Coabitarea Basescu-Ponta ar putea insemna Isarescu presedinte?

Vorbeam cu Barbu Mateescu despre un sondaj, una alta, prezidențiale, și cînd Barbu a zis că peneliștii au probleme cu o posibilă candidatură a lui Isărescu, pac, m-a trăznit. Dacă din coabitarea Băsescu-Ponta face parte și Mugur Isărescu? O înțelegere mediată internațional, în care Mugur Isărescu e asumat drept candidat prezidențial de cele trei părți: Băsescu și Partidul Popular, Ponta și PSD, cancelariile occidentale (adică US, UK și UE). Isărescu se obligă în cadrul înțelegerii să desemneze premier în 2016 pe președintele partidului cu cele mai multe mandate sau reprezentantul unei majorități parlamentare create prin negocieri post-electorale, bazele negocierii unei asemenea viitoare coaliții punîndu-se chiar la negocierile dintre Băsescu, Ponta, Isărescu și Occident.

Ponta ar face orice să scape de prezidențiale acum. Însă nu poate accepta un președinte penelist care ar putea trimite PSD-ul în opoziție în 2016, PSD care apoi i-ar lua gîtul lui Ponta. Băsescu nu poate accepta un președinte iresponsabil, reprezentant al unui partid extremist și iresponsabil și al lui Felix, capabil să scoată România din Occident și să o readucă în sfera de influență rusă.

Coabitarea de acum, gentlemen’s agreement-ul dintre Ponta și Băsescu e testul pentru adevărata înțelegere, cea care va veni. Dacă părțile își respectă acum înțelegerile, se poate merge pe o înțelegere cu bătaie mult mai lungă: Isărescu președinte și garanție a rămînerii României în Occident, o garanție a responsabilității la cel mai înalt nivel, în condițiile în care Antonescu președinte este o garanție a iresponsabilității.

Astfel, pe scurt, înțelegerea ar putea avea următoarele puncte:

 1. Isărescu susținut la prezidențiale de formațiunile responsabile, anti-extremiste (PSD, Partidul Popular, UDMR etc, mai puțin PNL, evident).
 2. O coaliție postelectorală formată din aceste formațiuni, cu un premier asumat de Isărescu și partidele respective (ghici ciupercă cine?). În fapt, Isărescu ar putea semna cu Ponta și celelalte părți un acord de coabitare anticipat, așa cum e cel dintre Băsescu și Ponta. Isărescu nu s-ar băga prea mult în afacerile politice și am avea sistem parlamentar de facto.
 3. Băsescu într-o poziție internațională care să fie o garanție în plus a păstrării României în alianța occidentală (secretar general NATO, am luat o funcție la întîmplare)

Acordul ar putea conține și un punct cu privirea la modificarea Constituției. Nu știu dacă aceasta mai e posibilă în această legislatură.

Isărescu candidat prezidențial i-ar bloca discursul anti-Băsescu, anti-PSD, pro-dreapta unită lui Crin Antonescu. Ar rămîne un păsăroi isteric în curul gol.

Facebook Comments

91 Comments Coabitarea Basescu-Ponta ar putea insemna Isarescu presedinte?

 1. Pingback: Linkuri și offtopice - 14 octombrie 2013 | Blogary

 2. Bibicu

  pe prima pagina a revistei 22 doua titluri de articol, unul langa celalalt:
  O veste bună de Andrei Cornea  –  Ruperea USL, bucuria idioţilor de Andreea Pora  !!!!!!!!!

  Reply
 3. Kalino Lino

  MrMr Brbr, avem o mina de oameni de calibru real (MM, Funeriu, CP, MRU, BOC) dar ii minjim si pe astia, nu USL-ul, ci noi insine, cei, cica, din aceeasi tabara. De ce? salarii? functii??? vom trai si vom vedea!

  Reply
 4. Kalino Lino

  „Așa credeam și eu. Așa credeau și alții. Însă…”=> tehnica 100% de manipulare, de inducerea indoielii asupra unui om, minjirea reputatiei cu astfel de sintagme……eu zic sa va opriti, ca deveniti jenanti!!!!!!!! absolut jenanti! MM si servieta, MM si….ce interese va mina ca sa faceti astfel de afirmatii???? functii? salarii? ca sa va parafrazez! 😛

  Reply
 5. Kalino Lino

  Este atit de usor sa strici reputatia cuiva, mai ales in RO! Vreau dovada si apoi discutam!

  Reply
 6. Kalino Lino

  domnul blogary sau doamna Blogary, nu cred !!!!!! MM jamais cu Blaga! Never ever! 🙂

  Reply
 7. Kalino Lino

  de ce spuneti ca MM a carat servieta lui Blaga? efectiv o acuzati de lucruri absolut NEADEVARATE legate de MM. Astept in curind sa aruncati aceleasi acuzatii si legate de altii. Tschuess!

  Reply
 8. Kalino Lino

  „Discuția despre cei enumerați mai sus este distractivă dar complet neserioasă. Cu atît mai mult cu cît oamenii sînt interesați să-și aranjeze o funcție și un salariu, nu mai mult.”

  Reply
 9. Blogary

  Nu vorbeam de Boc. Vorbeam de ceilalți. După cărat servietele lui Blaga, Gigi Chiru și Ioan Oltean, Macovei e tocmai bună de prezidențiale.

  Reply
 10. Kalino Lino

  Nu i-as acuza pe niciiunul de interes doar pentru o functie + salariu (desi nici acest aspect nu ar fi de condamnat). Exista oameni, chiar si in Ro, de exemplu un Emil Boc – doritori sa lase si dire in urma lor, sa ramina in istorie ca oameni care vor sa faca/au facut ceva pentru binele Ro. Auf Wiedersehen! 🙂

  Reply
 11. Blogary

  Eu zic să păstrăm discuția despre prezidențiale în registrul serios. Discuția despre cei enumerați mai sus este distractivă dar complet neserioasă. Cu atît mai mult cu cît oamenii sînt interesați să-și aranjeze o funcție și un salariu, nu mai mult.

  Reply
 12. Kalino Lino

  @Mrmr BrBr, absolut de acord cu dvs, l-as mai adauga pe EmilBoc, care insa nu cred ca va parasi primaria Clujului nici in 20 de ani 🙂 Experienta lui la Bucuresti a fost sinistra & abjecta din f. multe puncte de veder.

  Reply
 13. Mrmr Brbr

  MM cred ca se poate intoarce in tara oricand = are un statut care ii permite sa faca multe schimbari… Funeriu este un bun politician -parerea mea, CP si MRU viitorul le apartine…

  Reply
 14. Mrmr Brbr

  Personal nu prea cred ceea ce incercati sa sugerati tocmai pentru ceea ce i s-a intamplat dupa 1989…daca era patat nu prea zbura acolo…Nu este rau nici cu cei tineri, dar nu au toti eleganta si intelegerea pe care le are Isarescu – este o opinie…Lupii tineri sunt buni in pozitiile ministeriale – cineva trebuie sa si munceasca in guvern ca altfel….

  Reply
 15. Blogary

  Macovei candidează pe listele PDL la europarlamentare, e tot ce o interesează, deci iese din calcul. MRU e complet ieșit din joc și acum spală podelele pe la PNL B, Funeriu n-are nici cea mai vagă legătură cu politica, Cristian Preda vrea europarlamentar. Deci ăștia cam ies din joc. Oricum, niciunul nu are șanse mai mari de zero la prezidențiale.

  Reply
 16. Bleen

  Și o întrebare: de ce ar avea nevoie PSD de parlamentari de la PPDD, deci noi guri de hrănit, dacă împreună cu PNL are majoritate de 70%?

  Reply
  1. Beavix

   Bleen Pentru că pe ăia de la PPDD îi hrănesc. Cu peneliștii sunt nevoiți să împartă. Prima variantă e mai ieftină.

   Reply
 17. Kalino Lino

  Hai, sa-l punem pe Isarescu unde-i locul si sa ne indreptam spre altii mai tineri: MRU, Daniel Funeriu, Cristian Preda, Monica Macovei…..pentru Isarescu nu as baga mina in foc ca inainte de 1989 …….

  Reply
 18. Mrmr Brbr

  carevasazica il stie lumea pe Isarescu – strong point! Partea cealalta – este de bine sau de rau? De la persoana la persoana – parerea mea este Mrmr fara Brbr…(Y)

  Reply
 19. Kalino Lino

  Cred ca Isarescu se bucura de o faima – oare binemeritata? sau a dat circoteala in mine!!! (Y)

  Reply
 20. Bleen

  Am avut un troll penelist supărat că Crin nu ajunge președinte. Ne scuzați că l-am lăsat să umple de comentarii p-aici. Dacă n-aveți răbdare să citiți comentariile, vă dau două citate edificatoare: ”PNL doreste, merita, si are dreptul legitim sa fie singura forta de dreapta  din Romania. Jumatate din plan deja a fost indeplinit, urmeaza detaliile.” ”Fie ca o vei stii sau nu, USL-ul va rezista mai mult decat iti inchipui.” La final, tot n-a vrut să-mi spună care sînt cele două informații despre Crin. A zis că are informații devastatoare, pentru care eu aș omorî. I-am cerut să-mi dea două informații confidențiale și devastatoare despre Crin. Nu a făcut-o. Va trebui să mai așteptăm pînă le aflăm. Nu mai mult de un an și jumătate, cred eu.
  Cred că am și recunoscut personajul. Nu uit stilurile trollilor. E unul pisălog și insistent care termină așa: gata, v-am făcut varză, v-am arătat ce tare sînt, v-am arătat eu!
  Dacă nu mă înșel, e un fost șofer pe la Mediafax, care acum e prin Anglia.

  Reply
 21. Beavix

  Un partid de dimensiunile PSD-ului, participând singur la alegeri cu un candidat la președinție venit din exterior? Exclus.

  Reply
 22. Bleen

  Problema PSD-ului e că un președinte l-ar putea trimite în opoziție în 2016. Problema lui Băsescu e blocarea lui Antonescu. Problema Occidentului e blocarea lui Antonescu. 
  PSD ar putea rezolva problema prin candidatura unui pesedist (Ponta sau Oprescu, deși nu cred că Ponta și Dragnea au încredere în Oprescu) sau prin candidatura unui președinte care să dea garanția că nu va trimite PSD în opoziție în 2016.
  Băsescu ar putea rezolva prin candidatura unui ”om de dreapta”. Însă nu prea există variantă aici. De fapt, nu există. Problema se poate rezolva prin candidatura lui Isărescu.
  Problema lui Isărescu e că nu vrea să fie președinte și că a tot refuzat de cîte ori i s-a propus. Isărescu nu mai vrea politică. Problema se poate rezolva dacă este candidatul unei mari coaliții transpartinice, o coaliție a interesului național, a forțelor responsabile și dacă i se promite că va fi un președinte-decorativ, onorific, neimplicat în luptele politice.

  Reply
  1. Joeyopulous

   Bleen 
   De acord cu tine ca numai in aceste conditii ar acepta. Problema este ca daca suntem realisti, acea mare coalitie transpartinica nu se va forma niciodata, sau cel putin nu pana in 2014. E oricum destul de tarziu si acum. Le va fi foarte greu PSD-istilor sa se dezica de toate declaratiile de dragoste pentru Crin si PNL daca vor sustine un alt candidat din afara PSD-ului. PNL-ul le va da pe tava sa inghita tot ce au declarat pana azi, si cel putin aia de „dreapta”, „destepti”, nu vor inghiti momeala, adica aia pe care conteaza Isarescu. Hai sa nu mai dam ca facut ceea ce nici macar nu a fost stabilit intre parti, nici provizoriu.

   Reply
    1. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Ponta la RTV:
     Chiar daca nu va mai fi USL, el tot pe Crin il sustine la prezidentiale. Greu imi e sa vad cum Ponta poate sustine 2 candidati deodata. Sau daca o va face, degeaba, ca se anuleaza reciproc sustinerea si PSD-ul ramane spectator. Te credeam mai clarvazator :p

     Reply
    2. Joeyopulous

     Bleen 
     cum ti-am spus si mai jos tinere:
     Fie ca o vei stii sau nu, USL-ul va rezista mai mult decat iti inchipui. 😉

     Reply
    3. Bleen

     Joeyopulous Bleen Mă faci să rîd. Uită-te la teve și speră. Vezi, poate mai dau ăștia declarații ca să te încălzească.

     Reply
    4. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Pai vad ca tu esti cel care imi spune mie sa ma uit la teve sa vad cat de rau se cearta cei doi, ca vai draga au suspendat protocolul.
     Imi palce sa vad ca teoria functioneaza mai bine ca pe hartie. Tu erai ultimul credeam care ar fi inghitit planul ca adevar. :)))

     Reply
    5. Bleen

     Joeyopulous Bleen Nene, întoarce-te la partid și vezi cu ce speranțe și promisiuni vă mai hrănește acolo, că doar nu v-or spune că ați rămas în curul gol.

     Reply
    6. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     In curul gol ati ramas voi cu basescu dragule. Ca el mai e presedinte doar pana in 2014. Dupa aceea, ne intoarcem la realitate. Influenta clicii sale este posibila doar cat timp este presedinte. Dupa aceea, va trebui sa si probezi in parlament. Crezi ca PSD-ului ii va pasa de Miscarea Populara sau PP-ul de 5-10%?! hahaha

     Reply
    7. Bleen

     Joeyopulous Bleen PSD-ul va avea grijă de cel mai puternic inamic al său, nu-i pasă de altceva. Crezi că PNL va rezista în opoziție din 2008 pînă în 2020 (e drept, cu o pauză de un an)?

     Reply
    8. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Bleen draga, s-au tot facut scenarii de acest fel de Basescu si Securitate din 90 incoace.
     PNL-ul a rezistat din 1875 pana azi. A stat nu in opozitie, ci in afara legii vreo 60 de ani si tot a rezistat.
     PDL-ul, partidul tau de suflet, abia de a rezistat saracul 6 anisori. Pana acum eu am fost cel care a avut dreptate. Iti promit ca nu va reusi Basescu ca nu au putut comunistii.

     Reply
    9. Bleen

     Joeyopulous Bleen Punctaj și lozinci. Ce ziceam? 

     PNL-ul a rezistat pînă l-au înghițit turnătorii (Amedeo, Quintus, ceilalți ”seniori”, SRS, Felix, Ghișe și echipa) și personaje ca Norica, Fenechiu, Vosganian, Tăriceanu sau Chițoiu.

     Reply
 23. Mrmr Brbr

  Deh, Kalino Lino Isarescu nu a avut stralucirea cantonatului – a lucrati si a tacut – treaba buna a iesit – in ceea ce ma priveste limpede imi aduc aminte cum a pregatit tarisoara pentru aderarea la UE si cand a revenit pe bancheta BNR cum a pregatit trecerea graduala a rezervei valutare de la USD catre Euro… Si ce bine a stimulat exportul in acele vremuri – caci putin isi mai aduc aminte…Deh, varsta,memoriile ma coplesesc ce vremuri erau pe atunci si nu mai sunt cum erau ele odata…Ptiu, 13 anisori trecut-au…

  Reply
 24. Blogary

  Asta cu Antonescu președinte-spectator e o glumă. Voi chiar credeți glumițele și fotoșoapele cu Căcărău? Hai să fim serioși. Nu cunoașteți deloc omul.

  Reply
 25. Kalino Lino

  Se pare ca lumea/electoratul/boborul a uitat ca Isarescu a fost premier si nu a facut mai nimic,,,deh, memorie scurta

  Reply
 26. Mrmr Brbr

  este totusi in top – putin mai sus de unii, dar evident ca nu il intrece pe carlanul plagiator…Uf, mama, cat face imaginea asta lustruita bine din spatele ecranelor…

  Reply
 27. Kalino Lino

  Personal nu cred ca Isarescu va fi optiunea electoratului! Iar Antonescu va fi si el presedinte-spectator-dormitor, mai ales daca perso :)nal se zbate ca noua Constitutie sa defineasca atributii mai putine presedintelui

  Reply
 28. Mrmr Brbr

  Astept sa coaca! Uhh ca am scapa de unii urangutani cu pretentii de Presedinte RO – asta daca voce popoli sustine ideea…

  Reply
 29. Blogary

  Isărescu susținut de o mare coaliție, împotriva țăcănitului de Antonescu, cîștigă fără mari probleme.

  Reply
 30. Blogary

  Inside information: între timp a acceptat, cu condiția să fie un președinte-spectator, onorific, să nu fie băgat în lupte politice și să aibă în spate o mare coaliție la alegeri.

  Reply
 31. Kalino Lino

  Isarescu este calul mort vehiculat de ani de zile (poate de peste un deceniu), fara ca cineva-ceva sa aiba intentia sa-l propuna macar drept presedinte. Face bine la ten, adica la sondaj 🙂

  Reply
 32. Canadiana

  Daca Isarescu candideaza, castiga sigur. Si btw, de cand a picat guvernul Boc, m-am gandit la el ca la singura alternativa decenta si universal acceptata (minus acceptul lui Kkrau, bineinteles).

  Reply
 33. Joeyopulous

  bai dar tu numai teorii ale conspiratiei stii?! E limpede cat de mic esti cand crezi ca „OCCIDENTUL” face si desface totul prin Romania. Sa stii ca oamenii sunt mult mai pragmatisti, si nu cauta sa dirijeze mersul politic al unei tari. In orice caz nu exista consens pentru asa ceva. Mai incet!

  Reply
   1. Joeyopulous

    Bleen Joeyopulous 
    eu iti dau in scris, aici, ca Mugur Isarescu nu va candida. Degeaba bagi fitile visate noaptea in somn pentru ca omul e convins sa intre in istorie la banca nationala. Vorbind de pragmatism, ce rezolva Isarescu daca se baga in fata? Isi sacrifica munca de 20 si ceva de ani pentru a intra intr-o mocirla?
    Dupa experienta 2000, iti spun cu mare siguranta ca Mugur nu isi mai doreste politica. A ca isi doreste Basescu ca Isarescu sa-si doreasca politica, asta e deja altceva… Oricum, scenariul in care Isarescu candideaza sustinut de Udrea si Basescu este unul chiar la limita sanatatii mintale. Tu crezi ca omul asta nu are doi neuroni functionali in cap sa se bage in asa ceva cand el are un loc caldut asigurat la BNR pentru inca 4 ani si unul la fel de caldut in istorie?

    Reply
    1. Bleen

     Joeyopulous Bleen Am să-ți dau o veste proastă. A acceptat deja. Cu condiția să fie președinte-decorativ și să aibă o largă susținere în alegeri.
     Mandatul la BNR expiră în octombrie 2014.

     Reply
    2. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Eu stiu invers, si mai de la sursa. O sa vedem cine are dreptate…

     Reply
    3. Joeyopulous

     Bleen 
     Si iti mai dau o stire „breaking news”. Isarescu deja si-a negociat inca o perioada de 4 ani la BNR cu PNL si PSD. Deci stai linistit, omul merge la sigur.

     Reply
    4. Bleen

     Joeyopulous Bleen E, aia veche. Da, de cîțiva ani încoace tot refuză. Dar cînd e vorba de salvarea țărișoarei și cînd e susținut de o largă coaliție plus Occidentul, e altceva. Ideal pentru el ar fi să i se confecționeze și o funcție pe măsură, adică să i se atribuțiunile încărcate politic. Însă asta e mai greu, fiindcă e o Constituție de trecut. 
     Pe de altă parte, singurul atac politic al lui Isărescu împotriva unui guvern e atacul împotriva guvernului Tăriceanu, pe motiv de iresponsabilitate (tradiționașă deja la peneliști).

     Reply
    5. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Pai te contrazici dragule. Ce treaba mai are tariceanu cu PNL?! El face parte din celalt scenariu, adica ala de care vorbesti tu cu isarescu presedinte. IRL + MP = love. Dar din fericire aceasta ipoteza va ramane la categoria „intoxicari”

     Reply
    6. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     cu aia care au 70% in parlament. Hai mai rade. Daca e sa radem, hai sa ne uitam la ce sustinere are MP, si ce poate oferi ea concret, lui isarescu sau oricui altcuiva.

     Reply
    7. Bleen

     Joeyopulous Bleen Te chinui degeaba. Isărescu nu va fi candidatul MP: Va fi candidatul unei mari coaliții conduse de PSD.

     Reply
    8. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Aaaa adica pana acum tu tot spuneai cum Crin nu va fi niciodata sustinut de PSD din motiv ca PSD e un partid prea mare si puternic ca sa nu aiba candidat propriu.
     Acum spui ca va face asta dar cu unul de la care nu are nici o garantie concreta ca nu va face jocurile altcuiva. Ei deja au investit timp, resurse, imagine etc… cu Crin, ce te face sa crezi in mod rational ca vor renunta la varianta deja pregatita?

     Reply
    9. Joeyopulous

     Bleen 
     Si vrei sa spui cumva ca Basescu s-a inscris in PSD si Blogary a devenit deodata blog de stanga?
     Si frate, cat pot sa rad: Isarescu candidat PSD?! Vorba marinarului „hahaha”.

     Reply
    10. Bleen

     Joeyopulous Bleen PNL a anunțat că se va rupe de PSD în 2016. Președintele desemnează premierul și forțează majoritățile. Crin președinte înseamnă PSD în opoziție. Cu Crin președinte, în condițiile în care PSD și PNL deja se ceartă (au suspendat deja protocolul alianței), PSD va fi la mîna lui Crin, cel care va desemna premierul și, prin amenințarea cu anticipatele, va forța o majoritate în care PNL să fie principalul partid. Pe de altă parte, Crin, ca om, și cei ce-l cunosc știu asta, nu prezintă încredere (episoadele psiho din trecut etc). Și mai e ceva în legătură cu Crin. Dar n-o poci spune acum. 
     Ponta și PSD-ul vor să fie siguri că vor fi la guvernare și după 2016. Crin nu le dă garanția asta, ba dimpotrivă, peste tot peneliștii declară că se vor rupe de PSD. Însă un președinte-decorativ, ca reprezentant al unei mari coaliții, în care politicienii, așa cum vrea poporul, trec peste diferențe și scandaluri și lucrează pentru interesul național, le asigură guvernarea. Un președinte-decorativ sau, dacă nu, candidează Ponta. Pentru PSD există două variante la prezidențiale: Ponta sau decorativul emanat al unei mari coaliții. Lui Ponta nu-i arde de prezidențiale, el vrea prim ministru. În ultimă instanță, va candida el dacă altă variantă nu e.

     Reply
    11. Bleen

     Joeyopulous Bleen PSD a avut nevoie de PNL ca să disloce de la guvernare PDL-ul. Ce interes ar avea acum PSD-ul să-i dea puterea lui Crin Antonescu și să se retragă în opoziție?

     Reply
    12. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     O mare eroare de logica in ce ai spus tu:
     Zici ca PSD nu vrea sa il sustina pe Crin pentru ca nu are garantii ca ii va tine la guvernare din 2016. Mai exact, ca nu au garantii ca va fi un presedinte „decorativ”.

     Zici ca PSD ar avea mai multe garantii de la basescu si isarescu (bahaha de parca s-ar mai inhama cineva la o intelegere cu basescu dupa episoadele anterioare) ca ultimul ar ramane „decorativ”.

     Pai cu toate datele problemei in fata:
     Un presedinte decorativ poate fi asigurat doar daca i se ia prerogativa numirii premierului. Acest lucru se poate intampla doar daca se schimba constitutia. Pai atunci nu le-ar convine PSD-istilor sa il sustina pe crin in continuare si sa faca constitutia cu PNL-ul si astfel sa isi asiguraesi legitimitate (lor si constitutiei) dupa 2014?
     Si fara sustinerea PNL-ului va fi enorm de greu sa treaca consitutia. 
     Asadar, ce garantie le-ar putea oferi Basescu si Isarescu PSD-istilor ca nu vor face ce zici tu ca vor se le faca PNL-ul? Cea mai mare garantie pentru ei ar fi pastrarea USL-ului si schimbarea consitutiei asa cum isi doresc ei mizand pe dorinta lui Crin de a ajunge presedinte.

     Reply
    13. Bleen

     Joeyopulous Bleen Lasă, că Ponta s-a înhămat la o înțelegere cu Băsescu.
     Isărescu oferă garanția omului responsabil. Antonescu nu poate oferi garanția aceasta, din motivele binecunoscute (nu mai insist pe problemele psihice și alte dosare).
     Iar marea diferență din Isărescu și Antonescu e că Antonescu nu vrea să renunțe la atribuții (extern, justiție, servicii, premier).
     Constituție? Să nu uităm că în timp ce noi vorbim, PSD și PNL au anunțat suspendarea USL-ului.

     Reply
    14. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     perdea de fum dragule.
     vorbim peste o saptamana :))))
     Ca sa te parafrazez: consultantii USL-ului sunt mai destepti ca toata „dreapta” la un loc.
     Iti garantez ca USL va avea viata lunga, mai lunga decat va asteptati. (fie ca o veti stii sau nu, dar oricum deja am zis prea multe :))) )

     Reply
    15. Bleen

     Joeyopulous Bleen Tu speră  în continuare în șansa PNL-ului. Eu îți zic că PNL deja e pe făraș și că Antonescu, dau aici și acum în scris, nu va fi niciodată președintele României.

     Reply
    16. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Nici nu trebuie sa fie dragule. Intelegi gresit. Miza PNL-ului nu e un amarat post de presedinte. PNL-ul nu gandeste de pe azi pe maine, doar nu e PDL. 
     PNL doreste, merita, si are dreptul legitim sa fie singura forta de dreapta  din Romania. Jumatate din plan deja a fost indeplinit, urmeaza detaliile.

     Reply
    17. Bleen

     Joeyopulous Bleen Ah, nene, ce ți-e și cu micii propagandiști de partid. Și eu credeam că ești un pesedist, nu un băiat de la PNL. Of.

     Reply
    18. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Draga bleen, nu sunt propagandist. Am doar niste pareri, bazate pe niste informatii destul de certe. 
     Sa stii ca nu toti cei care nu gandesc ca tine sunt propagandisti. Mai sunt si alti oameni in tara asta cu pareri la fel de puternice ca ale tale. Te consideri propagandist? Spune-ne sa stim si noi…

     Reply
    19. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     s-ar putea sa am talent de la mama natura. Dar punctaj te asigur ca nu am, doar informatii pentru care stiu ca ai omori sa le ai si tu :))

     Reply
    20. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     aaa si apropo. Punctaj de la partid? Nene, uite-te si tu mai bine la ip-ul meu sa vezi de unde iti scriu. Crezi ca si-a deschis PNL-ul organizatie peste hotare?

     Reply
    21. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Informatiile pe care le ai si tu. Informatiile care te fac sa cauti disperat scenarii metafizice, providentiale, complicate si rasturnate pe toate fetele doar doar de o prinde ceva… Informatile care nu te lasa sa dormi noaptea linistit de frica ca ai pierdut trenul, ca zilele tale in politica si in sfera de influenta au luat sfarsit dragule.

     Reply
    22. Bleen

     Joeyopulous Bleen Ai trollat destul, dar a fost funny. La final, mai ai dreptul la un comentariu. Zi cele două informații despre Crin.

     Reply
   2. Joeyopulous

    Bleen Joeyopulous 
    Aa, si asta cu occidentul speriat de Crin si Felix este cea mai mare gogoasa. Sa scot cumva din arhiva postarile si comentariile comunitatii Blogary din vara 2012 sa vedem ce parere aveati despre Ponta si PSD in momentul respectiv? Nu cred ca iti doresti, dar oricum reevaluarea este noua moda de societate si in termeni de real politik iti inteleg ipocrizia.
    PS. Daca tu nu stii inca, PSD-ul este cel ce a cerut suspendarea lui Basescu in 2012, PNL-ul doar a achiesat fiind si el interesat. Pana si ultimul parlamentar cunoaste asta, crezi cumva ca occidentul stie altceva? Nici nu are cum, pentru ca asta este adevarul.

    Reply
    1. Bleen

     Joeyopulous Bleen Astea-s glumițe. Îi spui unuia care știa de suspendarea lui Băsescu cu o lună înainte. Și care știa și a cui este inițiativa.

     Reply
    2. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous
     Sa ne aducem aminte care a fost catalizatorul? 
     Dottore, plagiat, nature, etc…
     Tu ai auzit vreodata de Briciul lui Occam? Daca nu, iti recomand o scurta lectura:
     http://ro.wikipedia.org/wiki/Briciul_lui_Occam

     Chiar ma mir cat de departe puteti merge cu teoriile incat nu vedeti padurea de copaci.

     Reply
    3. Bleen

     Joeyopulous Bleen Da, obiectivul strategic a fost atins. Ponta a și declarat asta acum cîteva zile. Și-a salvat cariera politică. Mai mult decît atît, acum e premier, în schimb Antonescu nu e președinte.

     Reply
    4. Joeyopulous

     Bleen Joeyopulous 
     Pai vezi ce frumos recunosti si tu ca PSD-ul si mai ales Ponta au insistat cu suspendarea.
     Iarta-ma daca am inteles gresit.

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *