Who reads the papers?

Yes Prime Minister

Facebook Comments

7 Comments Who reads the papers?

 1. valexandru

  Multa bafta.

  Suntem cativa din Braila care va iubim si va tinem pumnii.

  Lazaroiu este un leader cu fibra morala . Admirabil.

  Reply
 2. Dan Masca

  Draga Bleen

  Iti doresc mult succes. Cu mare drag dau o mina de ajutor daca este nevoie vreodata . Ce pot sa iti spun este ca prin deconcentratele care sunt prin tara si tin de ministerul muncii sunt niste meseriasi care nu prea au fost folositi.

  Eu stiu unul foarte bun din Zalau. Este o domnita de toata isprava , profesionista, neimplicata politic, dar care in decursul anilor a facut munca multor politruci.

  Astfel de functionari daca reusiti sa ii scoateti in fata si sa le preluati din competente ar fi ideal.

  Daca trebuie dau mai multe detalii si poti sa imi scrii pe educatie@inmures.ro

  Mult succes si vreau stat cit mai putin birocatic, reformat si modernizat ca de aia nu te las pe tine sa stingi lumina si platim taxe o gramada in Ro 😉

  Reply
 3. Red

  Ok, dacă segmentele pieţei de media "people who think they ought to run the country" şi "don't care who runs the country, as long as she's got big tits" sunt acoperite destul de bine, zic eu, (Realitatea, Antena numărul, Libertatea de la pagina 5, ş.a.) celelalte categorii cam nu prea… Probabil 0TV ar acoperi nişa "wives of the people who think they ought to run the country"… 😀

  Reply
 4. Nea

  Dacă ai pus acest fragment, probabil că ai văzut toată seria. (Dacă nu o ai, am eu ediţia completă pe dvd). Dacă ai văzut toată seria, eşti deja pregătit pentru a lucra în guvern.

  Reply
 5. tucu

  @Bleen

  Eu consider ca Lazaroiu ar putea avea un viitor politic stralucit.Nu cunosc motivele pentru care nu a fost folosit in aceasta directie cum nu cunosc nici motivele pentru care a acceptat sa intre in cloaca administrativa cu atit mai mult cu cit a primit unul din cele mai retrograde ministere.

  Ma bucur ca ai acceptat sa ii fii alaturi .Va avea un om in care sa poata avea incredere.

  Nu stiu ce experienta administrativa are Lazaroiu sau ai tu si imi iau riscul de a-ti da un sfat.

  Oricit de genial ar fi ministrul rezultatul acticvitatii ministerului este suma prostiilor facute de subalterni deci principala activitate a ministrului nu este rezolvarea problemelor aparute ci selectionarea subalternilor capabili sa le reziolve.

  Eu va doresc succes din toata inima .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *