Videanu e prost

Din păcate textul și internetul în ansamblul lui nu pot reda nota ironică din care reiese perfecțiunea domnului Videanu.

P.S. Domnule Videanu, dacă „…eu n-am vrut să intru în Cabinet. Sub nicio formă…”, ce vă împiedică să vă retrageți? Eu cred că acum ar fi momentul. „Motivul nu pot să vi-l spun, uitați-vă în istorie.”

P.P.S. Dacă nu ați avut răbdare să citiți cele 120 de pagini ale raportului FMI care v-ar fi lămurit asupra motivului, citiți un foarte bun rezumat aici.

Facebook Comments

17 Comments Videanu e prost

 1. zexe

  L-ati pus pe Videanu la zid si va inghesuiti, in sir indian, sa-l scuipati. Nu este elegant si nici productiv. Uitati-va la Antonescu. Scuipa spre Basescu de o buna bucata de timp si, pentru ca scuipa in sus, se plange ca de la un timp nu mai vede bine.

  Reply
 2. Măritul Dictator

  Blocajul nu e numai politic. E şi bancar,o parte din vină o are şi comisia. Concret,România era prea săracă cînd a intrat în ue. O economie sălbatică cu cîteva tentative de propăşire, caritas, fni, loto, imobiliare, pentru grupuri mici de populaţie. Munca nu prea a fost o soluţie în românia decît foarte rar, or banii de la ue vin în principal pentru muncă. Cam greu pot fi deturnaţi electoral

  Reply
 3. Pingback: ceai la blogary « Geaba, Uhitto! Blogdaproste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *