Traian Ungureanu: Banal, fiscal, corect, halucinant

„Uneori, cîte o întîmplare vine servită şi face din restul lumii o realitate mult rămasă în urmă. Fiscal. Unde fiscal e precedat de politic iar politic de uman.

Nu bănuiam întîmplarea servită, în clipa în care am plecat să votez. Era vorba de alegeri locale în Anglia şi, în aceeaşi zi, referendum. Dar n-are importanţă pentru ce s-a votat. Are importanţă  cum s-a votat.”

Articolul integral, pe taxescu.ro

UPDATE. Tot pe Taxescu îl puteţi citi şi pe Lucian Mîndruţă (Judecătoria, ultima tiparniţă)

Facebook Comments

20 Comments Traian Ungureanu: Banal, fiscal, corect, halucinant

 1. Dragos

  @"lucid"

  1. nemtii aia, ai tai, care n-ar arunca bani pe fabrici de diplome au fost in stare sa arunce lumea in aer cu, de ex. World War II

  2. ia-o de nevasta pe Tatiana.

  3. asta-i democratia, unu sterge, altu adauga, unii modifica. Noi, poporul, dezbatem si alegem ce ne convine la VOT/REFERENDUM. Principalul este sa nu se sara ca prostul din baie ca Ponta… ca tine…s.a.

  4. a pune semnul egal intre prostia PDL si prostia ticaloasa a USL este ca si cum v-as spune ca sunteti destept ca Einstein. Ridicol !

  Reply
 2. lucid

  Decat sa o muscatzi prosteste de kooor pe Alina Mungiu – btw, Rasvan Lalu, batzi campii cu Hertie School = Spiru pentru ca nemtzii aia capitalisti nu arunca banii pe fabrici de diplome cu care angajatzii doar se pot sterge pe din-dos iar "Tatiana" are mai multe articole – recunoasteri internatzionale – decat toate gunoaiele pedeseristo-pedeliste ale senesepa-uei- mai bine atzi pune alaturi cum aratau propunerile guvernului de modificare a constitutziei si ce a modificat si ADAUGAT Basescu (anularea caracterului ala "licit" si chestia cu arestarea palavramentarilor, par egzamplu) si vetzi vedea ca haita pedelista e tot atat de ticaloasa ca si haita uselista. Dar pentru asta ar trebui sa fitzi IN AFARA EI.

  Reply
 3. Rasvan Lalu

  Hai, dacă tot s-a redeschis subiectul iar Udrea ne plăteşte să facem campanie împotriva doamnei Tatiana, o mică precizare despre CV ştiinţific al d-nei.

  Hertie School of Governance, unde este dânsa profesoară universitară, nu este o instituţie de învăţământ superior, ci un fel de "Spiru Haret", mai cu ştaif, nefiind creat de subofiţeri de securitate, ci de şmecheri locali cu relaţii pe la primărie.

  Contra taxe piperate, odraslele baştanilor din lumea a treia îşi pot cumpăra acolo o diplomă (care nu e recunoscsută nicăieri, dar oricum, e germană). Există şi "studenţi" occidentali, evident, tot pe bani mulţi.

  În 2005 au obţinut o acreditare pe trei ani de la primăria Berlinului, care nu li s-a prelungit. Este o mică fabrică de diplome, discretă şi foarte lucrativă.

  Asta, apropo de "noi vrem respect".

  Reply
 4. Mih

  Sa luptam impotriva acestor exemple de normalitate, care sunt halucinogene si dau dependenta! :)))

  Reply
 5. 1

  s-ar părea că ura nu este pînă la urmă o cauză eficientă (mai eficientă decît buna intenţie)

  şi e firesc să fie aşa

  Reply
 6. Bleen

  Şi Dinescu, şi Mungiu, şi Tănase, Buşcu sau Iaru s-au crezut indispensabili ca nişte fotbalişti-vedetă de divizia D care beau şi dansează pe manele la bufetul comunal sperînd să vină antrenorul şi să-i roage în genunchi să se întoarcă la echipă. Numai că antrenorul n-a venit să-i roage în genunchi şi echipa a cîştigat fără ei. De aici toată disperarea şi ura.

  Reply
 7. Bleen

  Este acelaşi pariu împotriva bunului simţ pe care l-au pus şi Stelian Tănase, Mircea Dinescu, Florin Iaru, Doru Buşcu, alţi jurnalişti şi intelectuali. Au pierdut. Va pierde şi Alina Mungiu. Ei cred că e suficient ca ei să aleagă o tabără, şi acea tabără va cîştiga. Ei bine, nu. Busola nu se mişcă după cum vrem noi. Balanţa bine-rău nu se înclină în partea în care ne aşezăm noi, indiferent cît de Alina Mungiu sau Mircea Dinescu am fi. Reperul rămîne nemişcat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *