Craciun fericit!

Prețuiți mai presus de orice oamenii din viața voastră. Iubiți-i, mulțumiți-le și iertați-i, dacă e cazul. Bucurați-vă de ce aveți, doriți-vă ce credeți că puteți. Miracolele și ajutorul primit sînt în grija altcuiva. Datorită căruia ați întîlnit și veți mai întîlni oameni pentru sufletul și mintea voastră. Oameni pentru o viață. Și ocaziile cu care să vă împliniți visurile.

Ridicați-vă privirile spre cer în această noapte de Crăciun. Va fi lună nouă, în 25 decembrie, cum nu a mai fost din 1977 și cum nu va mai fi pînă în 2034.

Iar acum Paul Dragoș Aligică, pentru cititorii de pe Facebook și nu numai:

Dragi Prieteni,

In mod normal, scriu notele mele pe facebook in mici pauze ale zilei de lucru sau in scurtele momente inainte sau dupa ziua de lucru de la universitate sau de pe unde ma mai duc sarcinile zilei si momentului. Nu am niciodata timpul – si ar fi si deplasat- sa multumesc de fiecare data atentiei si curtoaziei cu care urmariti postarile mele, sa spun ca apreciez sincer comentariile dumneavoastra si ca sunt recunoscator pentru faptul ca le faceti sa aiba distributia si relativa influenta pe care o au in dezbaterea publica din tara, in ciuda faptului ca sunt niste simple note si insemnari informale, cvasi-jurnaliere, cvasi-private ale unui autor excentric evolutiilor si centrelor de decizie sau mediatice de la Bucuresti.

Profit acum insa de faptul ca ne aflam in ajunul sarbatorilor si in apropierea noului an, de faptul ca am ceva timp la dispozitie (petrec anul acesta sarbatorile in tara, cu mama) ca sa va multumesc si sa imi exprim aprecierea si gratitudinea in cel mai sincer mod. Sunt onorat sa am cititori ca dumneavoastra in acest experiment colectiv pe care l-am incercat impreuna aici, de cativa ani buni acum, profitand de noile mijloace tehnice la dispozitia noastra, in afara circuitelor mediatice oficiale.

In acelasi timp, vreau sa imi cer scuze pentru faptul ca de cele mai multe ori nu pot reactiona sau confirma nenumaratele postari ce imi apar pe fluxul personal de la dumneacvoastra. Uneori – si mai grav – sunt incapabil sa tin randul mesajelor private personalizate. Problema nu e una de vointa sau atitudine. E una pur tehnica. Cu 5000 de prieteni – o buna parte foarte activi, multi dintre ei formatori de opinie sau oameni de mass media – fluxul meu se schimba de la secunda la secunda, fie si daca doar 10% dintre ei se hotarasc sa posteze o singura data la cateva ore. Este tehnic imposibil sa ii fac fata, cu atat mai mult cu cat prezenta mea pe Facebook este sporadica. Deci: mii de scuze post factum dar si in anticipare.

Ca sa inchei: profit de ocazia aceasta pentru a va multumi si pentru a spune inca odata ca sunt sincer onorat sa am cititori ca dumneavoastra.

Sarbatori Fericite!”

Fiți fericiți! Din partea tuturor celor care înseamnă și contează pentru Blogary, Crăciun fericit!

nasterea domnului

(Foto: instagram.com/book_historia)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *