Unde se vede cît de uşor îl poţi confunda pe Vasile Marica cu un mafiot

Nu ştiu dacă vă mai amintiţi cum anul trecut Vasile Marica a umilit un mafiot, aşa cum reiese din pozele publicate de Cancan,  în care se vede cum liderul de sindicat intră prin efracţie în vila mafiotului, îşi dă cămaşa jos şi pune de-un picnic cu grătar în curtea acestuia, la doi paşi de Land Cruiser-ul din garaj şi rufele de pe sîrmă. Dacă nu vă mai amintiţi, intraţi pe link (Marica e ăla în cămaşă  roz, vila e în planul doi, Land Cruiser-ul se vede în garaj).

Ei bine, azi am aflat că mafiotul s-a răzbunat, luînd de la un vameş o şpagă de 20 000 de euro şi dîndu-se drept Marica.

Facebook Comments

6 Comments Unde se vede cît de uşor îl poţi confunda pe Vasile Marica cu un mafiot

 1. nightmare

  pacat….mare pacat,ca n-a plans mama lui Marica si cind a luat ditamai spaga sau cind lua Marica apararea la rtv marilor imbuibati ai Armatei Romane….ehehe ….sper sa nu se imbolnaveasca si asta sau sa-si sparga vreo rotula …)))

  Reply
 2. Sare'n Ochi

  asa-i. si odata deconspirat, mafiotul s-a aparat spunand ca plange mama lui Marica la o asa minciuna in falș ("Şi o pui pe mama să stea la televizor să plângă pentru că mă acuză cineva. Nu ţi-e jenă (…)", a replicat Vasile Marica, pardon, mafiotul).

  Reply
 3. Yeba

  Undeva, poate chiar aici, am citit "cu ochii mei" despre faptul ca Marica a mai fost sabotat si de un [probabil] sol-in-Trecut al Prezente Putere Portocalie, i.e. in orinduirea PSD, ca sa ia infatisarea bietului om si sa se lase prins in FLAGRANT de spaga la/cu/legat de Vama, ca apoi sa primeasca apoi NUP.

  Marica-cel-adevarat a fost /decat/ presedinte al Sindicatului National Vamal Unirea.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *