorba de două posturi de televiziune de căcat, nu puteţi!

  q.e.d.!

  Reply
 37. Florina

  fără supărare, dar se-apucă şi are dreptate. am făcut Bestiarul care, apropo, a-mplinit un an şi care exact de asta se ocupă, de presă. e tot Blogary şi chiar dacă nu e prima pagină, are trafic, are vizibilitate, am găsit chiar comentarii citate pe Facebook. ale, culmea, unor oameni care nici măcar nu au cont pe FB. Yeba, da, despre tine e vorba 🙂 tu eşti o prezenţă constantă pe Bestiar şi ştii că acolo este o atmosferă relaxată, unde se poate zburda în voie departe de ochii vigilenţi ai dictaturii. 😉

  deci, eu vă rog, aşa să rămînă. despre presă, aici:
  http://bestiar.blogary.ro/

  red,

  eşti primul pe care-l invit. postează comentariul şters acolo. am trusă de prim ajutor. 😀

  puteţi comenta şi meciul, dacă doriţi. 🙂

  Reply
 38. Red

  Alt sector care deja şi-a îmbunătăţit productivitatea muncii. România-Bosnia 2-0 la pauză.

  (PS: Nu leşinam în direct :P)

  Reply
 39. Yeba

  @Florina, pe vremuri, berea se folosea la consolidarea cocurilor, iar lumea se uita la fotbal, Bosnia-Razvan.

  @Nedo, nu te apuca. Curierul inimilor l-ai facut, ca sa-i scriem lui Base acolo? Nu. Ce poate fi mai reassuring si mai multiplying effect pt veselia noastra decit reactiile de le comentam noi?

  Reply
 40. nedormitul

  consumul de antena 3 şi realitatea dăunează grav sănătăţii. consumaţi altceva. deja am şters un comentariu, pentru că autorul cît p-aci să aibă nevoie de primul ajutor. iar scena cu baba leşinată nu se va repeta, cel puţin nu aici.

  Reply
 41. Red

  Dacă antena-numărul ar subtitra, live, emisiunile lor aş putea să le urmăresc. Dar ei urlă şi-mi creşte tensiunea. Mă gândesc eu cum că a fi isteric şi să ai plămânii sănătoşi e condiţie esenţială pentru a prinde o slujbă la antene. Până şi ăia de la GSP-TV urlă. E politică de trust, cred.

  Reply
 42. nedormitul

  @para

  ministerul muncii, de bine de rău, poate restructura sectorul de stat. nu după viziunea patriciu, cu 99% afară, ci după o viziune mai raţională. se ocupă de şomaj, de reconversia profesională a şomerilor, de multe.

  apropo, mai trebuie un pic curăţată birocraţia din itm-uri (unde itm înseamnă inspectorat teritorial de muncă, nu consul la marsilia)

  Reply
 43. Florina

  păi năduf e-afară şi la ei, la mine, spre exemplu, e distracţie (aproape) moca. răcoare-n casă, o bere rece şi festivalul prostiei pe ecran. a, şi mai participă cîţiva cu tarabele cu disperare.

  Reply
 44. nedormitul

  s-ar putea să mă apuc să şterg comentariile de tip "fotbal minut cu minut". cine vrea să afle, există televizor, cine nu (cum e şi cazul meu) nu vrea să fie bombardat cu astfel de informaţii.

  Reply
 45. Mih

  Gata, am facut-o si pe asta!

  pe A3 e un…cineva (Stecher, Smecher, nu am inteles prea bine), om istet: asta s-a prins

  ca Lazaroiu -ministrul Muncii = Udrea presedinte si Basescu prim-ministru…

  De fond, desigur:Lazaroiu -total incompetent,hotarare "ebrioasa", ma rog, arsenalul din dotare, cu mima adecvata…

  Bonus – Dragoteasca, marinimoasa :"Lazaroiu e cat de cat mai cu scoala ca precedentii (alaturi, Abramburica, zambind duios).

  Reply
 46. Red

  @yeba June 3rd, 2011 at 20:59

  Stai aşa că acuşi-acuşi apare şi Crin la TV.

  Nici nu şi-a luat omul în primire biroul de ministru şi deja i-a băgat pe toţi la ore suplimentrare! Asta da eficienţă. Mai ales că-i vinerea, pe înserat şi în ajun de weekend.

  Reply
 47. nedormitul

  eu zic altceva. fuck realitatea, fuck antena 3. eu am votat în 2008 un partid, iar în 2009 un preşedinte – nici partidul, nici preşedintele nu se numesc antena 3 sau realitatea. eu nu l-am votat pe ciutacu, nici pe ursu, nici pe dumitrescu sau drăgoteasca. nu ei desemnează prim-miniștri, nu ei fac legi, nu ei îmi decid mie soarta. dați-i dracului odată pentru totdeauna, pentru că orice năduf în jurul lor e steril.

  Reply
 48. Mih

  Vad ca unii aveti ficatu' rezistent si vezica biliara cumsecade.

  Ma duc sa inghit un metoclopramid si incerc sa vad +/- ascult si eu

  pareri competoante la rtv si ant3…(actu'2,3…)

  Reply
 49. Yeba

  Domnule ministru Lazaroiu,

  Cu tot respectul, va cer demisia.

  Cum puteti sa ocupati postul cind aveti un comportament provocator?! Provocati isteria televiziunilor de stiri.

  La Munca trebuia pus Crin, daca exista un dram de luciditate.

  Reply
 50. Sare'n Ochi

  Cristian Teodorescu: "de ce sa-l pui pe Lazaroiu ministru"? "parca zicea ca Boc trebuie sa plece". si-apoi scrasneste de zici ca-i CeTePeaua: "sociologul" (si pune si cratima in scrasnit: soci-ologul), de zici ca-i mare buba sa fii sociolog si ministru! Vasile Dancu, sa-ti fie rusine!

  Reply
 51. jay

  Botis vine cu tot cu proiectele europene? :))) Sau macar cu un contract de comodat …online! 😉

  Reply
 52. para

  Să vezi ce-o să muncească acuma românii! Or s-o pună de nişte şezători… mîinile-or să toarcă tortul, urechile-or s-asculte vorbele şoptite incet, la ceas de seară. O să fie o vrajă!

  La ce e bun ministerul muncii? Munca nu o fac privaţii? Familiile nu le fak lezbienele? Protecţia socială nu o face Biserica şi asociaţiile civile?

  Nu?

  Iar sunt din alt film?

  Reply
 53. ciNicu

  Nu stiu de ce am impresia ca asta e doar deschiderea. Mutarea decisiva o fi "Lazaroiu prim ministru"?

  Reply
 54. Merechene

  excelent! multa bafta si nu uitati ca avem bazooka pregatita, just in case…

  satisfactie maxima cand vad cum tremura barbiile unora (ponta, ctp, dragoteasca etc, etc.)! motherfuckers!!

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   Mirel, pisica ta comentează pe Blogary? O să râdeți, eu am impresia că Lăzăroiu e Delfinul, aveam impresia asta de când cu așa zisa concediere de la Cotroceni. Oricum, pe asta cu MInisterul Muncii n-a văzut-o nimeni venind, Băse și-a intrat iar în mână.

   Reply
 55. Mih

  @ samantha

  Aceleasi ca si de la d-ul Lazaroiu,

  cu conditia sa ne referim la acelasi "Sebastian"

  (io nu-mi chiar permit sa folosesc prenumele,

  ca-s mai anglofil si nu ne-a facut nimeni

  prezentarile)

  Reply
 56. Florina

  crimăăăăă!!! aşa a zis Drăgoteasca, să pui un sociolog la Muncă e crimă!

  uau, şi zice că l-a pedepsit Băse. naşpa rău de tot.

  domnule Lăzăroiu, felicitări! şi la mai mare cît mai curînd! 😀

  Reply
 57. Amelia

  nedo,

  imi pare rau, dar nu ma poate sanctiona decat daca in calitatea mea de angajator ma oblig pe mine insami sa fac ore suplimentare(ca selfemployed sunt situatii cand ma simt "schizo", de exemplu, cand trebuie sa-mi semnez ordinele de deplasare).

  Reply
 58. Dragos

  @domnul ministru Sebastian Lazaroiu

  Vreau să fiu primul român care vă adresează urarea de: Felicitări, domnule ministru Sebastian Lazaroiu !

  Domnule ministru Sebastian Lazaroiu, sunt primul român care v-a spus astfel.

  ps: V-aş ruga totuşi să mă notaţi în catastifele istoriei

  pps: am si SPA…

  Reply
 59. Amelia

  Wow! Ma bucur sincer.

  Bleen, crezi ca o sa mai citeasca blogul? Daca da, putem sa "turnam" aici despre diversele aberatii din domeniu?

  Reply
 60. Mih

  E bine sa ai 3 surse (pt aprecierea unei mutari bune):

  1) propria minte

  2) mintea prietenilor care conteaza

  3) reactia furibunda, isterica, vehementa, violenta,indignata etc. a dusmanului

  In ceea ce-l priveste pe noul domn ministru al muncii :felicitari!

  (cu o mentiune speciala: bravo Basescu!)

  Continuarea masurilor de reforma nu va fi poveste.

  Ministrul muncii Lazaroiu nu se va faca de basm.

  Reply
 61. nightmare

  Bravo !!!….Excelenta miscare !!!…Sah si mat !!!…Sebastian Lazaroiu este un castig pentru guvern pentru ca stie foarte bine politica lui Basescu ….dar cel mai mare castig este ca stie excelent de bine cum gandesc adversarii si hotii …

  Felicitari si mult succes !!!!

  Basescu ,cel mai abil jucator politic !!!

  Reply
 62. Yeba

  Elvis – si el e baiat avizat – declara pe A3 ca postul a fost obtinut prin santaj, Laza n-avea serviciu si-l santaja pe Base ca-l da pe goarna pt mirsaviile lui, iar Base a trebuit sa-i gaseasca serviciu.

  Doresc sa-i dau niste like-uri acestei declaratii.

  Nasol e ca s-a indignat si Rogo, pe partea ailalta, ca sa zic asa.

  Reply
 63. 1

  ca să vezi: şi Ponta spune că Lăzăroiu n-are scrupule

  zici că s-au înţeles cum să atace 😆

  da' de ce n-o fi avînd scrupule? n-o fi avînd scrupule să spună poveşti…

  Reply
 64. 1

  ce perverşi: "N-aveţi pe cine numi [la muncă, dar prin extensie poate fi aplicat la orice], încît apelaţi la împrumuturi?"

  degeabă răsucesc problema, poate-poate reuşesc să demonstreze cîte hibe are…

  cu atîta rămîn: cu reaua-credinţă, cu ura

  Reply
 65. 1

  îi doare rău schimbarea la faţă a PDL

  efectiv suferă

  (biata piele a pulii…, cred că o resimte ca pe o circumcizie)

  Reply
 66. Turnofftheglory

  Cheleapulii e recunoscut drept un om onest si plin de principii desigur. Ce ne facem cu Botis la reciclare pe Blogary. Bleen te tii de sotii. Imi dai palpitatii pe partea dreapta.

  Reply
 67. 1

  e de-ajuns să vezi reacţia opoziţiei (politico-mediatice) ca să îţi dai seama cît de bune sunt mişcările PDL-ului

  deci, e foarte bună 😀

  oricum, aşa credeam şi eu, fără să le văd reacţia

  felicitări şi baftă!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.