Cine îi mână în luptă pe unii?

Dacă vă uitaţi un pic, un singur trust îi mână la luptă pe bugetarii atinşi de scăderea salariilor. Intactiştii sunt un pic mai rezervaţi, probabil înţeleg că blocarea sistemului nu ajută pe nimeni, dar Realitatea sunt cu toate pânzele sus. Fac acolo o împingere la revoltă ceva de speriat. Colegii mei de pe Blogary.ro au tratat de câteva ori problema, nu mai revin asupra ei.

Dincolo de interesele politico-personale ale lui Vîntu, cred că am o explicaţie bună pentru aceste acţiuni inocente. Trustul a stat mereu sub sindicalişti. Fie ca erau în consiliul de administraţie, fie că nu erau (nici ei nu ştiu prea bine), sindicaliştii depinzători de buget erau pe acolo. Şi e normal să folosească postul pentru a-şi urmari interesele

Iar angajaţii trustului, cei care îndeamnă la nesupunere civică, sunt nişte laşi pur şi simplu. Când nu îşi iau salariul cu lunile sau îl iau ciuntit nu se răscoală, pentru că şi-ar pierde pâinea. Pâine care acum le spune să facă revoluţie.

Facebook Comments

29 Comments Cine îi mână în luptă pe unii?

 1. zexe

  @gabhry_el, este o initiativa care merita preluata. Modalitatea trebuie simplificata, insa, pentru a strange cat mai multe semnaturi. O idee ar fi o scrisoare simpla si concisa care sa fie semnata on line, pe un portal, iar in final sa se trimita fiecarui senator impreuna cu lista de semnatari din colegiul sau. Mai mult decat scrisoarea in sine trebuie mediatizata initiativa.

  Reply
 2. Petru Moldovan

  Si nu e o reactie normala? Expertii de la Cotroceni au anticipat-o cu ceva zile inainte (vezi articolele lui Lazaroiu si Turcan fix de aici de pe Blogary), dar Dicta' nu putea sa iasa in fata sa zica si asta dupa ce a iesit in locul guvernului si a zis-o pe aia nasoala cu taiatul de leafa…

  Reply
 3. zexe

  Am revenit on line. Mi-am terminat emisiunea " solidaritatea bate criza".Inca mai emitem 🙂 sigur este o problema tehnica survenita la firmele de cablu.

  Reply
 4. Andra

  Acum se vede din nou, probabil le-a picat lor ceva.

  m-am speriat ca-i taie

  (s-a mai intamplat)

  Reply
 5. val_one

  confirm,la mine e la fel.pachetul de frecvenţe ce include

  B1 este inert.ne rămîn Crin şi Varujan 😀

  Reply
 6. Florin Cojocariu

  Draga Vali,

  Am trimis un mail in care am explicat tuturor contributorilor procedura: nu se publica nimic care nu e aprobat de Bleen sau mine, se publica doar exceptional in afara editiilor.

  Asa ca eu unul sint perplex. Si un pic suparat.

  Reply
 7. bogdan

  1. in conducere sunt sindicalisti pe care-i intereseaza profitul personal
  2. impozitarea drepturilor de autor
  3. controlul anaf

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *