Offtopice – 20 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Long Neck Bottles

Woman like long neck bottles
And a big head on her beer
I don’t like to talk about my women
But I hold that woman dear
Well, one night she go to drinking
Got out and shot up the town
I’ll be damned if she didn’t
Bring an airplane down
I don’t like to talk about my woman
But this one sure could chug ‘em down
I don’t like to talk about my woman
But this one sure could chug ‘em down
One night she started drinking
Down by the river
She dried up the river
And backed the ocean down
I don’t like to talk about none of my women
But this one sure could hold her long neck bottle beer down
When she walked into a bar
They set ‘em and got right out of town
‘Cuz she picked ‘em up a’plenty
And laid a lot of them down
Women like long neck bottles
And a big head on their beer
Now you got that down
You got that down
Well, one night she go to drinking
Got out and shot up the town
I’ll be damned if she didn’t
Bring an airplane down
I don’t like to talk about my woman
But this one sure could chug ‘em down
I don’t like to talk about my woman
But this one sure could chug ‘em down
I don’t like to talk about none of my women
But I’m going to do it anyway
Then I’m going to get
Right out of town

(1972)

SURSA

Facebook Comments

46 Comments Offtopice – 20 mai 2013

   1. Bleen

    ovidiuss Canadiana Nu sondajele sînt problema lui. Așa cum nu erau nici problema lui Nixon. Problema e mult mai gravă și ține de încălcarea statului de drept și ilegalități făcute de administrație.

    Reply
 1. Louisy

  Eu cred ca stirea corecta este „Un deputat membru al comisiei juridice si fost europarlamentar este condamnat definitiv pentru a doua oara si mai are minim 2 procese pe teava. Alaturi de el este condamnat si un fost ministru al justitiei.”
  Just sayin’, ca mi se pare corect sa vedem perspectiva si ce erau astia in stat si la nivel politic. Ca unul e si cioban sau piţiponc cu club de fotbal ar trebui sa ni se rupa.

  Reply
  1. Louisy

   Ba chiar cred ca stirea ar trebui sa inceapa cu partea cu fostul ministru. Pentru ca alalalt a fost in tranzactie in calitate de „om de afaceri”, deci a actionat conform fisei postului, adica a fost ticalos, a inselat, a mituit, a furat, a supt sangele poporului si ne asteptam la asta de la un capitalist ticalos.
   Mai grav este insa, cred eu, ca celalalt, paznicul imaculat al averii publice, insul dezinteresat, pus acolo ca sa faca bine pentru popor, a facut ca si capitalistul ticalos.

   Reply
 2. Gramofonu

  OstapB Asa e, francezii au avut riscuri foarte mari cind si-au tras coloniile in Africa.

  Reply
 3. Bleen

  Gigi Becali nu știa de interdicție cînd a plecat. Interdicția i s-a pus ad hoc. Data trecută, cînd a luat cu suspendare, nu i-a fost pusă nicio interdicție. Acum da. Să se fi știut verdictul?

  Reply
  1. Amelia New

   Bleen Eu am inteles (desi n-am urmarit cu mare atentie, recunosc) ca n-ar fi fost vorba de o interdictie propriu-zisa, ci ca ar fi fost retinut/impiedicat sa paraseasca tara in baza unui mandat de aducere (pentru o alta infractiune) + faptul ca nu anuntase ofiterul de probatiune despre intentia de a parasi tara.

   Reply
   1. Ilinca

    Amelia New Bleen „Surse judiciare au declarat pentru http://www.mediafax.ro/că poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de procurori pe numele lui Gigi Becali, acesta fiind dus la Parchetului instanţei supreme pentru a i se aduce la cunoştinţă că are interdicţie de a părăsi ţara. Gigi Becali ar fi cercetat pentru înşelăciune şi abuz în serviciu într-un dosar privind Avicola Iaşi.”

    Reply
 4. ovidiuss

  Andrei Plesu  : Europa? A se slăbi…Noi rămînem liberi şi demni, omenoşi şi persecutaţi.
  Citeste mai mult: http://adev.ro/mn341e

  Reply
 5. Bleen

  Cred că e cazul să mai băgăm ceva preluări din afară. Văz că Obama e la început de Watergate și ar putea ieși nasol pentru el.

  Reply
  1. Canadiana

   Bleen  I very much hope so. 
   De cand va spun ca are tendinte totalitare clare. (sa va retrageti posetele, va rugam). Pe Tea Party i-a lovit la finante si prin intimidare directa/indirecta, folosindu-se de autoritatea functiei. Pe grupurile Occupy – care aveau ei bubele lor in cap, dar nu despre asta e vorba in propozitie – i-a anihilat la fel, folosind abuziv structurile guvernamentale din directa lui subordine. Iara toti au fost dezinformati si manipulati mediatic dupa cum a crezut marele O de cuviinta. Cam asa incepe o dictatura, incet si pe sest. Americanului de rand a inceput sa-i fie frica de putere, lucru nemaintalnit de la infiintarea SUA.

   Reply
 6. Bleen

  MRU e complet ieșit din joc și acum spală podelele pe la echipa a doua a PNL. E bună asta. O pun și aici, așa, pentru eternitate.

  Reply
  1. Nea

   Bleen Ce labagii suntem, da, chiar noi, ăştia de aici. Mai ţineţi minte cum juisam cu ochii deschişi când îl vedeam pe MRU, speranţa dreptei?

   Reply
   1. Bleen

    Nea Bleen http://www.b1.ro/stiri/politica/andrei-chiliman-am-avut-o-prima-intalnire-intre-irl-pntcd-si-fc-pentru-unificarea-dreptei-56940.html

    Reply
 7. Bleen

  Individul e imbecil. Bulă se dă cu cercul.
  Mihail Neamtu
  Știți care e diferența între socialism și capitalism? 
  Capitalismul face (uneori) greșeli sociale. 
  Socialismul face (întotdeauna) greșeli capitale.

  Reply
 8. Bleen

  Dacă singura soluție validă legal și moral în cazul cuiva asupra căruia a început urmărirea penală este condamnarea cu executare atunci nu înțeleg care mai e rostul judecății. În momentul în care împotriva lui icsulescu a fost declanșată urmărirea penală să se dea și sentința. Dacă orice decizie a justiției cu excepția condamnării cu executare dovedește frica sau corupția sau lipsa de independență, atunci să fie condamnați toți cu executare din oficiu. Nu?

  Reply
 9. Bleen

  Să înțeleg că legea din țara asta îl apără doar pe Ponta și cînd cineva încalcă legea îl deranjează doar pe Ponta și el are puterea de a ierta deranjul?
  Pulifrică ăsta să-și dea demisia din orice funcție publică și să ierte în numele lui personal. 
  Victor Ponta, SPRIJIN PUBLIC pentru Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor” | REALITATEA .NET http://ow.ly/lc1M5

  Reply
  1. geronimo

   Bleen Sa fi făcut Boc asa ceva, sau Băse . Maamăăă ce mai sărea toată pulimea, intelighenția analistă  antenimea, si ONG-imea de cur in sus! Cu CTP, cu tot!
   Refren: 
   Sa fi facut Boc asa ceva, sau (nu mai zic cine)..

   Reply
  2. ovidiuss

   OstapB Bleen Ponta ar putea fi in acelasi timp si presedinte si prim-ministru, s-ar rezolva astfel problema coabitarii

   Reply
  1. geronimo

   Bleen Din contra! Exact pe Basescu l-a mazilit Casa Regala atunci când a intrunit, cu nu mai stiu ce prilej, una dintre cele mai fastuoase sindrofii in iarna lui 2008 la Savarsin (sau la Peles, nu mai stiu exact). Nu pot uita nici astăzi cum se fâțâiau prin anturajul regelui exact cei care dăduseră in luna mai 2007 prima lovitura de stat parlamentara :  Adrian Năstase , Tăriceanu  Ion Iliescu, Dinu Patriciu (din off), Crin Antonescu. Toata floarea cea vestita a oligarhiei postcomuniste.. Insa, tocmai cel care condamnase cu un an înainte, OFICIAL si IN  PREMIERA MONDIALA, comunismul, NU fusese invitat (!). Ca om cu convingeri liberale, si familie cu memoria Romaniei vechi, interbelice, am receptat ostracizarea vadita a presedintelui Basescu ca pe un afront personal. De atunci am inteles ca Maria Sa pupa DOAR mana celor insfarsit co-interesati sa nu-l mai.. scuipe..

   Reply
   1. Gramofonu

    NeaBleenhttp://www.markstivers.com/wordpress/comics/2007-09-25%20Lick-you-all-over.gif

    Reply
 10. geronimo

  Sfântul Morar şi procurorii cu copite
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/sfantul-morar-si-procurorii-cu-copite-1037814.html
  „Sunt câteva considerații care mi se par potrivite faţă de maniheismul polemicilor de pe malurile Dâmboviţei. Unde, ca să ai dreptate, trebuie neapărat să-ţi pui în balanţă adversarul, evidenţiindu-i prostia sau necinstea.
  E o trăsătură generală la români de-a recurge la antiteză. Trăsătură pe care o remarcase cândva Eminescu şi care nu şi-a pierdut actualitatea. O constat urmărind, de pildă, recenta campanie de martirizare a Sfântului Daniel Morar şi de anatemizare a tuturor celorlaţi procurori propuşi în urma sa la şefia parchetelor”

  Reply
 11. geronimo

  Why Does It Hurt When I Pee??? Din cauza împerecherii inițiale cu PSD, miss Piggy!  (in bordelul oligarhic)
  Miss Piggy, Norica Nicolai, e surprinsa de.. disfuncțiunile „fiziologice” din căsnicie : 
  „Acum se vede ca PNL a devenit o anexa a PSD la Guvernare – lucrurile bune aparțin lui Ponta si cele rele dumneavoastră (peneleilor)”.
  http://www.youtube.com/watch?v=fiu6DFXeF9A

  Reply
 12. Bleen

  Astăzi se implinesc 23 de ani de la plebiscitarea lui Iliescu și a FSN-ului (statul comunist transformat în partid-candidat la alegeri).

  Reply
 13. Bleen

  Am zis eu că Ghiță o să aibă informații din timp pe partea de justiție? Am zis. RTV fu prima la airport, să-l vază pe Jiji cum fuge. De-acum cine mai vrea stenograme să dea pe RTV.

  Reply
  1. Bleen

   Beavix Asta cu perdelele de fum e un mit. Evenimentele respective oricum sînt irelevante pentru presă și popor. Dacă evenimentele respective erau așa de importante, Gândul le punea pe fiecare pe prima pagină.
   Mircea Marian zicea că băgarea lui Kovesi în față e făcută să acopere scandalul Nițu, apropo de sondajul IRES. Ete fîs. Scandalul mediatic e nemulțumirea Antenelor și PNL-ului pentru numirea lui Kovesi. Nu există niciun scandal mediatic Nițu, decît în revista 22 și pe Facebook. Adică nu există. E ca și cum unul s-a lovit la picior în baie și țipă în timp ce afară se bat suporterii lui Dinamo și Steaua. Ce e relevant pentru presă și popor e întotdeauna pe prima pagină. Da, politicienii se chinuie să acopere mîrlănii (vezi Watergate sau Benghazi/IRS) însă dacă subiectele sînt relevante politic și mediatic și există interes pentru ele, vor ieși la suprafață pînă la urmă.
   Pentru presă și popor CFR marfă, arieratele curului (ce-s alea?), Arcellor, Poșta și Nițu sînt non subiecte. Pentru popor și în consecință, pentru presă. Și nici politic nu pot fi exploatate dacă poporul nu dă doi bani pe ele.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *