Apocalipsa TV a primit o pereche zdravănă de palme de la Traian Băsescu

Palme pe care, de altfel, le-au meritat arhitecţii blocaţi în proiect ai Apocalipsei TV!

Am scris scurt zilele astea, la limită doar aluziv, sugestiv. Motive – binevenite, chiar dacă solicitante, complicaţii personale şi aglomerări de proiecte (unele se vor vedea mai incolo, altele, deloc! – şi mă bucur că va fi aşa!)

Asta însă nu m-a împiedicat să trag cu coada ochiului la ce se întîmplă în din nou hiperisterizatul spaţiu mediatic. Am sugerat pe blogul meu că vom fi martorii încă unei Apocalipse TV cu tot felul de profeţi de carton şi de pixeli – ACEIAŞI ca de fiecare dată! – care vor decreta sfîrşitul lumii pentru România, including TVA şi taxa unică mărite. Mecanismul a mers ca uns: breaking news în cascadă pe baza unor zvonuri, analişti, canalişti, banalişti şi sindicalişti intorşi din cheiţă şi tîrîţi prin studiourile de televiziune, concursuri de linşaj în prime-time, false dezbateri cu invitaţi care spuneau cu aceleaşi vorbe aceleaşi aberaţii samd. Cifre din economie luate de bune lansate de impostori şi piaristi rataţi!

E un scenariu care se repetă şi care şi-a primit încă o binemeritată porţie de verb tăios joi seară de la Traian Băsescu. E un scenariu care a avut de cîteva ori succes în istoria noastră recentă (în sensul în care vorbele au chemat, în cele din urma, realitatea!), dar care pare tocit în ultimele luni printr-o repetare la indigo.

Tot ce am spus mai sus nu echivalează cu o judecată de genul – România merge bine! Fiindcă nu merge bine şi e foarte probabil sa meargă şi mai rău decît merge acum.

Zilele acestea, presa a vorbit mult despre criza în care se adînceşte România lui Băsescu&Boc. Din păcate, prin felul în care a ales sa vorbească, presa a vorbit din nou foarte mult şi despre sine. A vorbit fără să vrea să vorbească! Dar apăsat, scrîşnit, aproape fără speranţă…

Cristian Pătrăşconiu

Facebook Comments

27 Comments Apocalipsa TV a primit o pereche zdravănă de palme de la Traian Băsescu

 1. Merechene

  vladescu spune doar ca vor scadea pensiile si salariile, nimic despre disponibilizari. chiar nu au inteles nimic oamenii astia?! au tacut chitic si l-au trimis in fata pe Base sa arunce marea bomba, iar acum, dupa cateva zile, apar cu declaratii ca sa-i linisteasca pe bugetari?! este incredibil ce se intampla…

  Reply
 2. omen

  @zexe, e timpul sa-ti tragi si tu un avatar 🙂 ia uite ce frumoase sunt, de sus pana jos, numai tu nu ai :mrgreen:

  uite, de aici: http://en.gravatar.com/
  [acelasi site pe care mi-l recomanda nedormitul prin 2008 🙂 tii, ce trece vremea!]

  Reply
 3. zexe

  http://bleen.ro/2009/11/27/o-demonstratie-de-fort
  zexe

  Noiembrie 27th, 2009 at 15:17

  Baieti, Patriciu a deschis cutia pandorei. Jihadul, insa, se va starni in curand. Dupa unele surse se pare ca duminica seara. Dupa alte surse, se anticipeaza ca miscarea conspirativa la larga respiratie parlamentara va trece la masuri de forta, ca vor provoca violente de strada, o lovitura de stat de tip GRIVCO. Gurile pacatoase au lansat zvonurile ca s-au aruncat pe piata underground sume enorme de bani pentru “ingroparea” presedintelui ales al tuturor romanilor de pretutindeni, domnul Traian Basescu. Vor incerca sa il scoata din cursa inainte de turul doi pentru ca altfel, stiu si ei asta, nu mai au nicio sansa.

  Disperarea isi arata fata hada si coltii mancati de cariile jurnalistilor vanduti din media romaneasca.

  Singurul loc ramas curat si impenetrabil sunt comunitatile virtuale, acolo unde libertatea de expresie nu poate fi cumparata atat de usor

  Pregatiti-va sa intrati in lupta deschisa. Incepand de luni, comunitatile virtuale fac jocurile electorale.

  Cat de naiv eram dar si cata viziune, nu? 🙂

  Reply
 4. zexe

  Dinescu mai vrea o revolutie care sa darame capitalismul pentru ca s-a dovedit ca nu e mai bun decat comunismul. Baieti, e grava. Gherilla urbana s-a declansat.

  Reply
 5. omen

  @para:

  nu stiu cum e CNN-ul, da' Fox-ul nu e sigur "echilibrat" :mrgreen: 😆

  si da, netul e cel mai bun 😉

  Reply
 6. Leon cel Treaz

  @

  nu e mai simplu sa te uiti pe CNN in loc sa-ti pierzi energia pe Apocalipsa TV? Dar nu e mai bine sa pui mana pe o carte?

  Reply
 7. Florina

  @Micutza,

  Ne-a dat voie unictatorul, n-am facut nimic fara voia lui.

  Pai, ce, am indrazni?

  Reply
 8. MicutzaCeKurai

  @)))))

  iaca unde era focosul cenzurat de bleen – l-a luat luat dictatorul sa-l arunce printre salarii si pensii.

  Reply
 9. MicutzaCeKurai

  zau nu mai intzeleg nimic. m-am dus, ieri, ca tot omul sa-mi trag in vena niste jack simplu si discutzia s-a prelungit pina aproape de miezul noptzii – fara tembelizor, fara rupere de stiri. cind ma trezesc de dimineatza vad o productivitate a muncii crescuta cu vreo 700% pe blogary. acum, ori fac eu urit la betzie, ori s-a profitat de faptul ca m-am dus sa beau ceva si v-atzi jucat cu Romania aia pe care o stiam eu si mi-atzi adus-o inapoi cu 25% mai flexibilizata. acum nici nu mai stiu ce sa fac – aveam si azi o intilnire d-aia de tras in freza (ca-i inceput de sfirsit de saptamina si-s cu datoria muncii bine implinite in depasire de plan). sa ma duc sau sa nu ma duc? ce-am sa (mai) gasesc eu maine dis de dimineatza?

  Reply
 10. Pingback: Conferinta SVoinescu, CPreda si TPaleologu | CRISTIAN PATRASCONIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *